ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 25/6/2024 :
92 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Woningen - villa's te KOOP (datum : 25/6/2024)   95 aanbiedingen


RENOVATIEWONING
Driekroezenstraat 19 - 8000 Brugge

Deze "vrijstaande" woning is gelegen in het hartje van de Brugse binnenstad en heeft een living met authentieke vloer, ruimte voor een keuken, ruimte voor een badkamer en 2 slaapkamers (verdeeld over de 2 verdiepingen). Verder is er nog een zonnige koer met berging. (wche, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

www.desmetpoupeyebrugge.be
GEZINSWONING MET MOGELIJKHEDEN
Sint-Kruisstraat 28 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link naar eigendom op nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-mogelijkheden-te-assebroek

Deze gezinswoning grenst heeft een centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge. Dit zorgt ervoor dat dit huis van een topligging geniet! De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief koppel/gezin. De elektrische huishoudinstallatie is conform gekeurd! Achteraan is er een zonnige tuin met terras van 95 m˛! Optimaal genieten van de rust en privacy.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte met aansluitend de keuken die doorgang biedt naar de tuin. Vooraan het huis is een extra ruimte die gebruikt kunnen worden als bureau, hobbyruimte, extra slaapkamer of een bestemming naar smaak van de koper. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en een badkamer. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. Via een vaste trap is de zolder bereikbaar waar het mogelijk is om extra (slaap)kamers te voorzien.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beTOFFE WONING MET TUIN TE ASSEBROEK
Gulden-Peerdenstraat 98 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/toffe-woning-met-tuin-te-assebroek

Op een centrale ligging bevind zich deze deels instapklare gezinswoning. Door zijn centrale ligging zijn scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar. Een nieuwe aanbouw aan het huis is geplaatst in de jaren ’90 waardoor nu een aangename connectie is tussen binnen en buiten. Bij de renovatie is er overal dubbel glas geplaatst, centrale verwarming op aardgas (nieuwe ketel 2015) en is het interieur opgefrist. Het zadeldak is vernieuwd in 2019.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de open keuken voorzien van de nodige toestellen. Aansluitend is er de eetplaats een zitruimte waar men zicht heeft op het terras en de tuin. Het 1ste verdiep heeft één volwaardige slaapkamer, een apart toilet en een badkamer met ligbad, wastafel en aansluiting wasmachine. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar 2 extra slaapkamers kunnen worden gemaakt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beDEELS GERENOVEERDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Evert Van ´t Padstraat 9 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/deels-gerenoveerde-standswoning-met-3-slaapkamers-te-assebroek

Deze leuke stadswoning is gelegen in vogelvlucht van de Brugse binnenstad, in de direct omgeving van winkels, scholen en openbaar vervoer. Recent zijn een aantal renovatiewerken gedaan waarbij er overal hoogrendementsglas is geplaatst in PVC raamkader, een nieuw centraal verwarmingssysteem op gas is voorzien en het dak is geďsoleerd met nieuwe dakramen. De badkamer is moderner gemaakt met een inloopdouche, hangtoilet en wastafel. GEEN RENOVATIEVERPLICHTING (EPC LABEL C)
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de leefruimte met plaats voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de open keuken met doorgang naar het gezellig terras. Verder is er op het gelijkvloers de nieuwe badkamer en berging. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamer, telkens voorzien van centrale verwarming. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar een 3de grote slaapkamer kan worden ingericht.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beLICHTRIJKE WONING MET ZONNIGE TUIN NABIJ CENTRUM BRUGGE
Wagnerstraat 11 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/lichtrijke-woning-met-zonnige-tuin-aan-de-stadsrand-van-brugge

Deze stadswoning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van station, winkels, scholen, openbaar vervoer,… De ideale locatie voor een actief koppel of gezin! Het huis zelf is reeds voorzien van centrale verwarming op aardgas (nieuwe ketel van 2021), dubbel glas en eer vernieuwd plat dak. Het zadeldak zelf is voorzien van een niet-asbesthoudend onderdak, klaar om geďsoleerd te worden! In de tuin zuidoost gerichte tuin met terras en is het aangenaam genieten van de zon en privacy!
Door de hal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met ingebouwde houtkachel. De open keuken is ingericht met enkele doorstelen en geeft doorgang naar het terras. Verder is er op het gelijkvloers een apart toilet en de badkamer met dubbele wastafel en ligbad. Het eerste verdiep telt 2 slaapkamers. Via een vaste trap is het 2de verdiep bereikbaar met een 3de slaapkamer en zolderberging. Uiteraard kan er hier een 4de slaapkamer of badkamer worden gemaakt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beOP TE FRISSEN WONING MET FIETSENDOORGANG
Greenhillstraat 46 - 8310 Assebroek

Deze rustig, doch centraal gelegen woning heeft 3 slaapkamers, een fietsendoorgang en een koer/tuintje van ong. 40m˛ en is gelegen nabij de Baron Ruzettelaan, op fietsafstand van de Brugse binnenstad.
Mits de nodige modernisatiewerken en leuke thuis voor iedereen. (sted. inl. in aanvraag) Uw sleutelmoment is ons levenswerk. Energierenovatieverplichting.


www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

vrij : bij akte
€ 225.000,00
INSTAPKLARE STADSWONING MET TERRAS IN CENTRUM BRUGGE
Biddersstraat 36 - 8000 Brugge

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklare-stadswoning-met-terras

Grenzend aan de Langerei is deze gezellige standswoning gelegen. Winkels, horeca,… liggen in de nabije omgeving met op wandelafstand de Grote Markt. Het huis is voorzien van verwarming op aardgas, dubbel glas, een volgens de normen geďsoleerd dak, geďsoleerde plafonds en conform gekeurde elektriciteit. Verder is er op het gelijkvloers nog een apart toilet. Ondanks er buiten een terras is, ligt het Sint-Gillispark op wandelafstand waar er speel- en zitmogelijkheden zijn. Een stukje groen in het historisch centrum van Brugge.
Door de inkomhal treedt men binnen in de leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van toestellen. Aansluitend is er de berging met aansluiting voor wasmachine, droogkast en extra plaats voor een diepvries of extra koelkast. Het terras is bereikbaar via schuifraam. De eerste verdieping telt 2 (slaap)kamers, waarvan 1 met douche en wastafel. Er is een apart toilet. De zolder is bereikbaar met een vaste trap, perfect voor het maken van een 3de slaapkamer, bureau of extra berging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beGEZELLIGE WONING MET UITWEG EN BIJGEBOUW TE OOSTKAMP
Maciebergstraat 73 - 8020 Oostkamp

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezellige-woning-met-uitweg-en-bijgebouw-te-oostkamp

Deze gezellige woning is ligt op een rustige locatie nabij de markt en winkelstraten van Oostkamp. Winkels, horeca, supermarkten,… liggen allemaal in de nabije omgeving alsook scholen en openbaar vervoer. De invalswegen (E40 en E403) zijn van hieruit vlot bereikbaar alsook het historisch centrum van Brugge. Het huis zelf ligt op een zonnig stuk grond van 321 m˛ en is voorzien van centrale verwarming en dubbel glas. Aan de zijkant van de woning is een zéér praktische uitweg, perfect voor het parkeren van (elektrische) fietsen in de berging achteraan of ander rollend materiaal.
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de gezellige leefruimte, met haard, en voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de lichtrijke (leef)keuken voorzien van de nodige toestellen met ontbijtmogelijkheid. Verder is er op het gelijkvloers berging en de badkamer met wastafel, toilet en ligbad met douche voorziening. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. Achteraan de tuin staat een bijgebouw van 55 m˛, voorzien van water en elektriciteit, perfect voor het stockeren van materiaal en/of het parkeren van fietsen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 229.000,00
ALLEENSTAANDE BUNGALOW
Vaartdijk Noord 3 - 8400 Oostende

ALWEER SUCCESVOL VERKOCHT DOOR ONZE ZAAKVOERDER Patrick De Smet. Bel 0475 27 98 91 voor een schatting van uw eigendom.
Deze zeer verzorgde en zonovergoten woning, met tuin voor en achteraan, gelegen aan het kanaal Oostende-Brugge en dus ideaal voor de hengelaar. Is ideaal voor 2 of 3 personen of als buitenverblijf. Gelegen in een rustige en doodlopende straat, op amper 300 meter van het winkelcentrum Bredene/Sas met tal van diverse handelszaken, fitnesscentrum,... Horeca en winkels in de dichte omgeving. Ook het strand en centrum zijn vlot bereikbaar.
De woning omvat: een inkomhal, een gezellige woonkamer met houtkachel, ing. keuken, badkamer met instapdouche , 2 volwaardige slaapkamers, bergplaats en veranda.
Deels dubbel glas, alle vensters voorzien van rolluiken. Elektrische installatie is recent gekeurd.
Oppervlakte 513m˛. (Gvg, Igb, Gmo, Gvkr, Gvv))
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGEZELLIGE WONING MET TUIN OP WANDELAFSTAND VAN CENTRUM BRUGGE
Wantestraat 5 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezellige-woning-met-tuin-op-wandelafstand-van-centrum-brugge

Deze instapklare stadswoning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van station, winkels, scholen, openbaar vervoer,… Door deze locatie kan men genieten van de rust van Assebroek waar men toch de voordelen van het historisch centrum van Brugge heeft. Reeds is deze woning voorzien van dubbele beglazing en verwarming op aardgas. In de zonnige tuin met terras is het genieten van de rust en privacy.
Op het gelijkvloers is er de inkomhal met doorgang naar de gezellige leefruimte met open keuken voorzien kookplaten op gas, dampkap en lichtkoepel. De badkamer is vernieuwd met grote douche wastafel en toilet. Het 1ste verdiep heeft 2 volwaardige slaapkamers. De zolder is bereikbaar met vaste trap en heeft ruimte om ingericht te worden als extra (slaap)kamers. Het onderdak is reeds geplaatst, dus klaar om te isoleren, en er zijn 2 Velux-ramen voorzien.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beTYPISCH BRUGSE WONING
Sint-Jorisstraat 57 - 8000 Brugge

STARTPRIJS, ieder hoger bod zal overgemaakt worden aan de verkoper.
Welkom in deze gezellige authentieke woning doch voorzien van modern comfort. De woning heeft een gezellige living met balkenplafond, recente keuken en badkamer. Er zijn 2 slaapkamers en een bureau of extra zithoek. Verder is er een zonnig stadstuintje met berging.
Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

Voor meer info : www.desmetpoupeyebrugge.be

(wche, gvv, gvg, gmo, gvkr)

CHARMANTE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN UITWEG
Astridlaan 38 - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/charmante-woning-met-3-slaapkamers-en-uitweg

Nabij het centrum van Assebroek is deze ruime, charmante woning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn alle voorzieningen in de directe nabijheid gelegen met op fietsafstand het centrum van Brugge. Centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), geďsoleerde vloeren, een geďsoleerd dak,… zijn hier reeds aanwezig. Uniek aan het eigendom is de uitweg die uitkomt in de grote berging achteraan het terras, perfect voor het plaatsen van fietsen of ander rollend materiaal.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van oven, elektrische kookplaten, spoelbak,… met een aansluiting voor de vaatwas/wasmachine. Achteraan is een leuk zitgedeelte met lichtkoepel die doorgang geef via groot raam naar het zuidwest georiënteerd terras. Verder is er op het gelijkvloers berging en de badkamer met douche, wastafel en toilet. Het eerste verdiep en tweede verdiep hebben in totaal 3 slaapkamers. Deze hebben telkens een eigen sanitaire voorziening. Daarnaast er de praktische zolderberging. Buiten is er extra berging alsook een orangerie.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beGEZINSWONING MET UITWEG EN ZONNIGE TUIN
Vinkenstraat 55 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-uitweg-en-zonnige-tuin-te-assebroek

Op een centrale locatie te Assebroek is deze gezinswoning gelegen, grenzend aan het centrum van Brugge. Park Steevens (Veltembos), de nieuwe groene long binnen de Stad Assebroek, is op wandelafstand gelegen alsook supermarkten, scholen en openbaar vervoer. De locatie maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief gezin! Er is een combinatie van dubbel- en enkel glas, er is regenwater voorzien en er is centrale verwarming op aardgas. Daarbovenop is er een uiterst praktische uitweg aan de voorkant van de woning tot aan de zonnige tuin achteraan, ideaal voor het plaatsen van fietsen, kinderwagens of ander materiaal.
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken die doorgang biedt naar de zonnige tuin met aangelegd terras. Verder is er op gelijkvloers extra berging, een wasplaats en de badkamer. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, een 3de kinderkamer/bureau en een apart toilet. De zolder is bereikbaar met een vaste trap waar extra (slaap)kamers kunnen worden ingericht.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beGEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN TUIN
Kartuizersstraat 11 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-tuin-op-wandelafstand-van-centrum-brugge

Deze karaktervolle, solide gezinswoning is gelegen op een zonnig perceel van 168 m˛ nabij de Damse Vaart, Brugse binnenstad, winkels, openbaar vervoer,... De ideale locatie voor jonge, actieve gezinnen die willen genieten van de ruimte en groen die Sint-Kruis heeft te bieden, dit allemaal op wandelafstand van centrum Brugge. Voorzieningen zoals centrale verwarming op aardgas, een geďsoleerd dak, betonnen structuren (2 verdiepen) en een praktische kelder zijn hier aanwezig.
De woonst zelf geniet reeds van een moderne indeling. Door de inkomhal met vestiairemogelijkheid treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met aansluitend de keuken. Hier is doorgang naar de Zuid West gerichte tuin. Verder is er op het gelijkvloers een badkamer, berging en de kelder. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige met op het 2de verdiep, bereikbaar via vaste trap, de 3de grote slaapkamer. De mogelijkheid bestaat om deze op te splitsen zodat er in totaal 4 volwaardige slaapkamers zijn! In de tuin is het aangenaam genieten van licht, rust en privacy!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beHALFOPEN GEZINSWONING MET GARAGE
Nachtegaalstraat 14 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-woning-met-garage-in-rustige-buurt-te-assebroek

In een rustige buurt van Assebroek is deze halfopen woning gelegen in vogelvlucht van de Brugse binnenstad. Supermarkten, openbaar vervoer, scholen,… vindt men op wandelafstand terug alsook de bereikbaarheid naar het station. De gezinswoning is voorzien van centrale verwarming op aardgas en een geďsoleerd dak. Via de oprit is de grote garage bereikbaar, perfect voor het parkeren van een wagen, fietsen of stockeren van materiaal. Hier is ook een extra zolder voorzien.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. De open keuken is voorzien van de nodig toestellen, extra aparte berging en heeft de ruimte voor het plaatsen van een extra ontbijttafel. Vanuit de keuken heeft men doorgang naar het terras waar het aangenaam genieten is van de rust en privacy! Het eerste verdiep telt 4 kamers. Deze kan men inrichten tot slaapkamers, badkamer en extra bureau-/hobbyruimte. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap. Hier kunnen extra kamers worden ingericht of kan dienst doen als berging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beTE RENOVEREN HALFOPEN WONING MET GARAGE EN TUIN
Velodroomstraat 64 - 8200 Sint-Michiels

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be of kom langs op ons kantoor te 8310 Assebroek - Generaal Lemanlaan 202.

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/te-renoveren-halfopen-woning-met-garage-en-tuin-te-sint-michiels

Op een centrale locatie te Sint-Michiels is deze halfopen gezinswoning met garage gelegen. Hier een vlotte bereikbaarheid naar winkels en supermarkten alsook naar de ring van Brugge. De woning zelf is reeds voorzien van hoogrendementsglas in PVC kader en verwarming op aardgas. Er is een grote, zonnige tuin bereikbaar vanuit de garage en de woning. De garage zelf is bereikbaar via een oprit waar er extra parkeerplaats is.
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met aansluitend de keuken. Verder is er op het gelijkvloers een badkamer, veranda, kelder en garage. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en 2 extra kamers die kunnen worden gebruikt als bureau, dressing, kinderkamer of voor het installeren van een badkamer. De zolder is bereikbaar via schuiftrap maar er kan een vaste trap worden voorzien. Hier kunnen 2 tot 3 extra (slaap)kamers worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beGEZINSWONING MET GROTE TUIN
Rustenburgstraat 61 - 8000 Brugge

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-grote-tuin-te-brugge

Op een boogscheut van de Scheepsdalebrug, en dus van centrum Brugge, is deze gezinswoning gelegen. Door zijn centrale locatie liggen alle winkels op wandelafstand met ook een vlotte verbinding naar de belangrijke invalswegen. Het huis is voorzien van een geďsoleerd dak en conform gekeurde elektriciteit. Bovendien is er een grote zuidwest gerichte tuin met terras achteraan waar het aangenaam genieten is.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte met aansluitend de geďnstalleerd keuken van waar het terras en tuin bereikbaar zijn. De badkamer is achteraan gelegen. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers met 2 extra kamers die als kinderkamers of bureau kan worden gebruikt. De mogelijkheid bestaat om de zolder bij de woning te betrekken waarbij er zo extra (slaap) kamers kunnen worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNIG TERRAS TE ASSEBROEK
Evert Van ´t Padstraat 2 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/woning-met-3-slaapkamers-en-zonnig-terras-te-assebroek

Deze leuke stadswoning is gelegen in vogelvlucht van de Brugse binnenstad, in de direct omgeving van winkels, scholen en openbaar vervoer. Het huis is voorzien van dubbel glas, een vernieuwd en geďsoleerd dak met nieuwe Velux-ramen (2016) en aangepaste riolering. De badkamer is moderner gemaakt met een inloopdouche, hangtoilet en wastafel. GEEN RENOVATIEVERPLICHTING (EPC LABEL C)!
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de leefruimte met plaats voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de open keuken met doorgang naar het terras. Het eerste verdiep heeft 1 grote slaapkamer en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar de 2de en 3de slaapkamer gelegen zijn.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beHALFOPEN GEZINSWONING MET GARAGE EN UITWEG
Duiventorenstraat 30 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-gezinswoning-met-garage-en-uitweg-te-assebroek

In een rustige buurt te Assebroek, nabij kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’, is deze halfopen gezinswoning met garage gelegen. Invalswegen zijn van hieruit vlot bereikbaar met het historisch centrum van Brugge op fietsafstand. De woning zelf is voorzien van centrale verwarming op aardgas, 2 regenwaterputten van 5.000 liter en een garage die zich van de oprit strekt tot aan de tuin. Ook achteraan het eigendom is een uitweg voorzien die uitgeeft op een garagecomplex aan de Duiventorenstraat zelf.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de leefruimte met plaats voor eet- en zitgedeelte. Hier is een haard voorzien en extra berging. Aansluitend is de ruime keuken voorzien van toestellen met doorgang naar de garage. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, een extra (kinder)kamer/bureau en de badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De grote zolder is momenteel toegankelijk via een schuiftrap. De mogelijkheid bestaat om een vaste trap te plaatsen waardoor er op het 2de verdiep 2 extra (slaap)kamers kunnen worden gemaakt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beGEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN (FIETSEN)UITWEG
Collegestraat 83 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-aparte-fietseningang-te-assebroek

Deze op te frissen woning is centraal gelegen te Assebroek in vogelvlucht van centrum Brugge. Scholen, winkels, openbaar vervoer,… liggen op wandelafstand alsook de supermarkten en het station zijn vlot bereikbaar. Het huis is voorzien van verwarming op aardgas en een uitbouw van de leefruimte waardoor de keuken open is gemaakt. Uniek aan dit eigendom is de extra aparte fietseningang naast de voordeur. Dit maakt het zéér gemakkelijk voor stallen fietsen, kinderwagens of ander (rollend) materiaal. Daarbovenop is er ruime, zonnige tuin met tuinberging voorzien van elektriciteit.
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken die doorgang biedt naar de zonnige tuin met aangelegd terras. Verder is er op gelijkvloers extra berging, de gang naar de (fietsen)uitweg vooraan en de badkamer met douche, wastafel en toilet. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een extra (kinder)kamer/bureau. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap en bestaat uit inmaakkasten in de hal, een 3de slaapkamer en de zolderberging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be
GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GARAGE TE ZUIENKERKE
Dorpweg 30 - 8377 Zuienkerke

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-garage-te-zuienkerke

In het rustige Zuienkerke is deze halfopen gezinswoning gelegen. Ondanks deze landelijke locatie is er een vlotte verbinding naar zowel Brugge als de kust. Dit maakt het zéér interessant van de jonge en actieve koppels/gezinnen. Reeds is er dubbel glas voorzien, centrale verwarming en een vernieuwd, geďsoleerd dak (2011). Het huis is gelegen op een zuidoost gericht perceel van 340 m˛ waar de tuin grenst aan weiden waardoor er mooie vergezichten zijn.
Door de inkomhal treedt men binnen in de grote leefruimte voorzien van gashaard. De open keuken sluit hierop aan waar er voldoende plaats is om een ontbijttafel te plaatsen. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats, berging, een droge kelder en een garage die zich strekt van aan de straat tot de tuin achteraan. Hierdoor is er een praktische uitweg die de tuin met de straat verbindt. Het 1ste verdiep telt 4 slaapkamers en de badkamer met een douche, wastafel en toilet. De zolder is bereikbaar met een vaste trap die kan dienen als berging of waar men extra (slaap)kamers kan creëren.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 249.000,00
RUIME TE RENOVEREN BURGERSWONING
Hendrik Consciencelaan 32 - 8000 Brugge

VERKOCHT BIJ HET 1e BEZOEK !!!
Deze eigendom is gelegen langs de Brugse Vesten nabij de Smedenpoort en ´t station en werd gebouwd in de periode 1875-1899. Ruime woonst met 4 slaapkamers, in te richten zolder en een buitenruimte van 50m˛. Oppervlakte 123m˛.
(sted. inl. in aanvraag)

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.KARAKTERVOLLE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Van Steenestraat 45 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/karaktervolle-woning-op-ruim-perceel-nabij-centrum-brugge

Deze karaktervolle woning is gelegen in een rustige straat op een zuidwest gericht perceel van 336 m˛ en dit in vogelvlucht van centrum Brugge. Bakkerijen, slagers, buurtwinkels, openbaar vervoer,… liggen in de directe nabijheid gelegen. Het huis wordt gekenmerkt door zijn plafondhoogte, sierschouwen, ornamenten,… en al het mooie die een herenwoning met zich meebrengt. Momenteel huren de eigenaars een garage op het naburig perceel. Indien de koper dit wenst, kan deze worden overgenomen.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte afgewerkt in parket vloeren waar de mogelijkheid bestaat tot het plaatsen van een (hout)haard. Aansluitend is er een aparte eetplaats en keuken. Vanuit deze ruimtes is er doorgang naar de zonnige tuin met terras voorzien van bergingen. Verder is er op het gelijkvloers een toilet en een droge kelder. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De 2de verdieping is bereikbaar met een vaste trap waar 2/3 extra kamers kunnen worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beTOFFE VERNIEUWDE RIJWONING
Weidestraat 26 - 8310 Assebroek

Deze woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge en het station.
Gezellige living, ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, 3 slaapkamers (waarvan 1 met dressing en 2 met ingemaakte kasten). Verder is er een zonnig terras en tuintje met tuinberging.
Goedgekeurde electriciteit tot in 2047.

(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS IN RUSTIGE WOONWIJK
Felix Timmermansstraat 23 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-3-slaapkamers-in-rustige-woonwijk-te-assebroek

In een doodlopende straat binnen een rustige woonwijk, is deze gezinswoning gelegen, grenzend aan het Park Steevens (Veltembos), de nieuwe groene long binnen de Stad Assebroek. Het Paalbos is op wandelafstand gelegen alsook supermarkten, winkels en openbaar vervoer. De locatie maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief gezin! De meeste ramen zijn vernieuwd met dubbel glas, er is regenwater voorzien en het dak staat volledig klaar om geďsoleerd te worden. Daarbovenop is er een uiterst praktische uitweg aan de voorkant van de woning, ideaal voor het plaatsen van fietsen, kinderwagens of ander materiaal en er is parkeerplaats op de oprit. In de Zuidwest gerichte tuin is het aangenaam genieten van de rust en privacy!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken die doorgang biedt naar de Zuidwest georiënteerde tuin met aangelegd terras. De tuinberging is voorzien van elektriciteit. Verder is er op gelijkvloers extra berging, een wasplaats, de gang naar de uitweg vooraan en aan gastentoilet. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en badkamer met wastafel, douche,… Extra berging is er op de zolder bereikbaar met een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beHALFOPEN WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Collegestraat 57 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-woning-met-3-slaapkamers

Deze halfopen woning in centraal gelegen te Assebroek in vogelvlucht van centrum Brugge. Scholen, winkels, openbaar vervoer,… liggen op wandelafstand alsook de supermarkten van de Maalse Steenweg en het station zijn vlot bereikbaar. Verwarming op aardgas, dubbel glas in isolerende kaders, conform gekeurde elektriciteit en een geďsoleerd dak zijn hier reeds aanwezig. Het zonnig terras is voorzien van extra berging en een lounge ruimte. Deze is gelegen aan een doodlopende straat achter het huis waardoor het hier genieten is van privacy en rust. Aan de zijkant is een garage, perfect voor het plaatsen van fietsen of ander materiaal.
De inkomhal met vestiaire is centraal in het huis gelegen die de leefruimte met de keuken verbindt. De keuken heeft voldoende ruimte voor een grote tafel te plaatsen en is voorzien van gaskookplaten, vaatwas, koelkast, dampkap,… Verder is er de kelder, aparte wasplaats en de badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, waarvan één kamer met dressing, met de 3de (duplex) slaapkamer op het 2de verdiep. Hier is ook een extra zolderberging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beENERGIEZUINIGE STADSWONING
Ropeerdstraat 21 - 8000 Brugge

Instapklare stadswoning met aansprekende architectuur (bouwjaar 2002). Deze woning is gelegen in een verkeersarme straat met 1 richtingsverkeer en in een rustige omgeving in hartje Brugge en heeft een lage energiescore.
Via de Inkom met toilet en traphal kom je binnen in een leuke woonkamer met open ingerichte keuken. Er is een zonnig terras/koer/binnenpatio.
Op de 1e verdieping : nachthall met toilet, 1 ruime slaapkamers, badkamer met douche en een berging
Op de 2e verdieping : 1 grote slaapkamer
De woning is volledig geschilderd en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 85m˛.
Recent vernieuwd :
- Verwarmingsketel
- Keukenboiler
- Horren geplaatst en verduistering
- Kookplaat en dampkap
- Lavabo

Er is een mogelijkheid tot huren van garage waarvan de ingang naar de ondergrondse garagebox naast de woning is.
Kortom een ideale woning om zelf te bewonen, doch ook geschikt als belegging !!!
Voor meer info bel 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor in de Hoefijzerlaan 1 (´t zand) Brugge.
(Wche, Gvg, Gvv, Gmo, Gvkr)GEZINSWONING MET MOGELIJKHEID TOT 4 SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN
Julius Dooghelaan 26 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-mogelijkheid-tot-4-slaapkamers-en-zonnige-tuin-te-sint-kruis

In een rustige straat te Sint-Kruis ligt deze gezinswoning op een zuid gericht perceel van 180 m˛. Voorzieningen zoals winkels, horeca en openbaar vervoer zijn op wandelafstand gelegen alsook het historisch centrum van Brugge. Een ideale locatie voor mensen rustig doch centraal wensen te wonen. Het huis zelf is reeds voorzien van dubbel glas, verwarming op aardgas en een regenwaterput. In de zonnige tuin is het genieten van de rust en privacy.
De woonst zelf geniet reeds van een moderne indeling. Door de inkomhal met vestiairemogelijkheid treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met aansluitend de open keuken met ontbijtmogelijkheid. Verder is er op het gelijkvloers een apart toilet en de eerste badkamer met ligbad en douche. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers waarvan 1 kamer met eigen sanitair (douche, toilet en wastafel). De 3de en 4de slaapkamer liggen op het 2de verdiep on der het geďsoleerde dak.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beRUIME RIJWONING
Gistelse Steenweg 186 - 8200 Sint-Andries

Centraal gelegen tussen stad Brugge en de Expressweg, bevindt zich deze vernieuwde ruime rijwoning met 4 slaapkamers. De woning bestaat uit een voorkamer/ontvangstruimte van ong. 18m˛, living met eetplaats, open ingerichte keuken en badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 met ingemaakte kasten. De 4e grote slaapkamer bevindt zich op de 2e verdieping. Verder is er een terras en tuin met berging. Goedgekeurde elektriciteit. (Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

www.desmetpoupeyebrugge.beCENTRAAL GELEGEN WONING
Benedictijnenstraat 64 - 8310 Assebroek

STARTPRIJS, ieder hoger bod zal overgemaakt worden aan de verkoper.
Deze woning is gelegen op fietsafstand van de Brugse binnenstad en het station en heeft een ruime inkom met ingemaakte kasten, aangename living, ingerichte keuken, recent vernieuwde badkamer met inloopdouche, 3 ruime slaapkamers, terras en tuin.
Achteraan is er een uitweg voor fietsen. (Wg, Gvg, Gvv, Gvkr, Gmo)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

www.desmetpoupeyebrugge.beRUIME RIJWONING
Cornelis Everaertstraat 6 - 8000 Brugge

Deze instapklare woning is gelegen net buiten het centrum van Brugge en is gelegen in een rustige straat. De woning heeft een ruime en lichtrijke living, ruime ingerichte keuken met toestellen, badkamer met ligbad-douche, 3 ruime slaapkamers, dressing, een Zuidgerichte terras en tuin met tuinberging. Goedgekeurde electricteit. Een echte aanrader !!!
(Wg, Gmo, Vg, GVV, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beINSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS NABIJ CENTRUM BRUGGE
Prins Albertstraat 39 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezellige-woning-met-3-slaapkamers-te-sint-kruis

Op wandelafstand van de Brugse binnenstad is deze gezellige gezinswoning met 3 slaapkamers gelegen. Zowel scholen, winkels als openbaar vervoer liggen in de directe nabijheid alsook de verbinding naar het station en invalswegen. De woning zelf is reeds voorzien van verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit, dubbel glas en een geďsoleerd dak. Met andere woorden, een volledige instapklare woning voor mensen die wensen te profiteren van alle voordelen die Stad Brugge te bieden heeft!
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de leefruimte met plaats voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de ruime open keuken voorzien van vaatwas, koelkast, oven,… met doorgang naar het zonnig terras. Verder is er op het gelijkvloers extra berging en een volledig vernieuwde badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een apart toilet. De 3de slaapkamers ligt op het 2de verdiep, bereikbaar met een vaste trap. De mogelijkheid bestaat om dit verdiep op te delen waarbij een 4de slaapkamer kan worden gemaakt. De praktische zolder is toegankelijk via een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beGOED GELEGEN STADSWONING
Snaggaardstraat 10 D - 8000 Brugge

STARTPRIJS, ieder hoger bod zal overgemaakt worden aan de verkoper. Deze instapklare stadswoning (gebouwd in 2000) is gelegen net om de hoek nabij één van Bruges mooiste reien en heeft een gezellige living met open ingerichte keuken, badkamer met douche, 3 slaapkamers (waarvan 1 masterbedroom). Deze woning heeft ook een terras met een nieuwe aangelegde zonnige tuin voorzien van een nieuwe tuinomheining. Verder werd de woning volledig opgefrist en geschilderd. Indien gewenst kunnen we u een (huur)garage aanbieden op 100m wandelafstand. Ideaal als investering of om zelf te wonen in de Brugse binnenstad.

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

vrij : bij akte
€ 295.000,00
GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Toekomststraat 35 - 8310 Assebroek

https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/bel-%C3%A9tage-woning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin

Deze gezinswoning is gelegen in een groene, rustige straat in de directe omgeving van scholen, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen. De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint- Lucasziekenhuis, centrum Brugge,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De woonst is reeds voorzien van dubbel glas, centrale verwarming op aardgas, geďsoleerde vloeren en een regenwaterput geďnstalleerd op de nodige toestellen. De ruime inpandige garage, met doorgang tot de zuid west gerichte tuin achteraan, is een extra troef! Extra parkeerplaats is er op de oprit.
Door de centrale traphal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die doorgang geeft naar één van de twee zonnige terrassen met uitzicht op de tuin. De keuken is voorzien van de nodige toestellen met een ruime ontbijtmogelijkheid. Een berging en gastentoilet zijn ook te vinden op dit verdiep. De badkamer met ligbad en wastafel is gelegen op de tweede étage met 3 volwaardige slaapkamers en apart toilet. Via een schuiftrap is de geďsoleerde zolder bereikbaar. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, ruime garage, berging en aparte wasplaats. Een instapklare belétage met tal van voordelen!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beRUSTIG GELEGEN WONING MET DIEPE TUIN
Duiventorenstraat 25 - 8310 Assebroek

Deze woning gelegen nabij het AZ Sint-Lucas, op fietsafstand van de Brugse binnenstad heeft 3 slaapkamers, een ruime garage met aanpalende berging en een zonnige diepe tuin.
Mits de nodige modernisatiewerken misschien wel uw droomwoning. Bel vandaag nog voor een afspraak 050 47 00 00
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

vrij : bij akte
€ 305.000,00
TRAPGEVELWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Jakobinessenstraat 39 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/trapgevelwoning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin-in-centrum-brugge

Deze charmante trapgevelwoning met origine uit de 19e eeuw ademt geschiedenis. Het ligt in een rustige buurt en op wandelafstand van winkels (supermarkt, bakkerijen,…) en de Grote Markt. Het huis werd voorzien van een moderne uitbouw waardoor de moderne indeling reeds aanwezig is. De ramen zijn in dubbel glas, er is centrale verwarming op aardgas en het dak is geďsoleerd! De mogelijkheid bestaat om de garage achter het huis te huren rechtstreeks aan de eigenaar. Daardoor is er een praktische uitweg achteraan de woning,.
Door de inkomhal met vestiaire komt men via een dubbel opendraaiende deur binnen in de aangename leefruimte met open en volledig geďnstalleerde keuken. Vanaf hier is door een grote ruit de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Op het 1ste en 2de verdiep zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en extra toilet.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beGEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS, GARAGE EN ZONNIGE TUIN TE SINT-MICHIELS
Velodroomstraat 35 - 8200 Sint-Michiels

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-4-slaapkamers-garage-en-zonnige-tuin-te-sint-michiels

Op een centrale locatie te Sint-Michiels is deze ruime gezinswoning met garage gelegen. Centrum Brugge, supermarkten, winkels,… zijn op wandelafstand gelegen met een vlotte bereikbaarheid naar de ring en andere belangrijke invalswegen. Het huis is gelegen op een uitzonderlijk groot perceel van 427 m˛ die daarbovenop geniet van zuidelijke oriëntatie! Binnen zijn moderne zaken zoals centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsglas in PVC kader, regenwaterput,… reeds voorzien. De garage biedt plaats aan 1 wagen met extra parkeergelegenheid op de oprit.
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met eetplaats. Door de grote raampartijen richting de tuin is er een aangename lichtinval en contact met de tuin. De keuken met ontbijtmogelijkheid sluit hierop aan met doorgang naar de inpandige garage voorzien van automatische poort. De droge kelder is bereikbaar vanuit de inkomhal. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een extra (kinder)kamer/bureau en de badkamer met douche, wastafel en toilet. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap. Hier kunnen er 2 tot 3 extra (slaap)kamers worden gemaakt of gewoon gebruikt worden als praktische berging! In de tuin is het aangenaam genieten van de zon en privacy!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)


vrij : Bij akte
€ 325.000,00
INSTAPKLARE WONING MET GROTE GARAGE
Annuntiatenstraat 42 - 8000 Brugge

Deze prachtige woning naar ontwerp van architect Maurice Vermeersch gelegen in het centrum van Brugge is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele en gezellige plek om te wonen. De woning beschikt over een gezellige living met open ingerichte keuken, 2 slaapkamers, een zonnig terras en een magazijn of garage van ong. 60m˛. Kortom, deze woning heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel en aangenaam leven, met voldoende ruimte, een mooi zonneterras en een gunstige ligging, is dit de perfecte plek om thuis te komen.
(Wche, Gmo, Gvv, Gvg, Gvkr)

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

vrij : in overleg
€ 330.000,00
HALFOPEN GEZINSWONING MET 5 SLAAPKAMERS IN RUSTIGE WIJK
Felix Timmermansstraat 30 - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-gezinswoning-met-5-slaapkamers-in-rustige-wijk

In een doodlopende straat binnen een rustige woonwijk, is deze gezinswoning gelegen, grenzend aan het Park Steevens (Veltembos), de nieuwe groene long binnen de Stad Assebroek. Het Paalbos is op wandelafstand gelegen alsook supermarkten, winkels en openbaar vervoer. De locatie maakt van dit huis de ideale stek voor een actief gezin!
Alle ramen zijn dubbel glas in PVC, er is centrale verwarming op aardgas en er is een geďnstalleerde regenwaterput. Daarbovenop is er een aanhangende garage, ideaal voor het plaatsen van ene kleine wagen, fietsen, kinderwagens of ander materiaal. Extra parkeerplaats heeft men op de oprit. De grote tuin van 100 m˛ is zuidoost georiënteerd en heeft een buitenberging voorzien van elektriciteit.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken en uiterst praktische bijkeuken van waaruit de garage bereikbaar is. Verder is er op gelijkvloers extra kelderberging, de badkamer en gastentoilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers met 2 extra kamer die ingericht kunnen worden als kinderkamer, bureau, dressing,… De zolder is bereikbaar met een vaste trap waar extra (slaap)kamers kunnen worden ingericht.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beGEZINSWONING OP RUSTIGE LOCATIE TE SINT-MICHIELS
Weinebruggelaan 42 - 8200 Sint-Michiels

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-op-rustige-locatie-te-sint-michiels

Op een rustige locatie te Sint-Michiels is deze ruime gezinswoning met garage gelegen. Centrum Brugge, supermarkten, winkels,… liggen in de directe omgeving met een vlotte bereikbaarheid naar de ring, E403 en andere belangrijke invalswegen. Het huis is gelegen op een zuidwest gericht perceel van 383 m˛! Voorzieningen zoals dubbel glas en centrale verwarming zijn hier aanwezig alsook het dak is geďsoleerd. De garage biedt plaats aan één wagen met extra parkeergelegenheden op de oprit. In de zonnige tuin is het aangenaam genieten van rust en privacy die deze buurt te bieden heeft. GEEN RENOVATIEVERPLICHTING (EPC = label D)!
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met eetplaats. Via de hal is een aparte ruimte bereikbaar die perfect kan worden aangewend als bureau/praktijk. De keuken, bereikbaar via inkomhal en leefruimte, is voorzien van koelkast, gasfornuis,… met een extra keukenberging. Verder is er op het gelijkvloers een kelderberging en garage. Het 1ste verdiep telt 3 slaapkamers, een berging en de badkamer met douche, wastafel en toilet. De zolder is bereikbaar met een schuiftrap. Hier bestaat de mogelijkheid tot het plaatsen van een vaste trap waardoor er extra (slaap)kamers worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 339.000,00
GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS, GARAGE EN TUIN
Invalidenstraat 108 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-4-slaapkamers-garage-en-tuin-te-assebroek

In een rustige buurt van Assebroek is deze instapklare bel-étage gelegen in vogelvlucht van de Brugse binnenstad. Supermarkten, openbaar vervoer, scholen,… vindt men op wandelafstand terug alsook de bereikbaarheid naar het station. De gezinswoning zelf is voorzien van nieuw hoogrendementsglas, geďsoleerde vloeren, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel en een geďsoleerd dak. De extra troef aan een bel-étage woning is uiteraard de doorgang van de voorkant richting tuin alsook de inpandige garage waarbij er hier nog extra parkeerplaats is op en voor de oprit!
Het gelijkvloers is opnieuw ingericht. Deze bestaat uit een extra grote ruimte achteraan die kan worden gebruikt als bureel, extra slaapkamer of hobbyruimte. Bovendien is hier doorgang naar de zuidoost georiënteerde tuin waar het aangenaam genieten is van de rust en privacy. Verder is er op het gelijkvloers nog een gastentoilet en de garage. Het 1ste verdiep heeft ook een apart toilet in de hal, een grote leefruimte en recente keuken met vaatwas, oven, elektrische kookplaten,… Op dit verdiep is een groot terras met een trap richting de tuin. Het 2de verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche. De zolder is bereikbaar met een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beWONEN AAN DE REIEN
Gouden-Handrei 4 - 8000 Brugge

Deze woning is gelegen aan de Gouden-Handrei in een verkeersvrije straat.
De living heeft uitzicht op de reien, er is een recent ingerichte keuken met toestellen, badkamer,3 slaapkamers, koertje en in te richten geďsoleerde zolder.

(Wche, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).
www.desmetpoupeyebrugge.beGEZINSWONING MET BIJGEBOUW OP PERCEEL VAN 1.110 M˛
Oude Dorpsweg 17 - 8490 Varsenare

Deze halfopen woning met bijgebouw is gelegen op een groen perceel van 1110 m˛ met vlotte verbinding naar invalswegen/E40 waarbij het centrum Jabbeke op wandelafstand is gelegen. Door deze centrale locatie zijn winkels, openbaar vervoer, horeca,… in directe nabijheid te vinden met een goede bereikbaarheid naar centrum Brugge. Op het perceel staat zowel het woonhuis als een bijgebouw van 100 m˛ die voor verschillende doeleinden kan worden aangewend. Deze is voorzien van elektriciteit en water. Door de toegangspoort is er tal van parkeerplaats op de oprit en een extra afgesloten garagebox.
Door de inkomhal van het woonhuis met vestiaire komt men binnen in de luchtige leefruimte die uitgeeft op de extra grote keuken met ontbijtmogelijkheid. Deze is geďnstalleerd met inbouw kasten en toestellen waar er uitzicht is op de zuid gerichte tuin. Aansluitend heeft men de praktische bijkeuken/wasplaats en badkamer. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 kamer een aparte ruimte heeft om een dressing te voorzien en een bergruimte/bureau. Het apart zolderverdiep is toegankelijk via schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be

vrij : Onmiddellijk
€ 349.000,00
CENTRAAL GELEGEN DRIEGEVELVILLA
Magdalenastraat 1 - 8200 Sint-Andries

Deze eigendom (ontwerpen door architect Degeyter) is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge en het station.
De karaktervolle woning heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers), 2 badkamers, diverse kelders, een ruime zolder, garage met oprit en een zonnige tuin.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beINSTAPKLARE GEZINSWONING MET GROTE TUIN
Sijslostraat 139 - 8020 Oostkamp

Op een centrale locatie resideert deze instapklare en goed onderhouden gezinswoning. Door de ligging is er vlotte verbinding naar invalswegen, snelwegen alsook het centrum van Ruddervoorde waar supermarkten, bakkerijen, slagerijen,… te vinden zijn. Het gaat om een alleenstaand huis opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke, kwaliteitsvolle materialen. Het dak is geďsoleerd alsook spouwmuren, verwarming met vernieuwde accumulatoren, conform gekeurde elektriciteit, een geďnstalleerde regenwaterput, dubbel glas en een aangebouwde veranda met zonwering en doorgang naar de 2 terrassen en tuin. Parkeerplaats is er binnen in de garage met automatische poort, onder de carport of op de oprit.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend heeft men de vernieuwde keuken voorzien van vaatwas, oven, elektrische kookplaten, dampkap,… met ontbijtmogelijkheid. Verder is er op het gelijkvloers een slaapkamer/bureau en een badkamer met douche en wastafel. Het eerste verdiep is voorzien van de nodige maatkasten en bestaat uit een volwaardige slaapkamer en een recent gerenoveerde badkamer met ligbad, wastafel en inbouwkraanwerk. De grote tuin en beide terrassen zijn volledig aangelegd en hebben zon de ganse dag door.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be

Nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklare-gezinswoning-met-grote-tuin-te-ruddervoordeINSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN UITWEG
Astridlaan 29 - 8310 Assebroek

Nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklare-woning-met-3-slaapkamers-en-uitweg

Nabij het centrum van Assebroek is deze ruime, charmante woning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn alle voorzieningen in de directe nabijheid gelegen met op fietsafstand het centrum van Brugge. Door de jaren heen zijn er enkele renovatiewerken uitgevoerd. Zo is er dubbel glas in PVC en houten raamkader, een geďsoleerd dak, nieuwe centrale verwarming op aardgas (Vaillant) en conform gekeurde elektriciteit. Voorzieningen zoals regenwater liggen klaar om geďnstalleerd te worden. De zij-ingang tot aan de tuin maakt het uiterst praktisch om materiaal van voor naar achter te brengen zonder het privé gedeelte te betreden. Privé staanplaats voor de deur aanwezig! M.a.w. de perfecte woning voor jong en actieve gezinnen!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de ruime leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Deze ruimte wordt gekarakteriseerd door zijn hoge plafonds met grote ramen voor een ideale lichtinval. Aansluitend is er een grote keuken met ontbijtmogelijkheid, de wasplaats en een aparte bureau-/polyvalente ruimte. Vanuit deze ruimte en de keuken is de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en geďnstalleerde badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Het opgeknapte 2de verdiep is ingericht als ‘master bedroom’ met dressing en berging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beIN OPTIE NA KIJKDAG!
Greenhillstraat 42 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/moderne-gezinswoning-met-uitweg-nabij-de-brugse-binnenstad

In een rustige zijstraat van de hier in Brugge bekende Baron Ruzettelaan, op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze ruime en moderne gezinswoning gelegen. Het eigendom is uitgebouwd in 2009 met een moderne keuken waarbij de riolering ook vernieuwd is. Bij de renovatie zijn de ramen en het dak vernieuwd en geďsoleerd. Nutsvoorzieningen zoals een geďnstalleerde regenwaterput, grondwaterput, centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit,… zijn hier aanwezig. Daarbovenop is het huis asbestveilig! Achteraan het terras is een uitweg, ideaal voor het binnenplaatsen van fietsen of ander materiaal.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. De open keuken is geďnstalleerd met alle toestellen (vaatwas, oven, inductiekookplaat,…) en heeft een lichtkoepel. Vanaf hier is terras bereikbaar waar het aangenaam genieten is van zon, rust en privacy. Het gelijkvloers heeft verder nog een kelder, aparte wasplaats en badkamer met douche, wastafel en een apart toilet. 2 volwaardige slaapkamers zijn er op het 1ste verdiep alsook een ruimte die als dressing of bureau kan worden gebruikt. Op het 2de verdiep, bereikbaar met vaste trap, is er de mogelijkheid tot het maken van 1 tot 2 extra kamers!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beINSTAPKLARE RUIME WONING MET GARAGE
Prins Karellaan 15 - 8310 Assebroek

Deze woning is gelegen in het centrum van Assebroek, op fietsafstand van het centrum van Brugge, nabij diverse winkels, scholen en openbaar vervoer.
De ruime living met aanpalende keuken met een aansluitende binnenplaats/terras. Ruime badkamer, 4 slaapkamers, zolderkamer, ruime garage en fietsenpoortje. (sted. inl. in aanvraag)
Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).
Voor meer info : https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-woning-assebroek/6273989?dosearch=True&pageindex=1&pagesize=10&rentedperiod=30&searchpage=Offer&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&sorts=Dwelling&transactiontype=SaleALLEENSTAANDE WONING MET POTENTIEEL
Sint-Kristoffelstraat 18 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/alleenstaande-woning-met-potentieel

Dit mooi pand bevindt zich op een toplocatie: in een rustige buurt op loopafstand van het centrum van Assebroek en op een steenworp van bos, natuurgebieden, sportaccommodaties, winkels, openbaar vervoer, horeca en scholen. Ook het gezellig historisch centrum van Brugge is zeer gemakkelijk bereikbaar, evenals de in- en uitvalswegen.
Via de inkomhal met trap en vestiaire ondekt u de ruime en lichtrijke living die doorgang geeft tot de tuin met terras en tot de keuken met (wijn)kelder. Verder treft op het gelijksvloers nog een zonnige polyvalente ruimte aan, gastentoilet, wasplaats en garage. Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime, ook lichtrijke slaapkamers, 1 kleinere ruimte (dressing? extra badkamer?) , de badkamer met ligbad, lavabo en toilet, 2 bergruimtes en toegang tot de zolder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beGEZINSWONING MET KARAKTER TE ASSEBROEK
Baron Ruzettelaan 215 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-karakter-in-assebroek

Op een centrale locatie, nabij het centrum van Brugge, is deze statige gezinswoning gelegen. Openbaar vervoer, scholen, winkels,… zijn op wandelafstand gelegen met alsook een vlotte verbinding naar invalswegen en het station. De woonst is voorzien van centrale verwarming op aardgas en een regenwaterput. Onder het huis is een garage gelegen die plaats biedt aan 2 wagens met extra plaats voor de deur. Achteraan is een grote, zonnige tuin met 2 terrassen.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de open leefruimte voorzien van haard. Aansluitend is er de keuken met doorgang naar het eerste terras. Het eerste verdiep telt 2 slaapkamers, een aparte bureau/kinderkamer en de badkamer met toilet, wastafel en bad. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap met 2 extra slaapkamers en zolderberging. Het kelderverdiep bestaat uit een garage, een voorraadruimte alsook een grote berging die aansluit naar het 2de terras.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beVERGUNDE VAKANTIEWONING
Sulferbergstraat 7 - 8000 Brugge

De woning wordt gemeubileerd aangeboden, wat betekent dat u direct verder kunt verhuren zonder u zorgen te hoeven maken. De gezellige woonkamer is ingericht met comfortabele meubels, de keuken is volledig uitgerust met alle benodigde apparatuur en biedt voldoende ruimte om te koken en te dineren. De badkamer beschikt over o.a. een douche.

Op de bovenverdieping bevinden zich de twee slaapkamers, die beide zijn voorzien van comfortabele bedden en voldoende kastruimte.

Buiten is er een gezellig terras waar u kunt genieten van de zon of gewoon om te ontspannen in de buitenlucht.

Casa Brugensis is gezellig ingericht voor 2-4 personen en is uniek gelegen in de "gouden driehoek" van Brugge, bij het rustige Begijnhof en het idyllische Minnewater, op wandelafstand van alle bezienswaardigheden, musea, restaurants, terrasjes en winkels in de onmiddellijke omgeving. (sted. inl. in aanvraag).

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

vrij : in overleg
€ 349.000,00
ENERGIEZUINIG STADSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNIG TERRAS IN BRUGGE
Balsemboomstraat 14 - 8000 Brugge

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinige-stadswoning-met-3-slaapkamers-en-zonnig-terras-te-brugge

Deze gerenoveerde (2018) woning is gelegen in het historisch centrum van Brugge op wandelafstand van winkels, horeca, openbaar vervoer, de Grote Markt,… met een vlotte verbinding naar het station en belangrijke invalswegen. Bij de grondige renovatie werd een nieuwe aanbouw geplaatst richting het zonnig terras. Er werd een grote lichtkoepel voorzien en een groot schuifraam richting het zuidwest gericht terras wat resulteert in een optimale lichtinval. Voorzieningen zoals centrale verwarming op aardgas, ventilatie, vloerisolatie, geďsoleerde daken, hoogrendementsglas, conform gekeurde elektriciteit, regenwaterput,… zijn aanwezig! Hierdoor geniet dit huis van een energiezuinig label B! Volledig postinterventiedossier aanwezig!
Door de inkomhal met gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met plaats voor een eet- en zitgedeelte en extra berging. Via het schuifraam is het zuidwest gericht terras bereikbaar wat zorgt voor een aangenaam binnen- en buitengevoel. In de open keuken zijn alle toestellen (vaatwas, oven, koelkast,…) geďnstalleerd. De eerste slaapkamer en de badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet zijn gelegen op het eerste verdiep. De nachthal werd afgewerkt met ingemaakte kasten. Het 2de verdiep, bereikbaar met vaste trap, telt 2 extra slaapkamers. De perfect woning voor wie een modern wooncomfort zoekt binnen het de stadsranden van Brugge!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)


vrij : Bij akte
€ 349.000,00
RUIME HALFOPEN WONING
Walstraat 18 - 8020 Oostkamp

REEDS VERKOCHT voor PUBLICATIE !!!
STARTPRIJS, ieder hoger bod zal overgemaakt worden aan de verkoper.
Deze centraal doch rustig gelegen woning in het centrum van Oostkamp is volledig vernieuwd in 2008 en omvat een ruime sfeervolle living met zicht op de tuin, ingerichte keuken met toestellen, badkamer met ligbad, 2 ruime slaapkamers, een ruime in te richten zolder (ev. 2 extra slaapkamers), kelder, terras, tuin en carport. (sted. inl. in aanvraag).

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

gelijkvloers :
- inkom met ingemaakte kast en afzonderlijk toilet
- living (vloertegels): 38 m˛
- ingerichte witte keuken (dampkap, keramische kookplaat, oven, frigo, vaatwasmachine, plaats voor microgolf) en eethoek
* terras en tuin met carport en berging
1e verdieping :
- badkamer (lavabo, ligbad, toilet en aansluiting wasmachine)
- slaapkamer 1 (marmoleum) : 3,5m x 4,95m
- slaapkamer 2 (marmoleum) : 4m x 4,15m
2e verdieping : te bereiken met een vaste trap
- grote ruime in te richten geďsoleerder zolder (eventueel 2 extra slaapkamers)
kelderverdieping :
* kelder: 2m35 x 4m65

* dubbele beglazing, recente CV hoogrendementsketel op gas,...
* bewoonbare opp.: 184 m˛
ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Wantestraat 77B - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinige-gezinswoning-met-4-slaapkamers-te-assebroek

Deze recente (2014), energiezuinig en perfect onderhouden gezinswoning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge. Winkels, supermarkten, openbaar vervoer,… liggen in de directe omgeving alsook de grote invalswegen zijn vlot bereikbaar. Door zijn recent bouwjaar zijn moderne voorzieningen zoals een centraal ventilatiesysteem, superisolerende ramen, een volwaardig geďsoleerd dak, een regenwaterput, centrale verwarming op aardgas,… reeds aanwezig.
Door de inkomhal met gastentoilet en ingemaakt vestiairekasten treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van alle toestellen (vaatwas, koelkast, elektrische kookplaten,…) met eiland waar extra kastruimte in voorzien is. Door het grote schuifraam is het zonnig, aangelegd terras bereikbaar. Het eerste verdiep telt 2 slaapkamers en de badkamer met ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Op het 2de verdiep zijn de 3de en 4de slaapkamer gelegen en is er extra berging met aansluiting wasmachine. De praktische zolder is bereikbaar met een zoldertrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beRUIME HOEKWONING
Werfstraat 59 - 8000 Brugge

Deze woning met trapgevel is gelegen net buiten het centrum van Brugge en heeft een living, eetplaats, nieuwe keuken, 3 slaapkamers telkens voorzien van een eigen badkamer, kelder, kleine garage en een binnenkoertje met fietsenpoortje. Goed gekeurde electriciteit !!!
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info 7/7 : bel 050 47 00 00 of kom langs naar ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1

vrij : bij akte
€ 365.000,00
KARAKTERVOLLE GEZINSWONING MET 5 SLAAPKAMERS EN MOOIE TUIN
Vrijheidsstraat 46 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/karaktervolle-gezinswoning-met-5-slaapkamers-en-mooie-tuin-te-assebroek

Deze karaktervolle gezinswoning is op wandelafstand gelegen van centrum Brugge in de directe nabijheid van supermarkten, het openbaar vervoer en het station. Van hieruit zijn invalswegen ook vlot bereikbaar. Het huis wordt gekarakteriseerd door zijn hoge plafonds, goed bewaard gebleven ornamenten en lambrisering. Reeds zijn de moderne vereisten zoals hoogrendementsglas, centrale verwarming op aardgas (condenserende verwarmingsketel) en een geďsoleerd dak aanwezig. De uitbouw dateert van het jaar 1991 en door de jaren heen zijn de badkamer, keuken en andere zaken vernieuwd geweest. GEEN RENOVATIEVERPLICHTING (EPC LABEL C)!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in leefruimte afgewerkt in parketvloeren. Hier bestaat de mogelijkheid nog tot het plaatsen van een open haard. Aansluitend is er de open keuken met eiland die doorgang biedt via groot schuifraam naar de zonnige tuin. Verder is er op het gelijkvloers extra berging, een wasplaats en de moderne badkamer voorzien van dubbele wastafel en ligbad met douchemogelijkheid. Het eerste en 2de verdiep tellen in totaal 5 slaapkamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beHALFOPEN WONING (EV. MET PRAKTIJK)
Knesselarestraat 186 - 8730 Oedelem

Deze woning werd in 2021-2022 vernieuwd en opgefrist.
Ruime zonnige living met aanpalende veranda, nieuwe ing. keuken met toestellen, badkamer, praktijkruimte of gelijkvloerse slaapkamer.
Op de verdieping zijn er een mogelijkheid voor 2 slaapkamers en een badkamer of 3 slaapkamers.
Verder is er een terras en tuin waar de zon van ´s morgens tot ´s avonds schijnt.
Volledig nieuwe en goedgekeurde electriciteit, nieuwe ramen, nieuwe centrale verwarming,..... de gevels en het gelijkvloers is ook volledig geschilderd.
Mogelijkheid tot het plaatsen van een carport.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beHALFOPEN GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN
Kruiskerkestraat 18 - 8755 Ruiselede

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-gezinswoning-met-4-slaapkamers-te-ruiselede

Deze halfopen woning wordt omgeven door het groen van Kruiskerke met een vlotte verbinding richting invalswegen (Gent-Brugge) en het centrum van Ruiselede. De ideale locatie voor jonge en actieve gezinnen. De woning is voorzien van een uitbouw die in 2006 werd gerenoveerd. Bij de renovatie is alles ondergronds vernieuwd zoals de riolering. Verder is er dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit en zijn er 16 zonnepanelen geďnstalleerd. Door de nieuwe uitbouw is er een aangename connectie tussen de gezellige binnenruimte en de tuin met groene vergezichten. Woning is asbestveilig!
Via de inkomhal is zowel de leefruimte als de bureau of polyvalente ruimte bereikbaar, ideaal voor zelfstandigen of gezinnen die graag een extra bureauruimte of speelkamer wensen. De gezellige leefruimte geeft uit op de moderne keuken (vernieuwd 2021) die volledig is ingericht met vaatwas, inductie kookplaten, koelkast,… . Deze is voorzien van een eiland en voldoende ruimte voor het plaatsen van een grote eettafel. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en een badkamer uitgerust met ligbad en wastafel. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een praktische dressing en een vernieuwde badkamer met douchecomfort, toilet en wastafel. Het 2de verdiep betreft een 4de slaapkamer en een extra zolderberging die kan fungeren als 5de slaapkamer.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beINSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Ronsaardbekestraat 35 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin

Deze ruime woning heeft door de jaren heen wat renovatiewerken ondergaan. Zo is er hoger rendementsbeglazing in PVC, vernieuwd centraal chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), een volgens de norm geďsoleerde dak, vernieuwde en conform gekeurde elektriciteit,… allemaal zaken die ervoor zorgen dat het hedendaags en modern wooncomfort aanwezig is. Dit in combinatie met grote ruimtes maken van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen, bakkerijen, slagerijen,… op wandelafstand bereikbaar zijn alsook het bruisend stadscentrum van Brugge.
Door de inkomhal met vestiaire, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de moderne keuken voorzien van vaatwas, elektrische kookplaten, oven, dampkap,… Verder is er een wasplaats en een volledig geďnstalleerde badkamer met moderne inloopdouche, toilet en wastafel. Het eerste verdiep telt 2 grote slaapkamers en extra toilet. Het 2de verdieping is bereikbaar met vaste trap waar een 3de slaapkamer mogelijk is of een bestemming naar keuze van de nieuwe eigenaar. Deze kan perfect ingericht als 2 ruimtes waardoor meerdere (slaap)kamers kunnen worden gemaakt. Buiten kan men aangenaam vertoeven in de zonnige en privatieve tuin. Centrale locatie, instapklaar, modern,… deze gezinswoning heeft het allemaal!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be

vrij : Bij akte
€ 375.000,00
INSTAPKLARE WONING
Vrijheidsstraat 49 - 8310 Assebroek

VERKOCHT bij het 1e bezoek !!!
De woning werd vernieuwd en afgewerkt met oog voor detail.
Zo werd er ook enorm rekening gehouden met de materiaalkeuze, waardoor deze woning enorm energiezuinig is.
Inkom met gastentoilet, living met parket en zicht op de tuin, compleet ingerichte keuken, wasplaats, 3 slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo, ligbad, toilet en inloopdouche. Verder is er een zonnig terras en leuke tuin.
Deze woning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad, vlotte verbinding naar het station,....
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info bel 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor in de Hoefijzerlaan 1 (´t zand) Brugge.ENERGIEZUINIGE BEL-ÉTAGE MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Invalidenstraat 100 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/admin/entries/property/70856-instapklare-bel-%C3%A9tage-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin-te-assebroek?site=nlBe#tab--notifications

In een rustige buurt van Assebroek is deze instapklare bel-étage gelegen in vogelvlucht van de Brugse binnenstad. Supermarkten, openbaar vervoer, scholen,… vindt men op wandelafstand terug alsook de bereikbaarheid naar het station. De gezinswoning zelf is voorzien van nieuw hoogrendementsglas, geďsoleerde vloeren, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel en een geďsoleerd dak. De extra troef aan een bel-étage woning is uiteraard de doorgang van de voorkant richting tuin alsook de inpandige garage waarbij er hier nog extra parkeerplaats is op en voor de oprit!
Het gelijkvloers is opnieuw ingericht. Deze bestaat uit een extra grote ruimte achteraan die kan worden gebruikt als bureel, extra slaapkamer of hobbyruimte. Bovendien is hier doorgang naar de zuidoost georiënteerde tuin waar het aangenaam genieten is van de rust en privacy. Verder is er op het gelijkvloers nog een gastentoilet en de garage. Het 1ste verdiep heeft ook een apart toilet in de hal, een grote leefruimte en recente keuken met vaatwas, oven, elektrische kookplaten,… Op dit verdiep is een groot terras met een trap richting de tuin. Het 2de verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche. De zolder is bereikbaar met een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beKARAKTERVOLLE GEZINSWONING MET UITWEG
Astridlaan 49 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/karaktervolle-gezinswoning-met-uitweg-te-assebroek

Nabij het centrm van Assebroek is deze ruime, karaktervolle woning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn supermarkten, scholen, openbaar vervoer,… op wandelafstand gelegen. Ook centrum Brugge is vlot bereikbaar. De perfecte locatie voor het jong en actief gezien! Reeds is er superisolerend glas, een geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas en conform gekeurde elektriciteit. Voorzieningen zoals regenwater liggen klaar om geďnstalleerd te worden. De praktische zij-ingang maakt het gemakkelijk fietsen/kinderwagens te parkeren of om (tuin) materiaal naar voor te brengen zonder de woning te moeten betreden.
Door de inkomhal met gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Deze ruimte wordt gekarakteriseerd door zijn hoge plafonds met grote ramen voor een ideale lichtinval. Aansluitend treft men de nieuw geďnstalleerde keuken voorzien van nodige toestellen (kookfornuis op aardgas, vaatwas,…) met plaats voor een ontbijttafel. Hier is doorgang naar de droge kelder. Het 1ste verdiep telt 2 extra ruime slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De masterbedroom ligt op het 2de verdiep en is voorzien van maatkasten en eigen sanitair. In de tuin is het aangenaam genieten van de zon en privacy.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GERENOVEERDE GEZINSWONING MET PARKING TE ASSEBROEK
Astridlaan 81 - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gerenoveerde-gezinswoning-met-parking-te-assebroek

Deze halfopen gezinswoning heeft een grondige renovatie ondergaan waarbij alle ruimtes opgeknapt zijn en nieuwe technieken voorzien. Zo is er overal hoogrendementsglas in PVC kader, centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit, geďsoleerde buitenmuren en een geďsoleerd dak. Het huis is gelegen op een hoekligging waardoor er afgesloten parking is met een poort bereikbaar via de Vooruitgangstraat. De woning is gelegen op uitmuntende locatie op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, scholen, … op een boogscheut van het station en centrum Brugge.
Door de inkom treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met plaats voor eet- en zitgedeelte. Ook hier zijn alle muren en plafonds geďsoleerd waardoor er van geluid buiten geen last is. Aansluitend is er de keuken voorzien van alle toestellen met doorgang naar de zonnige tuin. Van hieruit is de kelder toegankelijk. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, waarvan de masterbedroom met walk-in dressing, een aparte wasplaats en de ruime badkamer voorzien van inloopdouche, ligbad, dubbele wastafel en toilet. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar extra (slaap)kamers kunnen worden gemaakt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)
RUSTIG GELEGEN HALFOPEN WONING
Egelantierenstraat 6 - 8020 Oostkamp (Moerbrugge)

Verzorgde woning (bouwjaar 2004) met ruime living met open ingerichte keuken, 3 slaapkamers, garage, zolder, terras en tuin gelegen in een rustige verkaveling nabij de Baron Ruzettelaan.
Gunstige EPC score 205 kWh - label C.
(Wg, Vg, Gmo, Vv, Gvkr)


www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.INSTAPKLARE EN ENERGIEZUINIGE WONING IN CENTRUM BRUGGE
Rozendal 31 - 8000 Brugge

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklare-en-energiezuinige-woning-in-centrum-brugge

Grenzend aan Kristus Koning, in het historisch stadscentrum, is deze uiterst energiezuinige (label A) en grondig gerenoveerde gezinswoning gelegen. Winkels, horeca en tal van andere voorzieningen vindt men hier op wandelafstand terug. Wonen in een bruisend stadscentrum en het hedendaags modern wooncomfort gaan hier hand in hand. De hedendaagse technieken zoals een centraal ventilatiesysteem D, centrale verwarming op aardgas,… zijn hier allemaal aanwezig. Uiteraard is er overal hoogrendementsglas, volgens de normen geďsoleerde dak, conform gekeurde elektriciteit en daarbovenop zijn alle gedeelde muren met de buren geďsoleerd zodat men hier optimaal van de rust kan genieten.
Door de inkomhal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Hier is doorgang naar het zuidwest gericht terras met buitenberging. De mogelijkheid bestaat tot het verkrijgen van een vergunning tot uitweg via een achterdeur. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en een kwaliteitsvolle open keuken met vaatwas, inductie kookplaten, koelkast, diepvries, oven en micorogolf. Het 1ste verdiep heeft een grote masterbedroom en een badkamer voorzien van inloopdouche, losstaand bad, toilet en dubbele wastafel. Een 2de en 3de slaapkamer zijn gelegen op het 2de verdiep met geďnstalleerde maatkasten.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beZORGELOOS WONEN IN DEZE ENERGIECONFORME GEZINSWONING
Vossensteert 144 - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/zorgeloos-wonen-in-deze-energieconforme-gezinswoning-te-assebroek

Deze gezinswoning is volledig conform de strenge energiewetgeving van 2040 waardoor de nieuwe eigenaars zorgeloos kunnen wonen zonder rekening te moeten houden met toekomstige (isolatie)werken. Bij de grondige renovatie in 2023 is de vloerplaat vernieuwd en geďsoleerd, is er een nieuw gescheiden rioleringssysteem geplaatst en is er een vol automatisch ventilatiesysteem D geďntegreerd. Bovendien zijn alle buitenmuren van kop tot teen geďsoleerd. Daarbovenop zijn er 6 zonnepanelen voorzien, een nieuwe regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen (toiletten, buitenkraan,…), hoogrendementsglas in isolerend kader en centrale verwarming op aardgas met condenserende hoogrendementsketel.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van een inbouw oven en microgolf, inductiekookplaat met dampkap, vaatwasmachine, koelkast,… . Aan het gezellig eiland kan men kokerellen, gezellig dineren, genieten van andermans kookkunsten of gewoon plaatsnemen om te werken. Het aangelegd terras met tuin is toegankelijk via het groot schuifraam. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Pluspunt, hier zijn inbouwkasten voorzien. Het 2de verdiep betreft een 3de slaapkamer voorzien van een eigen wastafel.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beALLEENSTAANDE VILLA
Legendaledreef 43 - 8020 Oostkamp

Deze alleenstaande villa omvat een o.a. een ruime living, ing. keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers (waarvan 1 masterbedroom), een garage voor 2 wagens, terras en grote tuin. Opp. 1470m˛.
(wg, gmo, gvkr, gvg, gvv)
Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).
Voor meer info: www.desmetpoupeyebrugge.beKARAKTERVOLLE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GARAGE
Astridlaan 83 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/karaktervolle-gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-garage-te-assebroek

De authentieke elementen van deze karaktervolle gezinswoning zijn goed bewaard gebleven. De marmeren vloeren in de inkomhal, de prachtige open haard in de leefruimte en de hoge plafonds maken het gevoel compleet. Dubbele beglazing en centrale verwarming met condenserende ketel zijn hier aanwezig. Het huis is gelegen op een hoekligging waardoor de aparte garagebox van 25 m˛ bereikbaar is via de Vooruitgangstraat. De woning is gelegen op uitmuntende locatie op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, … en op een boogscheut van het station.
Op het gelijkvloers komt men binnen via de inkomhal met vestiaire, berging en gastentoilet. De leefruimte met open haard en eetplaats sluit hierop aan alsook de geďnstalleerde keuken voorzien van toestellen en inbouwkasten. Vanuit de keuken is er doorgang naar de tuin met terras die volledig is aangelegd met bomen en struiken. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een wasplaats/bureau en een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel. Het 2de verdiep is bereikbaar via een vaste trap en kan opgedeeld worden in 3 extra kamers of als zolderruimte.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beVERBORGEN PAREL AAN DE STADSRAND VAN CENTRUM BRUGGE
Sportstraat 45 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/verborgen-parel-aan-de-stadsrand-van-centrum-brugge

Deze gezinswoning is afgewerkt met de meest kwaliteitsvolle materialen en voorzieningen. Zo zijn de handgemaakte ramen gemaakt in een tropisch hardhout, zijn er eiken parketvloeren aanwezig en heel wat maatwerk zoals kasten en keuken. Daarbovenop zijn alle daken vernieuwd en volwaardig geďsoleerd, een nieuw chauffagesysteem met condenserende ketel, geďsoleerde vloeren en muren, een regenwaterput, zonnepanelen,… Dit zorg ervoor dat de woning een EPC label A heeft gekregen wat resulteert in meer comfort en een zéér lage energierekening. Dit allemaal maakt van dit huis een nieuwbouwwoning maar toch dient er geen BTW betaald te worden, maar deze kan aan worden gekocht onder het registratierecht (mogelijkheid tot verlaagd tarief)!
De high-end afwerking zoals de maatkeuken met AEG-toestellen, de parketvloeren, inbouwkasten,… maken van dit huis een echte parel. De inkomhal is voorzien van gastentoilet en 2 grote schuifdeuren voor vestiaire en/of het plaatsen van een fiets. Door de stalen deur treedt men binnen in de lichtrijke, open leefruimte. Het huis is nieuw aangebouwd (volgens vergunning) waar de open keuken met eiland is voorzien. Het eerste verdiep telt 2 slaapkamers en badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De 3de slaapkamer ligt op het 2de verdiep en heeft zijn eigen badkamer met ligbad, dubbele wastafel en 3de toilet. Via een schuiftrap is de zolder bereikbaar.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beDEELS GERENOVEERDE WONING OP PERCEEL VAN 1.738 M˛
Moubekestraat 23 - 8211 Aartrijke

Deze deels gerenoveerde woning is gelegen in het rustige Aartrijke op een groen perceel van 1.738 m˛! Zijn ligging in de velden zorgen voor openheid, privacy en uitzonderlijk mooie vergezichten. Ook de bereikbaarheid naar invalswegen (N32, E403,…), centrum Aartrijke en de nabijheid van winkels zijn pluspunten. Reeds is er in het eigendom dubbel glas aanwezig, conform gekeurd elektriciteit (2043), centrale verwarming op aardgas en een geďsoleerd dak waarbij de keuken volledig is uitgebouwd richting tuin. Hier zijn ook 2 garages aanwezig elk bereikbaar via een aparte oprit.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Vanuit hier is doorgang via groot raam naar het zonnig terras. Aansluitend is er de vernieuwde keuken voorzien van oven, koelkast, elekrische kookplaten,… Het gelijkvloers biedt verder nog twee extra bureauruimtes/slaapkamers, wasplaats, berging en een badkamer met inloopdouche, dubbel wastafel en apart. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. De perfect woning voor eigenaars die wensen van ruimte, rust en privacy!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 10 m˛
- Leefruimte: 15 m˛
- Eetplaats: 15 m˛
- Keuken: 37 m˛
- Badkamer: 8 m˛
- Wasplaats: 5 m˛
- Slaapkamer 1/bureau 1: 12 m˛
- Slaapkamer 2/bureau 2: 11 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal: 12 m˛
- Slaapkamer 3: 28 m˛
- Slaapkamer 4: 22 m˛GEZINSWOING MET BIJGEBOUW OP 447 M˛
Kerkeweg 24 -  8490 Jabbeke

Nabij het gezellige centrum van Snellegem is deze alleenstaande en volledige instapklare gezinswoning met bijgebouw gelegen op een perceel van 447 m˛. Van hier is een vlotte verbinding naar autosnelwegen en andere belangrijke invalswegen. Winkels, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen liggen in de nabije omgeving. De perfecte locatie voor mensen die centraal wensen te wonen! Dubbel glas, conform gekeurde elektriciteit, alarmsysteel, centrale verwarming op aardgas een geďsoleerd dak, geďnstalleerde regenwaterputten (2 x 10.000 liter),… dit huis heeft het allemaal. Het bijgebouw, bouwjaar 2015, van maar liefst 60 m˛ is gebouwd uit kwaliteitsvolle materialen met grote ruiten die in de zomer volledig open kunnen schuiven. In de zonnige tuin is het aangenaam genieten van rust, privacy en de unieke groene vergezichten.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de grote leefkeuken voorzien van alle toestellen (oven, microgolf, inductie kookplaten, aansluiting vaatwas,…) met ontbijtmogelijkheid. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. De masterbedroom ligt op het 2de verdiep en is voorzien van de nodige maatkasten. Het bijgebouw, ideaal voor een praktijk, kantoorruimte of salon, heeft een inkom met gastentoilet, sanitair en 2 aparte ruimtes die kunnen gebruikt worden naar smaak van de eigenaar.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 4 m˛
- Leefruimte: 34 m˛
- Keuken: 26 m˛
- Badkamer: 11 m˛
- Wasplaats: 7 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal: 7 m˛
- Slaapkamer 1: 20 m˛
- Slaapkamer 2: 14 m˛

2DE VERDIEP
- Slaapkamer 3: 27 m˛

BIJGEBOUW
- Onthaal: 11 m˛
- Praktijk 1: 19 m˛
- Badkamer: 3 m˛
- Praktijk 2: 19 m˛ARCHITECTURALE BUNGALOW MET ZICHT OP VELDEN
Knesselarestraat 66 - 8730 Oedelem

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/architecturale-bungalow-op-1-628-m%C2%B2-met-zicht-op-de-velden-te-oedelem

In een doodlopende straat, met een uitgestrekt zicht op de velden, resideert deze architecturale bungalow. Naast zijn rustige locatie, ligt deze op een boogscheut van het centrum van Oedelem. Supermarkten, horeca, bakkerijen, slagerijen,… zijn telkens of wandelafstand gelegen. Het zonnig perceel is 1.623 m˛ groot waar men de ganse dag door kan genieten van zon, rust en privacy. Het huis zelf is voorzien van een geďsoleerd dak, hoogrendementsglas en centrale verwarming. Parking is er op de oprit of in de inpandige garage die zich onder het huis bevindt. De kelder zelf strekt zich uit over de volledige woning.
De centrale inkomhal verbindt de verschillende ruimtes met elkaar alsook de aparte vestiaire met gastentoilet. De lichtrijkheid van de leefruimte is de danken aan de geďsoleerde ramen die zich tot op de grond strekken. Parketvloeren en de centraal opgestelde houthaard dragen hier bij tot de gezellige sfeer. Door de schuiframen is er een goede connectie tussen binnen- en buitenruimte. Aansluitend is er de keuken met plaats voor ontbijtmogelijkheid. De 3 slaapkamers en aparte bureauruimte liggen aan de andere kant van de woning. 2 van de 3 slaapkamers hebben hun eigen badkamer. De kelderruimte bestaat uit verschillende aparte bergingen met uiteraard ook de grote dubbele garage die plaats biedt aan meerder wagens.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Spreeuwenweg 59 - 8210 Zedelgem

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinige-gezinswoning-met-4-slaapkamers

Deze energiezuinige gezinswoning (label B) is gelegen in een rustige, doodlopende straat op een zucht van de markt van Zedelgem. Winkels, supermarkten, horeca, openbaar vervoer,…, bevinden zich in de directe omgeving alsook is er een vlotte verbinding naar invalswegen en Stad Brugge. In 2016 is het huis voorzien van een nieuwe aanbouw in glas die uiteraard voldoet aan de strenge energienormen. Bijkomend zijn er 14 zonnepanelen, een zonneboiler alsook een geďnstalleerde regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen. Er is centrale verwarming op aardgas, een centraal aircosysteem, conform gekeurde elektriciteit, hoogrendementsglas, een nieuw geďsoleerd dak (2023), … m.a.w. een instapklare woning die voldoet aan de hedendaagse normen! In de zuidwest georiënteerde tuin met berging is het genieten van de rust en privacy.
Door de inkomhal met gastentoilet en vestiaire treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte die opgedeeld is in een eet- en zitruimte en een kwalitatieve open maatkeuken. Deze is recent geplaatst (2020) en is voorzien van een vaatwasmachine, inductie kookplaten, koelkast, inbouw microgolf en heteluchtoven met een natuurstenen afwerking. Het eerste verdiep telt 3 slaapkamers, een aparte bureau- of kinderkamer en een badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Het bovenste verdiep is bereikbaar via een vaste trap en kan fungeren als slaapkamer of kan naar eigen smaak worden ingericht. De garage beschikt over een automatische poort en op de oprit is er plaats voor 2 wagens.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beBURGERHUIS MET 6 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN NABIJ BRUGGE
Generaal Lemanlaan 194 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/burgerhuis-met-6-slaapkamers-en-grote-tuin-te-assebroek

Deze burgerijwoning is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kunnen gaan met het hedendaags wooncomfort. Dubbel glas, geďsoleerde daken conform gekeurde elektriciteit,… in combinatie met metershoge plafonds, ornamenten, originele schouwen en deuren maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen horeca en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op enkele minuten wandelen is gelegen. In de zuidwest gerichte tuin met terras is het aangenaam genieten van de zon en privacy. Achteraan ligt een bijgebouw voorzien van water en elektriciteit, perfect voor het inrichten van hobbyruimte of de moderne ‘(wo)mancave’!
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met inbouwcassette op hout. Hier is voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte met aansluitend de open keuken voorzien van de nodige toestellen met ATAG fornuis. Verder is er op het gelijkvloers extra berging, een apart gastentoilet en een extra ruimte die kan gebruikt worden als bureau of extra slaapkamer. De droge kelder is bereikbaar vanuit de inkomhal. Het 1ste verdiep is volledig ingericht in functie van ‘Masterbedroom’. Zo heeft deze slaapkamer zijn eigen walk in kleerkast met ensuite badkamer voorzien van ligbad met dubbele wastafel. De 3 andere slaapkamers zijn gelegen op het 2de en 3de verdiep. Een extra badkamer ligt op het tussenverdiep en is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beENERGIECONFORME WONING MET GARAGEBOX TE ASSEBROEK
Lappersfortstraat 36 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energieconforme-gezinswoning-met-garage-te-assebroek

Deze gezinswoning is volledig conform de strenge energiewetgeving van 2040 waardoor de nieuwe eigenaars zorgeloos kunnen wonen zonder rekening te moeten houden met toekomstige (isolatie)werken. Bij de grondige renovatie in 2023 is de vloerplaat vernieuwd en geďsoleerd, is er een nieuw gescheiden rioleringssysteem geplaatst en is er een vol automatisch ventilatiesysteem D geďntegreerd. Bovendien zijn alle buitenmuren van kop tot teen geďsoleerd. Daarbovenop zijn er zonnepanelen voorzien, een nieuwe regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen (toiletten, buitenkraan,…), hoogrendementsglas in isolerend kader en centrale verwarming op aardgas met condenserende hoogrendementsketel. Achteraan is een garage gelegen met uitweg inbegrepen in de prijs.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van een inbouw oven en microgolf, inductiekookplaat met dampkap, vaatwasmachine, koelkast,… . Aan het gezellig eiland kan men kokerellen, gezellig dineren, genieten van andermans kookkunsten of gewoon plaatsnemen om te werken. Het aangelegd terras met tuin is toegankelijk via het groot schuifraam. Vooraan op het gelijkvloers is een extra berging/wasplaats voorzien ideaal voor het stockeren van kinderwagens of ander materiaal. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Pluspunt, hier zijn inbouwkasten voorzien. Het 2de verdiep betreft een 3de slaapkamer voorzien van een eigen wastafel.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 449.000,00
ALLEENSTAAND VILLA
Veldstraat 44 - 8200 Sint-Michiels

Alleenstaande villa gelegen nabij het station van Brugge bestaande uit ruime inkom met afzonderlijk toilet, living (laminaatparket) en nieuw ingerichte keuken. Op de 1ste verdieping vindt u de nachthall, berging, badkamer met ligbad en 3 slaapkamers. De 2de verdieping bestaat uit een geďsoleerde zolder. Verder zijn er 2 kelders, een terras met zonnige tuin en een afzonderlijke garage met bovenliggende zolder. (sted. inl. in aanvraag)

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.BEN-GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS TE SINT-KRUIS
Toekomststraat 29 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/ben-gezinswoning-met-4-slaapkamers-te-sint-kruis

Op een centrale, doch rustige locatie nabij scholen, supermarkten (Maalse Steenweg), openbaar vervoer en het centrum van Brugge is deze nieuwbouw gezinswoning gelegen. Het huis zal opgebouwd worden met onderhoudsvriendelijke en kwaliteitsvolle materialen dewelke voldoen aan de recente Belgische normering. Verplichte energiezuinige voorzieningen zoals een ventilatiesysteem D, warmtepomp, zonnepanelen,… zijn hier aanwezig. Daarbovenop is er een regenwaterput van 10.000 liter en vloerverwarming op zowel het gelijkvloers en 1ste verdiep. Het EPC (E-peil) zal lager zijn dan 20 waardoor er de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing moet worden betaald! Eigen zeggenschap in de afwerking is mogelijk! Lastenboek en plannen kunnen worden ingekeken op ons kantoor van De Smet & Poupeye – Assebroek!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit richting de open keuken met groot kookeiland. Deze kan worden ingericht naar smaak van de nieuwe eigenaar! De zuidwest gerichte tuin is toegankelijk via groot schuifraam. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en een inpandige garage met automatische poort. De oprit biedt extra parkeerplaats voor 2 wagen. 3 volwaardige slaapkamers zijn er op het 1ste verdiep alsook de op smaak in te richten badkamer en een aparte bureau/kinderkamer. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar er extra (slaap)kamers en/of badkamers kunnen worden gemaakt.
(stedenbouwkundige inlichting in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be

vrij : Bij oplevering
€ 467.500,00
NIEUWBOUW GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS TE SINT-KRUIS
Toekomststraat 31 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinige-nieuwbouwwoning-met-4-slaapkamers-te-sint-kruis

Op een centrale, doch rustige locatie nabij scholen, supermarkten (Maalse Steenweg), openbaar vervoer en het centrum van Brugge is deze nieuwbouw gezinswoning gelegen. Het huis zal opgebouwd worden met onderhoudsvriendelijke en kwaliteitsvolle materialen dewelke voldoen aan de recente Belgische normering. Verplichte energiezuinige voorzieningen zoals een ventilatiesysteem D, warmtepomp, zonnepanelen,… zijn hier aanwezig. Daarbovenop is er een regenwaterput van 10.000 liter en vloerverwarming op zowel het gelijkvloers en 1ste verdiep. Het EPC (E-peil) zal lager zijn dan 20 waardoor er de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing moet worden betaald! Eigen zeggenschap in de afwerking is mogelijk! Lastenboek en plannen kunnen worden ingekeken op ons kantoor van De Smet & Poupeye – Assebroek!

Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit richting de open keuken met groot kookeiland. Deze kan worden ingericht naar smaak van de nieuwe eigenaar! De zuidwest gerichte tuin is toegankelijk via groot schuifraam. Via de inkom is de aparte bureau toegankelijk. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en een inpandige garage met automatische poort. De oprit biedt extra parkeerplaats voor 2 wagen. 4 volwaardige slaapkamers zijn er op het 1ste verdiep alsook de op smaak in te richten badkamer. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar er extra (slaap)kamers en/of badkamers kunnen worden gemaakt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)


vrij : Bij oplevering
€ 469.500,00
GEZINSWONING GRENZEND AAN HET RYCKEVELDE BOS
Lorreinendreef 53 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-grenzend-aan-ryckevelde-bos-te-assebroek

Grenzend aan het Ryckevelde bos is deze instapklare gezinswoning gelegen. Door zijn centrale ligging dichtbij natuur en centrm Brugge, is het hier aangenaam genieten van de rust en privacy met toch een vlotte bereikbaarheid naar winkels, horeca, grootwarenhuizen,… De woning zelf is voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming, een boorput (grondwater) en conform gekeurde elektriciteit (tot 2045). Binnenkort zal het dak voorzien worden van zonnepanelen wat voor een betere energiezuinigheid zal zorgen. Parkeerplaats is er zowel op de oprit als in de dubbele inpandige garage met automatische poorten.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is de open keuken voorzien van alle toestellen en met een ontbijtplaats. Vanuit zowel de leefruimte als de keuken is er doorgang naar de tuin via een groot schuifraam. Verder is er op het gelijkvloers extra berging, een droge kelder en een dubbele inpandige garage met automatische poorten. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een extra kinderkamer/bureau-/hobbyruimte, een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een extra douchekamer met wastafel. De zolder is bereikbaar met een schuiftrap, perfect voor het opbergen van spullen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING OP ZONNIG PERCEEL VAN 580 M˛ TE ASSEBROEK
Koning Boudewijnlaan 44C - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-instapklare-gezinswoning-op-zonnig-perceel-van-580-m%C2%B2-te-assebroek

Deze recente gezinswoning is gelegen op een zonnig perceel van 580 m˛ nabij scholen, supermarkten, openbaar vervoer,… in vogelvlucht van centrum Brugge. Het huis werd voorzien van een nieuwe aanbouw in glas (2007) waardoor het contact tussen huis en tuin optimaal is met een prachtige lichtinval. Door het jonge bouwjaar en de recente wijzigingen zijn alle voorzieningen zoals een geďnstalleerde regenwaterput, dubbel glas, een geďsoleerd dak, conform gekeurde elektriciteit,… aanwezig. De aparte garagebox is momenteel opgedeeld met een valse wand waardoor er een parkeerplaats is voor fietsen en aparte berging. Uiteraard kan deze makkelijk terug omgevormd worden tot garage. Op de oprit zijn er enkele staanplaatsen voor wagens.
Door de inkom, met gastentoilet en vestiaire, treedt men binnen in de lichtrijke, brede leefruimte met plaats voor eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de open keuken met ontbijtmogelijkheid geďnstalleerd in de nieuwe aanbouw. Hierbij is een aparte wasplaats/berging. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, apart toilet, berging en de badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. De praktische, geďsoleerde zolder is bereikbaar met een schuiftrap. In de grote tuin met aangelegd terras heeft men de ganse middag en avond zon. Aangenaam genieten dus van de rust en groen deze instapklare woning te bieden heeft.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS TE SINT-MICHIELS
Rijselstraat 103 - 8200 Sint-Michiels

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinige-gezinswoning-met-4-slaapkamers-te-sint-michiels

Op een centrale locatie, nabij het centrum van Brugge, is deze karaktervolle, instapklare gezinswoning gelegen. Openbaar vervoer, scholen, winkels,… zijn op wandelafstand gelegen met alsook een vlotte verbinding naar invalswegen en het station. Het huis heeft een totaalrenovatie ondergaan in 2019 tot heden met het plaatsen van een nieuwe aanbouw met groot schuifraam. Zo is er een aangenaam contact tussen interieur en tuin met een optimale lichtinval. Daarnaast is het dak vernieuwd en geďsoleerd, nieuwe ramen geplaatst, 17 zonnepanelen geďnstalleerd, een centraal ventilatiesysteem voorzien, centrale verwarming op aardgas, een regenwaterput en uiteraard ook conform gekeurde elektriciteit. Praktisch aan deze woning is de 2de ingang aan de voorzijde, doorlopend tot aan de tuin, ideaal voor het parkeren van fietsen of ander (rollend) materiaal.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte. Deze bestaat uit 2 delen die kunnen afgesloten worden, ideaal voor het plaatsen van een bureau of speelkamer voor de kinderen. Aansluitend is er de open keuken, met eiland, voorzien van alle nodige toestellen. Verder is er op het gelijkvloers extra berging, een droge kelder en de wasplaats. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een 1ste badkamer met ligbad, dubbele wastafel en toilet. Slaapkamer 3 en 4 liggen op het 2de verdiep alsook de 2de badkamer met douche, wastafel en toilet. De praktische zolder is bereikbaar met een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING OP MOOI PERCEEL VAN 923 M˛
Mispelbilk 1 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-gezinswoning-op-ruim-perceel-van-923-m%C2%B2-te-assebroek

Deze recente instapklare gezinswoning is gelegen op een prachtig perceel van 923 m˛ in de directe nabijheid van scholen, winkels, openbaar vervoer,… Ondanks de vlotte bereikbaarheid van het huis, is deze gelegen in doodlopende straat. Dit zorgt voor een kindervriendelijke en rustige buurt. De woning dateert van het jaar 2003 waardoor deze reeds voorzien is van hoogrendementsglas, centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit, regenwaterput en geďsoleerde gevel en – daken. Op het perceel zijn meerder parkeerplaatsen onder de carport, op de opritten en in de inpandige garage met sectionaal geďsoleerde poort.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte. Er is direct doorgang via het schuifraam naar de zonnige tuin met aangelegd terras. De grote open keuken is voorzien van alle toestellen zoals microgolf, gewone oven, vaatwas,… en heeft een aparte keukenberging. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 kamer met inmaakkasten, en een badkamer met ligbad, inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. De geďsoleerde zolder is bereikbaar via een zoldertrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GARAGE
Toekomststraat 33 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinige-gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-garage-te-sint-kruis

Op een centrale, doch rustige locatie nabij scholen, supermarkten (Maalse Steenweg), openbaar vervoer en het centrum van Brugge is deze nieuwbouw gezinswoning gelegen. Het huis zal opgebouwd worden met onderhoudsvriendelijke en kwaliteitsvolle materialen dewelke voldoen aan de recente Belgische normering. Verplichte energiezuinige voorzieningen zoals een ventilatiesysteem D, warmtepomp, zonnepanelen,… zijn hier aanwezig. Daarbovenop is er een regenwaterput van 10.000 liter en vloerverwarming op zowel het gelijkvloers en 1ste verdiep. Het EPC (E-peil) zal lager zijn dan 20 waardoor er de eerste 5 jaar geen onroerende voorheffing moet worden betaald! Eigen zeggenschap in de afwerking is mogelijk! Lastenboek en plannen kunnen worden ingekeken op ons kantoor van De Smet & Poupeye – Assebroek!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit richting de open keuken met groot kookeiland. Deze kan worden ingericht naar smaak van de nieuwe eigenaar! De zuidwest gerichte tuin is toegankelijk via groot schuifraam. Via de inkom is de aparte bureau toegankelijk. Verder is er op het gelijkvloers een inpandige garage met automatische poort. De oprit biedt extra parkeerplaats voor 2 wagen. 4 volwaardige slaapkamers zijn er op het 1ste verdiep alsook de op smaak in te richten badkamer. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar er extra (slaap)kamers en/of zolder kunnen worden gemaakt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)


vrij : Bij oplevering
€ 528.500,00
GEZINSWONING GRENZEND AAN HET RYCKEVELDE BOS
Engelendalelaan 124 - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinige-nieuwbouwwoning-grenzend-aan-ryckevelde-bos-te-assebroek

Op een groene locatie nabij Ryckevelde bos, en met aansluiting naar de Astridlaan en Maalse Steenweg, is deze nieuwbouw halfopen woning gelegen. Er is een vlotte verbinding naar de ring en centrum Brugge. Dit huis is opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke en kwaliteitsvolle materialen dewelke voldoen aan de meest recente Belgische en Europese normen, met de uiterste zorg verwerkt. Deze voldoet aan de strenge EPB-wetgeving, de vereiste ventilatiedebieten alsook de nodige isolatiematerialen (vloer-, dak- en spouwisolatie, superisolerende beglazing (kw 1.0),… Standaard is er vloerverwarming voorzien op gelijkvloers en 1ste verdiep via een lucht/waterwarmtepomp, zonnepanelen en een regenwaterput. Om vrijblijvend te plannen eens in te kijken, kan een afspraak worden gemaakt op het kantoor van De Smet & Poupeye (Generaal Lemanlaan 202 – 8310 Assebroek).
Op het gelijkvloers beschikt de woning over een berging, wasplaats, inkom met toilet, eetruimte, zitruimte en open keuken. Op de 1ste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo) en een aparte wc. Naast een (technische) berging op de zolderverdieping is er tevens een praktische zolderruimte die bereikbaar is via een vaste trap. In deze zolderruimte kan gemakkelijk nog een slaapkamer (en eventueel een 2de badkamer) worden ingericht. Verder is er een parkeerplaats aan de zijkant van de woning met extra plaats op de oprit en een bijgebouw met poortopening inbegrepen in de prijs! Alle binnen afwerking is volgens het lastenboek waar je nog je eigen persoonlijkheid in kunt onderbrengen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beRUIME ALLEENSTAANDE VILLA
Leenhof 65 - 8310 Assebroek

Centraal gelegen villa dichtbij AZ Sint-Lucas met 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers). Ruime living, ing. keuken, wasplaats, grote garage met ruime oprit, terrassen en tuin.
Er is een bijgebouw aangesloten aan de woning die eventueel kan dienst doen als praktijk of als extra leefruimte.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGERENOVEERDE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Marcus Laurinstraat 30 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gerenoveerde-gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-grote-tuin-te-sint-kruis

Grenzend aan het centrum van Brugge, doch in een rustige straat, is deze met smaak gerenoveerde gezinswoning gelegen. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de directe omgeving. Ook scholen en openbaar vervoer zijn van hieruit vlot bereikbaar. Het huis geniet van een gunstig EPC en is afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen! Hoogrendementsglas, een nieuw en volgens de normen geďsoleerd dak, geďsoleerde vloeren, nieuwe centrale verwarming, conform gekeurde elektriciteit,… deze woning heeft het allemaal! In de grote aangelegde tuin met terras is het genieten van de rust en privacy.
Hedendaagse materialen en keuzes zijn bij de renovatie gebruikt. Zo hebben de badkamers een mortex afwerking, parketvloeren op elk verdiep, op maat gemaakte stalen deur en zijn de gevels in kalei geplaatst. Door de inkomhal met op maat gemaakte inbouwkasten en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van eiland. Verder is op het gelijkvloers een extra berging en een droge kelder. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Het masterverdiep bestaat uit een grote slaapkamer, een dressing en een badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beMODERNE ALLEENSTAANDE NIEUWBOUWVILLA
Lodewijk van Malestraat 66 - 8310 Sint-Kruis

Deze prachtige residentieel gelegen nieuwbouwwoning met veel privacy op 615m˛ is gelegen dichtbij de Maalse Steenweg en aan het kasteel van Male.
Deze gezinswoning is bereikbaar via een private toegangsweg op de Lodewijk van Malestraat. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij de stad wilt wonen. Supermarkt, handelszaken en andere winkels zijn vlakbij. De buurt wordt bovendien gekenmerkt door een mooie, groene omgeving en geniet van een zeer goede mobiliteit (Brugge, Damme, Maldegem). Deze nog te bouwen woning biedt flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader (max B 14m - D 12m). Het ontwerp van de moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een open leefruimte met keuken, praktische berging/wasplaats die ook toegang biedt aan de inpandige garage. De bovenverdieping beschikt over 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De woning zal energiezuinig gebouwd worden volgens de huidige energienormen met hoge afwerkingsgraad en reeds aangelegde tuin. Ons team van architecten heeft een modern en hedendaags ontwerp uitgetekend maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op maat gebouwd worden!

Voor meer info: https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-woning-brugge/6153065?dosearch=True&pageindex=2&pagesize=10&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Sale

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be
foto´s ter illustratie.RUIME HALFOPEN WONING
Odegemstraat 114 - 8310 Assebroek

Deze woning is gelegen nabij de zeven Torentjes, het Daverlopark, AZ Sint-Lucas, op fietsafstand van de Brugse binnenstad.
Ruime lichtrijke leefruimte met open bureau en ingerichte keuken. Verder zijn er 4 slaapkamers, tuin en garage.

​De woningen zal afgewerkt worden met een warmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen.

Deze woningen kunnen aangekocht worden aan de 6% btw regelgeving
Niet gelegen in overstromingsgevoelig gebied
vg, wg, gdv, gvkr, vv

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

vrij : februari 2025
€ 572.500,00
IN HET GROEN GELEGEN KOPPELVILLA OP ZONNIG PERCEEL VAN 630 M˛
Engelendalelaan 122 - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/in-het-groen-gelegen-koppelvilla-op-zonnig-perceel-van-630-m%C2%B2

Op een groene locatie nabij Ryckevelde bos, en met aansluiting naar de Astridlaan en Maalse Steenweg, is deze nieuwbouw halfopen woning gelegen. Er is een vlotte verbinding naar de ring en centrum Brugge. Dit huis is opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke en kwaliteitsvolle materialen dewelke voldoen aan de meest recente Belgische en Europese normen, met de uiterste zorg verwerkt. Deze voldoet aan de strenge EPB-wetgeving, de vereiste ventilatiedebieten alsook de nodige isolatiematerialen (vloer-, dak- en spouwisolatie, superisolerende beglazing (kw 1.0),… Standaard is er vloerverwarming voorzien op gelijkvloers en 1ste verdiep via een lucht/waterwarmtepomp, zonnepanelen en een regenwaterput. Om vrijblijvend te plannen eens in te kijken, kan een afspraak worden gemaakt op het kantoor van De Smet & Poupeye (Generaal Lemanlaan 202 – 8310 Assebroek).
Op het gelijkvloers beschikt de woning over een berging, wasplaats, inkom met toilet, eetruimte, zitruimte en open keuken. Op de 1ste verdieping zijn er 4 volwaardige slaapkamers en een ruime badkamer (ligbad, douche, dubbele lavabo) en een aparte wc. Naast een (technische) berging op de zolderverdieping is er tevens een praktische zolderruimte die bereikbaar is via een open trap. In deze zolderruimte kan gemakkelijk nog een slaapkamer (en eventueel een 2de badkamer) worden ingericht. Verder is er een inpandige garage met extra parkeerplaats op de individuele oprit. Alle binnenafwerking is volgens het lastenboek waar je nog je eigen persoonlijkheid in kunt onderbrengen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beALLEENSTAANDE VILLA
Doornstraat 80 - 8200 Sint-Andries

VERKOCHT nog voor het 1e bezoekmoment.
Deze op te frissen alleenstaande woning (alles op het gelijkvloers) heeft 3 slaapkamer, een ruime zonnige tuin met een mooi bebost stuk.
Er is eveneens een bijgebouw van ong. 30m˛ met 2 burelen.
Opp.2.773m˛.

(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGERENOVEERDE GEZINSWONING MET KARAKTER TE ASSEBROEK
Baron Ruzettelaan 183 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gerenoveerde-gezinswoning-met-karakter-te-assebroek-2

Op een centrale locatie, nabij het centrum van Brugge, is deze karaktervolle, instapklare gezinswoning gelegen. Openbaar vervoer, scholen, winkels,… zijn op wandelafstand gelegen met alsook een vlotte verbinding naar invalswegen en het station. Het huis heeft een totaalrenovatie ondergaan waarbij alles is geďsoleerd met een nieuwe aanbouw achteraan. Zo is er overal hoogrendementsglas, zijn het dak en vloeren geďsoleerd, is er centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), is er conform gekeurde elektriciteit en zijn er 9 zonnepanelen op het plat dak voorzien. Bij de verbouwingen is er gewerkt met zéér mooie, kwaliteitsvolle materialen die bij het authentiek karakter van het huis passen.
Door de inkomhal treedt men binnen in de ontvangstruimte vooraan, momenteel dienst doende als bibliotheek/bureau. Aansluitend komt men in de keuken, voorzien van alle moderne toestellen (oven, stoomoven, vaatwasser ,…), uitgewerkt met betonstructuren. De keuken en leefruimte wordt onderbroken door een groene patio, perfect om meer dan voldoende daglicht en kleur in de woning te betrekken. De leefruimte is afgewerkt met massieve parketvloeren en voorzien van gashaard en maatkasten. Via een groot schuifraam is de zonnige diepe tuin bereikbaar. Verder is er op het gelijkvloers berging en een droge kelder. In totaal zijn er 4 volwaardige slaapkamer op het 1ste; 2de en 3de verdiep. De moderne badkamer is gelegen op het 1ste verdiep, voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)IN HET GROEN GELEGEN VILLA OP PERCEEL VAN 1.008 M˛ TE SINT-KRUIS
Vuurkruisenlaan 34 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/in-het-groen-gelegen-villa-op-perceel-van-1-008-m%C2%B2-te-sint-kruis

Deze alleenstaande woning is gelegen in een rustige omgeving, midden in het bos van Sint-Kruis, op een zonnig perceel van 1.008 m˛. Hier kan men genieten van de rust en groene omgeving met toch een vlotte verbinding naar het bruisend centrum van Brugge. Supermarkten, winkels en openbaar vervoer zijn op fietsafstand gelegen. Door zijn recent bouwjaar is het huis reeds voorzien van dubbel glas, geďsoleerde daken, centrale verwarming op aardgas en een regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen. Deze woning biedt het perfecte toevluchtsoord voor mensen die op zoek zijn naar rust en privacy maar toch een modern wooncomfort wensen.
De ruime inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, biedt zowel doorgang naar de leefruimte als naar de aparte (bureau)ruimte. Doordat er hier een badkamer met wastafel en douche is voorzien, kan deze perfect worden aangewend als slaapkamer. De lichtrijke leefruimte biedt plaats voor een eet- en zitgedeelte met aansluitend de open keuken voorzien van de nodige toestellen. Van hieruit zijn de 2 terrassen telkens bereikbaar via groot schuifraam. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en een garage die parkeerplaats biedt voor 2 wagens. Extra parkeerplaats is er op de oprit. Het eerste verdiep telt 3 slaapkamers, extra bergruimte en een badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De zolder is bereikbaar via schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beVOORMALIGE BAKKERSWONING MET APPARTEMENT EN WERKPLAATS
Gentpoortstraat 16 - 8000 Brugge

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be of kom langs in ons kantoor te Assebroek - Generaal Lemanlaan 202.

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/voormalige-bakkerswoning-met-appartement-en-werkplaats

Deze voormalige bakkerswoning is gelegen nabij het Astridpark in centrum Brugge met alle voorzieningen qua winkels, horeca, supermarkten,… in de nabije omgeving alsook de Grote Markt van Brugge. Het eigendom is halfopen, waardoor er achteraan en aan de zijkant en uitweg is, en bestaat uit 3 entiteiten: een woning, het vroeger bakkersatelier en een 1-slaapkamers appartement bereikbaar via aparte ingang. De verwarming is centraal op aardgas (deels elektrisch), het dak is vernieuwd en geďsoleerd en het terras is zuidwest georiënteerd.
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een grote leefruimte met eetplaats en de recente (2007) keuken voorzien van nodige toestellen, eiland en ontbijtmogelijkheid. Vanuit de keuken is het atelier bereikbaar die bestaat uit 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van 110 m˛. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer en berging. Op het 2de verdiep zijn de 4de en 5de slaapkamer gelegen en is de zolder met een vaste trap bereikbaar. Het appartement heeft een aparte leefruimte, grote keuken, badkamer en slaapkamer.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be

WONING – GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 10 m˛
- Leefruimte: 63 m˛
- Keuken: 33 m˛
- Bijkeuken: 11 m˛
- Werkplaats: 55 m˛
- Werkplaats – zolder: 49 m˛

WONING – 1STE VERDIEP
- Nachthal 1: 8 m˛
- Slaapkamer 1: 19 m˛
- Slaapkamer 2: 14 m˛
- Slaapkamer 3: 16 m˛
- Badkamer: 8 m˛
- Berging: 8 m˛

WONING - 2DE VERDIEP
- Nachthal 2: 14 m˛
- Slaapkamer 4: 15 m˛
- Slaapkamer 5: 14 m˛

WONING - ZOLDER: 31 m˛

APPARTEMENT – GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 6 m˛
- APPARTEMENT – 1STE VERDIEP
- Berging: 2 m˛
- Badkamer: 8m˛

APPARTEMENT – 2DE VERDIEP
- Leefruimte: 14 m˛
- Keuken: 12 m˛
- Slaapkamer 1: 12 m˛
GERENOVEERDE HERENWONING OP UITZONDERLIJK PERCEEL VAN 1.315 M˛
Zandstraat 30 - 8200 Sint-Andries

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/herenwoning-villa-bloemhof-op-perceel-van-1-315-m%C2%B2-nabij-centrum-brugge

Het herenhuis “Villa Bloemhof”, gelegen op een perceel van 1.315 m˛, is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kan gaan met het hedendaags modern wooncomfort. De woonst is bijgebouwd en gerenoveerd (2006) waardoor hoger rendementsbeglazing aanwezig is, vernieuwd chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), volgens de normen geďsoleerde daken, vernieuwde elektriciteit, regenwaterput aangesloten op nodige voorzieningen,… in combinatie met hoge plafonds, ornamenten en originele deuren maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurants op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op enkele minuten wandelen is gelegen! In de tuin, met een kleine serre, is het aangenaam genieten van zon, rust en privacy!
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken die doorgang biedt naar de zonnige tuin met aangelegd terras. Perfect voor etentjes met de ganse familie! De keuken is voorzien van een tof keukeneiland met ontbijtmogelijkheid, oven, kookplaten op aardgas, vaatwas,… met aansluitend de gezellige leefruimte. Daarnaast is er een volledig droge en ruime kelder. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats, een 1ste slaapkamer/bureauruimte en een moderne badkamer met douche wastafel en toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien ligbad, toilet en wastafel met op het 2de verdiep een extra kamer en zolderruimte. Parking is er op de oprit of in de vernieuwde garagebox, voorzien van water en elektriciteit, met automatische poort.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.beENERGIEZUINIGE VILLA MET ZWEMBAD OP RUSTIGE LOCATIE
De Paap 31 - 9990 Maldegem

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be of kom langs op ons kantoor te Assebroek - Generaal Lemanlaan 202.

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/moderne-villa-met-zwembad-op-rustige-locatie

In een doodlopende straat op een zonnig perceel van 695 m˛ te Maldegem ligt deze recente (2021) en bovenal energiezuinige (label A) villa. Door zijn centrale ligging is er een vlotte verbinding naar de kust, Gent en Brugge. Ook invalswegen zoals de E40 zijn gemakkelijk bereikbaar. De woning zelf is voorzien van de modernste technieken zoals een ventilatiesysteem D, een regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen en 18 geďnstalleerde zonnepanelen. Verder voldoen de vloeren, muren en dak aan de isolatienorm. De eyecatcher is uiteraard het ingebouwd zwembad met geďntegreerd warmtepompsysteem. Het poolhouse met de ingerichte toffe bar maken het plaatje compleet. De perfecte combinatie voor gezellige zomeravonden!
Door de inkomhal met ingebouwde kasten en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met gezellige haard. De open keuken zorgt voor de landelijke toets en is voorzien van alle toestellen en een Falcon-fornuis met ovens op gas. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en inpandige garage met automatische poort. Deze biedt plaats voor 1 wagen met uiteraard extra parkeerplaatsen op de oprit. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer uitgerust met ligbad, douchecomfort en dubbele wastafel. Het 2de verdiep beschikt over een 4de slaapkamer met sanitair en extra bergruimte.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be