ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 24/1/2021 :
129 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Woningen - villa's te KOOP (datum : 24/1/2021)   54 aanbiedingen


TE RENOVEREN RIJWONING
Biddersstraat 49 - 8000 Brugge

Deze woning is gelegen in een centrale, doch rustige straat en heeft momenteel 2 slaapkamers, ruime in te richten zolder, grote koer/tuintje met fietsenpoortje uitgevend op een stadspark.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be
VERKOCHT bij 1e BEZOEK !!!GEZELLIGE STADSWONING
Peterseliestraat 15 - 8000 Brugge

Deze instapklare woning is gelegen bij de Vesten van Brugge en heeft een gezellige living, ing. open keuken, badkamer met douche, 2 slaapkamers en een in te richten zolder. Verder is er nog een (overdekte) koer. Goedgekeurde electriciteit tot 2031.
(sted. inl. in aanvraag)
VERKOCHT IN 2 DAGEN !!!

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beSTADSWONING MET TERRAS GRENZEND AAN COMMERCIËLE LANGESTRAAT
Kwekersstraat 41 - 8000 Brugge

In een zijstraat van de bekende en vooral commerciële Langestraat in het historisch centrum van Brugge. Winkels, horeca en tal van andere voordelen vindt men hier op wandelafstand terug. De woning heeft al een kleine verfrissing ondergaan. Hierbij is het dak voorzien van onderdak en isolatie, is er dubbel glas geplaatst en is er een open geďnstalleerde keuken met lichtkoepel voorzien. Via de inkomhal treedt men binnen in deze leefruimte met nieuwe keuken waar er genoeg plaats is voor een extra eetgedeelte. Verder is er nog een gastentoilet en een bureauruimte. De 1ste verdieping telt 2 slaapkamers en een badkamer waar de zolder ook bereikbaar is onder het nieuwe dak. De mogelijkheid bestaat om dit verdiep toegankelijk te maken door middel van een vaste trap. Naast de vele terrassen die de Stad Brugge te bieden heeft kan men hier ook vertoeven op het gezellig terras die bereikbaar is via een groot schuifraam in de keuken. Ter info: EPC is opgesteld voor de dakisolatie en het dubbel glas!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GOED GELEGEN RIJWONING
Dampoortstraat 48 - 8310 Sint-Kruis

Deze eigendom is gelegen net buiten het centrum van Brugge en heeft 3 slaapkamers, in te richten zolder, ruime garage en tuin. Vanuit de woning heeft u zicht op de Brugse Vesten en de molens. (woongebied, geen vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)).
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beALLEENSTAANDE BUNGALOW (ALLES GELIJKVLOERS)
Wellewaarde 27 - 8210 Zedelgem

Deze vrijstaande op te frissen woning is gelegen in een rustige woonwijk, waarvan alle ruimten zich op het gelijkvloers bevinden.
Momenteel zijn er 2 slaapkamers, een garage (ev. 3e slaapkamer) en tuin.
(Wg, Gvg, VV, Gmo, Gvkr)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN PRAKTISCHE UITWEG
Poelweg 21 - 8000 Brugge

In een rustige wijk, nabij het centrum van Brugge, ligt deze ruime, op te frissen gezinswoning. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de nabije omgeving waar de kust van hier ook vlot bereikbaar is. Dit huis is reeds voorzien van dubbel glas, centrale verwarming op aardgas, een waterverzachter en een geďnstalleerde regenwaterput. Daarnaast is er een unieke en zéér praktische uitweg achteraan de tuin die uitkomt in de Wilgenstraat. Perfect voor fietsen, steps,… die in de tuinberging kunnen geparkeerd worden.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, treed je binnen in de luchtige leefruimte die aansluitend op de geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid. In zowel de leefruimte als keuken heeft men uitzicht op de zuidwest gerichte tuin met terras. De eerste verdieping telt 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer en een bureauruimte die uiteraard een andere bestemming kan krijgen op smaak van zijn eigenaars. De mogelijkheid bestaat om op zolder extra (slaap)kamers te creëren. Verder is er een volledig droge kelder die uit 2 compartimenten bestaat.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)OPGEFRISTE STADSWONING NABIJ DAMSE VAART
Paradijsstraat 6 - 8310 Sint-Kruis

Deze gezellige stadswoning geniet van een perfecte ligging nabij de Damse Vaart met op wandelafstand het historisch centrum van Brugge. Winkels, horeca, supermarkten,… zijn te voet bereikbaar. Het huis heeft het afgelopen jaar een renovatie ondergaan. Zo is er overal dubbel glas in PVC, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), conform gekeurde elektriciteit en een volgens de normen geďsoleerd dak. Buiten is het aangenaam vertoeven op het zonnig terras.
Het gelijkvloers bestaat uit een gezellige leefruimte met open keuken bestaande uit een modern kookeiland, dampkap,… Daarnaast is er een zéér praktische aparte wasplaats waar voldoende ruimte is om extra berging te voorzien. De eerste verdieping heeft een extra grote slaapkamer en hedendaagse badkamer met inloopdouche en wastafel. Het 2de verdiep is met de trap te bereiken. Hier kan een 2de slaapkamer worden ingericht of kan gebruikt worden als berging/dressing/bureauruimte.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 245.000,00
RUIME HALF-OPEN WONING
Sint-Michielsestraat 77 - 8200 Sint-Michiels

Deze ruime woning is gelegen op de grens van Sint-Michiels en Oostkamp en heeft 3 slaapkamers, ruime zolder, zonnige tuin en garage.(woongebied, geen vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning) Goedgekeurde electriciteit!
Voor meer info 7/7 : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beRUIME RIJWONING
Majoor Woodstraat 22 - 8020 Oostkamp

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Oostkamp.
Er zijn 3 slaapkamers, een ruime in te richten zolder (ev. 2 extra slaapkamers), terras en tuin.
Mogelijkheid tot handelsfunctie met woonst.

(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : onmiddellijk
€ 250.000,00
GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS NABIJ CENTRUM BRUGGE
Sint-Jozefsstraat 12 - 8000 Brugge

In een rustige zijstraat van de bruisende markt nabij het centrum van Brugge, ligt deze verzorgde gezinswoning. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de nabije omgeving waar de kust van hier ook vlot bereikbaar is. De gezellig woning is voorzien van dubbel glas in PVC, een volgens de normen geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), conform gekeurde elektriciteit (2043),… met andere woorden, volledig instapklaar!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de open moderne keuken voorzien van vaatwas, gaskookplaten, oven, dampkap,… Verder is er een wasplaats en een volledig geďnstalleerde badkamer met ligbad, douche en wastafel. De eerste verdieping telt 2 grote slaapkamers met op de 2de verdieping een 3de slaapkamers met bijkomende bergplaatsen. Buiten kan men aangenaam vertoeven op het Zuid West gericht terras waar de mogelijkheid bestaat tot het creëren van een tuin. Centrale locatie, instapklaar, modern,… deze gezinswoning heeft het allemaal!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME ALLEENSTAANDE WONING
Burgstraat 8 - 8460 Oudenburg

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Oudenburg en heeft 4 slaapkamers, een garage en tuin.
(sted. inl. in aanvraag)

WENST U OOK UW EIGENDOM TE OUDENBURG TE VERKOPEN ?

Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91RUIME WONING
Assebroeklaan 103 - 8310 Sint-Kruis

Deze eigendom heeft 4 slaapkamers waarvan 1 op het gelijkvloers die ook als praktijk/bureau kan dienen), een garage en tuin.
De keuken en badkamer werden recent vernieuwd.
De ramen zijn voorzien van dubbel glas en het dak is reeds geďsoleerd.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : bij akte (kan vlot gebeuren)
€ 275.000,00
HALFOPEN GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN
Odegemstraat 73 - 8310 Assebroek

Op een uiterst gunstige locatie, nabij kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’ en het Sint-Lucas ziekenhuis, met vlotte verbinding naar autosnelwegen en centrum Brugge, is deze halfopen gezinswoning gelegen. Het groen en zongericht perceel heeft een zuidwest gerichte tuin waar men volop van de zon en privacy kan genieten. Het huis zelf heeft een moderne indeling en is reeds voorzien van dubbel glas, een geďsoleerd dak, verwarming op aardgas en een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen.
Door de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte die doorgang biedt naar het nieuw aangelegd terras via een groot vernieuwd schuifraam. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met berging en een aanhangende garage. Er is extra parkeermogelijkheid op de oprit. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer. De mogelijkheid bestaat erin om het zolderverdiep bij de woning te betrekken. Zo kunnen er 2 extra kamers worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN WONING MET ZUID GERICHTE TUIN
Oude Hoogweg 99 - 8310 Sint-Kruis

Deze halfopen en in het groen gelegen woning is gelegen in een rustige straat op fietsafstand van de Damse vaart, de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van winkels en horecazaken. De ideale locatie voor mensen die willen genieten van de rust die Sint-Kruis heeft te bieden maar toch wensen profiteren van de voordelen van Stad Brugge.
Dit eigendom heeft tal van voordelen waaronder dubbele beglazing, vernieuwde en conform gekeurde (2041) elektriciteit, een geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas,… met als grote troef de ruime en perfect zuid gerichte tuin met 2 praktische tuinbergingen achteraan.
Door de inkomhal met vestiairemogelijkheid treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte die doorstroomt naar de geďnstalleerde keuken met uitzicht over de tuin. Aansluitend is er een badkamer voorzien van dubbele wastafel, apart toilet en douche.
De eerste verdieping, afgewerkt in plankenvloeren, telt 2 volwaardige slaapkamers met een extra kamer die kan aangewend worden als hobbyruimte, bureau of eventueel nog een bijkomende slaapkamer. Uiteraard is ook op dit verdiep een apart toilet voorzien.
Bovendien is er nog een volledig droge kelder en zolder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN
Alfons De Baeckestraat 5 - 8200 Sint-Michiels

Op een rustige locatie, nabij het centrum van Sint-Michiels, is deze charmante en ruime gezinswoning gelegen. Door zijn centrale ligging zijn openbaar vervoer, winkels en scholen op wandelafstand gelegen. Deze woonst heeft reeds dubbel glas, een geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas,… kortom instapklaar!
Door de inkomhal komt men binnen in de ruime eetplaats met aansluitend de keuken met bijkeuken. Deze biedt doorgang naar de zonnige tuin met praktische berging (die kan benut worden voor recreatieve doeleinden) voorzien van elektriciteit en een extra garage. Het gelijkvloers heeft verder een aangename leefruimte, een volledig droge kelder en een doucheruimte. De eerste verdieping telt 3 ruime slaapkamers en een bureau/hobbykamer die uiteraard kan aangewend worden als kinderkamer. Daarnaast is er een extra bergzolder, een volledig droge kelder en plaats voor 2 wagen op de oprit.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE STADSWONING
Langestraat 4 - 8370 Blankenberge

Deze eigendom, met een typische vintage voorgevel van de badstad, werd volledig vernieuwd in 2019-2020 en heeft 4 slaapkamers en een leuke binnenpatio.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

€ 295.000,00
HALFOPEN GEZINSWONING MET ZUID GERICHTE TUIN
Leenweg 22 - 8000 Koolkerke

In een rustige wijk, nabij het centrum van Brugge, ligt deze verzorgde halfopen woning. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de nabije omgeving waar de kust van hier ook vlot bereikbaar is. De gezinswoning is voorzien van hoger rendementsbeglazing in PVC, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel Vaillant 2019), conform gekeurde elektriciteit (2041),… met andere woorden, volledig instapklaar!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte met inbouwcassette (2019) op aardgas die aansluit op de open moderne keuken voorzien van vaatwas, keramische kookplaten, dampkap,… In zowel de leefruimte als keuken heeft men uitzicht op de perfect zuid gerichte tuin voorzien van nieuw aangelegd terras (2017) in blauwsteen. Verder is er op het gelijkvloers een grote inpandige garage met automatische poort (met elektrisch codeslot), en heel wat bergruimte. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, berging en een opgeknapte badkamer met ligbad incl. douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er een bergzolder en een nieuw aangelegde oprit (2017) die extra parkeerplaats te bieden heeft.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Begoniastraat 37 - 8310 Assebroek

Nabij het Atheneum Jan Fevijn, op wandelafstand van kinderboerdij de Zeven Torentjes en in vogelvlucht van het historisch centrum Brugge bevindt zich deze goed onderhouden bel-étage woning. Door zijn centrale ligging zijn horeca, winkels, supermarkten, banken,… in de directe omgeving gelegen. Het huis zelf heeft een zéér ruime woonoppervlakte en is voorzien van een volgens de normen geďsoleerd dak, centrale verwarming met daarbovenop een zuidwest georiënteerde tuin van 240 m˛!
Via de inkomhal is de garage bereikbaar die zich strekt over de volledige diepte van de woning. Dit maakt het zeer makkelijk om spullen (tuinafval, fietsen,…) te verplaatsen en zo niet door het woongedeelte zelf te moeten. Op dit verdiep is er een extra bureauruimte die uitkijkt op de tuin. De lichtrijke leefruimte, voorzien van open haard, is gelegen op de eerste verdieping met doorgang naar de geďnstalleerde keuken (keramische kookplaten, dampkap, spoelbakken, koelkast,…). Vanuit de leefruimte is het dakterras bereikbaar. Hier is het aangenaam en privatief genieten van de zon met uitzicht op de kerk van Assebroek. De tweede verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers (waarvan 2 met inbouwkasten) en een badkamer geďnstalleerd met wastafel, inloopdouche en toilet (uiteraard is er ook een gastentoilet op het 1ste verdiep).
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 299.000,00
HALFOPEN GEZINSWONING MET GROTE CARPORT
Zweehoek 6 - 8020 Oostkamp

Op een ideale locatie, die een vlotte verbinding biedt naar zowel centrum Brugge, centrum Oostkamp en de E40, bevindt zich deze jonge, energiezuinige (EPC = 139 kWh/m) gezinswoning. In 2011 is deze gebouw met alle moderne technieken en materialen zoals een ventilatiesysteem D, conform gekeurde elektriciteit, hoger rendementsbeglazing, HR+ condensatieketel, regenwaterput aangesloten op alle nodige voorzieningen,… Doordat de woning van een topindeling geniet, een dubbele overdekte staanplaats heeft en men kan genieten in de zonnige tuin, is het hedendaags wooncomfort hier zeker aanwezig.
Via de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de leefruimte met geďnstalleerde keuken voorzien van een praktische keukenberging die uitkijkt op de aangelegde tuin. Boven zijn er 3 volwaardige slaapkamers, berging, een tweede toilet en een badkamer uitgerust met ligbad, douche en wastafels. Door het recente bouwjaar is alles van installaties gekeurd (bv. conforme elektriciteit) waardoor de woning volledig instapklaar is.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 305.000,00
MODERNE HALFOPEN GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS
Aanborgersstraat 22 - 8310 Assebroek

Op een sterk gewilde en zéér rustige ligging bevind zich deze moderne woning. Door zijn centrale locatie zijn scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer in de nabije omgeving gelegen. Dit huis is de perfecte woonst voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid in combinatie met een modern wooncomfort wensen. Alle materialen zijn stuk voor stuk gekozen voor hun lange levensduur zonder dat zij veel onderhoud vragen. Door de jaren heen zijn er grote werken uitgevoerd. Zo is de gevel volledig vernieuwd, zijn er 15 zonnepanelen geďnstalleerd, een nieuwe carport geplaatst, hoger rendementsbeglazing in PVC en is het dak geďsoleerd.
Door de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met voldoende ruimte voor een eet- en zitplaats. Aansluitend is er de ruime keuken geďnstalleerd met de nodige toestellen waar er ook ontbijtmogelijkheid is. Verder is er nog een veranda en een extra grote garage voorzien van elektrisch sectionale poort bereikbaar via privatieve oprit. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en volledig vernieuwde badkamer met douche, wastafel en toilet. Buiten is het aangenaam genieten in de zuid gerichte tuin met aangelegd terras grenzend aan een groen terrein waar kinderen zichzelf kunnen uitleven.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 309.000,00
GERENOVEERDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Jan Van Ruusbroecstraat 13 - 8310 Assebroek

Deze ruime gezinswoning woning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van buurtwinkels, apotheek, scholen, openbaar vervoer,… Door deze locatie kan men genieten van de rust van Assebroek waar men toch de voordelen van het historisch centrum van Brugge heeft. De afgelopen jaren heeft dit huis een grondige renovatie ondergaan waarbij het modern wooncomfort in dit huis is voorzien: hoger rendementsbeglazing in PVC en houten raamkader, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), conform gekeurde elektriciteit, een volgens de normen geďsoleerd dak en vernieuwde riolering (gescheiden stelsel).
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men via de moderne schuifdeur binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken geďnstalleerd met gaskookplaat, inbouw combi- en gewone oven, koelkast, dampkap,… van het merk SMEG. Aan het groot keukeneiland is het aangenaam zitten. Aansluitend is er een aparte wasplaats waar extra berging is voorzien en is het aangelegd terras bereikbaar via een groot schuifraam. De eerste verdieping is voorzien van een volwaardige slaapkamer met inloopdressing en de mooie badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Een derde toilet en 2 extra kamers zijn gelegen op het 2de verdiep. Buiten is het aangenaam vertoeven in de zonnige tuin met dubbel terras!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 309.000,00
RUIME BURGERSWONING
Zwarte Leertouwerstraat 14 - 8000 Brugge

VERKOCHT na 2 bezoeken !!!! Deze eigendom is gelegen in een rustige straat, op enkele stappen van de Markt van Brugge en heeft o.a. een living van 50m˛, 3 slaapkamers (waarvan 2 op het gelijkvloers dewelke kunnen dienst doen als bureau). Verder is er nog een zonnig stadstuintje/koer van 25m˛.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beJONGE GEZINSWONING MET MOGELIJKHEID TOT PRAKTIJK
Benedictijnenstraat 4 - 8310 Assebroek

Op een rustige zijstraat van de hier in Brugge bekende Baron Ruzettelaan, op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze statige doch jonge (2000) gezinswoning gelegen. Het zuid gericht perceel is 259 m˛ waar men kan genieten van de rust, de zon en het groen uitzicht. Door het jonge bouwjaar van dit huis is alles van modern wooncomfort aanwezig: ventilatiesysteem, zonneboiler, zonnepanelen, alarmsysteem, hoger rendementsbeglazing, centrale verwarming op aardgas, een volgens de normen geďsoleerd dak en conform gekeurd elektriciteit.
Het gelijkvloers is ingericht als ruimte voor bureau- en werkplaats. Zo reikt de garage van voor tot achteraan, perfect voor het doorbrengen van spullen van aan de straat tot helemaal in de tuin. Uiteraard kan hier ook praktijkruimte of gewoon extra leefruimte in onder worden gebracht. Het eerste verdiep heeft een grote leefruimte, een volledig uitgeruste keuken (vaatwas, elektrische kookplaten, koelkast,…), een volwaardige slaapkamers met extra sanitair en een badkamer geďnstalleerd met douche, ligbad en wastafel. De geďsoleerde zolderverdieping is bereikbaar met vaste trap en is voorzien van chauffage, elektriciteit, sanitair en Velux ramen. De ideale locatie dus om extra slaapkamers te creëren.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 329.000,00
OPGEKNAPTE EN INSTAPKLARE GEZINSWONING
Meulestee 11 - 8310 Assebroek

Deze recente (2012) en instapklare woning is gelegen nabij het centrum van Sint-Kruis en geniet van een zéér vlotte verbinding naar Oostkamp, snelwegen (E40 en E403) evenals de Brugse binnenstad. Dit huis heeft reeds een volledige opknapbeurt ondergaan en is dan ook opnieuw geschilderd. De nabijheid van diverse supermarkten, kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. Bovendien wordt de energiezuinigheid (EPC = 110 kWh/m˛) gegarandeerd door het ventilatiesysteem D (met warmterecuperatie), de hoger rendementsbeglazing in aluminium raamkader, een volgens de normen geďsoleerd dak en het centraal verwarmingssysteem met HR-condenserende ketel. Uiteraard is er ook conforme elektriciteit (2037) en een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen.
Door de inkomhal, met gastentoilet en op maat gemaakte vestiaire kasten, treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die doorgang biedt naar de zonnige tuin. De open keuken verhoogt hier het modern wooncomfort en zorgt voor contact met het ganse gezin. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met inloopdressing, en een badkamer geďnstalleerd met ligbad, toilet, dubbele wastafel,… De 2de verdieping is bereikbaar met vaste trap en voorzien van 2 grote velux-ramen waardoor hier een grote 4de slaapkamer of een andere bestemming kan gegeven worden naar smaak van de nieuwe eigenaars. Bijkomend is er een staanplaats voor de deur met achteraan een garagebox, die kan bijgekocht worden, met automatisch sectionale poort die via een aparte uitweg makkelijk bereikbaar is.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIG WONEN IN HET CENTRUM VAN BRUGGE!
Vizierstraat 87 - 8000 Brugge

Deze energiezuinige (EPC = 106 kWh/m˛!) en instapklare woning is gelegen op een uiterst centrale locatie in het historisch centrum van Brugge. Door deze unieke ligging zijn winkels, horeca, openbaar vervoer,… op wandelafstand gelegen. In 2015 heeft deze woonst een grondige renovatie ondergaan. Daarbij is er een nieuw geďsoleerd dak geplaatst, de ondergrondse riolering vernieuwd, ventilatiesysteem D geďnstalleerd, elektriciteit aangepakt (conform gekeurd 2040), centrale verwarming op aardgas geplaatst (hoger rendementsketel), hoger rendementsglas in nieuwe houten raamkader voorzien en uiteraard het volledig interieur aangepakt. Bijkomend zijn er 11 zonnepanelen geďnstalleerd!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de open moderne en volledig geďnstalleerde keuken. Deze biedt ook de mogelijkheid tot ontbijten aan het daarop ontworpen eiland. Hierbij is er ook zicht op het zonnig aangelegd terras met lounge ruimte. Bijkomend is er een aparte wasplaats. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamer, een bureauruimte en een moderne badkamer geďnstalleerd met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De zolderverdieping, bereikbaar met vaste trap en voorzien van de nodige Velux-ramen, kan dienst doen als 3de slaapkamer of een bestemming naar keuze.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ALLEENSTAANDE GEZINSWONING MET MOGELIJKHEDEN TOT PRAKTIJK
Kloosterstraat 17 - 8340 Sijsele

In het rustige Sijsele, nabij van het centrum, is deze gerenoveerde en alleenstaande gezinswoning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn winkels, bakkerijen, slagers, scholen,… op wandelafstand gelegen. Door zijn recente renovatie is modern wooncomfort in aanwezig: hoger rendementsbeglazing in PVC raamkader, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), geďsoleerde platte daken, conform gekeurde elektriciteit (2044),… (EPC opgesteld voor werken!) Om de hoek is er een aparte inkom waardoor heer gemakkelijk een praktijk/kantoorruimte kan worden ingericht (ideaal voor zelfstandigen) of als extra leefruimte/tweewoonst. Deze kan perfect worden afgesplitst van de hoofdwoning waardoor klanten/gasten niet in de privé dienen te komen en beschikt over eigen sanitair.
Door de inkomhal treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met eet- en zitgedeelte die doorgeeft naar de geďnstalleerde keuken met zéér praktische berging. Aansluitend heeft men de ruime wasplaats met extra berging. Verder is er op het gelijkvloers een garage me automatisch sectionale poort. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en badkamer geďnstalleerd met ligbad en wastafel. Buiten is het aangenaam vertoeven in de zonnige tuin met aangelegd terras.
Het 2de deel van het huis (praktijkruimte/2de leefruimte) bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een grote ruimte met schuifraam en lichtkoepel en eigen badkamer geďnstalleerd met inloopdouche en wastafel.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal 1: 9 m˛
- Leefruimte: 31 m˛
- Keuken: 7 m˛
- Wasplaats + berging: 11 m˛
- Garage: 11 m˛

PRAKTIJKRUIMTE
- Inkomhal 2: 7 m˛
- Praktijk/bureau: 33 m˛
- Badkamer 1: 6 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal: 9 m˛
- Slaapkamer 1: 14 m˛
- Slaapkamer 2: 18 m˛
- Badkamer 2: 6 m˛

vrij : In overleg met eigenaar
€ 349.000,00
HALF-OPEN WONING
Rapaertstraat 38 - 8310 Assebroek

Deze verzorgde woning is gebouwd in 1996 en heeft 3 slaapkamers, garage en tuin en is gelegen in een rustige straat nabij de Baron Ruzettelaan.
Oppervlakte 355m˛.

(Wg, Gvg, Gmo, Vv, Gvkr)

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : verhuurd
€ 350.000,00
HALFOPEN GEZINSWONING OP RUSTIGE LOCATIE
Jagerspad 11 - 8310 Assebroek

In deze rustige buurt, in de directe omgeving van het AZ Sint-Lucas ziekenhuis, resideert deze toffe gezins woning. Door de centrale ligging is er een vlotte verbinding naar het centrum van Brugge de ring van Brugge, E40 en andere belangrijke invalswegen. Het gaat om een halfopen woning opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke, kwaliteitsvolle materialen. Uiteraard is er hier dubbel glas voorzien, een geďsoleerde zolder, centrale verwarming,… kortom alles wat deze woning instapklaar maakt.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een leefruimte, waar er plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de vernieuwde keuken geďnstalleerd met vaatwas, oven, elektrische kookplaten, dampkap (Miele),… Verder is er nog een aparte wasplaats waar er extra ruimte is voor berging. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een recente moderne badkamer met op maat gemaakt bergkasten, dubbele wastafel en inloopdouche. Op het zoldergedeelte kunnen er extra kamers worden voorzien. Genieten is het in de privatieve zuid west gerichte tuin en aangelegd terras voorzien van zonneluifel. De garagebox (30 m˛) is bereikbaar via de oprit en is geďnstalleerd met water, elektriciteit en een elektrisch sectionale poort.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)KARAKTERVOLLE WONING MET BIJHORENDE LOODS VAN 300 M˛
Daverlostraat 86 - 8310 Assebroek

Deze statige en karaktervolle woning is gelegen in het centrum van Assebroek in de direct omgeving van winkels, openbaar vervoer, scholen,… en bevindt zich op wandelafstand van centrum Brugge. Imposante plafondhoogtes, sierhaarden, lambrisering, marmeren tegels,… dit herenhuis heeft al deze elementen. Uiteraard is hier reeds dubbel glas voorzien, een volgens de normen geďsoleerd dak en centrale verwarming op aardgas. Een extra surplus is de unieke loods die bereikbaar is via de oprit naast de woning. Hier zijn er 2 verdiepingen met een dakterras. Zelf hier is er elektriciteit (aparte zekeringskast) en sanitair voorzien.
Door de inkomhal komt men binnen in de ruime leefruimte, afgewerkt met marmeren vloer en sierhaard, waar een lichtrijke eetplaats op aansluit. Deze ruimte is afgewerkt met een lichtkoepel waar de binnenkant voorzien is van loodglas met een achterdeur die uitgeeft op het zonnig terras. Verder is er op het gelijkvloers een keuken, extra bureauruimte en een volledig droge kelder. De eerste verdieping telt 3 grote slaapkamers (waarvan 2 voorzien van eigen sanitair), een aparte badkamer en toilet. Het 2de verdiept telt nogmaals 3 extra kamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

€ 365.000,00
RUIME GOED GELEGEN WONING
Steenkaai 7 - 8000 Brugge

Deze goed onderhouden eigendom is gelegen net buiten het centrum en heeft 3 slaapkamers, een garage voor 2 wagens, terras, tuin en in te richten zolder (ev. 2 extra kamers).
(sted. inl. in aanvraag)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91MODERNE EN ENERGIEZUINIGE (E40) NIEUWBOUWWONING OP TOPLOCATIE
Pannenhuisstraat 17 - 8310 Assebroek

Op een rustige ligging in vogelvlucht van het Stad Brugge, en in de nabijheid van bakkerijen, slagers, winkels, horeca,…, is deze energiezuinige nieuwbouwwoning gelegen. Alles kan vanop wandelafstand worden gedaan! Uiteraard zijn er zonnepanelen, vloer, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem, HR+ beglazing in PVV (optioneel) in aluminium, centrale verwarming op aardgas, stads- en regenwater, zonneboiler,… Ruime bewoonbare oppervlakte! Een grote garagebox wordt gebouwd achteraan de tuin die bereikbaar is via de oprit.
Het grote schuifruim biedt doorgang van de lichtrijke leefruimte naar de zonnige tuin, open keuken geďnstalleerd met de nodige toestellen. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer voorzien van wastafels, douche ligbad,… Vloeren kan parket of tegel zijn. Alle binnenafwerking is volgens het lastenboek waar je nog je eigen persoonlijkheid in kunt onderbrengen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)CENTRAAL GELEGEN DRIEGEVELVILLA
Magdalenastraat 1 - 8200 Sint-Andries

Deze eigendom is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge en het station.
De karaktervolle woning heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers), een ruime zolder, kelders, garage met oprit en zonnige tuin. (Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : verhuurd
€ 375.000,00
CHARMANT JACHTHUIS
Blekkervijverstraat 62 - 9880 Aalter (Sint-Maria-Aalter)

Dit charmant jachthuis is gelegen tussen Brugge en Aalter op een domein van 10 ha, bestaande uit een jachthuis, garage, bijgebouw, tuin en bos met verschillende dreven.
(Bg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : bij akte
€ 375.000,00
INSTAPKLARE VILLA MET ZUID GERICHTE TUIN
Astridlaan 472 - 8310 Assebroek

Op een centrale ligging, nabij centrum Brugge en met een vlotte verbinding naar Sint-Kruis, Oedelem en het station van Brugge, bevindt zich deze statige villa. Door de centrale ligging bevindt deze woning zich in de nabije omgeving van winkels, grootwarenhuizen en horecazaken. Openbaar vervoer en scholen zijn telkens op wandelafstand gelegen. De woning zelf grenst aan het natuurdomein “De Assebroekse Meersen” waar er tal van wandel- en fietsroutes zijn. Uiteraard is dit eigendom voorzien van dubbel glas in PVC raamkader, centrale verwarming op aardgas, een volgens de normen geďsoleerd dak en een regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen.
Door de inkomhal met vestiaire komt met binnen in de lichtrijke leefruimte die groot genoeg is om zowel een zit-, eetplaats als een bureau te voorzien. De ingebouwde gashaard maakt hier het plaatje compleet. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid die kijkt op de prachtig zuid gerichte tuin waar men kan genieten van de rust en privacy. Verder is er op het gelijkvloers een wasplaats en een inpandige garage voorzien van elektrische poort. De eerste verdieping telt 2 slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien is van dressing, en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De afgewerkte zolder kan men inrichten als extra kamers of gebruikt men als bergruimte. Dit alleenstaand huis is de perfecte woonst voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid wensen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 379.000,00
HERENWONING AAN HET WATER MET VERGUNNING VOOR APPARTEMENTEN!
Langerei 14 - 8000 Brugge

Deze prachtige verzorgde herenwoning is gelegen op één van de mooiste locaties van Brugge met een adembenemend zicht op de Langerei en het groot seminarie. De authentieke elementen zoals ornamenten, lambrisering, natuursteen,… zijn hier te allen tijde goed bewaard gebleven. De woning geniet tevens op alle verdiepen van een ongelofelijke lichtinval en prachtige zichten op historische panden of op het water. De woning heeft verder de volgende indeling:
Gelijkvloers verdieping: uitzonderlijk lichte leefruimte met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep (ruimte, keuken en apart sanitair aanwezig). Tevens er ook de mogelijkheid voorzien om op het gelijkvloers een slaapkamer te maken zonder verdere aanpassingen.
1ste verdiep: ruime living (kan gebruikt worden als logia) met prachtig zicht op het water, geďnstalleerde keuken en badkamer en een inkomhal met vestiaire.
2de verdiep: 2 volwaardige slaapkamers en extra berging.
Uiteraard is er reeds dubbel glas in houten raamkaders en verwarming op aardgas en beide entiteiten. Kortom, indien u zorgeloos wenst te wonen in het historisch centrum Brugge in een authentiek maar toch moderne sfeer, dan is dit uw kans.
(vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)ENERGIEZUINIGE WONING (INCL. ZONNEPANELEN) MET 5 SLAAPKAMERS
Begoniastraat 49 - 8310 Assebroek

Nabij het Atheneum Jan Fevijn, op wandelafstand van kinderboerdij de Zeven Torentjes en in vogelvlucht van het historisch centrum Brugge bevindt zich deze volledig instapklare en uiterst energiezuinige (EPC = 126 kWh/m˛) woning. Door zijn centrale ligging zijn horeca, winkels, supermarkten, banken,… in de directe omgeving gelegen. De afgelopen jaren is dit huis grondig gerenoveerd en is nu voorzien van hoger rendementsbeglazing (thermobel), conform gekeurde elektriciteit, 12 zonnepanelen met terugdraaiende teller, centrale verwarming op aardgas met een hoogrendementsketel, een volgens de normen geďsoleerd dak,… Kortom een woning die aan de strenge energienormen van vandaag voldoet!
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire komt men binnen in de moderne leefruimte waar genoeg plaats is voor een eet- en zitgedeelte met gezellige houthaard met een natuurstenen afwerking. Deze ruimte strekt zich over de volledige breedte van de woning waar men dus een volledig zicht heeft over de Zuid-West gerichte tuin bereikbaar via een groot schuifraam. Aansluitend is er de keuken voorzien van vaatwas, oven, inbouw microgolf, hittebestendige keukenblad,… met ontbijtmogelijkheid. De eerste verdieping telt 4 volwaardige slaapkamers (die uiteraard een bestemming kunnen krijgen naar smaak van de eigenaar) en een badkamer met grote inloopdouche, dubbele wastafel, design chauffage,… Het zolderverdiep is bereikbaar met vaste trap en kan gebruikt worden als slaapkamer, 2de leefruimte, berging,… Parkeerplaats heeft men op de oprit of in de inpandige garage (met elektrische sectionale poort) die reikt tot de tuin achteraan. Uiterst praktisch voor het naar voor brengen van tuinafval of andere zaken.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME NIEUWBOUWWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Sint-Kruisstraat 6 - 8310 Assebroek

Op een rustige ligging in vogelvlucht van het Stad Brugge, en in de nabijheid van bakkerijen, slagers, winkels, horeca,…, is deze energiezuinige nieuwbouwwoning gelegen. Alles kan vanop wandelafstand worden gedaan! Uiteraard is er vloer, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem, HR+ beglazing in PVC (met thermische onderbreking), centrale verwarming op aardgas, stads- en regenwater, zonneboiler,… Ruime bewoonbare oppervlakte! Een grote garagebox wordt gebouwd achteraan de tuin die bereikbaar is via de oprit.
Het grote schuifruim biedt doorgang van de lichtrijke leefruimte naar de zonnige tuin, open keuken geďnstalleerd met de nodige toestellen. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer voorzien van wastafels, douche, ligbad,... Alle binnenafwerking is volgens het lastenboek waar je nog je eigen persoonlijkheid in kunt onderbrengen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HANDELSGELIJKVLOERS MET WOONT OP COMMERCIËLE LOCATIE
Torhoutse Steenweg 13 - 8200 Sint-Andries

In het gezellige en sterk gewilde Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge en op een commerciële locatie met parking is deze woonst met handelsruimte gelegen. Uiteraard is er dubbel glas in PVC, verwarming op aardgas, gekeurde elektriciteit,… Bovendien is er een vlotte verbinding naar de expresweg, expresweg en er is een opstap voor het openbaar vervoer.
Het handelsgelijkvloers doet dienst als een afhaalrestaurant en is dus uitgerust met een toonbank waar genoeg ruimte is om mensen te ontvangen, met aansluitend de geďnstalleerde keuken waarbij de toestellen (fornuis, werktafel in inox,…) mee zullen verkocht worden. Hierbij is er ook een koelruimte, bureau en een volledig droge ruime kelder. Het handelsgelijkvloers telt 2 koelcellen.
De eerste verdieping telt 2 grote kamers (bestemming naar keuze) met een badkamer geďnstalleerd met ligbad, douche, wastafel en toilet. De 2de verdieping biedt nog 3 slaapkamers aan. Buiten is er nog een Zuid-Oost gericht terras.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 395.000,00
GERENOVEERDE GEZINSWONING NABIJ DE ZEVEN TORENTJES
Weidestraat 138 - 8310 Assebroek

Nabij het Atheneum Jan Fevijn, op wandelafstand van kinderboerdij de Zeven Torentjes en in vogelvlucht van het historisch centrum Brugge bevind zich deze volledig instapklare en energiezuinige woning. Door zijn centrale ligging zijn horeca, winkels, supermarkten, banken,… in de directe omgeving gelegen. De gezinswoning is uiteraard niet compleet zonder een zonnige aangelegde tuin van maar liefst 250 m˛! In 2020 heeft deze woning een grondige renovatie ondergaan waardoor deze is voorzien van hoger rendementsbeglazing (thermobel), conform gekeurde elektriciteit, centrale verwarming op aardgas met een hoogrendementsketel, een volgens de normen geďsoleerd dak,… Kortom een woning die aan de strenge energienormen van vandaag voldoet!
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire komt met binnen in de moderne leefruimte waar genoeg plaats is voor een eet- en zitgedeelte die uitgeeft via een groot schuifruim op het privatief terras. In deze ruimte is uiteraard ook de open keuken geďnstalleerd met keramische kookplaten (AEG), vaatwas (AEG), koelkast (AEG), combi oven (AEG), dampkap (NOVY),… met een zeer praktische trapkelder. Aansluitend ligt de afgesloten wasplaats waar plaats is voor extra frigo/diepvries met doorgang naar de inpandige garage voorzien van elektrisch sectionale en geďsoleerde poort. Uiteraard is er extra parkeerplaats op de oprit. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet afgewerkt in moderne materialen. Op het geďsoleerd zolderverdiep heeft men ruim voldoende bergplaats!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 399.000,00
RUIME INSTAPKLARE HALF-OPEN WONING
Meersenstraat 51 - 8310 Assebroek

Deze ruime woning werd compleet vernieuwd en heeft een gezellige living, ruime ing. keuken, bureau, 5 slaapkamers, garage en tuin met tuinberging.
(sted. inl. in aanvraag)

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beRUIME HALF-OPEN WONING
Dorpsstraat 23 - 8300 Knokke-Heist (Westkapelle)

Deze ruime woning heeft 3 slaapkamers, een ruime in te richten zolder (ev. 2 extra kamers), een grote tuin en een garage.
Opp. 916m˛ (sted. inl. in aanvraag)
Mogelijkheid tot het bouwen van een 2e woning.

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

VERKOCHT in 1 WEEK !!!RUIME GEZINSWONING IN LANDELIJKE STIJL
Geldeweistraat 4 - 8020 Waardamme

In het gezellige Waardamme huisvest deze verrassend ruime woning in pastoriestijl gelegen in een residentiële wijk die daarbovenop dood loopt. Daarbovenop is er een zéér praktische uitweg via de aparte en extra grote garage, bestaande uit 2 verdiepingen, voorzien van elektriciteit. Elementen zoals hoge plafonds, landelijke stijlen, verrassend veel ruimte,… dit instapklaar huis heeft het allemaal. Door zijn centrale locatie zijn de centrumsteden vlot bereikbaar alsook zijn belangrijke invalswegen (bv. E403) zéér toegankelijk. Door zijn recent bouwjaar (2009) is er in de woning hoger rendementsbeglazing aanwezig, een volgens de normen geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), conform gekeurde elektriciteit (2032), regenwaterput aangesloten op alle nodige voorzieningen,… m.a.w. al het hedendaags modern wooncomfort.
Door de inkomhal met gastentoilet en een op maat gemaakte vestiaire kast treed men binnen in de grote doorstroom leefruimte die via een groot schuifraam uitgeeft op het perfect zuid gericht en aangelegd terras. Daarnaast is de geďnstalleerde keuken (koelkast, vaatwas,…) met extra keukenberging. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van aparte douche, ligbad en dubbele wastafel. De 2de verdieping laat voor de nieuwe eigenaars alle opties open om ingericht te worden als extra kamers of een bestemming naar keuze. Bij deze verkoop zijn de eigenaars bereid om alle bestaande meubels te laten staan (inbegrepen in de prijs)!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 425.000,00
MODERN WONEN OP RESIDENTIËLE LOCATIE IN CENTRUM ASSEBROEK
Prinses Paolalaan 35 - 8310  Assebroek

Op een sterk gewilde ligging nabij het Sint-Lucas, ziekenhuis, de bibliotheek,… bevind zich deze moderne woning. Door zijn centrale ligging zijn scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar. Dit huis is de perfecte woonst voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid in combinatie met een modern wooncomfort wensen. Alle materialen zijn stuk voor stuk gekozen voor hun lange levensduur zonder dat zij veel onderhoud vragen. Uiteraard is er dubbel glas, een geďsoleerd dak, conform gekeurde elektricteit (2036), regenwaterput aangesloten op de nodige installaties en centrale verwarming op aardgas (hoger rendementsketel,…) voorzien.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met voldoende ruimte voor een eet- en zitplaats die tevens voorzien is van een moderne pellet-kachel. Aansluitend is er de open keuken geďnstalleerd met granieten werkblad en voorzien van stoom- en hete lucht oven, vaatwas, inductie kookplaat, dampkap, koelkast,… telkens van het merk Miele of AEG. Verder is er nog een volledig droge kelder. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers met een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping is er een extra kamer en zolderberging. Buiten is het aangenaam genieten in de zonnige tuin met aangelegd terras waar ook een vernieuwde lounge-ruimte is gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIG HERENHUIS "LES MUGUETS" MET 6 SLAAPKAMERS
Generaal Lemanlaan 188 - 8310 Assebroek

Het herenhuis “Les Muguets” is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kan gaan met het hedendaags modern wooncomfort. Hoger rendementsbeglazing, vernieuwd chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), volgens de normen geďsoleerde daken, vernieuwde elektriciteit,… in combinatie met metershoge plafonds, ornamenten, originele schouwen en deuren (interieur recent geschilderd) maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurant op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op enkele meters wandelen is gelegen.
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke open keuken die doorgang biedt via een schuifraam naar de zuidgerichte tuin met nieuw aangelegd terras. Perfect voor diners met de ganse familie! De keuken is voorzien van sterk gewild keukeneiland met ontbijtvoorziening, oven, keramische kookplaten,… met aansluitend de gezellige leefruimte ingericht met haard en houten vloeren. Daarnaast is er een volledig droge en ruime kelderberging. Een zéér praktische bureauruimte is alsook op het gelijkvloers gelegen die via een aparte ingang in de inkomhal te bereiken is. De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met op het 2de verdiep nog 2 extra kamers en een zolderkamer die kan aangewend worden tot 6de kamer of een andere bestemming kan genieten op smaak van zijn nieuwe eigenaars.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME MODERNE VILLA
Loppemsestraat 36 B - 8210 Zedelgem (grens Loppem)

Deze ruime woning op 1.600m˛ is gelegen tussen het centrum van Zedelgem en deze van Loppem, vlotte verbinding naar de autosnelweg.
De woning werd gebouwd in 1988 met een moderne architectuur met perfecte lichtinval en oriëntatie heeft 4 slaapkamers, 2 (open) burelen, garage voor 2 wagens en een grote tuin met zicht op de achterliggende velden.
(Wg, Gmo, Vv, Gvv, Gvkr)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91INSTAPKLARE VILLA MET 4 SLAAPKAMERS OP GUNSTIGE LOCATIE
Odegemstraat 39 - 8310 Assebroek

Op een uiterst gunstige locatie, nabij kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’ en het Sint-Lucas ziekenhuis, met vlotte verbinding naar autosnelwegen en centrum Brugge, is deze statige villa gelegen. Het groene en zonnige domein is 831 m˛ groot waar men in de zuid gerichte tuin volop van de privacy kan genieten. De woning zelf heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 306 m˛ uiteraard voorzien van dubbel glas in houten raamkader, centrale verwarming op aardgas met hoogrendementsketel, een volgens de normen geďsoleerd dak, regenwaterputten aangesloten op de nodige voorzieningen en conform gekeurde elektriciteit (2037).
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met houtkachel, een volledig geďnstalleerde keuken voorzien van SMEG-toestellen met daarnaast een aparte wasplaats en een dubbele inpandige garage met extra parkeerplaatsen op de oprit. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, stuk voor stuk voorzien van parketvloeren, apart toilet en een nieuwe badkamer geďnstalleerd met massagebad, dubbele wastafel,… Daarnaast is er nog een opgeknapte, perfect geventileerde wijnkelder en een praktische bergzolder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)KIJKDAG ZATERDAG 19/10 VAN 14U - 16U
Wellewaarde 18 - 8210 Zedelgem

Nabij het centrum van Zedelgem, in een residentiële wijk, is deze statige en uiterst goed onderhouden villa gelegen. Scholen, winkels, horeca, supermarkten,… zijn in de nabijheid gelegen alsook de vlotte verbinding naar de E403 en tal van andere invalswegen. De alleenstaande woning is gelegen in een unieke doodlopende en korte straat. Zo zullen enkel inwoners deze gebruiken en primeert de rust en privacy in deze buurt. Perfect om te genieten in de aangelegde en uiterst goed onderhouden tuin (370 m˛) uitgerust met verlichting, siervijver, 2 terrassen en tuinhuis met elektriciteit. Uiteraard is er reeds dubbel glas, een geďsoleerd dak, geďnstalleerde regenwaterput aangesloten op nodige voorzieningen, volledig alarmsysteem, aircosysteem in de 3 volwaardige slaapkamers,…
Door de ruime inkomhal, met gastentoilet en vestiaire, treed men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van houthaard in natuurstenen afwerking, massieve parketvloeren waar er ook genoeg ruimte is voor een grote eet- en zitplaats. Via deze plaats is het zonnig terras bereikbaar alsook via de aansluitende en volledig geďnstalleerde keuken. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats, een geriefelijke berging, een inpandige garage alsook een bureauruimte die eventueel kan aangewend worden als extra slaapkamer. Het 1ste verdiep telt 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien van een op maat gemaakte dressing, een badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele wastafel,… en een aparte berging met maatkasten voor een eventuele 2de dressing. Een geďsoleerde zolder en volledig droge kelder zijn ook in de woning aanwezig alsook een grote en praktische carport met extra parkeerplaatsen op de oprt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)STATIG HERENHUIS MET RUIME WOONOPPERVLAKTE
Ezelstraat 78 - 8000 Brugge

Dit herenhuis is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kunnen gaan met het hedendaags modern wooncomfort. Dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, een geďsoleerd dak,… in combinatie met metershoge plafonds, ornamenten, originele schouwen en deuren maken van deze woning een pareltje. De centrale en sterk gewenste locatie zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurants te voet bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge aan uw voordeur is gelegen. Via de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte, bestaande uit 2 delen, die doorgang biedt naar de geďnstalleerde keuken met berging/wasplaats. Via de glazen deur kunt u zich begeven naar het zonnig terras. De keuken, met ontbijtmogelijkheid, is voorzien van oven, keramische kookplaten, vaatwasser, koelkast… met aansluitend de gezellige leefruimte ingericht met indrukwekkende sierschouwen. Verder is er een ruime kelderberging bereikbaar vanuit de keuken. De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 voorzien van eigen sanitair. Op deze etage is ook een aparte badkamer met ligbad en dubbele lavabo en een apart toilet. De 2de verdieping telt 2 extra slaapkamers, een 3de badkamer, apart toilet en 2 bergingen. Uiteraard is er een extra zolderverdieping die uit 2 aparte delen bestaat. Kortom, prachtig herenhuis voor wie ruim wenst te wonen in het historisch centrum van Brugge!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 499.000,00
IN HET GROEN GELEGEN GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Ter Straten 32 - 8200 Sint-Andries

In het sterk gewilde Sint-Andries, nabij het Coppietersbos, is deze instapklare villa gelegen in één van de mooiste wijken van Brugge. Bovendien zijn de invalswegen naar de kust, E40 en centrum Brugge van hieruit vlot bereikbaar. Deze unieke locatie zorgt voor een rustige, familiale buurt met groene uitzichten en waar vooral iedereen zijn privacy wordt gegund. De open bebouwing is gelegen op een zuidwest gericht perceel van 697 m˛, volledig gerenoveerd met een afwerking in zéér kwaliteitsvolle materialen. Uiteraard is hier dan ook centrale verwarming op aardgas, een volgens de normen geďsoleerd dak, dubbel glas en een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen.
De ruime inkomhal met gastentoilet brengt u naar de lichtrijke woonkamer, voorzien van een ingebouwde houthaard, met doorgang naar de recent gebouwde veranda (2014) geďnstalleerd met automatisch zonnescherm, verwarming, aansluiting tv,… die via een grote schuifdeur uitgeeft op de aangelegde tuin met tuinhuis en verlichting. Naast de leefruimte is de grote keuken gelegen met alle nodige toestellen van AEG (microgolf, oven, vaatwas, koelkast, inductiekookplaten,…) waar er ook extra ontbijtmogelijkheid. Hierbij is nog een praktische bijkeuken. Het eerste verdiep telt 4 volwaardige slaapkamers en een nieuwe badkamer met inloopdouche. Parkeermogelijkheden zijn er op de oprit of in de inpandige garage.
Een UNIEKE woning met een UNIEKE ligging!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE WONING MET GARAGE OP UNIEKE LOCATIE!
Colettijnenhof 7 - 8000 Brugge

In de historisch centrum van Brugge, in de direct nabijheid van winkels, horecazaken,… is deze volledig instapklare en lichtrijke woning gelegen. Doordat deze woning grenst aan het Minnewaterpark, is deze ligging een sterk gewilde locatie. Uiteraard is er bij deze centrale ligging een bijhorende garagebox (25 m˛!) met extra verdiep die kan aangewend worden als extra zolderberging. De woning beschikt over hoger rendementsbeglazing, een volgens de normen geďsoleerd dak, conform gekeurde elektriciteit, verwarming op aardgas en heeft een prachtig zuid gerichte tuin met zéér praktische uitweg achteraan. Ideaal om de fietsen of vespa’s in de berging te kunnen plaatsen!
Via de inkomhal (voorzien van vestiaire en gastentoilet) treed men binnen in de luchtige leefruimte die via een groot schuifraam doorgang biedt naar het zonnig terras. Daarnaast is de volledig geďnstalleerde keuken met ruime keukenberging. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer uitgerust met wastafel en inloopdouche. Verder is er een 2de zolderverdieping.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)OPBRENGSTEIGENDOM MET 3 APPARTEMENTEN EN GARAGES
Malehoeklaan 37 - 8310 Sint-Kruis

In Sint-Kruis, met een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Brugge als Sijsele, is dit opbrengsteigendom gelegen bestaande uit 3 volwaardige appartementen en 3 achterliggende garageboxen. Elke entiteit is voorzien van individuele meters (zowel voor gas, water als elektriciteit), nieuwe condensatieketels op aardgas, dubbel glas en een volgens de normen geďsoleerd dak.
De 3 identieke appartementen zijn als volgt ingedeeld:
Inkomhal met apart gastentoilet, grote leefruimte, geďnstalleerde keuken met aansluitend de keukenberging, aparte wasplaats, 2 slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel en ligbad met douchemogelijkheid. Zonnig terras aan de voorkant.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Verhuurd
€ 580.000,00
UNIEKE VILLA OP ZONNIG DOMEIN VAN 2008 M˛
Prins Karellaan 48 - 8310 Assebroek

Deze unieke en karaktervolle villa is gelegen op een zuid gericht domein van 2008 m˛ voorzien van een aangelegde tuin, klein stuk bos en een apart ingericht gebouw ingericht als 2 garages. Winkels, supermarkten, horecazaken,… liggen in de nabije omgeving waar het centrum van Brugge met de fiets te bereiken is. In de goed onderhouden herenwoning zijn de ramen vervangen door hoger rendementsbeglazing in PVC (2009), centrale verwarming op aardgas (2013),vernieuwd dak met isolatie (2015) en conform gekeurde elektriciteit tot het jaar 2044.
Door de indrukwekkende inkomhal, met gastentoilet, vestiaire en doorgang naar de volledig droge kelder, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte, die een prachtig uitzicht biedt op de zonnige tuin, met aansluitend de keuken geďnstalleerd met inductie fornuis, dampkap, vaatwas, oven… Aan de voorkant is er de mogelijkheid tot het creëren van een 2de leefruimte, prachtige eetplaats of een zéér praktische bureau- of praktijkruimte. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van wastafel, ligbad, douche en toilet. Wanneer er meer slaapkamers gewenst zijn, kunnen er 3 extra gemaakt worden op de zolderruimte. Momenteel is deze voorzien van een nachthal met 3 aparte zolderbergingen onder een perfect geďsoleerd dak. Het unieke aan deze woning, zoals de ornamenten en moluren, zijn hier uiterst goed bewaard gebleven.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)SFEERVOLLE ALLEENSTAANDE VILLA
Flaminckapark 17 - 8490 Jabbeke

In de rustige omgeving van het Flamincka Park te Jabbeke, vindt u deze alleenstaande villa met ruime tuin en 3 tuinbergingen, genoeg plaats om optimaal te kunnen genieten van de mooi omgeving. De woning biedt u een sfeervolle living met balkenplafond en houtkachel, een ingerichte keuken, badkamer met 2 lavabo’s/ligbad/afzonderlijke douche/toilet, 4 slaapkamers en een garage. Zowel het binnen- als buitenwerk geven deze villa een heel rustiek karakter. (Vg, Wp, Gmo, Vv, Gvkr)EXCLUSIEVE KARAKTERVOLLE HERENWONING
Koningin Elisabethlaan - 8000 Brugge

Deze prachtige eigendom werd compleet en smaakvol gerenoveerd in 2011 en is gelegen bij de Ezelpoort. Deze meesterwoning is qua ligging en indeling ideaal te benutten als wonen/werken.
Er zijn 4 slaapkamers met telkens een eigen badkamers. De masterbedroom heeft een dressing en ruim zonneterras.
Verder is er een ruime kelder, een prachtige binnentuin. (Wche, Gmo, Gvkr, Gvv, Vg). UC 0001987226
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : verhuurd
€ 975.000,00