ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 16/12/2018 :
154 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Woningen - villa's te KOOP (datum : 16/12/2018)   56 aanbiedingen


UITSTEKEND ONDERHOUDEN CHALET IN DE ARDENNEN
Mousny 80 - 6983 Ortho

Deze chalet is gelegen in een groene omgeving waar er mogelijkheden zijn om te wandelen, fietsen of men rustig kan genieten van de stille natuur. Voor een goed en gezellig restaurant kan men terecht in La Roche die zich op een tiental minuten rijafstand bevindt. De chalet zelf bestaat uit een grote leefruimte met zit- en eetplaats, voorzien is van een gashaard. Verder zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een ingerichte keuken en een badkamer. Het groot terras is zuid georiënteerd en de garage ligt onder de chalet met bergmogelijkheden. De ideale ontsnapping voor mensen die houden van rust.LEUKE STADSWONING
Vulderstraat 23 - 8000 Brugge

Deze toffe woning heeft een bureau/fietsenberging, gezellige living met open ing. keuken, badkamer, 2 slaapkamers (telkens met mezzanine) en koertje. De woning werd vernieuwd in 2003. (sted. inl. in aanvraag).

vrij : verhuurd
€ 182.000,00
VERZORGDE STADSWONING
Bapaumestraat 3 - 8000 Brugge

Deze eigendom is gelegen in de schaduw van de Kruispoort en de Brugse Vesten en omvat 3 slaapkamers en een stadskoer van ong. 10m˛. (sted. inl. in aanvraag)

Ook ideaal als belegging !!!

vrij : verhuurd
€ 182.000,00
GEZELLIGE WONING NABIJ DE DAMSE VAART
Paradijsstraat 6 - 8310 Sint-Kruis

Deze gezellige woning geniet van een perfecte ligging nabij de Damse Vaart en op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge. Bakkerij, winkel, dagbladhandel,… al deze voorzieningen liggen in de nabije omgeving. De woning zelf is reeds voorzien van hoogrendementsglas in PVC raamkaders, een geďsoleerd dak (2014) en CV op aardgas. Op het gelijkvloers betreedt men de leefruimte met open keuken via de inkomhal. De keuken is voorzien van genoeg werkruimte en een ontbijttoog. Achteraan ligt de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers met mogelijkheid tot extra kamers op de geďsoleerde zolderverdieping. Buiten is het aangenaam genieten op het zonnig terras met berging. De ideale woning voor mensen/gezinnen die rust wensen nabij de Brugse binnenstad.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : 6 maanden na akte
€ 192.500,00
LICHT OP TE FRISSEN HALFOPEN WONING MET ZUID GERICHTE TUIN
Maalse Steenweg 403 - 8310 Sint-Kruis

Deze ruime halfopen gezinswoning nabij het centrum van Sint-Kruis geniet van een vlotte bereikbaarheid naar zowel Oedelem als de Brugse binnenstad. Winkels, supermarkten, het interbad en scholen zijn in de nabije omgeving gelegen. Het dak is reeds geďsoleerd, overal is er dubbel glas en rolluiken, centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit en een regenwaterput van 5.000l. Via de inkomhal komt men binnen in de eetplaats met open keuken waar men uitzicht heeft op het zuid gericht terras. De gezellige leefruimte is vooraan gelegen en de badkamer is geďnstalleerd met ligbad, douche, toilet en een wastafel. De eerste verdieping telt 2 volwaardige slaapkamers met mogelijkheid tot extra kamers op de zolderverdieping die bereikbaar is met een vaste trap en 2 velux ramen telt. Buiten is er de zonnige tuin met tuinberging en een voortuin voor eventuele fietsenstalling.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)IN OPTIE!
Vlamingdam 68 - 8000 Brugge

Deze goed verzorgde stadswoning geniet voor een gunstige ligging met vlotte verbinding naar tal van belangrijke invalswegen. Van hieruit is de grote markt van Brugge op wandelafstand gelegen. Door de ligging in het centrum zijn horecazaken, grootwarenhuizen en ambachtelijke slagers/bakker zéér dichtbij. Via de inkomhal treden we de gezellige leefruimte binnen. Hier is plaats voor een zit- en eetgedeelte waar er ook een houtcassette is. De open keuken is geďnstalleerd met inductiekookplaat, dampkap, kwaliteitsvolle gootsteen en genoeg werkruimte. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, bureauruimte (waar een extra slaapkamer kan van gemaakt worden), een badkamer voorzien van toilet en ligbad met douche. Op het ruim terras is het aangenaam geniet van zon en rust waar er ook een praktische uitweg is. Bovendien is er nieuw hoogrendementsglas geplaatst (2017) in houten raamkaders. De ideale woning voor stadsmensen die comfortabel wensen te wonen en toch een vlotte bereikbaarheid wensen!
(Vg,Wche,Gmo,Gvkr,Gvv)ALLEENSTAANDE EN INSTAPKLARE GEZINSWONING MET BIJGEBOUW
Brugse Steenweg 293 - 8000 Koolkerke

In het rustige Koolkerke ligt deze alleenstaande en instapklare woning. Zowel centrum Brugge als de kust zijn hier in vogelvlucht bereikbaar met in de nabijheid tal van winkels en horecazaken. Door de inkomhal met vestiaire komen we binnen in de gezellige leefruimte met ruimte voor een eet- en zitplaats met aansluitend de geďnstalleerde keuken met keramische kookplaten, oven, vaatwas,… Op de eerste verdieping ligt 1 slaapkamer met aparte dressing, de badkamer voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafel en toilet met nog een aparte wasplaats. De tweede verdieping telt nog een extra kamer en een zolderberging. Buiten kan men rustig genieten van de zon waar er nog extra bergruimte voorzien is. Uiteraard is er conform gekeurde elektriciteit (2037), een geďsoleerd dak en een regenwaterput.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TE RENOVEREN WONING NABIJ DE ASSEBROEKSE MEERSEN
Meersenstraat 62 - 8310 Assebroek

Deze te renoveren woning is gelegen in een rustige zijstraat van de alom bekende Astridlaan die de verbinding voorziet naar Oedelem en het historisch centrum van Brugge. Het grenst aan de Assebroekse Meersen dat zorgt voor het groene uitzicht en het natuurlijk gevoel. Het huis zelf is reeds voorzien van dubbel glas in PVC raamkaders en een volledig nieuw geďsoleerd dak en is gelegen op een zonnig perceel van 250 m2. Verder bestaat de woning uit een leefruimte, veranda, aparte keuken, 3 slaapkamer, bureauruimte en een aparte zolderruimte. Buiten hebben we een koer met technische berging met aansluitend een zonnige tuin. Er is een voortuin dat kan dienen voor extra fietsenberging of extra groen. Prachtige woonst voor mensen die de handen uit de mouwen willen steken en hiervan een thuis wensen te maken!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)VERZORGDE RIJWONING
Zandstraat 51 - 8200 Sint-Andries

Wil je wonen net buiten het centrum van Brugge ? Wij hebben voor u de gepaste woning met 3 slaapkamers en tuin met berging. Vernieuwd in 2004. Opp. 115m˛. (sted. inl. in aanvraag).

vrij : onmiddellijk
€ 225.000,00
CENTRAAL GELEGEN WONING
Marcus Laurinstraat 60 - 8310 Sint-Kruis

Deze eigendom is gelegen net buiten de Brugse binnenstad en heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers), een garage en een diepe tuin. Opp. 284m˛.
Gvg, Wg, Gvkr, Gmo, Gvv

vrij : te bespreken (streefdatum 1 mei 2019)
€ 230.000,00
HALFOPEN GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN EN GARAGE
Stationsstraat 1 - 8730 Beernem

Deze ruime gezinswoning paalt aan het kanaal Gent-Brugge en is gelegen nabij het centrum van Beernem met tal van voorzieningen. Hier staat zowel comfort als rust centraal. Via de lichtrijke inkomhal treden we binnen in de gezellige leefruimte, voorzien van houtkachel, met daarnaast de aparte keuken. Verder hebben we nog een 2de leefruimte, de inpandige garage, een toilet en een zuid gerichte veranda. Op het 1ste verdiep bevinden zich dan de 2 volwaardige slaapkamers en de badkamer uitgerust met douchecabine, toilet en wastafel. Bovendien is er nog een praktische kelder en een zolder verdiep die volledig is geďsoleerd. Uiteraard beschikt deze driegevel woning over dubbel glas en hoogrendementsglas, verwarming op aardgas en een zuid gerichte tuin met 2 bergingen en bakstenen tuinhuis.
EEN PRACHTIGE WONING VOOR JONGE GEZINNEN!INSTAPKLARE GEZINSWONING NABIJ DE DAMSE VAART
Paradijsstraat 4 - 8310 Sint-Kruis

Deze gezellige woning geniet van een perfecte ligging nabij de Damse Vaart en op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge. Bakkerij, winkel, dagbladhandel,… al deze voorzieningen liggen in de nabije omgeving. De woning zelf is reeds voorzien van hoogrendementsglas in PVC raamkaders, een geďsoleerd dak (2014) en CV op aardgas. Op het gelijkvloers betreedt men de leefruimte met open keuken via de inkomhal. De keuken in gerealiseerd met alle nodige toestellen (oven, elektrisch kookvuur, spoelbak, voldoende werkruimte,...). Achteraan ligt de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers met mogelijkheid tot extra kamers op de geďsoleerde zolderverdieping (reeds bereikbaar met vaste trap). Buiten is het aangenaam genieten op het zonnig terras met berging. De ideale woning voor mensen/gezinnen die rust wensen nabij de Brugse binnenstad.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE WONING
Vaartblekersstraat 8 - 8400 Oostende

Deze eigendom is gelegen aan de Koninklijke Roei Club en werd eind 2012 vernieuwd.
Er is een gezellige living, ing. keuken, ruime badkamer, 4 grote slaapkamers en een ruime binnenkoer met berging (ev. tuin). De woning is volledig onderkelderd.
Voor wie graag ruim, centraal en aan het water wil wonen. (Iab, Gvg, Gvv, Gvkr, Gmo)

vrij : bij ake (4 maanden)
€ 236.500,00
TE RENOVEREN HALFOPEN WONING OP ZONNIG PERCEEL VAN 348 M˛
Michel Van Hammestraat 108 - 8310 Assebroek

Deze halfopen, te renoveren woning ligt op een uiterst rustige locatie met toch een vlotte verbinding naar centrum Brugge en verscheidene invalswegen. Op wandelafstand kan men ook de rust en natuur opzoeken in de Assebroekse Meersen of de bakker/slager die om de hoek zijn gelegen. De woning zelf is gelegen op een ruim, diep perceel en bestaat op het gelijkvloers uit een comfortabele zitplaats, een praktische eetplaats, een geďnstalleerde keuken, een badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid en een zonnige veranda. Het eerste verdiep telt 3 slaapkamers, een bureau en een zolder, bereikbaar via een vaste trap, waar extra kamers kunnen gemaakt worden. Buiten is er een zuid gericht terras met tuin en een garagebox waar via de oprit materiaal in opgeborgen kan worden. In de tuin kan men genieten van de groene vergezichten en de rustige omgeving waarin deze woning vertoeft.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME GEZINSWONING MET GARAGE EN ZUID GERICHTE TUIN
Blauwvoetstraat 8 - 8310 Assebroek

In een rustige woonwijk tussen het gezellige centrum van Assebroek en de Maalse Steenweg (bekende straat voor grootwarenhuizen en handelszaken) ligt deze ruime, op te frissen gezinswoning. Het dak is reeds voorzien van een onderdak en de ruiten bestaan overal uit hoogrendementsglas in houten raamkaders. Het gelijkvloers beschikt over een lichtrijke leefruimte met schuifdeur en een geďnstalleerde keuken met keukenberging die beiden uitgeven op het zuid gericht terras met onderhoudsvriendelijke tuin. Daarnaast is er een praktische inpandige garage. Op de 1ste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien ligbad met douche, wastafel en toilet. Er is ruimte op de zolderverdieping om extra kamers te voorzien en hier is een velux raam reeds geďnstalleerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)VERZORGDE WONING
Malehoeklaan 26 - 8310 Sint-Kruis

Deze ruime eigendom heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers en eventueel geschikt als kantoor-praktijk). Verder zijn er 2 terrassen, een tuin, garage en ruime (in te richten) zolder.
(sted. inl. in aanvraag)

vrij : 1 maart 2019
€ 239.000,00
INSTAPKLARE STADSWONING
Peperstraat 30 - 8000 Brugge

Deze leuke eigendom is gelegen tussen de Brugse Vesten en de Markt.
Gezellige living met ruime ing. keuken, 3 slaapkamers, bureau, nieuwe badkamer, wasplaats en ruime stadskoer (deels overdekt). Goedgekeurde electriciteit.
(Wche, Gvg, Gmo, Gvkr, Gvv)INSTAPKLAAR HERENHUIS MET 3 SLAAPKAMERS IN CENTRUM BRUGGE
Werkhuisstraat 14 - 8000 Brugge

Dit authentiek herenhuis met trapgevel is gelegen in het historisch centrum van Brugge. Winkels, horeca, warenhuizen,… bevinden zich in de nabije omgeving. Via de inkomhal met apart gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke en gezellige leefruimte met open geďnstalleerde keuken. De typerende hoge plafonds, sierschouw met haard,… zijn in deze ruimtes aanwezig. De keuken is uitgerust met alle nodige toestellen (dampkap, elektrische kookplaat, frigo,…) en biedt ruimte voor ontbijtmogelijkheid. De volledige woning telt 3 slaapkamers waarvan 2 gelegen op de 2de verdieping en de andere kamer op de 1ste samen met de uitgerust badkamer (ligbad met douchemogelijkheid, wastafel en toilet). Buiten is het aangenaam vertoeven op het gezellig terras. Het dak boven de keuken is vernieuwd, en dus geďsoleerd, en de volledig woning is uitgerust met dubbel glas. M.a.w. de ideale woning voor mensen die willen genieten van het historisch maar vooral bruisende centrum van de stad Brugge.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 259.000,00
RUSTIG GELEGEN HALF-OPEN WONING
Paalbos 38 - 8310 Assebroek

Deze eigendom is gelegen nabij de Maalse Steenweg en in de omgeving van Rijkeveldebos. Er zijn 3 slaapkamers, een garage en een grote tuin. Opp. 599m˛
(sted. inl. in aanvraag)

vrij : bij akte
€ 260.000,00
CASCO VILLA NABIJ RYCKEVELDE BOS
Beukendreef 9 - 8310 Assebroek

Op een uiterst rustige en groene locatie, nabij Ryckevelde bos en naast de bekende Spoowegbedding, is deze alleenstaande, af te werken woning gelegen. De indeling is reeds gemaakt en de materialen om af te werken kunnen nog vrij gekozen worden. De inkomhal geeft uit in de lichtrijke leefruimte met doorgang naar de halfopen keuken met uitzicht op de zonnige tuin. Er is een badkamer en een slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping maar er is nog mogelijkheid tot maken van extra kamer op de eerste verdieping. Er is reeds dubbel glas, een dak met onderdak en een nieuw gegoten betonplaat.

vrij : Bij akte
€ 265.000,00
KWALITEITSVOL GERENOVEERDE WONING MET STADSKOER OP TOPLOCATIE
Verbrand Nieuwland 22 - 8000 Brugge

Deze woning werd in 2018 volledig, en met oog voor detail, gerenoveerd en afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Zo voldoet dit huis aan alle moderne comforten en is deze voorzien van HR-glas, conforme elektriciteit, een geďsoleerd dak alsook een nieuwe HR-verwarmingsketel die de woning voorziet van CV op aardgas. Gelegen in een zijstraat van de bekende Langestraat te Brugge biedt hij tal van voordelen met in de buurt winkels, kleinhandel en horecazaken. Bij binnenkomst biedt een inkomhal met gastentoilet toegang tot de leefruimte met open keuken geďnstalleerd met keramische kookplaten, dampkap, oven,... die uitkijkt op de zonnige koer/terras. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer met ligbad, douche wastafel alsook een tweede toilet, een aparte wasplaats en een volwaardige slaapkamer. Het tweede verdiep bestaat uit een tweede slaapkamer en een technische ruimte met ook heel wat bergmogelijkheden. Vraag gerust bijkomende informatie aan of een vrijblijvend bezoek!ALLEENSTAANDE WONING GELEGEN IN RUSTIGE WOONWIJK
Iepenlaan 28 - 8200 Sint-Andries

Deze alleenstaande woning is gelegen op een groene locatie in vogelvlucht van de Koude Keuken. Het interieur dient onder handen genomen te worden maar er is reeds een nieuw dak voorzien en dubbel glas is over de volledige woning voorzien. De zonnige veranda biedt doorgang naar de inkomhal met gastentoilet waarop de keuken en leefruimte is aangesloten. De keuken heeft de nodige voorzieningen (water, gas en elektriciteit) waar deze ook kan open gemaakt worden richting de leefruimte met grote raampartijen. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers en een badkamer geďnstalleerd met ligbad voorzien van douche en wastafel. De ruime garage is bereikbaar via een oprit waar ook een kruipkelder is om zo makkelijk aan de ondergronds leidingen te kunnen. Rolluiken zijn overal aanwezig (wel of niet elektrisch) en in de groene tuin kan men de hele dag genieten van de zon.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN EXTRA STAANPLAATS
Daverlostraat 178 - 8310  Assebroek

Deze instapklare halfopen gezinswoning is gelegen op een rustige groene ligging en geniet van een vlotte verbinding naar zowel centrum Brugge als invalswegen. Er is zowel een inpandige garage als een autostaanplaats en de fietsen kunnen via de uitweg veilig geplaatst worden in de achtertuin. Op het gelijkvloers komt men via de inkomhal binnen in de gezellige leefruimte waar genoeg ruimte is voor een eet- en zitplaats. De geďnstalleerde keuken heeft zicht op het zonnig terras met tuin en is voorzien van alle nodige toestellen. De 1ste verdieping telt 3 zéér ruime slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche, toilet en wastafel. Er kunnen extra kamers geďnstalleerd worden op de geďsoleerde zolderverdieping die ook heel wat berging biedt en uiteraard is de woning uitgerust met dubbel glas. De ideale woning voor gezinnen die ruim wensen te wonen en toch van de voordelen van de Brugse binnenstad kunnen genieten.

vrij : Bij akte
€ 285.000,00
VERZORGDE STADSWONING
Annuntiatenstraat 42 - 8000 Brugge

Deze woning met trapgevel is centraal gelegen in de Brugse binnenstad en heeft een gezellige living met open ing. keuken, badkamer met douche, 2 slaapkamers, terras en garage voor 2 wagens. (Wche, Gmo, Gvv, Gvg, Gvkr)

vrij : 1 februari 2019
€ 285.000,00
RUIM WOONHUIS MET PRAKTIJKRUIMTE
Rijselstraat 73 - 8200 Sint-Michiels

Deze eigendom is gelegen in het centrum, in de schaduw van de kerk te Sint-Michiels. Er 4 slaapkamers, burelen, fietsenberging en tuin.
Eveneens geschikt als woning met praktijk- of handelsruimte. (sted. inl. in aanvraag)

vrij : bij akte
€ 298.000,00
GERENOVEERDE HALF-OPEN WONING
Pastorieweg 6 - 8310 Sint-Kruis

Deze authentieke woning met schuur, gebouwd in de 2de helft van de 19de eeuw, werd omgevormd naar twee karaktervolle woningen te Sint-Kruis. De woningen werden volledig gerenoveerd met respect voor authentieke elementen.
De eerste woning betreft een halfopen bebouwing met inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte (zit- en eethoek + keuken) en een berging/wasplaats. Het schuifraam in de leefruimte zorgt voor de nodige lichtinval en geeft zicht op de zuid gerichte tuin met aangelegd terras. Bovendien werd er een parkeerplaats op eigen terrein voorzien. Verder is er een nachthal, een badkamer (dubbele wastafel, toilet, bad en douche) en 3 slaapkamers. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)RUIME GEZINSWONING OP ZONNIG PERCEEL VAN 730 M˛
Dopheidelaan 39 - 8210 Zedelgem

Deze ruime, op te frissen gezinswoning is gelegen is een uiterst rustige en kindervriendelijke woonwijk. Toch is hier vlotte verbinding naar verscheidene invalswegen (E40, Brugse ring,…). Het zonnig perceel is 730 m2 groot en heeft een tuinberging en een zonnig terras. Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire treden we binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van open haard met extra ruimte voor een eetplaats. Verder is er op het gelijkvloers een geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid, een badkamer met ligbad en toilet, 2 (slaap)kamers die eventueel ook als dressing, bureau, hobbyruimte,… kunnen ingericht worden. De 1ste verdieping telt 3 extra slaapkamers en een extra zolderruimte. Bovendien is er een inpandige garage, extra (keuken)berging, dubbel glas, CV op aardgas (nieuwe ketel) en een geďsoleerd dak. Uitermate geschikt voor een gezin die ruim wenst te wonen op een uiterst rustige locatie.
(sted. inl. in aanvraag)KARAKTERVOLLE WONING MET HANDELSFUNCTIE IN CENTRUM BRUGGE
Langestraat 92 - 8000 Brugge

Deze instapklare gezinswoning is gelegen in de bekende Langestraat in het historisch centrum van Stad Brugge. Winkels, restaurants, terrasjes,… alles is hier op wandelafstand bereikbaar. Ook de belangrijke invalswegen zijn makkelijk toegankelijk. Naast het woongedeelte is er hier ook een handelsfunctie die kan uitgeoefend worden. Aan de voorzijde van deze karaktervolle woning is een étalage waar men een winkel/bureau kan openen. Het woongedeelte zelf bestaat uit een grote leefruimte met doorgang naar de geďnstalleerde keuken die uitkijk heeft op het zonnig terras. Daarnaast is er een aparte wasplaats en een extra toilet. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad, wastafel en een extra toilet. De zolder strekt zich over de volledige diepte van de woning en doet momenteel dienst als een zéér grote berging. Uiteraard is er centrale verwarming en conform gekeurde elektriciteit. De ideale woning voor mensen die ruim wensten te wonen in hartje Brugge!GERENOVEERDE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN
Robr. Van Vlaanderenlaan 71 - 8200 Sint-Andries

Deze op en top gerenoveerde en instapklare gezinswoning, gelegen in de nabijheid van scholen, winkels, horecazaken,…), combineert modern en comfortabel wonen. Zowel ondergrondse leidingen, chauffage, elektriciteit,… zijn volledig vernieuwd waarbij deze ook afgewerkt is met kwaliteitsvolle materialen. Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de gezellige leefruimte met doorgang naar de geďnstalleerde keuken die voorzien is van alle nodige toestellen (keramische kookplaten, vaatwas, inbouwfrigo,…) waar er nog ontbijtmogelijkheid is. De keukenberging, de wasplaats en de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel maken ook nog deel uit van de gelijkvloerse verdieping. De eerste verdieping telt 2 slaapkamers met op de 2de verdieping een derde kamer met inloopdressing. Uiteraard is het dak geďsoleerd, conform gekeurde elektriciteit en is er dubbel glas in aluminium raamkaders. Voor de deur is er de oprit en op het aangelegd terras met zonnig tuin is het genieten van de rust en de privé.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)UITERST RUIME GEZINSWONING MET UITWEG EN BIJGEBOUW
Koolkerkse Steenweg 16 - 8000 Brugge

Aan de stadsrand van Brugge, in een rustige omgeving, is deze ruime gezinswoning gelegen. Authentieke elementen springen hier naar voren waar er toch comfortabel wooncomfort is. De verbinding naar zowel het centrum van Brugge, de invalswegen als de kust is er optimaal. Dit huis voorziet via een toegangspoort doorgang tot achteraan in de zuidgerichte tuin waar er een apart bijgebouw/garage gelegen is. Door de voordeur bereikt men de inkomhal met gastentoilet die aansluit op de lichtrijke leefruimte, voorzien van gashaard, met open keuken met ruimte voor ontbijtmogelijheid en uitzicht op de zonnige grote tuin. De 1ste verdieping bestaat uit 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel. Verder kan men op de zolderverdieping, te bereiken met vaste trap, extra kamers creëren en is er een kelder. Bergmogelijkheden, ruimtegevoel, rust,... tal van troeven voor een fantastische woning gelegen op wandelafstand van centrum Brugge!ZONNIGE GEZINSWONING IN KINDVRIENDELIJKE STRAAT
Klaproos 5 - 8490 Jabbeke

Deze aangename halfopen woning is gelegen in een doodlopende straat van een rustige en kindvriendelijke wijk. De ruime inkomhal met afzonderlijk gastentoilet, geeft u toegang tot de lichtrijke living met uitzicht op de tuin. Ook vanuit de halfopen ingerichte keuken is er een rechtstreekse toegang tot de tuin. Op het gelijkvloers is er verder nog een ruime berging en de garage met bijkomende bergruimte. Boven is er dan een uiterst ruime badkamer met ligbad, regendouche en dubbele wastafel, 3 mooie slaapkamers en toegang tot de ingerichte zolderruimte die thans dienst doet als speel- en logeerkamer. Dit alles rustig en zeer gunstig gelegen, met een vlotte verbinding naar de E40 (afrit Jabbeke).

EXTRA TROEVEN:
* onmiddellijk instapklaar
* uiterst kindvriendelijke woning
* gezellige vriendelijke buurt
* goede bereikbaarheid
* oprit met plaats voor 2 wagens
* regenwaterput
* heel energiezuinig - overal dubbel glas
* beveiligd met alarmsysteem: sensoren in alle ruimtes
* verlichting vanop afstand te bedienen en programmerenKWALITEITSVOL GERENOVEERDE WONING NABIJ CENTRUM BRUGGE
Lappersfortstraat 20 - 8310 Assebroek

Deze kwalitatief en energiezuinige gerenoveerde woning situeert zich in een zijstraat van de allombekende Baron Ruzettelaan. Het historisch centrum van Brugge ligt op wandelafstand waar ook scholen, supermarkten en het openbaar vervoer in de directe nabijheid gelegen zijn. Deze instapklare gezinswoning heeft een grondige renovatie ondergaan waarbij ondergrondse leidingen, ramen, verscheidene daken en nutsvoorziening volledig nieuw geďnstalleerd zijn om zo een degelijk wooncomfort te garanderen. Door de inkomhal komen we in de lichtrijke leefruimte met doorgang naar de geďnstalleerde en moderne keuken voorzien van inbouwfrigo, kookvuren op aardgas, vaatwas en heel wat werkruimte. Daarnaast is er een aparte wasplaats en een extra bergruimte. De woning telt op de 1ste en 2de verdieping 3 volwaardige slaapkamers met op de eerste verdieping een ruime badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Buiten is het aangenaam vertoeven in de zonnige en gezellige tuin met aangelegd terras. Uiteraard is er centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsglas, conform gekeurde elektriciteit en geďsoleerde daken.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 315.000,00
PRACHTIGE VILLA
- 6940 Durbuy

"Charmes de Septon"
Prachtige eigendom LUXUEUS VERTOEVEN IN EEN ONTSPANNEN KADER
Charmes de Septon is een vakantiehuis voor 6 tot 8 personen op 7km van Durbuy. Alle comfort is er aanwezig om een aangename vakantie door te brengen in de Ardeense bossen. Het huis ligt ook te midden de bossen. Het is er rustig en heerlijk te vertoeven.

vrij : bij akte
€ 320.000,00
KWALITEITSVOLLE GERENOVEERDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS
Graaf de Műelenaerelaan 63 - 8000 Brugge

Aan de stadsrand van Brugge bevindt zich deze karaktervolle woning die volledig gerenoveerd is in 2017. Hierbij gaat authenticiteit hand in hand met modern wooncomfort. De verbinding naar zowel het centrum van Brugge, de invalswegen als de kust is er optimaal. Aan de gevel zijn er 2 aparte inkomhallen, 1 voor de fietsen met opbergmogelijkheden en een ander voor de bezoekers. Hierlangs is de grote, lichtrijke eetplaats bereikbaar, voorzien van grote raampartijen, met een aparte leefruimte en een praktische bureau. De nieuwe en volledig ingerichte keuken, afgewerkt in natuursteen en wit marmer kijkt uit op het zonnig terras. Deze is voorzien van gasfornuis, vaatwas, gootsteen, bergkasten, oven,... De badkamer beschikt over een gietijzeren ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Op het eerste verdiep zijn er 4 slaapkamers, waarvan 2 met airco, met mogelijkheid tot dressing. Daarnaast is er een zolder die te bereiken is met vaste trap en is er de droge kelder. Deze topwoning is voorzien van parketvloeren, hoge plafonds, authentieke deuren met loodglas en uiteraard ook van moderne dubbele beglazing en geďsoleerde daken. Ontdek de troeven van deze stadswoning via een vrijblijvend bezoek!
(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)VERZORGDE VILLA MET 3 SLAAPKAMERS OP TOPLOCATIE
Kapelaanstraat 21 - 8310 Sint-Kruis

In een rustige woonwijk tussen Sint-Kruis en Damme, grenzend aan de Moerkerkse Steenweg, huisvest deze verzorgde en lichtrijke villa. Zijn centrale ligging zorgt voor een vlotte bereikbaarheid naar centrum Brugge, invalswegen, supermarkten en tal van winkels. Via de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, treed men binnen in de luchtige leefruimte, voorzien van houtcassette en eetplaats. De open geďnstalleerde keuken (vaatwas, oven, microgolf, inbouwkoelkast, keramische kookplaten,...) zorgt voor een moderne toets. Verder zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel, een zolder en een inpandige garage. Hier kan mijn ook genieten van de zon in de zuid gerichte veranda met doorgang naar het aangelegd terras. Verder is er een nieuw aangelegd oprit, een volledig ingerichte tuin en een aparte garagebox/bergruimte. Deze instapklare woonst is uiteraard voorzien van hoogrendementsglas en een volgens de normen geďsoleerd zolderverdiep. Ideaal voor jonge gezinnen die een alleenstaande woning prefereren!
(Vg,Wg,Gmo,Gvkr,Vv)

vrij : Bij akte
€ 349.000,00
RUSTIG GELEGEN VILLA VOORZIEN VAN DUBBELE GARAGE EN 4 SLAAPKAMERS
Splithage 2 - 8340 Sijsele

Nabij de Bruggesteenweg, op wandelafstand van centrum Sijsele met tal van supermarkten en winkels, is deze grote villa gelegen die bovendien voorzien is van een volledig nieuw geďsoleerd dak. Naast een zonnige tuin, terras met zonnewering en dubbele garage bestaat er hier ook de mogelijkheid tot het bewonen als kangoeroewoning (2 woonentiteiten). Op het gelijkvloers is de indeling als volgt: een inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open haard en schuifruim die uitgeeft op het zonnig terras, grote keuken met ontbijtmogelijkheid en keukenberging, badkamer met douche en ligbad en 2 slaapkamers. Het 1ste verdiep heeft dan ook een leefruimte, geďnstalleerde keuken, badkamer met douche en toilet, een aparte gang en een volwaardige slaapkamer met tal van inbouwkasten. Uiteraard is deze woning voorzien van een nieuw geďsoleerd dak, dubbel glas en vernieuwde chauffage. Door de rustige locatie en ruimte is deze woning zeker een bezoek waard!INSTAPKLARE GEZINSWONING OP ZUID GERICHT PERCEEL VAN 939 M˛
Koutermolenstraat 52 - 8610 Kortemark

Deze instapklare en energiezuinige gezinswoning is gelegen in een rustige buurt van Kortemark met toch een vlotte verbinding naar winkels, supermarkten en belangrijke invalswegen. Hier combineert men comfortabel en modern wooncomfort. Deze villa is dan ook voorzien van 12 zonnepanelen ,een zonneboilersysteem en heeft dus conform gekeurde elektriciteit (2041). Op de gelijkvloerse verdieping komt men via de inkomhal met gastentoilet binnen in de gezellige en vernieuwde leefruimte met gashaard die voor extra verwarming zorgt. Hier is zowel een eet- als zitgedeelte met aansluitend de halfopen geďnstalleerde keuken. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad, toilet en dubbele wastafel, bergruimte en de inpandige garage met automatische poort. De 1ste verdieping telt 3 extra kamers die zowel als slaapkamer of leefruimte kunnen ingericht worden. Door de uiterst rustige ligging is het in de zuid gerichte tuin aangenaam genieten. Uiteraard is er overal dubbel glas, CV op aardgas en een geďsoleerd dak.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 349.000,00
RUIME HALF-OPEN WONING
Legeweg 108 - 8200 Sint-Andries

Deze ruime woning is gelegen op fietsafstand van de Brugse binnenstad en heeft 5 slaapkamers, een grote garage en tuin.
Opp. 300m˛. Vlotte verbinding met expresweg. (sted.inl. in aanvraag).

vrij : onmiddellijk
€ 354.000,00
RECENTE EN INSTAPKLARE VILLA MET EEN BOSRIJKE TOPLOCATIE
Paalbos 30 - 8310 Sint-Kruis

Grenzend aan het Paalbos huisvest deze instapklare en zéér verzorgde villa. Zijn centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, nabijheid van scholen en op fietsafstand van Brugge centrum zorgt dat deze woning van een toplocatie geniet waarbij groen centraal staat. Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met eet-, zitgedeelte en houtcassette, een volledig geďnstalleerde keuken (oven, microgolfoven, vaatwas, dubbele spoelbak, dampkap, halogeenkookplaat,...) voorzien van ontbijtgedeelte, 2 volwaardige slaapkamers, een aparte wasplaats met extra douchecabine en een badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, dubbele wastafel in meubel en toilet. Daarnaast beschikt deze ruime alleenstaande huis over een extra verdiep, bereikbaar via vaste trap, waar er tal van slaap- en badkamers gecreëerd kunnen worden. Buiten treffen we de aangelegde tuin met tuinberging aan, een groot terras en een oprit voor 2 wagens. Uiteraard is er de inpandige garage (automatische sectionale poort), een droge kelder, een zonneboiler, HR-glas met rolluiken, conform gekeurde elektriciteit, een volgens de normen geďsoleerd dak en geďsoleerde spouwmuren. Er kan op het gelijkvloers geleefd worden met mogelijkheid om zeer makkelijk het 2de verdiep bij de woning te betrekken!
(Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Gvv)RUIME EN INSTAPKLARE VILLA GELEGEN IN RUSTIGE BUURT
Lindenstraat 51 - 8020 Oostkamp

In een groene en rustige buurt huisvest deze verzorgde en instapklare villa. Naast een vlotte bereikbaarheid naar tal van invalswegen (E403, Brugse ring, E40,...) en naar de Brugse binnenstad is deze gezinswoning gelegen op een perceel van 783 m˛. De woning is als volgt ingedeeld: op het gelijkvloers treedt men via de inkomhal binnen in de ruime leefruimte met een eet- en zitgedeelte. Door de grote ramen tot op de grond trekt deze ruimte zeer veel licht aan en is bovendien voorzien van een houtcassette in een prachtige sierschouw. Verder is er de volledige geďnstalleerde keuken met vaatwas, dampkap, oven, koelkast en elektrische kookplaten met doorgang naar de praktische berging, 2 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van dubbele wastafel, toilet en ligbad met douchemogelijkheid. Via een vaste trap bereikt men de 2de verdieping waar er nog een heel wat extra ruimte is en dus extra kamers gecreëerd kunnen worden. Daarnaast hebben we de grote garage, een oprit met extra parkeerplaats en een tuinberging. Uiteraard beschikt deze woning over dubbel glas, rolluiken, CV op aardgas en een regenwaterput van 2 keer 6.000l.
(Vg, Wg, Gdv, Gvkr, Vv)MOOIE BURGERSWONING
Gistelse Steenweg 69 - 8200 Sint-Andries

Dit pareltje werd met de nodige zorg gerenoveerd.
Er zijn 3 slaapkamers en een in te richten zolder.
Verder is er een prachtige tuin aangelegd met terras, plantenborders, waterpartij,....
(de 2e verdieping kan u volledig naar uw smaak inrichten).
Overdekte autostandplaats (op huurbasis) aan de overkant van de straat.
(sted. inl.: in aanvraag)RUSTIG GELEGEN VILLA MET 4 SLAAPKAMERS (OPENDEURDAG 12/05 VAN 10U-12U)
Merelstraat 30 - 8020 Oostkamp

In een uiterst rustige wijk in Oostkamp, op fietsafstand van Brugge centrum, is deze goed onderhouden villa gelegen op een zuid gericht perceel van 666 m˛. Dit uniek stuk vastgoed beschikt over een zéér goede ligging met vlotte verbindingen naar invalswegen waarbij men in de tuin kan genieten van unieke groene vergezichten. Deze statige woning is voorzien van een mooie inkomhal met vestiaire en gastentoilet met verder in de gang op maat gemaakte inbouwkasten, een lichtrijke leefruimte met haard en eetplaats, de moderne keuken met ontbijmogelijkheid en aparte, perfect geventileerde keukenberging. Daarnaast zijn er 4 volwaardige slaapkamers, een badkamer die beschikt over een ligbad, douchemogelijkheid en een praktische bureauruimte. Verder is er de geďsoleerde zolder, een inpandige garage met oprit en een achterliggende tuinberging. Super isolerende beglazing, CV op aardgas, regenwaterputten aangesloten op de nodige voorzieningen en een prachtige, grote, zonovergoten tuin waar men kan genieten van de groene vergezichten zijn allemaal aanwezig. Stuk bij stuk positieve zaken die het de moeite waard maken op deze woning eens vrijblijvende te komen bezichtigen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GERENOVEERDE HALF-OPEN WONING
Pastorieweg 8 - 8310 Sint-Kruis

Deze authentieke woning met schuur, gebouwd in de 2de helft van de 19de eeuw, werd omgevormd naar twee karaktervolle woningen te Sint-Kruis. De woningen werden volledig gerenoveerd met respect voor authentieke elementen.
De tweede woning (voorheen schuur) betreft een halfopen bebouwing met inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte (zit- en eethoek + keuken) en een berging/wasplaats. Het schuifraam in de leefruimte zorgt voor de nodige lichtinval en geeft zicht op de zuid gerichte tuin met aangelegd terras. Bovendien werd er een parkeerplaats op eigen terrein voorzien. Verder is er een inpandige garage, nachthal met afz. toilet, een badkamer (dubbele wastafel, bad en douche) en 3 slaapkamers. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)KWALITEITSVOLLE NIEUWBOUWWONING MET 3 VOLWAARDIGE SLAAPKAMERS
Karel de Ghelderestraat 15 - 8310 Assebroek

Deze halfopen nieuwbouwwoning wordt nog volledig afgewerkt volgens uw wensen !
Gelegen in een rustige en kindervriendelijke wijk met toch een vlotte verbinding naar invalswegen en centrum Brugge. Winkels, scholen, supermarkten en openbaar vervoer liggen in de vlakke nabijheid wat van deze ligging een toplocatie maakt! Dit lichtrijk huis voldoet aan de strenge energienormen waardoor hij voorzien is van een modern ventilatiesysteem, hoogrendementsglas, zonneboilersysteem, een geďsoleerd dak,... met daarnaast een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen. Via de inkomhal is de comfortabele leefruimte met open keuken bereikbaar waar er nog plaats is voor een comfortabele eetplaats. Op het 1ste verdiep zijn er 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad en douche. In de tuin kan men aan het water rustig genieten van de zon en de grote privacy. Uiteraard is er een inpandige garage met parkeermogelijkheid op de oprit. Vraag nu uw bezoek aan voor deze moderne en vooral uiterst energiezuinige woning!

vrij : Bij akte
€ 395.000,00
UNIEKE KARAKTERVOLLE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZUID GERICHTE TUIN
Leenhof 38 - 8310 Assebroek

Dit karaktervol eigendom met 3 slaapkamers is gelegen nabij het Sint-Lucas ziekenhuis met in de directe omgeving scholen, winkels, openbaar vervoer,... De locatie heeft als troef dat u kunt genieten van alle rust en u met de fiets in slechts enkele minuten de Grote Markt van Brugge bereikt. Ook de invalswegen zijn vlot bereikbaar. Achter de karaktervolle gevel schuilt een aangename, ruime woning die authentieke elementen naar voren schuift. Op het gelijkvloers vindt met een lichtrijke woonkamer met open haard. Via de inkomhal zijn zowel de leefruimte, de eetplaats als de bureau te bereiken. In de aparte eetplaats zijn er doorgangen naar de geďnstalleerde keuken en de Zuid-West gerichte tuin en terras. Er is tevens een droge wijnkelder, een grote inpandige garage met oprit en achterberging voorzien van douchecabine waar ook de aansluitingen voor wasmachine en droogkast voorzien zijn. Op het eerste verdiep zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid en wastafel. Uiteraard is er conforme elektriciteit, een geďsoleerd dak en vernieuwde chauffage. Door de juiste opfrissingswerken kan men deze woning tot een prachtvilla omvormen!
(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE VILLA OP ZONNIG PERCEEL VAN 638 M˛
Astridlaan 498 - 8310 Assebroek

Dichtbij het domein Ryckevelde en de Assebroekse Meersen bevindt zich deze moderne en vooral zéér energiezuinige villa. Zowel de Brugse binnenstad als verbinding naar invalswegen zijn vlot te bereiken. Talrijke nutsvoorzieiningen liggen op een boogscheut van deze woning. Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire treden we binnen in de lichtrijke leefruimte met eet- en zitplaats voorzien van open haard. De moderne keuken is geďnstalleerd met vaatwas, gasfornuis en kookeiland afgewerkt in natuursteen. Verder is er een koele berging, een aparte wasplaats en een bureauruimte/gelijkvloerse slaapkamer. Het eerste verdiep bestaat uit 3 volwaardige slaapkamers waarvan de masterbedroom ingericht is met dressing. De badkamer bestaat dan weer uit een ligbad, grote douche en dubbele wastafel. Daarnaast is de woning uitgerust met 18 zonnepanelen, hoogrendementsglas, ventilatiesysteem C, regenwaterput van 10.000l aangesloten op de nodige voorzieningen, een grote zonnige tuin, een aparte garagebox en extra parkeerplaatsen.
(Vg,Wg,Gmo,Gvkr,VV)

vrij : Bij akte
€ 449.000,00
INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZUID GERICHTE TUIN
Vaartbekeweg 44 - 8000 Brugge

In het rustige Koolkerke ligt deze alleenstaande en instapklare woning. Zowel centrum Brugge als de kust zijn hier in vogelvlucht bereikbaar met in de nabijheid tal van winkels en horecazaken. Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komen we binnen in de lichtrijke leefruimte met ruimte voor een eet- en zitplaats met aansluitend de open keuken, met ontbijtmogelijkheid, voorzien van keramische kookplaten, oven, vaatwas,… De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet, en een grote badkamer geďnstalleerd met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. De inpandige garage is voorzien van een elektrische sectionale poort waar er ook nog plaats is voor een extra wagen op de oprit. Buiten is het aangenaam genieten in de zuid gerichte tuin van 300 m˛. Uiteraard is er dubbel glas in PVC raamkaders, aansluiting voor regenwater, een geďsoleerd dak en centrale verwarming op aardgas.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 449.000,00
KARAKTERVOLLE VILLA MET ATELIER/BIJGEBOUW NABIJ RYCKEVELDE BOS
Sparrenstraat 55 - 8310 Assebroek

Deze karaktervolle kleine villa uit het interbellum is uiterst rustig gelegen nabij Ryckeveldebos en bovendien op fietsafstand van de historische Brugse binnenstad. De uiterst gunstige ligging in combinatie met het enorme potentieel maakt van deze woning een buitenkans. Dit alleenstaand huis is ingedeeld in een lichtrijke inkomhal met doorgang naar de volledig vernieuwde keuken en de lichtrijke leefruimte met eetplaats. Op het eerste verdiep vinden we een badkamer met douchecabine en ligbad, 3 ruime slaapkamers waar zich ook een vaste trap bevindt die uitgeeft op de zolderverdieping. Deze verdieping is tot in de puntjes afgewerkt met laminaat en inbouwspots waarbij ook het volledige dak vernieuwd is. Een ideale hobbyruimte of een plaats waar extra slaapkamers kunnen gecreëerd worden. Daarnaast bezit de woning nog een veranda, met oude druivelaars, een grote loods van 80 m˛ die aansluit op de garage, en een droge kelder. Uiteraard beschikt deze woning over dubbel glas, CV op aardgas en een zuid gerichte tuin die zich rondom de volledige woning strekt.

EEN VILLA MET VEEL POTENTIEEL OP EEN IDEALE LOCATIEGERENOVEERD EN ENERGIEZUINIG HERENHUIS MET 4 SLAAPKAMERS
Weidestraat 8 - 8310 Assebroek

Deze moderne energiezuinige en toch authentiek woning is het resultaat van een driejarige totaalrenovatie. Zoals men in de volksmond zegt: “Enkel de vier muren zijn blijven staan”. De eigenaars hebben hier gewerkt met hoogwaardige kwaliteitsvolle materialen en hebben rekening gehouden met de toekomstige energienormen. Bovendien geniet deze herenwoning van een topligging nabij het centrum van Brugge met een vlotte bereikbaarheid naar het station en invalswegen. De nutsvoorzieningen zijn hier op wandelafstand gelegen. Via de inkomhal met originele deuren en op maat gemaakte trap treden we binnen in de luchtige en imposante leefruimte voorzien van massieve parket in de zitplaats, waar aansluiting voor een haard/pelletkachel voorzien is, en een open geďnstalleerde keuken met Miele toestellen, gaskookplaat, industriële dampkap en ontbijtmogelijkheid. Daarnaast is er nog een aparte praktische bijkeuken. Op het 1ste verdiep zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een toilet en een badkamer voorzien van regendouche. Verder vinden we op het 2de verdiep hetzelfde terug met het verschil dat er een modern ligbad met massagefunctie is geďnstalleerd. Beide verdiepen zijn voorzien van massieve parketvloeren. Onder de volledig nieuwe dakconstructie is de zonneboiler, HR+ ketel en het ventilatiesysteem D aangesloten. Uiteraard zijn alle ondergrondse leidingen vernieuwd, muren bij geďsoleerd, is er een aangesloten regenwaterput, een centraal stofzuigersysteem en is de leefruimte voorzien van vloerverwarming. Stuk voor stuk noodzakelijke materialen en installaties de zorgen voor een hedendaagse comfortabele woning.
(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

€ 475.000,00
RUIM AAN TE PASSEN HERENWONING
Adriaan Willaertstraat 5 - 8000 Brugge

Neoclassicistisch breedhuis van 1870 met 6 slaapkamers, 4 badkamers en koer.
Deze eigendom is gelegen naast de Stadschouwburg, op enkele stappen van de Markt van Brugge.
(Wche, Gvg, Gmo, Gvkr, Gvv)

vrij : verhuurd
€ 480.000,00
RESIDENTIEEL VILLA MET IDEALE LIGGING VOOR EEN GEZIN
Tafeldijcken 21 - 8490 Varsenare

Deze aangename villa met grote, zon-overgoten tuin is gelegen in een rustige, standingvolle residentiële omgeving. De villa is ideaal gelegen voor een professioneel gezin, op wandelafstand van de winkels en restaurants in het centrum van Varsenare, op een paar minuten van de E40 en ongeveer 15 minuten van het stadscentrum van Brugge. De villa heeft 3 slaapkamers, waarvan 1 op het gelijkvloers die ook als een bureel kan dienen. Verder is er een garage, een koele berging en wasruimte, en een tuinterras en tuinberging. Afwerking en uitrusting zijn van hoge kwaliteit. Er is mogelijkheid tot verdere uitbreiding: er is een deels afgewerket zolderruimte die kan omgevormd worden tot een extra slaapkame, er is mogelijkheid voor een tweede badkamer of douche en veel ruimte in de tuin voor een groter tuinterras en zelfs een zwembad. . Opp. 1.323m˛ (Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Vv)

vrij : onmiddellijk
€ 485.000,00
SFEERVOLLE ALLEENSTAANDE VILLA
Flaminckapark 17 - 8490 Jabbeke

In de rustige omgeving van het Flamincka Park te Jabbeke, vindt u deze alleenstaande villa met ruime tuin en 3 tuinbergingen, genoeg plaats om optimaal te kunnen genieten van de mooi omgeving. De woning biedt u een sfeervolle living met balkenplafond en houtkachel, een ingerichte keuken, badkamer met 2 lavabo’s/ligbad/afzonderlijke douche/toilet, 4 slaapkamers en een garage. Zowel het binnen- als buitenwerk geven deze villa een heel rustiek karakter. (Vg, Wp, Gmo, Vv, Gvkr)RESIDENTIEEL GELEGEN VILLA
Flamincka Park 16 - 8490 Jabbeke

Deze prachtige villa is gelegen op 4.000m˛ met bureel 42m˛, living 82m˛, 4 slaapkamers, 2 badkamer, dubbele garage en een tuin palend aan de parkvijver.
(Wp, Vg, Vv, Gmo, Gvkr)

vrij : bij akte
€ 690.000,00
UITZONDERLIJKE EIGENDOM MET TUIN IN BRUGSE BINNENSTAD
Sint-Claradreef 61 - 8000 Brugge

Deze uitzonderlijke eigendom ligt in de Brugse binnenstad nabij de Komvest. Langs een private oprijdreef komt u in een oase van rust met een ruime mooie ingesloten tuin. Verder is er een luchtige living met open haard, eetplaats, keuken, 5 ŕ 6 slaapkamers, 2 badkamers, garage en kelder. Opp. 1.760m˛.VILLA "MON REPOS"
Gistelsesteenweg 42 - 8200 Sint-Andries

Prachtig authentiek gerenoveerd herenhuis gelegen aan de rand van Brugge op slechts enkele minuten stappen van de Smedenstraat. Geniet van een prachtige woonst waarin ruimte en licht centraal staan. Het huis heeft een living bestaande uit 2 delen afgewerkt met karaktervolle elementen zoals houten deuren met loodglasinleg. Het tweede deel van de living is strak en modern en voorzien van vloerverwarming. De keuken is heeft alle comfort en kijkt uit op tuin met terras en vijver. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers alsook een badkamer met hamam, de tweede verdieping is voorzien van een badkamer met ligbad en douche en 2 slaapkamers. De zolderverdieping werd afgewerkt en heeft een slaapkamer en een douchekamer. Opp. 690m˛. (sted. inl. in aanvraag).

vrij : bij ake (4 maanden)
€ 835.000,00
EXCLUSIEVE KARAKTERVOLLE HERENWONING
- 8000 Brugge

Deze prachtige eigendom werd compleet en smaakvol gerenoveerd in 2011 en is gelegen bij de Ezelpoort. Deze meesterwoning is qua ligging en indeling ideaal te benutten als wonen/werken.
Er zijn 4 slaapkamers met telkens een eigen badkamers. De masterbedroom heeft een dressing en ruim zonneterras.
Verder is er een ruime kelder, een prachtige binnentuin. (Wche, Gmo, Gvkr, Gvv, Vg). UC 0001987226

vrij : bij ake (4 maanden)
€ 975.000,00