ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 19/6/2019 :
139 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Woningen - villa's te KOOP (datum : 19/6/2019)   62 aanbiedingen


UITSTEKEND ONDERHOUDEN CHALET IN DE ARDENNEN
Mousny 80 - 6983 Ortho

Deze chalet is gelegen in een groene omgeving waar er mogelijkheden zijn om te wandelen, fietsen of men rustig kan genieten van de stille natuur. Voor een goed en gezellig restaurant kan men terecht in La Roche die zich op een tiental minuten rijafstand bevindt. De chalet zelf bestaat uit een grote leefruimte met zit- en eetplaats, voorzien is van een gashaard. Verder zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een ingerichte keuken en een badkamer. Het groot terras is zuid georiënteerd en de garage ligt onder de chalet met bergmogelijkheden. De ideale ontsnapping voor mensen die houden van rust.TE RENOVEREN WONING MET ZUID GERICHTE TUIN
Maalse Steenweg 387 - 8310 Sint-Kruis

Deze gezinswoning nabij het centrum van Sint-Kruis geniet van een vlotte bereikbaarheid naar zowel Oedelem als de Brugse binnenstad. Winkels, supermarkten, het interbad en scholen zijn in de nabije omgeving gelegen. De woning is reeds voorzien van een volledig nieuw dak! Via de inkomhal komt men binnen in de eetplaats met open keuken waar men uitzicht heeft op het zuid gericht terras en tuin. De gezellige leefruimte is vooraan gelegen en de badkamer is geďnstalleerd met ligbad, douche, toilet en een wastafel. De eerste verdieping telt 2 volwaardige slaapkamers met mogelijkheid tot extra kamers op de zolderverdieping die bereikbaar is met een vaste trap. Buiten is er de zonnige tuin met tuinberging en een voortuin voor eventuele fietsenstalling.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)LEUKE STADSWONING
Kruitenbergstraat 5 - 8000 Brugge

Welkom in deze gezellige woning. In de onmiddellijke nabijheid is er een park, bakker, slager, etc… Indeling: inkom, keuken met toestellen, living, badkamer. Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers, op de tweede verdieping is er een zolder. Verder is er een terrasje. (sted. inl. in aanvraag).RUIME WONING
Rue de la Converserie 28 - 6870 Saint Hubert

Deze centraal gelegen woning ligt vlakbij het centrum van Saint-Hubert. Er is zowel een inpandige garage als waskeuken en de fietsen kunnen ook via de uitweg veilig geplaatst worden in de achtertuin. Op het gelijkvloers komt men via de inkomhal binnen in de gezellige leefruimte waar genoeg ruimte is voor een eet- en zitplaats. Op het gelijkvloers is ook een badkamer voorzien met ligbad en lavabo. De geďnstalleerde keuken heeft zicht op het zonnig terras met tuin en is voorzien van alle nodige toestellen. De eerste verdieping telt 2 volwaarde slaapkamers en de 2de badkamer met op de tweede verdieping nogmaals 2 slaapkamer en een zolderberging.
De ruime garage met waskeuken is een nieuwe aanbouw met daarboven een grote zolderuimte die kan ingericht worden in kamers, hobbyruimte, speelruimte,...!


vrij : onmiddellijk
€ 175.000,00
LEUKE STADSWONING
Kruitenbergstraat 3 - 8000 Brugge

Deze eigendom is aan het Astridpark en omvat 3 slaapkamers en een stadskoer. Ideale investering !!! De ramen zijn reeds voorzien van dubbel glas en er is ook centrale verwarming (sted. inl. in aanvraag).LEUKE STADSWONING
Vulderstraat 23 - 8000 Brugge

Deze toffe woning heeft een bureau/fietsenberging, gezellige living met open ing. keuken, badkamer, 2 slaapkamers (telkens met mezzanine) en koertje. De woning werd vernieuwd in 2003. (sted. inl. in aanvraag).
Goed gekeurde electriciteit.TE RENOVEREN STADSWONING OP WANDELAFSTAND VAN CENTRUM BRUGGE
Wantestraat 146 - 8310 Assebroek

Deze te renoveren woning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van buurtwinkels, apotheek, scholen, openbaar vervoer,… Door deze locatie kan men genieten van de rust van Assebroek waar men toch de voordelen van het historisch centrum van Brugge heeft.
Op de gelijkvloerse verdieping van deze typische stadswoning is er de inkomhal met doorgang naar de gezellige leefruimte, keuken met een kelderberging en een badkamer. De eerste verdieping telt 2 volwaardige slaapkamers met op de 2de verdieping, bereikbaar via een vaste trap, zolderberging of mogelijkheid tot het maken van extra slaapkamers. Uiteraard is er reeds HR-glas in PVC raamkaders en is het dak geďsoleerd.
Steek de handen uit de mouwen en maak van deze leuke woning een gezellige thuis.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 179.000,00
VERZORGDE STADSWONING
Bapaumestraat 3 - 8000 Brugge

Deze eigendom is gelegen in de schaduw van de Kruispoort en de Brugse Vesten en omvat 3 slaapkamers en een stadskoer van ong. 10m˛. (sted. inl. in aanvraag)

Ook ideaal als belegging !!!GEZELLIGE WONING NABIJ DE DAMSE VAART
Paradijsstraat 6 - 8310 Sint-Kruis

Deze gezellige woning geniet van een perfecte ligging nabij de Damse Vaart en op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge. Bakkerij, winkel, dagbladhandel,… al deze voorzieningen liggen in de nabije omgeving. De woning zelf is reeds voorzien van hoogrendementsglas in PVC raamkaders, een geďsoleerd dak (2014) en CV op aardgas. Op het gelijkvloers betreedt men de leefruimte met open keuken via de inkomhal. De keuken is voorzien van genoeg werkruimte en een ontbijttoog. Achteraan ligt de badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers met mogelijkheid tot extra kamers op de geďsoleerde zolderverdieping. Buiten is het aangenaam genieten op het zonnig terras met berging. De ideale woning voor mensen/gezinnen die rust wensen nabij de Brugse binnenstad.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RIJWONING MET BIJHUISJE
Ezelstraat 116 - 8000 Brugge

Deze eigendom met puntgevel uit de 17e eeuw is gelegen in één van de toegangsstraten (winkelstraat) naar het centrum toe.
Commerciële ruimte, woonst met 3 slaapkamers en tuin.
In de tuin is er een bijgebouw met diverse mogelijkheden. (Wche, Gmo, Gvv, Gv, Gvkr)

vrij : 1 augustus 2019
€ 193.000,00
IN OPTIE!
Vlamingdam 68 - 8000 Brugge

Deze goed verzorgde stadswoning geniet voor een gunstige ligging met vlotte verbinding naar tal van belangrijke invalswegen. Van hieruit is de grote markt van Brugge op wandelafstand gelegen. Door de ligging in het centrum zijn horecazaken, grootwarenhuizen en ambachtelijke slagers/bakker zéér dichtbij. Via de inkomhal treden we de gezellige leefruimte binnen. Hier is plaats voor een zit- en eetgedeelte waar er ook een houtcassette is. De open keuken is geďnstalleerd met inductiekookplaat, dampkap, kwaliteitsvolle gootsteen en genoeg werkruimte. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, bureauruimte (waar een extra slaapkamer kan van gemaakt worden), een badkamer voorzien van toilet en ligbad met douche. Op het ruim terras is het aangenaam geniet van zon en rust waar er ook een praktische uitweg is. Bovendien is er nieuw hoogrendementsglas geplaatst (2017) in houten raamkaders. De ideale woning voor stadsmensen die comfortabel wensen te wonen en toch een vlotte bereikbaarheid wensen!
(Vg,Wche,Gmo,Gvkr,Gvv)ALLEENSTAANDE EN INSTAPKLARE GEZINSWONING MET BIJGEBOUW
Brugse Steenweg 293 - 8000 Koolkerke

In het rustige Koolkerke ligt deze alleenstaande en instapklare woning. Zowel centrum Brugge als de kust zijn hier in vogelvlucht bereikbaar met in de nabijheid tal van winkels en horecazaken. Door de inkomhal met vestiaire komen we binnen in de gezellige leefruimte met ruimte voor een eet- en zitplaats met aansluitend de geďnstalleerde keuken met keramische kookplaten, oven, vaatwas,… Op de eerste verdieping ligt 1 slaapkamer met aparte dressing, de badkamer voorzien van ligbad met douche, dubbele wastafel en toilet met nog een aparte wasplaats. De tweede verdieping telt nog een extra kamer en een zolderberging. Buiten kan men rustig genieten van de zon waar er nog extra bergruimte voorzien is. Uiteraard is er conform gekeurde elektriciteit (2037), een geďsoleerd dak en een regenwaterput.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GROTENDEELS GERENOVEERDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Sint-Katarinastraat 175 - 8310 Assebroek

Deze ruime gezinswoning is gelegen in het centrum van Assebroek met in de directe omgeving scholen, winkels, openbaar vervoer,... en bevindt zich op wandelafstand van de Brugse binnenstad. Nieuw geďsoleerd dak (2018) dubbel glas in PVC en verwarming op aardgas zijn reeds voorzien. Op het gelijkvloers is er een lichtrijke leefruimte, een geďnstalleerde keuken, inkomhal met vestiaire en een badkamer uitgerust met ligbad, douche, wastafel en toilet. In totaal zijn er 2 slaapkamers met de mogelijkheid het 2de verdiep in te richten. Buiten kan men aangenaam genieten in de zonnige tuin met terras.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)CASCO VILLA NABIJ HET RYCKEVELDE BOS
Beukendreef 9 - 8310 Assebroek

Op een uiterst rustige en groene locatie, nabij Ryckevelde bos en naast de bekende Spoorwegbedding, is deze alleenstaande, af te werken woning gelegen. De indeling is reeds gemaakt en de materialen om af te werken kunnen nog vrij gekozen worden. De inkomhal geeft uit in de lichtrijke leefruimte met doorgang naar de halfopen keuken met uitzicht op de zonnige tuin. Er is een badkamer en een slaapkamer op de gelijkvloerse verdieping maar er is nog mogelijkheid tot maken van extra kamer op de eerste verdieping. Er is reeds dubbel glas, een dak met onderdak en een nieuw gegoten betonplaat.

vrij : Bij akte
€ 219.000,00
GROTENDEELS OPGEKNAPTE WONING MET 4 SLAAPKAMERS
Sint-Katarinastraat 173 - 8310 Assebroek

Deze statige woning is gelegen in het centrum van Assebroek met in de directe omgeving scholen, winkels, openbaar vervoer,... en bevindt zich op wandelafstand van de Brugse binnenstad. Dubbel glas, verwarming op aardgas en een geďsoleerd dak zijn reeds voorzien. Op het gelijkvloers is er een lichtrijke leefruimte, een geďnstalleerde keuken, inkomhal met vestiaire en een badkamer uitgerust met ligbad, douche, wastafel en toilet. In totaal zijn er 3 slaapkamers met de mogelijkheid om een 4de kamer te maken. Buiten kan men aangenaam genieten in de zonnige tuin met terras.VERZORGDE WONING
Malehoeklaan 26 - 8310 Sint-Kruis

Deze ruime eigendom heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers en eventueel geschikt als kantoor-praktijk). Verder zijn er 2 terrassen, een tuin, garage en ruime (in te richten) zolder.
(Wg, Gvg, Vv, Gmo, Gvkr)GOED GELEGEN WONING
Marcus Laurinstraat 60 - 8310 Sint-Kruis

Deze woning is gelegen in het centrum van Sint-Kruis en heeft 4 slaapkamers een garage en diepe tuin. (sted. in aanvraag).TE RENOVEREN HALFOPEN WONING OP ZONNIG PERCEEL VAN 348 M˛
Michel Van Hammestraat 108 - 8310 Assebroek

Deze halfopen, te renoveren woning ligt op een uiterst rustige locatie met toch een vlotte verbinding naar centrum Brugge en verscheidene invalswegen. Op wandelafstand kan men ook de rust en natuur opzoeken in de Assebroekse Meersen of de bakker/slager die om de hoek zijn gelegen. De woning zelf is gelegen op een ruim, diep perceel en bestaat op het gelijkvloers uit een comfortabele zitplaats, een praktische eetplaats, een geďnstalleerde keuken, een badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid en een zonnige veranda. Het eerste verdiep telt 3 slaapkamers, een bureau en een zolder, bereikbaar via een vaste trap, waar extra kamers kunnen gemaakt worden. Buiten is er een zuid gericht terras met tuin en een garagebox waar via de oprit materiaal in opgeborgen kan worden. In de tuin kan men genieten van de groene vergezichten en de rustige omgeving waarin deze woning vertoeft.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME GEZINSWONING MET GARAGE EN ZUID GERICHTE TUIN
Blauwvoetstraat 8 - 8310 Assebroek

In een rustige woonwijk tussen het gezellige centrum van Assebroek en de Maalse Steenweg (bekende straat voor grootwarenhuizen en handelszaken) ligt deze ruime, op te frissen gezinswoning. Het dak is reeds voorzien van een onderdak en de ruiten bestaan overal uit hoogrendementsglas in houten raamkaders. Het gelijkvloers beschikt over een lichtrijke leefruimte met schuifdeur en een geďnstalleerde keuken met keukenberging die beiden uitgeven op het zuid gericht terras met onderhoudsvriendelijke tuin. Daarnaast is er een praktische inpandige garage. Op de 1ste verdieping zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien ligbad met douche, wastafel en toilet. Er is ruimte op de zolderverdieping om extra kamers te voorzien en hier is een velux raam reeds geďnstalleerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)VERZORGD HERENHUIS IN CENTRUM BRUGGE
Werkhuisstraat 14 - 8000 Brugge

Dit authentiek herenhuis met trapgevel is gelegen in het historisch centrum van Brugge. Winkels, horeca, warenhuizen,… bevinden zich in de nabije omgeving. Via de inkomhal met apart gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke en gezellige leefruimte met open geďnstalleerde keuken. De typerende hoge plafonds, sierschouw met haard,… zijn in deze ruimtes aanwezig. De keuken is uitgerust met alle nodige toestellen (dampkap, elektrische kookplaat, frigo,…) en biedt ruimte voor ontbijtmogelijkheid. De volledige woning telt 3 slaapkamers waarvan 2 gelegen op de 2de verdieping en de andere kamer op de 1ste samen met de uitgerust badkamer (ligbad met douchemogelijkheid, wastafel en toilet). Buiten is het aangenaam vertoeven op het gezellig terras. Het dak boven de keuken is vernieuwd, en dus geďsoleerd, en de volledig woning is uitgerust met dubbel glas. M.a.w. de ideale woning voor mensen die willen genieten van het historisch maar vooral bruisende centrum van de stad Brugge.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)LICHTRIJKE WONING MET 4 SLAAPKAMERS
Michel Van Hammestraat 33 - 8310 Assebroek

Deze lichtrijke woning ligt op een uiterst rustige locatie met toch een vlotte verbinding naar centrum Brugge en verscheidene invalswegen. Op wandelafstand kan men ook de rust en natuur opzoeken in de Assebroekse Meersen waar de bakker/slager om de hoek zijn gelegen. Door de inkomhal treden we binnen in de leefruimte die bestaat uit een zit- en eetgedeelte. De aansluitende afgewerkte keuken (granieten keukenblad) biedt doorgang naar de veranda met uitzicht op de zonnige tuin met aangelegd terras. Verder is er de badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel, 3 volwaardige slaapkamers, een bureauruimte en een inpandige garage. Berging is er op zolder en buiten in de aanbouw van de woning. Uiteraard is er dubbel glas en centrale verwarming.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ALLEENSTAANDE WONING
Burgstraat 8 - 8460 Oudenburg

Deze eigendom is gelegen in het centrum en heeft 4 slaapkamers (waarvan 2 op het gelijkvloers), een garage en tuin met tuinberging. Opp. 651m˛. (Wg, Gmo, Gvv, Gvkr, Gvg).

vrij : verhuurd, vrij bij akte
€ 255.000,00
INSTAPKLARE STADSWONING
Peperstraat 30 - 8000 Brugge

Deze leuke eigendom is gelegen tussen de Brugse Vesten en de Markt.
Gezellige living met ruime ing. keuken, 3 slaapkamers, bureau, nieuwe badkamer, wasplaats en ruime stadskoer (deels overdekt). Goedgekeurde electriciteit.
(Wche, Gvg, Gmo, Gvkr, Gvv)RUSTIG GELEGEN HALF-OPEN WONING
Paalbos 38 - 8310 Assebroek

Deze eigendom is gelegen nabij de Maalse Steenweg en in de omgeving van Rijkeveldebos. Er zijn 3 slaapkamers, een garage en een grote tuin. Opp. 599m˛
(sted. inl. in aanvraag).RECENTE GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN EN AUTOSTAANPLAATS
Molenstraat 133 - 8310 Assebroek

Deze nieuwbouw woning is gelegen in een rustige zijstraat van de alom bekende Astridlaan die de verbinding voorziet naar Oedelem en het historisch centrum van Brugge. Het grenst aan de Assebroekse Meersen dat zorgt voor het groene uitzicht en het natuurlijk gevoel. De grote zonnige tuin heeft een zéér praktisch uitweg met autostaanplaats.
Door de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open en volledig geďnstalleerde keuken. Het grote schuifraam zorgt voor aangenaam zonlicht in het interieur en is zeer belangrijk voor contact met de buiten en het terras. De eerste verdieping telt 2 slaapkamers en een verzorgde badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel en toilet. De andere 2 slaapkamers (of bureauruimte) zijn gelegen op de bovenverdieping. Uiteraard is er HR-glas in aluminium raamkaders, conform gekeurde elektriciteit, CV op aardgas (condensatieketel) en een volgens de normen geďsoleerd dak.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GELIJKVLOERS WONEN OP EEN UITERST RUSTIGE LOCATIE
´t Kloosterhof 5 - 8200 Sint-Michiels

Op een ideale locatie, die een vlotte verbinding biedt naar zowel centrum Brugge, centrum Oostkamp en de E40, bevindt zich deze comfortabele gezinswoning. De woning is gelegen in een doodlopende straat en bevindt zich achter een park wat een groene en privatieve omgeving met zich meebrengt. Scholen, het station van Brugge en horecazaken bevinden zich in de nabije omgeving.
De woning bestaat uit 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel, een geďnstalleerde keuken waar de mogelijkheid bestaat om deze te open te maken zodat deze één geheel vormt met de lichtrijke leefruimte. Daarnaast is er nog wat praktische berging en een inpandige garage die zich uitstrekt tot aan de achtertuin. Zo kan u praktisch met tuinmateriaal weg, of kunt u deze bergen, zonder de woning te moeten betreden.
Uiteraard is er dubbel glas, een regenwaterput van 5.000l aangesloten op de nodige voorzieningen en daarboven is de centrale verwarming op aardgas nieuws van het jaar 2018!
Een echte topper binnen zijn segment!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)KWALITEITSVOL GERENOVEERDE WONING MET STADSKOER OP TOPLOCATIE
Verbrand Nieuwland 22 - 8000 Brugge

Deze woning werd in 2018 volledig, en met oog voor detail, gerenoveerd en afgewerkt met kwaliteitsvolle en duurzame materialen. Zo voldoet dit huis aan alle moderne comforten en is deze voorzien van HR-glas, conforme elektriciteit, een geďsoleerd dak alsook een nieuwe HR-verwarmingsketel die de woning voorziet van CV op aardgas. Gelegen in een zijstraat van de bekende Langestraat te Brugge biedt hij tal van voordelen met in de buurt winkels, kleinhandel en horecazaken. Bij binnenkomst biedt een inkomhal met gastentoilet toegang tot de leefruimte met open keuken geďnstalleerd met keramische kookplaten, dampkap, oven,... die uitkijkt op de zonnige koer/terras. Op de eerste verdieping bevinden zich de badkamer met ligbad, douche wastafel alsook een tweede toilet, een aparte wasplaats en een volwaardige slaapkamer. Het tweede verdiep bestaat uit een tweede slaapkamer en een technische ruimte met ook heel wat bergmogelijkheden. Vraag gerust bijkomende informatie aan of een vrijblijvend bezoek!ALLEENSTAANDE WONING GELEGEN IN RUSTIGE WOONWIJK
Iepenlaan 28 - 8200 Sint-Andries

Deze alleenstaande woning is gelegen op een groene locatie in vogelvlucht van de Koude Keuken. Het interieur dient onder handen genomen te worden maar er is reeds een nieuw dak voorzien en dubbel glas is over de volledige woning voorzien. De zonnige veranda biedt doorgang naar de inkomhal met gastentoilet waarop de keuken en leefruimte is aangesloten. De keuken heeft de nodige voorzieningen (water, gas en elektriciteit) waar deze ook kan open gemaakt worden richting de leefruimte met grote raampartijen. Daarnaast zijn er nog 2 slaapkamers en een badkamer geďnstalleerd met ligbad voorzien van douche en wastafel. De ruime garage is bereikbaar via een oprit waar ook een kruipkelder is om zo makkelijk aan de ondergronds leidingen te kunnen. Rolluiken zijn overal aanwezig (wel of niet elektrisch) en in de groene tuin kan men de hele dag genieten van de zon.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIM WOONHUIS MET PRAKTIJKRUIMTE
Rijselstraat 73 - 8200 Sint-Michiels

Deze eigendom is gelegen in het centrum, in de schaduw van de kerk te Sint-Michiels. Er 4 slaapkamers, burelen, fietsenberging en tuin.
Eveneens geschikt als woning met praktijk- of handelsruimte. (Wg, Gmo, Gvg, Gvv, Gvkr)KIJKDAG ZATERDAG 13/03 VAN 10U - 12U
Zweehoek 6 - 8020 Oostkamp

Op een ideale locatie, die een vlotte verbinding biedt naar zowel centrum Brugge, centrum Oostkamp en de E40, bevindt zich deze jonge, energiezuinige (EPC = 139 kWh/m) gezinswoning. In 2011 is deze gebouw met alle moderne technieken en materialen zoals een ventilatiesysteem C, hoogrendementsglas, HR+ condensatieketel, regenwaterput aangesloten op alle nodige voorzieningen,… Doordat de woning van een topindeling geniet, een dubbele overdekte staanplaats heeft en men kan genieten in de zonnige tuin, is het hedendaags wooncomfort hier zeker aanwezig.
Via de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de leefruimte met geďnstalleerde keuken voorzien van een praktische keukenberging die uitkijkt op de aangelegde tuin. Boven zijn er 3 volwaardige slaapkamers, berging, een tweede toilet en een badkamer uitgerust met ligbad, douche en wastafels. Door het recente bouwjaar is alles van installaties gekeurd (bv. conforme elektriciteit) waardoor de woning volledig instapklaar is.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)CHARMANTE VILLA OP GUNSTIGE LOCATIE
Vooruitgangstraat 1 - 8310 Assebroek

Op een centrale ligging, nabij centrum Brugge en met een vlotte verbinding naar Sint-Kruis, Oedelem en het station van Brugge, bevindt zich deze statige villa. Door de centrale ligging bevindt deze woning zich in de nabije omgeving van winkels, grootwarenhuizen en horecazaken. Openbaar vervoer en scholen zijn telkens op wandelafstand gelegen.
Dit alleenstaand huis is de perfecte woonst voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid wensen. Alle materialen zijn stuk voor stuk gekozen voor hun lange levensduur zonder dat zij veel onderhoud vragen.
Door de inkomhal met vestiaire komt met binnen in de lichtrijke leefruimte die groot genoeg is om zowel een zit-, eetplaats als een bureau te voorzien. De grote sierhaard maakt hier het plaatje compleet. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid die doorgeeft naar de zonnige veranda waar men al vroeg in het jaar van de buiten kan genieten. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, waarvan 1 met sanitaire voorziening, en een badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. De afgewerkte zolder (verwarming en velux-ramen) kan men inrichten als extra kamers of gebruikt men als bergruimte. De kelder strekt zich over de volledige woning waar ook een inpandige garage is voorzien, een aparte wasplaats en een proviand gedeelte met trap naar de keuken. In de privatieve stadstuin met aangelegd terras en achterpoort is het aangenaam genieten.
Uiteraard is er dubbel glas in houten ramen overal voorzien van elektrische rolluiken, vernieuwde chauffage op aardgas en een geďsoleerd dak!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

€ 279.000,00
BUNGALOW MET 3 SLAAPKAMERS NABIJ HET PAALBOS
Zuiderakker 11 - 8310 Assebroek

In een rustige woonwijk, op wandelafstand van het Paalbos en het natuurgebied ´Gemene Weidebeek´, tussen het gezellige centrum van Assebroek en de Maalse Steenweg (bekende straat voor grootwarenhuizen en handelszaken) ligt deze bungalow. Het dak is reeds voorzien van een onderdak en overal is er dubbel glas. Door de inkomhal komt men binnen in de lichtrijke en gezellige leefruimte waar plaats is voor een zit- en eetgedeelte die doorgang biedt naar de ruime geďnstalleerde keuken. Verder zijn er op het gelijkvloerse 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met wastafel, toilet en ligbad met douchemogelijkheid. De verwarming is op aardgas, de inpandige garage is voorzien van een elektrische poort met extra staanplaats op de oprit en er is een onderhoudsvriendelijke tuin.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GERENOVEERDE HALF-OPEN WONING
Pastorieweg 6 - 8310 Sint-Kruis

Deze authentieke woning met schuur, gebouwd in de 2de helft van de 19de eeuw, werd omgevormd naar twee karaktervolle woningen te Sint-Kruis. De woningen werden volledig gerenoveerd met respect voor authentieke elementen.
De eerste woning betreft een halfopen bebouwing met inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte (zit- en eethoek + keuken) en een berging/wasplaats. Het schuifraam in de leefruimte zorgt voor de nodige lichtinval en geeft zicht op de zuid gerichte tuin met aangelegd terras. Bovendien werd er een parkeerplaats op eigen terrein voorzien. Verder is er een nachthal, een badkamer (dubbele wastafel, toilet, bad en douche) en 3 slaapkamers. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)RUIME GEZINSWONING OP ZONNIG PERCEEL VAN 730 M˛
Dopheidelaan 39 - 8210 Zedelgem

Deze ruime, op te frissen gezinswoning is gelegen is een uiterst rustige en kindervriendelijke woonwijk. Toch is hier vlotte verbinding naar verscheidene invalswegen (E40, Brugse ring,…). Het zonnig perceel is 730 m2 groot en heeft een tuinberging en een zonnig terras. Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire treden we binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van open haard met extra ruimte voor een eetplaats. Verder is er op het gelijkvloers een geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid, een badkamer met ligbad en toilet, 2 (slaap)kamers die eventueel ook als dressing, bureau, hobbyruimte,… kunnen ingericht worden. De 1ste verdieping telt 3 extra slaapkamers en een extra zolderruimte. Bovendien is er een inpandige garage, extra (keuken)berging, dubbel glas, CV op aardgas (nieuwe ketel) en een geďsoleerd dak. Uitermate geschikt voor een gezin die ruim wenst te wonen op een uiterst rustige locatie.
(sted. inl. in aanvraag)GERENOVEERDE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN
Robr. Van Vlaanderenlaan 71 - 8200 Sint-Andries

Deze op en top gerenoveerde en instapklare gezinswoning, gelegen in de nabijheid van scholen, winkels, horecazaken,…), combineert modern en comfortabel wonen. Zowel ondergrondse leidingen, chauffage, elektriciteit,… zijn volledig vernieuwd waarbij deze ook afgewerkt is met kwaliteitsvolle materialen. Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de gezellige leefruimte met doorgang naar de geďnstalleerde keuken die voorzien is van alle nodige toestellen (keramische kookplaten, vaatwas, inbouwfrigo,…) waar er nog ontbijtmogelijkheid is. De keukenberging, de wasplaats en de badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel maken ook nog deel uit van de gelijkvloerse verdieping. De eerste verdieping telt 2 slaapkamers met op de 2de verdieping een derde kamer met inloopdressing. Uiteraard is het dak geďsoleerd, conform gekeurde elektriciteit en is er dubbel glas in aluminium raamkaders. Voor de deur is er de oprit en op het aangelegd terras met zonnig tuin is het genieten van de rust en de privé.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)UITERST RUIME GEZINSWONING MET UITWEG EN BIJGEBOUW
Koolkerkse Steenweg 16 - 8000 Brugge

Aan de stadsrand van Brugge, in een rustige omgeving, is deze ruime gezinswoning gelegen. Authentieke elementen springen hier naar voren waar er toch comfortabel wooncomfort is. De verbinding naar zowel het centrum van Brugge, de invalswegen als de kust is er optimaal. Dit huis voorziet via een toegangspoort doorgang tot achteraan in de zuidgerichte tuin waar er een apart bijgebouw/garage gelegen is. Door de voordeur bereikt men de inkomhal met gastentoilet die aansluit op de lichtrijke leefruimte, voorzien van gashaard, met open keuken met ruimte voor ontbijtmogelijheid en uitzicht op de zonnige grote tuin. De 1ste verdieping bestaat uit 4 volwaardige slaapkamers en een badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel. Verder kan men op de zolderverdieping, te bereiken met vaste trap, extra kamers creëren en is er een kelder. Bergmogelijkheden, ruimtegevoel, rust,... tal van troeven voor een fantastische woning gelegen op wandelafstand van centrum Brugge!RUIME HALF-OPEN WONING
A.J. Witteryckstraat 22 - 8310 Assebroek

Deze eigendom is gelegen in een rustige verkaveling nabij de Baron Ruzettelaan en heeft o.a. 4 slaapkamers, een in te richten ruime zolder, garage en tuin. (sted. inl. in aanvraag).

vrij : bij akte
€ 310.000,00
KWALITEITSVOL GERENOVEERDE WONING NABIJ CENTRUM BRUGGE
Lappersfortstraat 20 - 8310 Assebroek

Deze kwalitatief en energiezuinige gerenoveerde woning situeert zich in een zijstraat van de allombekende Baron Ruzettelaan. Het historisch centrum van Brugge ligt op wandelafstand waar ook scholen, supermarkten en het openbaar vervoer in de directe nabijheid gelegen zijn. Deze instapklare gezinswoning heeft een grondige renovatie ondergaan waarbij ondergrondse leidingen, ramen, verscheidene daken en nutsvoorziening volledig nieuw geďnstalleerd zijn om zo een degelijk wooncomfort te garanderen. Door de inkomhal komen we in de lichtrijke leefruimte met doorgang naar de geďnstalleerde en moderne keuken voorzien van inbouwfrigo, kookvuren op aardgas, vaatwas en heel wat werkruimte. Daarnaast is er een aparte wasplaats en een extra bergruimte. De woning telt op de 1ste en 2de verdieping 3 volwaardige slaapkamers met op de eerste verdieping een ruime badkamer voorzien van inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Buiten is het aangenaam vertoeven in de zonnige en gezellige tuin met aangelegd terras. Uiteraard is er centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsglas, conform gekeurde elektriciteit en geďsoleerde daken.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)PRACHTIGE VILLA
Domaine Belle-Vue 85 - 6940 Durbuy

"Charmes de Septon"
Prachtige eigendom LUXUEUS VERTOEVEN IN EEN ONTSPANNEN KADER
Charmes de Septon is een vakantiehuis voor 6 tot 8 personen op 7km van Durbuy. Alle comfort is er aanwezig om een aangename vakantie door te brengen in de Ardeense bossen. Het huis ligt ook te midden de bossen. Het is er rustig en heerlijk te vertoeven.

vrij : bij akte
€ 320.000,00
QUASI NIEUWBOUWWONING OP GUNSTIGE LOCATIE
Brieversweg 64 - 8310  Sint-Kruis

Deze volledig vernieuwde woning (quasi nieuwbouw) is gelegen op een gunstige locatie tussen het commerciële centrum van Sint-Kruis en het rustige Beukenbos, ideaal voor wandelingen of de actievere fietstochten. De woning zelf heeft een volledige metamorfose ondergaan en is dan ook voorzien van de meest moderne technieken, zoals bv. een ventilatiesysteem C, hoogrendementsglas met thermische onderbrekingen, CV op aardgas met een HR-condensatieketel,…
Door de inkomhal komt men binnen in een gelijkvloerse ruimte die kan dienen als slaapkamer of bureauruimte met voorziening voor een extra badkamer/toilet bij te plaatsen (uiterst handig als praktijkruimte!). Via de trap komt men in de lichtrijke leefruimte met open keuken geďnstalleerd met keramische kookplaten, vaatwas, dampkap, bergkasten,… die uitgeeft op het moderne dakterras. Op de 2de verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers en een 2de badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.
De inpandige garage is voorzien van een automatische rolpoort, er is een aparte wasplaats en in de zonnige tuin is het aangenaam genieten van de rust die Sint-Kruis met zich meebrengt. Uiteraard is de elektriciteit conform, is er een nieuw dak geďsoleerd volgens de normen en is de ondergrondse riolering volledig nieuw.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)
EPB 31005-G-20145305/EP16908/A001/D01/SD001

€ 325.000,00
KWALITEITSVOLLE GERENOVEERDE WONING MET 4 SLAAPKAMERS
Graaf de Műelenaerelaan 63 - 8000 Brugge

Aan de stadsrand van Brugge bevindt zich deze karaktervolle woning die volledig gerenoveerd is in 2017. Hierbij gaat authenticiteit hand in hand met modern wooncomfort. De verbinding naar zowel het centrum van Brugge, de invalswegen als de kust is er optimaal. Aan de gevel zijn er 2 aparte inkomhallen, 1 voor de fietsen met opbergmogelijkheden en een ander voor de bezoekers. Hierlangs is de grote, lichtrijke eetplaats bereikbaar, voorzien van grote raampartijen, met een aparte leefruimte en een praktische bureau. De nieuwe en volledig ingerichte keuken, afgewerkt in natuursteen en wit marmer kijkt uit op het zonnig terras. Deze is voorzien van gasfornuis, vaatwas, gootsteen, bergkasten, oven,... De badkamer beschikt over een gietijzeren ligbad, een inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Op het eerste verdiep zijn er 4 slaapkamers, waarvan 2 met airco, met mogelijkheid tot dressing. Daarnaast is er een zolder die te bereiken is met vaste trap en is er de droge kelder. Deze topwoning is voorzien van parketvloeren, hoge plafonds, authentieke deuren met loodglas en uiteraard ook van moderne dubbele beglazing en geďsoleerde daken. Ontdek de troeven van deze stadswoning via een vrijblijvend bezoek!
(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)VERZORGDE VILLA MET 3 SLAAPKAMERS OP TOPLOCATIE
Kapelaanstraat 21 - 8310 Sint-Kruis

In een rustige woonwijk tussen Sint-Kruis en Damme, grenzend aan de Moerkerkse Steenweg, huisvest deze verzorgde en lichtrijke villa. Zijn centrale ligging zorgt voor een vlotte bereikbaarheid naar centrum Brugge, invalswegen, supermarkten en tal van winkels. Via de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, treed men binnen in de luchtige leefruimte, voorzien van houtcassette en eetplaats. De open geďnstalleerde keuken (vaatwas, oven, microgolf, inbouwkoelkast, keramische kookplaten,...) zorgt voor een moderne toets. Verder zijn er 3 slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel, een zolder en een inpandige garage. Hier kan mijn ook genieten van de zon in de zuid gerichte veranda met doorgang naar het aangelegd terras. Verder is er een nieuw aangelegd oprit, een volledig ingerichte tuin en een aparte garagebox/bergruimte. Deze instapklare woonst is uiteraard voorzien van hoogrendementsglas en een volgens de normen geďsoleerd zolderverdiep. Ideaal voor jonge gezinnen die een alleenstaande woning prefereren!
(Vg,Wg,Gmo,Gvkr,Vv)RUSTIG GELEGEN VILLA VOORZIEN VAN DUBBELE GARAGE EN 4 SLAAPKAMERS
Splithage 2 - 8340 Sijsele

Nabij de Bruggesteenweg, op wandelafstand van centrum Sijsele met tal van supermarkten en winkels, is deze grote villa gelegen die bovendien voorzien is van een volledig nieuw geďsoleerd dak. Naast een zonnige tuin, terras met zonnewering en dubbele garage bestaat er hier ook de mogelijkheid tot het bewonen als kangoeroewoning (2 woonentiteiten). Op het gelijkvloers is de indeling als volgt: een inkomhal met gastentoilet, lichtrijke leefruimte met open haard en schuifruim die uitgeeft op het zonnig terras, grote keuken met ontbijtmogelijkheid en keukenberging, badkamer met douche en ligbad en 2 slaapkamers. Het 1ste verdiep heeft dan ook een leefruimte, geďnstalleerde keuken, badkamer met douche en toilet, een aparte gang en een volwaardige slaapkamer met tal van inbouwkasten. Uiteraard is deze woning voorzien van een nieuw geďsoleerd dak, dubbel glas en vernieuwde chauffage. Door de rustige locatie en ruimte is deze woning zeker een bezoek waard!IN OPTIE!
Koutermolenstraat 52 - 8610 Kortemark

Deze instapklare en energiezuinige gezinswoning is gelegen in een rustige buurt van Kortemark met toch een vlotte verbinding naar winkels, supermarkten en belangrijke invalswegen. Hier combineert men comfortabel en modern wooncomfort. Deze villa is dan ook voorzien van 12 zonnepanelen ,een zonneboilersysteem en heeft dus conform gekeurde elektriciteit (2041). Op de gelijkvloerse verdieping komt men via de inkomhal met gastentoilet binnen in de gezellige en vernieuwde leefruimte met gashaard die voor extra verwarming zorgt. Hier is zowel een eet- als zitgedeelte met aansluitend de halfopen geďnstalleerde keuken. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad, toilet en dubbele wastafel, bergruimte en de inpandige garage met automatische poort. De 1ste verdieping telt 3 extra kamers die zowel als slaapkamer of leefruimte kunnen ingericht worden. Door de uiterst rustige ligging is het in de zuid gerichte tuin aangenaam genieten. Uiteraard is er overal dubbel glas, CV op aardgas en een geďsoleerd dak.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GOED ONDERHOUDEN WONING OP DOMEIN VAN 1600 M˛
Maalse Steenweg 361 - 8310 Sint-Kruis

Deze alleenstaande en goed onderhouden woning is gelegen op een domein van 1600 m˛ nabij het centrum van Sint-Kruis en geniet van een vlotte bereikbaarheid naar zowel Oedelem als de Brugse binnenstad. Winkels, supermarkten, het interbad en scholen zijn in de nabije omgeving gelegen. De verwarming is op aardgas, er is dubbel glas en de tuin is zuid gericht. Het achterste deel van de tuin is te bereiken via een privatieve oprit waar er een dubbele garagebox gelegen is voorzien van elektriciteit.. Via de grote inkomhal treedt men binnen in de leefruimte, waar plaats is voor een eet- en zitgedeelte met aansluitend de geďnstalleerde keuken. Verder zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een aparte bureauruimte en een badkamer met ligbad en wastafel. Ook de zolder strekt zich over de volledige grootte van de woning. Buiten is het aangenaam genieten in de zonnige tuin met uitzicht op het Ryckvelde Bos.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)STATIG HERENHUIS MET ZONNIGE TUIN NABIJ CENTRUM BRUGGE
Baron Ruzettelaan 40 - 8310 Assebroek

Mogelijkheid tot aankoop meerdere garages!
Op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge, in een commerciële straat waar supermarkten, winkel en tal van horecazaken gevestigd zijn, ligt dit magnifiek herenhuis waar authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Een stevige structuur gaat hand in hand met een zeer ruime oppervlakte en als kers op de taart is deze woning voorzien van een nieuw dak en dubbele beglazing in houten raamkaders. Bij binnenkomst bevindt men zich in de ruime inkomhal, met natuurstenen lambrisering, die doorgang biedt naar de imposante leefruimte die bestaat uit salon en eetplaats. De woonkamer is voorzien van hoge plafonds, hoge raampartijen en prachtige parket. Aansluitend op de woonkamers is er de lichtrijke leefkeuken met bijkeuken die doorgang biedt naar de zonnige tuin. Bovendien is de wasplaats/berging aansluitend aan de keuken. Via de trappenhal komt u op de eerste verdieping die bestaat uit een prachtige logia, een slaapkamer met sanitair en een apart toilet. Alsook op de tweede verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers voorzien van sanitair met de mogelijkheid om op de zolderverdieping nog een extra ruimte te creëren. Kortom, aan ruimte geen gebrek in deze statige woning met zonnige tuin waar handen en diensten op wandelafstand bereikbaar zijn.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME BURGERSWONING
Schaarstraat 7 - 8000 Brugge

Deze woning is gelegen net om de hoek met het Astridpark en de Coupure. Er zijn 3 slaapkamers, een bureau, garage en terras. (Wg, Gmo, Gvv, Gvkr, Gvg).
Bel vandaag nog voor een afspraak 050/47 00 04 of 0475/27 98 91.

vrij : verhuurd
€ 349.000,00
RUSTIG GELEGEN VILLA MET 4 SLAAPKAMERS (OPENDEURDAG 12/05 VAN 10U-12U)
Merelstraat 30 - 8020 Oostkamp

In een uiterst rustige wijk in Oostkamp, op fietsafstand van Brugge centrum, is deze goed onderhouden villa gelegen op een zuid gericht perceel van 666 m˛. Dit uniek stuk vastgoed beschikt over een zéér goede ligging met vlotte verbindingen naar invalswegen waarbij men in de tuin kan genieten van unieke groene vergezichten. Deze statige woning is voorzien van een mooie inkomhal met vestiaire en gastentoilet met verder in de gang op maat gemaakte inbouwkasten, een lichtrijke leefruimte met haard en eetplaats, de moderne keuken met ontbijmogelijkheid en aparte, perfect geventileerde keukenberging. Daarnaast zijn er 4 volwaardige slaapkamers, een badkamer die beschikt over een ligbad, douchemogelijkheid en een praktische bureauruimte. Verder is er de geďsoleerde zolder, een inpandige garage met oprit en een achterliggende tuinberging. Super isolerende beglazing, CV op aardgas, regenwaterputten aangesloten op de nodige voorzieningen en een prachtige, grote, zonovergoten tuin waar men kan genieten van de groene vergezichten zijn allemaal aanwezig. Stuk bij stuk positieve zaken die het de moeite waard maken op deze woning eens vrijblijvende te komen bezichtigen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GERENOVEERDE HALF-OPEN WONING
Pastorieweg 8 - 8310 Sint-Kruis

Deze authentieke woning met schuur, gebouwd in de 2de helft van de 19de eeuw, werd omgevormd naar twee karaktervolle woningen te Sint-Kruis. De woningen werden volledig gerenoveerd met respect voor authentieke elementen.
De tweede woning (voorheen schuur) betreft een halfopen bebouwing met inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte (zit- en eethoek + keuken) en een berging/wasplaats. Het schuifraam in de leefruimte zorgt voor de nodige lichtinval en geeft zicht op de zuid gerichte tuin met aangelegd terras. Bovendien werd er een parkeerplaats op eigen terrein voorzien. Verder is er een inpandige garage, nachthal met afz. toilet, een badkamer (dubbele wastafel, bad en douche) en 3 slaapkamers. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)IN HET GROEN GELEGEN VILLA OP UITSTEKENDE LOCATIE
Pijpeweg 72 - 8310 Sint-Kruis

Deze stijlvolle, op te frissen villa is gelegen in één van de mooiste straten van Sint-Kruis. De vlotte verbinding naar Oedelem, de Maalse Steenweg en centrum maakt dat deze woning in de nabijheid ligt van snelwegen, horecazaken en grootwarenhuizen.
Via de unieke traphal met gastentoilet en vestiaireruimte komt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van open haard. De geďnstalleerde keuken sluit hierop aan met ruimte voor ontbijtmogelijkheid en uitzicht op de zonnige tuin. Daarnaast is er op het gelijkvloers een inpandige garage met automatische poort en een grote bureau-/praktijkruimte of slaapkamer. De eerste verdieping telt 2 volwaardige slaapkamers met mogelijkheid tot een 3de kamer en een badkamer voorzien van wastafel, toilet en ligbad met douche.
In de tuin is het aangenaam genieten van de zon, de rust en de uiterst groene omgeving waar deze woning in gelegen is. De oprit is gelegd in kasseien die ook extra parkeerplaatsen biedt met toegang tot de inpandige garage.
Een prachtige woning in een prachtige omgeving!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 389.000,00
STATIGE VILLA OP PRACHTIG DOMEIN VAN 1800 M˛
John F. Kennedyplein 10 - 8310 Assebroek

Op een uiterst rustige locatie, nabij kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’ en het Sint-Lucas ziekenhuis, is deze statige villa gelegen. Het groene en zonnig domein is 1800 m2 groot waar men dus volop kan genieten van de rust en privacy. De woning zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 200 m2 met een kelder en een zolder die zich over de volledige oppervlakte strekken. De kelder heeft een apart sanitair, werkplaats en een dubbele inpandige garage waarbij er op de zolder de mogelijkheid bestaat tot het creëren van extra kamers. Op het gelijkvloers zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een bureauruimte, een badkamer en een zéér grote en lichtrijke leefruimte die uitkijkt op de tuin met aansluitend de keuken die samen tot 1 geheel kunnen gemaakt worden. Verder is er overal dubbel glas in houten raamkaders, is het dak reeds voorzien van een onderdak en zijn er regenwaterputten ter beschikking. Ruimte, natuur en licht liggen aan de basis van deze unieke villa!INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZUID GERICHTE TUIN
Vaartbekeweg 44 - 8000 Brugge

In het rustige Koolkerke ligt deze alleenstaande en instapklare woning. Zowel centrum Brugge als de kust zijn hier in vogelvlucht bereikbaar met in de nabijheid tal van winkels en horecazaken. Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komen we binnen in de lichtrijke leefruimte met ruimte voor een eet- en zitplaats met aansluitend de open keuken, met ontbijtmogelijkheid, voorzien van keramische kookplaten, oven, vaatwas,… De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet, en een grote badkamer geďnstalleerd met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. De inpandige garage is voorzien van een elektrische sectionale poort waar er ook nog plaats is voor een extra wagen op de oprit. Buiten is het aangenaam genieten in de zuid gerichte tuin van 300 m˛. Uiteraard is er dubbel glas in PVC raamkaders, aansluiting voor regenwater, een geďsoleerd dak en centrale verwarming op aardgas.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 425.000,00
INSTAPKLARE VILLA OP ZONNIG DOMEIN VAN 887 M˛
Zonnestraat 26 - 8870 Kachtem

Deze recente, instapklare villa (2003), gelegen op een groen domein van 887 m˛, ligt in een doodlopende straat middenin een kindervriendelijke wijk. Deze comfortabele woning biedt licht, rust en ruimte en is gelegen op wandelafstand van natuur en het recreatiegebied Rhodesgoed en biedt uitstekende bereikbaarheid naar de E403. De ruime zuid gerichte tuin laat toe de ganse dag van de zon te genieten (reeds vergunde veranda en tuinhuis op plan).
Bij het binnenkomen, komt men in een inkomhal waar plaats is voor vestiaire met een veelgevraagd gastentoilet. Vervolgens wandelt men binnen in de lichtrijke leefruimte met aansluitend de volledig geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheden. Via het grote raamwerk is er niet enkel een prachtig uitzicht op de zonnige tuin maar is deze ook toegankelijk via de open keuken als via de leefruimte. Op het gelijkvloers vindt men verder nog een grote berging en een dubbele inpandige garage voorzien van electrische sectionale poort. Op de eerste verdieping zijn er 4 ruime slaapkamers en een badkamer die geďnstalleerd is met een ligbad, douche, wastafel en een 2de toilet. Onder de nok van het geďsoleerde dak zit er nog een praktische zolderberging.
Door het jonge bouwjaar is er alsook conforme elektriciteit, centrale verwarming op aardgas, een aangesloten regenwaterput van 10.000 liter en reeds voorziene bekabeling voor een centraal alarmsysteem.RESIDENTIEEL VILLA MET IDEALE LIGGING VOOR EEN GEZIN
Tafeldijcken 21 - 8490 Varsenare

Deze aangename villa met grote, zon-overgoten tuin is gelegen in een rustige, standingvolle residentiële omgeving. De villa is ideaal gelegen voor een professioneel gezin, op wandelafstand van de winkels en restaurants in het centrum van Varsenare, op een paar minuten van de E40 en ongeveer 15 minuten van het stadscentrum van Brugge. De villa heeft 3 slaapkamers, waarvan 1 op het gelijkvloers die ook als een bureel kan dienen. Verder is er een garage, een koele berging en wasruimte, en een tuinterras en tuinberging. Afwerking en uitrusting zijn van hoge kwaliteit. Er is mogelijkheid tot verdere uitbreiding: er is een deels afgewerket zolderruimte die kan omgevormd worden tot een extra slaapkame, er is mogelijkheid voor een tweede badkamer of douche en veel ruimte in de tuin voor een groter tuinterras en zelfs een zwembad. . Opp. 1.323m˛ (Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Vv)

vrij : onmiddellijk
€ 430.000,00
HERENWONING AAN HET WATER MET VERGUNNING VOOR APPARTEMENTEN!
Langerei 14 - 8000 Brugge

Deze prachtige verzorgde herenwoning is gelegen op één van de mooiste locaties van Brugge met een adembenemend zicht op de Langerei en het groot seminarie. Het grote voordeel en unieke aan deze aanbieding is het feit dat er een vergunning werd verleend voor het creëren van 2 appartementen! De woning geniet tevens op alle verdiepen van een ongelofelijke lichtinval en prachtige zichten op het groen of op het water.
De woning heeft verder de volgende indeling:
Gelijkvloers appartement: uitzonderlijk lichte leefruimte met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep (ruimte, keuken en apart sanitair aanwezig). Tevens er ook de mogelijkheid voorzien om op het gelijkvloers een slaapkamer te maken zonder verdere aanpassingen.
Duplex appartement 1ste en 2de verdiep: ruime living met prachtig zicht op het water, geďnstalleerde keuken en badkamer op het eerste verdiep en 2 volwaardige slaapkamers op het 2de verdiep.
Uiteraard is er reeds dubbel glas in houten raamkaders en verwarming op aardgas en beide entiteiten. Kortom, indien u zorgeloos wenst te wonen in het historisch centrum Brugge of op zoek bent naar een opbrengsteigendom en/of kangoeroewoning, dan is dit uw kans!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : In overleg met huurders
€ 430.000,00
RUIME VILLA
Hendrik Consciencestraat 16 - 8020 Oostkamp

In een rustige wijk in centrum Oostkamp vindt u deze vrijstaande woning met dubbele garage en zonnige tuin. Via de zijkant van de woning komt u binnen in de inkom. Hier is er een afzonderlijk toilet en een vestiairehoek. De ruime living met eetkamer biedt een open haard en zicht op de tuin. De moderne keuken is ingericht met een keukeneiland met dampkap, keramische kookplaat, oven en vaatwasmachine. Verder is er een douchekamer. Boven bevinden zich de 4 ruime slaapkamers en de badkamer met douche en ligbad. (Wg, Gmo, Gvkr, Gvv, Gvg)

vrij : Bij akte
€ 455.000,00
GERENOVEERD EN ENERGIEZUINIG HERENHUIS MET 4 SLAAPKAMERS
Weidestraat 8 - 8310 Assebroek

Dit is het herenhuis van de toekomst! Niet alleen is deze woning uiterst energiezuinig (EPC = 81 kWh/m2) maar biedt hij daarnaast nog eens het hedendaags en modern wooncomfort. Ventilatiesysteem C, zonneboilers, perfect geďsoleerd dak, hoogrendementsglas, vloerisolatie, vernieuwde riolering, binnen- en buitenmuurisolatie,… Dit alles is het resultaat van een driejarige totaalrenovatie met nadruk op de strenge energienormen. Het pareltje is centraal gevestigd met op wandelafstand tal van supermarkten, winkels, bakkerij,… en het historisch centrum van Brugge!
Door de inkomhal treden we binnen in de magnifieke leefruimte met 4 meter hoge plafonds en een open keuken volledig geďnstalleerd met Miele toestellen. Op de eerste en tweede verdieping zijn er telkens 2 volwaardige slaapkamers (4 in totaal) en een badkamer die op de eerste étage voorzien is van inloopdouche en op de tweede van een massage bad. Buiten is het aangenaam genieten op het nieuw aangelegd zonnig terras met loungeruimte.
Uiteraard zijn al deze kamers en ruimtes afgewerkt met de meest kwaliteitsvolle materialen die men op de markt kan vinden waardoor deze woning zich in het topsegment van de vastgoedmarkt begeeft!
(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

€ 475.000,00
SFEERVOLLE ALLEENSTAANDE VILLA
Flaminckapark 17 - 8490 Jabbeke

In de rustige omgeving van het Flamincka Park te Jabbeke, vindt u deze alleenstaande villa met ruime tuin en 3 tuinbergingen, genoeg plaats om optimaal te kunnen genieten van de mooi omgeving. De woning biedt u een sfeervolle living met balkenplafond en houtkachel, een ingerichte keuken, badkamer met 2 lavabo’s/ligbad/afzonderlijke douche/toilet, 4 slaapkamers en een garage. Zowel het binnen- als buitenwerk geven deze villa een heel rustiek karakter. (Vg, Wp, Gmo, Vv, Gvkr)ENERGIEZUINIGE EN INSTAPKLARE VILLA OP DOMEIN VAN 1450 M˛
Daverlostraat 351 - 8310 Assebroek

Deze instapklare en energiezuinige (EPC = 153 kWh/m˛) villa is gelegen op een rustige groene ligging en geniet van een vlotte verbinding naar zowel centrum Brugge als belangrijke invalswegen. In deze residentiële wijk zijn er tal van voorzieningen zoals supermarkten, winkels, horecazaken,… De privatieve oprit geeft toegang tot de garage waar er buiten nog extra parkeerplaatsen voorzien zijn. De alleenstaande woning is gelegen op een perceel van 1450 m2. Door de inkomhal, met gastentoilet, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van inbouwcassette (gas) met eetplaats en extra veranda. De ruime keuken biedt ontbijtmogelijkheid en is geďnstalleerd met alle nodige toestellen. Daarnaast is er op het gelijkvloers nog een bureauruimte, badkamer en een wasplaats. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, waarvan 1 masterbedroom van 39 m2 met dressing, een 2de badkamer en een extra hobbykamer. Verder zijn er 2 zolderbergingen, een kelder, wijnkelder en een kruipkelder die zich onder de volledige woning strekken. Uiteraard bezit deze topwoning 16 zonnepanelen, regenwaterputten (2x 10.000l), dubbel glas, zonnewering en CV op aardgas.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)UITZONDERLIJKE EIGENDOM MET TUIN IN BRUGSE BINNENSTAD
Sint-Claradreef 61 - 8000 Brugge

Deze uitzonderlijke eigendom ligt in de Brugse binnenstad nabij de Komvest. Langs een private oprijdreef komt u in een oase van rust met een ruime mooie ingesloten tuin. Verder is er een luchtige living met open haard, eetplaats, keuken, 5 ŕ 6 slaapkamers, 2 badkamers, garage en kelder. Opp. 1.760m˛.VILLA "MON REPOS"
Gistelsesteenweg 42 - 8200 Sint-Andries

Prachtig authentiek gerenoveerd herenhuis gelegen aan de rand van Brugge op slechts enkele minuten stappen van de Smedenstraat. Geniet van een prachtige woonst waarin ruimte en licht centraal staan. Het huis heeft een living bestaande uit 2 delen afgewerkt met karaktervolle elementen zoals houten deuren met loodglasinleg. Het tweede deel van de living is strak en modern en voorzien van vloerverwarming. De keuken is heeft alle comfort en kijkt uit op tuin met terras en vijver. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers alsook een badkamer met hamam, de tweede verdieping is voorzien van een badkamer met ligbad en douche en 2 slaapkamers. De zolderverdieping werd afgewerkt en heeft een slaapkamer en een douchekamer. Opp. 690m˛. (Wg, Vg, Gmo, Gvkr, Gvg)

vrij : bij ake (4 maanden)
€ 835.000,00
EXCLUSIEVE KARAKTERVOLLE HERENWONING
- 8000 Brugge

Deze prachtige eigendom werd compleet en smaakvol gerenoveerd in 2011 en is gelegen bij de Ezelpoort. Deze meesterwoning is qua ligging en indeling ideaal te benutten als wonen/werken.
Er zijn 4 slaapkamers met telkens een eigen badkamers. De masterbedroom heeft een dressing en ruim zonneterras.
Verder is er een ruime kelder, een prachtige binnentuin. (Wche, Gmo, Gvkr, Gvv, Vg). UC 0001987226

vrij : verhuurd
€ 975.000,00