ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 7/2/2023 :
89 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Woningen - villa's te KOOP (datum : 7/2/2023)   44 aanbiedingen


TE RENOVEREN WONING MET GARAGE EN UITWEG
Prosper Moncareystraat 11 - 8820 Torhout

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/te-renoveren-woning-op-perceel-van-389-m%C2%B2-te-wijnendale

Deze te renoveren halfopen woning geniet van een gunstige ligging nabij het centrum. Invalswegen en autosnelwegen vlot bereikbaar zijn alsook het centrum van Stad Torhout. Het perceel is 389 m² groot en heeft een zuid west gerichte tuin waar men volop kan genieten van zon en rust. Reeds is er aardgas aanwezig, , nieuwe ramen in PVC, een onderdak (waardoor het dak klaar staat om te isoleren) en een regenwaterput. Parking is er in de aangebouwde garage die ook kan gebruikt worden als stapelruimte.
Door de inkomhal treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de keuken met veranda. Vanuit deze plaats in de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Verder is er op het gelijkvloers nog een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel,… Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers waar de zolder bereikbaar is via een vaste trap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TOFFE EN RUIME RIJWONING
Prinsessestraat 1 - 8870 Izegem

Deze ruime woning is centraal gelegen en heeft een ruime living, ruime keuken, badkamer, bureau, 3 slaapkamers, koer met berging en tuin. Opp. ong. 177m².
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGOED GELEGEN WONING MET TUIN
Gulden-Peerdenstraat 14 - 8310 Assebroek

Link nieuwe site: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/goed-gelegen-gezinswoning-met-tuin-nabij-centrum-brugge

Deze te renoveren woning grenst aan de markt van Assebroek, in vogelvlucht van het centrum van Brugge. Dit zorgt ervoor dat dit huis van een topligging geniet! De nabijheid van diverse supermarkten, openbaar vervoer, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief koppel/gezin. Dubbel glas is reeds aanwezig , verwarming op aardgas alsook een regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen! Achteraan is er het zonnig terras met tuin en praktische buitenberging. Een droge kelder is hier ook aanwezig!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE STADSWONING MET TERRAS IN CENTRUM BRUGGE
Kleine Nieuwstraat 1 - 8000 Brugge

Grenzend aan de Langerei, in het historisch stadscentrum, is deze typische stadswoning gelegen. Winkels, horeca,… vindt men hier op wandelafstand terug alsook scholen, warenhuizen en tal van andere voorzieningen. Het huis zelf is reeds voorzien van dubbel glas in houten kader, centrale verwarming op aardgas en een volgens de normen geïsoleerd dak.
Door de inkomhal treed men binnen in de leefruimte met een open keuken voorzien van de nodige toestellen. Verder is er op het gelijkvloers een aangenaam terras waar extra berging is voorzien. De slaapkamers is gelegen op het 1ste verdiep alsook de badkamer voorzien ligbad, wastafel en toilet. De zolder is bereikbaar via schuiftrap. Op het terras kan men rustig genieten van de zon en privacy. Wonen in het bruisend centrum van Brugge!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)STADSWONING
Vulderstraat 3 - 8000 Brugge

Deze stadswoning gelegen bij de Vesten werd in 2005 vernieuwd.
Inkom, living, ing. keuken, badkamer met douche, 2 slaapkamers, ruime (in te richten) zolder en koertje.

Voor meer info: https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-woning-brugge/6153056?dosearch=True&pageindex=2&pagesize=10&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Sale

(Wche, Vg, Gvv, Gmo, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : onmiddellijk
€ 199.000,00
GEZINSWONING IN KRISTUS-KONING MET 3 SLAAPKAMERS
Werfstraat 141 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-in-kristus-koning-met-3-slaapkamers

In de bekende en gerenommeerde buurt Kristus-Koning is deze gezinswoning gelegen. Winkels, horeca,… vindt men hier op wandelafstand terug alsook scholen, warenhuizen en tal van andere voorzieningen. Openbaar vervoer is er voor de deur en is er een vlotte bereikbaarheid naar het station en belangrijke invalswegen. Het huis zelf is reeds voorzien van nieuwe ramen in PVC kader en centrale verwarming op aardgas (nieuwe chauffageketel van Vaillant). De ideale woning op de ideale locatie!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte, met extra hoge plafonds, waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de keuken met ontbijtruimte, een aparte wasplaats en een gastentoilet. Aangenaam genieten kan men op het zonnig terras. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien wastafel, toilet en ligbad met douche. Op het 2de verdiep, reeds bereikbaar met vaste trap, kan met 2 extra kamers creëren of inrichten als ‘master bedroom’.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZELLIGE WONING MET GROTE TUIN EN UITWEG
Molenstraat 187 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezellige-woning-met-grote-tuin-en-uitweg-te-assebroek

Deze gezellige woning is gelegen op een uiterst rustige locatie op wandelafstand van het natuurdomein ‘De Gemene Weidebeek’ en ‘De Assebroekse Meersen’. De nabijheid van diverse supermarkten, openbaar vervoer, scholen,… maken van dit huis de ideale stek voor een jong en actief koppel/gezin. Dubbel glas is reeds aanwezig , verwarming op aardgas, een geïsoleerd dak en een regenwaterput! Achteraan is er het zonnig terras met grote tuin en buitenberging. Hier is ook een zeer praktische uitweg, ideaal voor het veilig parkeren van fietsen of ander materiaal!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte met aansluitend de geïnstalleerd keuken van waar het terras en tuin bereikbaar zijn. De badkamer is achteraan gelegen. 2 volwaardige slaapkamers zijn er op het 1ste verdiep. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar extra (slaap)kamers kunnen worden gemaakt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN WONING MET TERRAS, UITWEG EN GARAGE TE KRISTUS-KONING
Werfstraat 53 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-woning-met-terras-uitweg-en-garage-in-kristus-koning

In de bekende en gerenommeerde buurt Kristus-Koning is deze halfopen woning gelegen. Winkels, horeca,… vindt men hier op wandelafstand terug alsook scholen, warenhuizen en tal van andere voorzieningen. Openbaar vervoer is er voor de deur en er is een vlotte bereikbaarheid naar het station en belangrijke invalswegen. Het huis is uitgebouwd geweest en voorzien van dubbel glas, een geïsoleerd plat dak en verwarming. Bovendien is er een zeer praktische uitweg achteraan via het terras. De garagebox kan worden aangekocht voor €55.000,-. Elektriciteit is aanwezig, perfect voor het opladen van fietsen, steps, wagens,… en een automatische poort.
Door de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de open leefkeuken met ontbijtruimte, een aparte wasplaats en de badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een extra kamer die kan ingericht worden als bureau, kinderkamer,… of op smaak van de nieuwe eigenaar(s). Aangenaam genieten kan men op het zonnig terras met uitweg. Hier is een extra berging waar men eventueel een extra koelkast/frigo kan plaatsen of voor het parkeren van fietsen en ander rollend materiaal.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 225.000,00
TOFFE STADSWONING
Mortierstraat 23 - 8000 Brugge

Deze gezellige woning is gelegen op enkele stappen van ´t Zand. De leefruimte werd ingericht op de 1e verdieping waardoor er zeer veel licht binnenkomt en het extra gezellig maakt. Verder zijn er 2 slaapkamers en een leuk binnenterrasje.
(Wche, Vg, Gvv, Gmo, Gvkr)

Voor meer info: https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-woning-brugge/6199529?dosearch=True&pageindex=1&pagesize=10&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Sale

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : onmiddellijk
€ 228.000,00
GEZINSWONING MET 3/4 SLAAPKAMERS EN GARAGE
Assebroeklaan 45 - 8310 Sint-Kruis

Deze op te frissen woning met garage (23 m²) grenst aan de Maalse Steenweg, in vogelvlucht van het centrum van Brugge. Dit zorgt ervoor dat dit huis van een topligging geniet! De nabijheid van diverse supermarkten, openbaar vervoer, scholen,… maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief koppel/gezin. Dubbel glas is reeds aanwezig , verwarming op aardgas, een vernieuwd en geïsoleerd dak alsook een regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen! De veranda kan worden ingericht als een terras waar het aangenaam genieten is. Een droge kelder is hier ook aanwezig!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de keuken met ontbijtmogelijkheid waar de nodige aansluitingen zijn voorzien. Aansluitend is er de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Een wasplaats en badkamer met douche zijn achteraan gelegen. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap en heeft ook 2 (slaap)kamers. De garage is voorzien van een automatische sectionale poort.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

€ 229.000,00
ALLEENSTAANDE BUNGALOW
Vaartdijk Noord 3 - 8400 Oostende

ALWEER SUCCESVOL VERKOCHT DOOR ONZE ZAAKVOERDER Patrick De Smet. Bel 0475 27 98 91 voor een schatting van uw eigendom.
Deze zeer verzorgde en zonovergoten woning, met tuin voor en achteraan, gelegen aan het kanaal Oostende-Brugge en dus ideaal voor de hengelaar. Is ideaal voor 2 of 3 personen of als buitenverblijf. Gelegen in een rustige en doodlopende straat, op amper 300 meter van het winkelcentrum Bredene/Sas met tal van diverse handelszaken, fitnesscentrum,... Horeca en winkels in de dichte omgeving. Ook het strand en centrum zijn vlot bereikbaar.
De woning omvat: een inkomhal, een gezellige woonkamer met houtkachel, ing. keuken, badkamer met instapdouche , 2 volwaardige slaapkamers, bergplaats en veranda.
Deels dubbel glas, alle vensters voorzien van rolluiken. Elektrische installatie is recent gekeurd.
Oppervlakte 513m². (Gvg, Igb, Gmo, Gvkr, Gvv))
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGEZELLIGE WONING MET TUIN OP WANDELAFSTAND VAN CENTRUM BRUGGE
Wantestraat 5 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezellige-woning-met-tuin-op-wandelafstand-van-centrum-brugge

Deze instapklare stadswoning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van station, winkels, scholen, openbaar vervoer,… Door deze locatie kan men genieten van de rust van Assebroek waar men toch de voordelen van het historisch centrum van Brugge heeft. Reeds is deze woning voorzien van dubbele beglazing en verwarming op aardgas. In de zonnige tuin met terras is het genieten van de rust en privacy.
Op het gelijkvloers is er de inkomhal met doorgang naar de gezellige leefruimte met open keuken voorzien kookplaten op gas, dampkap en lichtkoepel. De badkamer is vernieuwd met grote douche wastafel en toilet. Het 1ste verdiep heeft 2 volwaardige slaapkamers. De zolder is bereikbaar met vaste trap en heeft ruimte om ingericht te worden als extra (slaap)kamers. Het onderdak is reeds geplaatst, dus klaar om te isoleren, en er zijn 2 Velux-ramen voorzien.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 235.000,00
KARAKTERVOLLE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Van Steenestraat 45 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/karaktervolle-woning-op-ruim-perceel-nabij-centrum-brugge

Deze karaktervolle woning is gelegen in een rustige straat op een zuidwest gericht perceel van 336 m² en dit in vogelvlucht van centrum Brugge. Bakkerijen, slagers, buurtwinkels, openbaar vervoer,… liggen in de directe nabijheid gelegen. Het huis wordt gekenmerkt door zijn plafondhoogte, sierschouwen, ornamenten,… en al het mooie die een herenwoning met zich meebrengt. Momenteel huren de eigenaars een garage op het naburig perceel. Indien de koper dit wenst, kan deze worden overgenomen.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte afgewerkt in parket vloeren waar de mogelijkheid bestaat tot het plaatsen van een (hout)haard. Aansluitend is er een aparte eetplaats en keuken. Vanuit deze ruimtes is er doorgang naar de zonnige tuin met terras voorzien van bergingen. Verder is er op het gelijkvloers een toilet en een droge kelder. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De 2de verdieping is bereikbaar met een vaste trap waar 2/3 extra kamers kunnen worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TOFFE VERNIEUWDE RIJWONING
Weidestraat 26 - 8310 Assebroek

Deze woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge en het station.
Gezellige living, ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, 3 slaapkamers (waarvan 1 met dressing en 2 met ingemaakte kasten). Verder is er een zonnig terras en tuintje met tuinberging.
Goedgekeurde electriciteit tot in 2047.

(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS IN RUSTIGE WOONWIJK
Felix Timmermansstraat 23 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-3-slaapkamers-in-rustige-woonwijk-te-assebroek

In een doodlopende straat binnen een rustige woonwijk, is deze gezinswoning gelegen, grenzend aan het Park Steevens (Veltembos), de nieuwe groene long binnen de Stad Assebroek. Het Paalbos is op wandelafstand gelegen alsook supermarkten, winkels en openbaar vervoer. De locatie maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief gezin! De meeste ramen zijn vernieuwd met dubbel glas, er is regenwater voorzien en het dak staat volledig klaar om geïsoleerd te worden. Daarbovenop is er een uiterst praktische uitweg aan de voorkant van de woning, ideaal voor het plaatsen van fietsen, kinderwagens of ander materiaal en er is parkeerplaats op de oprit. In de Zuidwest gerichte tuin is het aangenaam genieten van de rust en privacy!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken die doorgang biedt naar de Zuidwest georiënteerde tuin met aangelegd terras. De tuinberging is voorzien van elektriciteit. Verder is er op gelijkvloers extra berging, een wasplaats, de gang naar de uitweg vooraan en aan gastentoilet. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en badkamer met wastafel, douche,… Extra berging is er op de zolder bereikbaar met een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME RIJWONING
Cornelis Everaertstraat 6 - 8000 Brugge

Deze instapklare woning is gelegen net buiten het centrum van Brugge en is gelegen in een rustige straat. De woning heeft een ruime en lichtrijke living, ruime ingerichte keuken met toestellen, badkamer met ligbad-douche, 3 ruime slaapkamers, dressing, een Zuidgerichte terras en tuin met tuinberging. Goedgekeurde electricteit. Een echte aanrader !!!
(Wg, Gmo, Vg, GVV, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGOED GELEGEN HALFOPEN WONING
Groene Poortdreef 28 - 8200 Sint-Michiels

Deze woning is gelegen in een aangename omgeving, op korte afstand van het station, de Expressweg en het centrum van Brugge.
Met de nodige modernisatiewerken en eigen accenten kan deze woning uw nieuwe thuis worden.
De woning heeft 3 slaapkamers, een ruime in te richten zolder, Zuidgerichte tuin en een garage.

(Wg, Gvg, Gvv, Gmo, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Toekomststraat 35 - 8310 Assebroek

https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/bel-%C3%A9tage-woning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin

Deze gezinswoning is gelegen in een groene, rustige straat in de directe omgeving van scholen, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen. De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint- Lucasziekenhuis, centrum Brugge,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De woonst is reeds voorzien van dubbel glas, centrale verwarming op aardgas, geïsoleerde vloeren en een regenwaterput geïnstalleerd op de nodige toestellen. De ruime inpandige garage, met doorgang tot de zuid west gerichte tuin achteraan, is een extra troef! Extra parkeerplaats is er op de oprit.
Door de centrale traphal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die doorgang geeft naar één van de twee zonnige terrassen met uitzicht op de tuin. De keuken is voorzien van de nodige toestellen met een ruime ontbijtmogelijkheid. Een berging en gastentoilet zijn ook te vinden op dit verdiep. De badkamer met ligbad en wastafel is gelegen op de tweede étage met 3 volwaardige slaapkamers en apart toilet. Via een schuiftrap is de geïsoleerde zolder bereikbaar. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, ruime garage, berging en aparte wasplaats. Een instapklare belétage met tal van voordelen!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIGE STADSWONING
Ropeerdstraat 21 - 8000 Brugge

Instapklare stadswoning met aansprekende architectuur. Deze woning is gelegen in een verkeersarme straat met 1 richtingsverkeer en in een rustige omgeving in hartje Brugge en heeft een lage energiescore.
Via de Inkom met toilet en traphal kom je binnen in een leuke woonkamer met open ingerichte keuken. Er is een zonnig terras/koer/binnenpatio.
Op de 1e verdieping : nachthall met toilet, 1 ruime slaapkamers, badkamer met douche en een berging
Op de 2e verdieping : 1 grote slaapkamer
De woning is volledig geschilderd en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 85m².
Recent vernieuwd :
- Verwarmingsketel
- Keukenboiler
- Horren geplaatst en verduistering
- Kookplaat en dampkap
- Lavabo

Er is een mogelijkheid tot huren van garage waarvan de ingang naar de ondergrondse garagebox naast de woning is.
Kortom een ideale woning om zelf te bewonen, doch ook geschikt als belegging !!!
Voor meer info bel 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor in de Hoefijzerlaan 1 (´t zand) Brugge.
(sted. inl. in aanvraag)

vrij : oniddellijk
€ 315.000,00
RUIME RIJWONING MET TUIN
Gistelsesteenweg 186 - 8200 Sint-Andries

Centraal gelegen tussen stad Brugge en de Expressweg, bevindt zich deze vernieuwde ruime rijwoning met 4 slaapkamers. De woning bestaat uit een voorkamer/ontvangstruimte, living met eetplaats, open ingerichte keuken en badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 met ingemaakte kasten. De 4e grote slaapkamer bevindt zich op de 2e verdieping.

Voor meer info: https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-woning-sint-andries/6204415?dosearch=True&pageindex=1&pagesize=10&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Sale

vrij : verhuurd
€ 320.000,00
TRAPGEVELWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Jakobinessenstraat 39 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/trapgevelwoning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin-in-centrum-brugge

Deze charmante trapgevelwoning met origine uit de 19e eeuw ademt geschiedenis. Het ligt in een rustige buurt en op wandelafstand van winkels (supermarkt, bakkerijen,…) en de Grote Markt. Het huis werd voorzien van een moderne uitbouw waardoor de moderne indeling reeds aanwezig is. De ramen zijn in dubbel glas, er is centrale verwarming op aardgas en het dak is geïsoleerd! De mogelijkheid bestaat om de garage achter het huis te huren rechtstreeks aan de eigenaar. Daardoor is er een praktische uitweg achteraan de woning,.
Door de inkomhal met vestiaire komt men via een dubbel opendraaiende deur binnen in de aangename leefruimte met open en volledig geïnstalleerde keuken. Vanaf hier is door een grote ruit de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Op het 1ste en 2de verdiep zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en extra toilet.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME BURGERSWONING NET BUITEN HET CENTRUM VAN BRUGGE
Koolkerkesteenweg 28 - 8000 Brugge

Ruime burgerswoning gelegen net buiten het centrum van Brugge. Deze charmante woning heeft 5 slaapkamers en een grote zonnige tuin. (Wg, Gmo, Vg, GVV, Gvkr)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).
Voor meer info : https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-woning-brugge/6272975?dosearch=True&pageindex=1&pagesize=10&rentedperiod=30&searchpage=Offer&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&sorts=Dwelling&transactiontype=Sale

vrij : bij akte
€ 325.000,00
HALFOPEN GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GARAGEBOX
Baron Ruzettelaan 291 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-aparte-garage-te-assebroek

Op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze halfopen gezinswoning gelegen. Op het eigendom is er een apart bijgebouw, ingericht als garage, bereikbaar via een oprit. Hier kunnen verschillende wagens worden geparkeerd of bestelwagens van zelfstandigen die graag hun materiaal binnen stockeren. Het huis is reeds voorzien van centrale verwarming op aardgas, een geïsoleerde en afgewerkte zolder. Het aangelegd terras is Oost gericht en heeft een uitweg aan de zijkant naar de oprit.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken voorzien van de nodige toestellen. Hierbij is een extra kelderberging aanwezig. Verder heeft men op het gelijkvloers een aparte wasplaats en een gastentoilet. Het eerste verdiep telt 3 slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met douche, wastafel en toilet. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap. Deze is volledig opnieuw ingericht als extra kamers, perfect bruikbaar als de masterbedroom voor het huis met ruimte voor een eventuele dressing/bureau/… De ideale gezinswoning op de ideale locatie!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 325.000,00
GEZINSWONING MET BIJGEBOUW OP PERCEEL VAN 1.110 M²
Oude Dorpsweg 17 - 8490 Varsenare

Deze halfopen woning met bijgebouw is gelegen op een groen perceel van 1110 m² met vlotte verbinding naar invalswegen/E40 waarbij het centrum Jabbeke op wandelafstand is gelegen. Door deze centrale locatie zijn winkels, openbaar vervoer, horeca,… in directe nabijheid te vinden met een goede bereikbaarheid naar centrum Brugge. Op het perceel staat zowel het woonhuis als een bijgebouw van 100 m² die voor verschillende doeleinden kan worden aangewend. Deze is voorzien van elektriciteit en water. Door de toegangspoort is er tal van parkeerplaats op de oprit en een extra afgesloten garagebox.
Door de inkomhal van het woonhuis met vestiaire komt men binnen in de luchtige leefruimte die uitgeeft op de extra grote keuken met ontbijtmogelijkheid. Deze is geïnstalleerd met inbouw kasten en toestellen waar er uitzicht is op de zuid gerichte tuin. Aansluitend heeft men de praktische bijkeuken/wasplaats en badkamer. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 kamer een aparte ruimte heeft om een dressing te voorzien en een bergruimte/bureau. Het apart zolderverdiep is toegankelijk via schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 349.000,00
CENTRAAL GELEGEN DRIEGEVELVILLA
Magdalenastraat 1 - 8200 Sint-Andries

Deze eigendom (ontwerpen door architect Degeyter) is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge en het station.
De karaktervolle woning heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers), 2 badkamers, diverse kelders, een ruime zolder, garage met oprit en een zonnige tuin.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beINSTAPKLARE GEZINSWONING MET GROTE TUIN
Sijslostraat 139 - 8020 Oostkamp

Op een centrale locatie resideert deze instapklare en goed onderhouden gezinswoning. Door de ligging is er vlotte verbinding naar invalswegen, snelwegen alsook het centrum van Ruddervoorde waar supermarkten, bakkerijen, slagerijen,… te vinden zijn. Het gaat om een alleenstaand huis opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke, kwaliteitsvolle materialen. Het dak is geïsoleerd alsook spouwmuren, verwarming met vernieuwde accumulatoren, conform gekeurde elektriciteit, een geïnstalleerde regenwaterput, dubbel glas en een aangebouwde veranda met zonwering en doorgang naar de 2 terrassen en tuin. Parkeerplaats is er binnen in de garage met automatische poort, onder de carport of op de oprit.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend heeft men de vernieuwde keuken voorzien van vaatwas, oven, elektrische kookplaten, dampkap,… met ontbijtmogelijkheid. Verder is er op het gelijkvloers een slaapkamer/bureau en een badkamer met douche en wastafel. Het eerste verdiep is voorzien van de nodige maatkasten en bestaat uit een volwaardige slaapkamer en een recent gerenoveerde badkamer met ligbad, wastafel en inbouwkraanwerk. De grote tuin en beide terrassen zijn volledig aangelegd en hebben zon de ganse dag door.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

Nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklare-gezinswoning-met-grote-tuin-te-ruddervoordeINSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN UITWEG
Astridlaan 29 - 8310 Assebroek

Nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklare-woning-met-3-slaapkamers-en-uitweg

Nabij het centrum van Assebroek is deze ruime, charmante woning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn alle voorzieningen in de directe nabijheid gelegen met op fietsafstand het centrum van Brugge. Door de jaren heen zijn er enkele renovatiewerken uitgevoerd. Zo is er dubbel glas in PVC en houten raamkader, een geïsoleerd dak, nieuwe centrale verwarming op aardgas (Vaillant) en conform gekeurde elektriciteit. Voorzieningen zoals regenwater liggen klaar om geïnstalleerd te worden. De zij-ingang tot aan de tuin maakt het uiterst praktisch om materiaal van voor naar achter te brengen zonder het privé gedeelte te betreden. Privé staanplaats voor de deur aanwezig! M.a.w. de perfecte woning voor jong en actieve gezinnen!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de ruime leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Deze ruimte wordt gekarakteriseerd door zijn hoge plafonds met grote ramen voor een ideale lichtinval. Aansluitend is er een grote keuken met ontbijtmogelijkheid, de wasplaats en een aparte bureau-/polyvalente ruimte. Vanuit deze ruimte en de keuken is de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en geïnstalleerde badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Het opgeknapte 2de verdiep is ingericht als ‘master bedroom’ met dressing en berging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)IN OPTIE NA KIJKDAG!
Greenhillstraat 42 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/moderne-gezinswoning-met-uitweg-nabij-de-brugse-binnenstad

In een rustige zijstraat van de hier in Brugge bekende Baron Ruzettelaan, op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze ruime en moderne gezinswoning gelegen. Het eigendom is uitgebouwd in 2009 met een moderne keuken waarbij de riolering ook vernieuwd is. Bij de renovatie zijn de ramen en het dak vernieuwd en geïsoleerd. Nutsvoorzieningen zoals een geïnstalleerde regenwaterput, grondwaterput, centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit,… zijn hier aanwezig. Daarbovenop is het huis asbestveilig! Achteraan het terras is een uitweg, ideaal voor het binnenplaatsen van fietsen of ander materiaal.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. De open keuken is geïnstalleerd met alle toestellen (vaatwas, oven, inductiekookplaat,…) en heeft een lichtkoepel. Vanaf hier is terras bereikbaar waar het aangenaam genieten is van zon, rust en privacy. Het gelijkvloers heeft verder nog een kelder, aparte wasplaats en badkamer met douche, wastafel en een apart toilet. 2 volwaardige slaapkamers zijn er op het 1ste verdiep alsook een ruimte die als dressing of bureau kan worden gebruikt. Op het 2de verdiep, bereikbaar met vaste trap, is er de mogelijkheid tot het maken van 1 tot 2 extra kamers!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE RUIME WONING MET GARAGE
Prins Karellaan 15 - 8310 Assebroek

Deze woning is gelegen in het centrum van Assebroek, op fietsafstand van het centrum van Brugge, nabij diverse winkels, scholen en openbaar vervoer.
De ruime living met aanpalende keuken met een aansluitende binnenplaats/terras. Ruime badkamer, 4 slaapkamers, zolderkamer, ruime garage en fietsenpoortje. (sted. inl. in aanvraag)
Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).
Voor meer info : https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-woning-assebroek/6273989?dosearch=True&pageindex=1&pagesize=10&rentedperiod=30&searchpage=Offer&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&sorts=Dwelling&transactiontype=SaleHALFOPEN WONING (EV. MET PRAKTIJK)
Knesselarestraat 186 - 8730 Oedelem

Deze woning werd in 2021-2022 vernieuwd en opgefrist.
Ruime zonnige living met aanpalende veranda, nieuwe ing. keuken met toestellen, badkamer, praktijkruimte of gelijkvloerse slaapkamer.
Op de verdieping zijn er een mogelijkheid voor 2 slaapkamers en een badkamer of 3 slaapkamers.
Verder is er een terras en tuin waar de zon van ´s morgens tot ´s avonds schijnt.
Volledig nieuwe en goedgekeurde electriciteit, nieuwe ramen, nieuwe centrale verwarming,..... de gevels en het gelijkvloers is ook volledig geschilderd.
Mogelijkheid tot het plaatsen van een carport.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beNIEUW TE BOUWEN GEÏNTEGREERDE WONING
Astridlaan 460 - 8310 Assebroek

Deze geïntegreerde woning heeft 3 slaapkamers, terras en tuin.
Bewoonbare oppervlakte 129m². Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse garage en/of autostaanplaats.

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : afgewerkt tegen september 2023
€ 375.000,00
INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Ronsaardbekestraat 35 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin

Deze ruime woning heeft door de jaren heen wat renovatiewerken ondergaan. Zo is er hoger rendementsbeglazing in PVC, vernieuwd centraal chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), een volgens de norm geïsoleerde dak, vernieuwde en conform gekeurde elektriciteit,… allemaal zaken die ervoor zorgen dat het hedendaags en modern wooncomfort aanwezig is. Dit in combinatie met grote ruimtes maken van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen, bakkerijen, slagerijen,… op wandelafstand bereikbaar zijn alsook het bruisend stadscentrum van Brugge.
Door de inkomhal met vestiaire, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de moderne keuken voorzien van vaatwas, elektrische kookplaten, oven, dampkap,… Verder is er een wasplaats en een volledig geïnstalleerde badkamer met moderne inloopdouche, toilet en wastafel. Het eerste verdiep telt 2 grote slaapkamers en extra toilet. Het 2de verdieping is bereikbaar met vaste trap waar een 3de slaapkamer mogelijk is of een bestemming naar keuze van de nieuwe eigenaar. Deze kan perfect ingericht als 2 ruimtes waardoor meerdere (slaap)kamers kunnen worden gemaakt. Buiten kan men aangenaam vertoeven in de zonnige en privatieve tuin. Centrale locatie, instapklaar, modern,… deze gezinswoning heeft het allemaal!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 375.000,00
BUNGALOW MET 2 SLAAPKAMERS EN GARAGE AAN HET WATER
Vaartstraat 103 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/bungalow-met-2-slaapkamers-en-garage-aan-het-water

Grenzend aan het water, nabij het centrum van Brugge, ligt deze instapklare en volledig gerenoveerde bungalow. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de directe omgeving waar de kust en invalswege van hier ook vlot bereikbaar zijn. Door de nabijheid van speelpleinen, groene zones en vrijetijdsbesteding maakt dit de ideale thuis voor een jong en actief gezin. Het huis is voorzien van dubbel glas, een geïsoleerd dak, conform gekeurde elektriciteit en centrale verwarming op aardgas. Daarnaast is er een extra grote garage (30 m²) met extra parkeerplaats op de oprit.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, treed je binnen in de luchtige leefruimte die aansluit op de geïnstalleerde keuken (inbouw oven en microgolfoven, inductiekookplaten,…). De leefruimte heeft voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte, speelhoek,… met een prachtig uitzicht op het water. Er zijn 2 volwaardige slaapkamers, een aparte wasplaats en de badkamer is afgewerkt met een marmerlook voorzien van douche, wastafel en handdoekenchauffage. In de tuin is het aangenaam genieten van rust en privacy.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 375.000,00
INSTAPKLARE WONING
Vrijheidsstraat 49 - 8310 Assebroek

VERKOCHT bij het 1e bezoek !!!
De woning werd vernieuwd en afgewerkt met oog voor detail.
Zo werd er ook enorm rekening gehouden met de materiaalkeuze, waardoor deze woning enorm energiezuinig is.
Inkom met gastentoilet, living met parket en zicht op de tuin, compleet ingerichte keuken, wasplaats, 3 slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo, ligbad, toilet en inloopdouche. Verder is er een zonnig terras en leuke tuin.
Deze woning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad, vlotte verbinding naar het station,....
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info bel 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor in de Hoefijzerlaan 1 (´t zand) Brugge.INSTAPKLARE WONING NABIJ BRUGGE CENTRUM
Torhoutse Steenweg 165 - 8200 Sint-Andries

Deze grondig gerenoveerd, energiezuinige woning is het perfecte voorbeeld dat in een stad wonen hand in hand kan gaan met het modern hedendaags wooncomfort, perfect voor jonge, actieve gezinnen! Hoger rendementsbeglazing in PVC kader, vernieuwd centraal chauffagesysteem, nieuw gescheiden rioleringsstelsel, nieuwe en volgens de norm geïsoleerde daken, vernieuwde en conform gekeurde elektriciteit (2047),… in combinatie met lichtrijke ruimtes maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging in Sint-Andries zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurant op wandelafstand bereikbaar zijn. In de directe omgeving is er openbare parkeergelegenheid en garageboxen zijn achter het huis gelegen. Verkoop onder registratierecht = GEEN BTW!
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de lichtrijke leefruimte, afgewerkt in keramische parketvloeren, die doorgang biedt via een schuifraam naar het nieuw aangelegd zonnig terras en zijn Zuid Oost gerichte tuin. Hierbij is een aparte ruimte die kan gebruikt worden als berging, hobbyruimte of mancave! De open keuken is voorzien van alle toestellen (vaatwas, koelkast, elektrische kookplaat,…) met aansluitend een aparte berging/wasplaats.. Het 1ste en 2de verdiep tellen in totaliteit 3 volwaardige slaapkamers met op het 2de verdiep een toilet en badkamer geïnstalleerd met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad! Als het moois van centrum Brugge is op fietsafstand gelegen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal + toilet: 6 m²
- Leefruimte: 28 m²
- Keuken: 29 m²
- Wasplaats: 5 m²

1STE VERDIEP
- Nachthal 1: 8 m²
- Slaapkamer 1: 12 m²
- Slaapkamer 2: 16 m²

2DE VERDIEP
- Nachthal 2: 4 m²
- Slaapkamer 3: 16 m²
- Badkamer: 12 m²STATIGE VILLA MET 4 SLAAPKAMERS OP CENTRALE LOCATIE
Strandlaan 177 - 8670 Koksijde

Op een centrale locatie te Koksijde is deze statige villa gelegen. Deze geniet van een vlotte verbinding naar belangrijke invals- en snelwegen alsook naar het bruisend centrum van de badstad zelf. Het strand, horeca, supermarkten en winkels zijn of fietsafstand gelegen. De woning zelf is voorzien van dubbel glas, centrale verwarming op aardgas en een geïsoleerd dak. Bovendien heeft deze woonst een apart gedeelte die kan dienen voor vakantieverhuur of logeergedeelte bereikbaar via een aparte inkom. Hier is een keuken, leefruimte, badkamer en slaapkamer aanwezig.
Het privatief gedeelte bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet die aansluit op de lichtrijke leefruimte met open keuken. De zonnige tuin is vanuit deze ruimte bereikbaar via grote ramen. Het eerste verdiep, volledig afgewerkt in massieve plankenvloeren, telt 3 volwaardige slaapkamer waarvan 1 met mezzanine. Een apart toilet en de badkamer met ligbad en wastafel is ook op dit verdiep aanwezig. De woning is volledig onderkelderd en er is een inpandige garage met extra parkeerplaats op de oprit.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)DEELS GERENOVEERDE WONING OP PERCEEL VAN 1.738 M²
Moubekestraat 23 - 8211 Aartrijke

Deze deels gerenoveerde woning is gelegen in het rustige Aartrijke op een groen perceel van 1.738 m²! Zijn ligging in de velden zorgen voor openheid, privacy en uitzonderlijk mooie vergezichten. Ook de bereikbaarheid naar invalswegen (N32, E403,…), centrum Aartrijke en de nabijheid van winkels zijn pluspunten. Reeds is er in het eigendom dubbel glas aanwezig, conform gekeurd elektriciteit (2043), centrale verwarming op aardgas en een geïsoleerd dak waarbij de keuken volledig is uitgebouwd richting tuin. Hier zijn ook 2 garages aanwezig elk bereikbaar via een aparte oprit.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Vanuit hier is doorgang via groot raam naar het zonnig terras. Aansluitend is er de vernieuwde keuken voorzien van oven, koelkast, elekrische kookplaten,… Het gelijkvloers biedt verder nog twee extra bureauruimtes/slaapkamers, wasplaats, berging en een badkamer met inloopdouche, dubbel wastafel en apart. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. De perfect woning voor eigenaars die wensen van ruimte, rust en privacy!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 10 m²
- Leefruimte: 15 m²
- Eetplaats: 15 m²
- Keuken: 37 m²
- Badkamer: 8 m²
- Wasplaats: 5 m²
- Slaapkamer 1/bureau 1: 12 m²
- Slaapkamer 2/bureau 2: 11 m²

1STE VERDIEP
- Nachthal: 12 m²
- Slaapkamer 3: 28 m²
- Slaapkamer 4: 22 m²GEZINSWOING MET BIJGEBOUW OP 447 M²
Kerkeweg 24 -  8490 Jabbeke

Nabij het gezellige centrum van Snellegem is deze alleenstaande en volledige instapklare gezinswoning met bijgebouw gelegen op een perceel van 447 m². Van hier is een vlotte verbinding naar autosnelwegen en andere belangrijke invalswegen. Winkels, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen liggen in de nabije omgeving. De perfecte locatie voor mensen die centraal wensen te wonen! Dubbel glas, conform gekeurde elektriciteit, alarmsysteel, centrale verwarming op aardgas een geïsoleerd dak, geïnstalleerde regenwaterputten (2 x 10.000 liter),… dit huis heeft het allemaal. Het bijgebouw, bouwjaar 2015, van maar liefst 60 m² is gebouwd uit kwaliteitsvolle materialen met grote ruiten die in de zomer volledig open kunnen schuiven. In de zonnige tuin is het aangenaam genieten van rust, privacy en de unieke groene vergezichten.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de grote leefkeuken voorzien van alle toestellen (oven, microgolf, inductie kookplaten, aansluiting vaatwas,…) met ontbijtmogelijkheid. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. De masterbedroom ligt op het 2de verdiep en is voorzien van de nodige maatkasten. Het bijgebouw, ideaal voor een praktijk, kantoorruimte of salon, heeft een inkom met gastentoilet, sanitair en 2 aparte ruimtes die kunnen gebruikt worden naar smaak van de eigenaar.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 4 m²
- Leefruimte: 34 m²
- Keuken: 26 m²
- Badkamer: 11 m²
- Wasplaats: 7 m²

1STE VERDIEP
- Nachthal: 7 m²
- Slaapkamer 1: 20 m²
- Slaapkamer 2: 14 m²

2DE VERDIEP
- Slaapkamer 3: 27 m²

BIJGEBOUW
- Onthaal: 11 m²
- Praktijk 1: 19 m²
- Badkamer: 3 m²
- Praktijk 2: 19 m²ALLEENSTAANDE VILLA
Legendaledreef 43 - 8020 Oostkamp

Deze alleenstaande villa omvat een o.a. een ruime living, ing. keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers (waarvan 1 masterbedroom), een garage voor 2 wagens, terras en grote tuin. Opp. 1470m².
(sted. inl. in aanvraag).
Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).
Voor meer info: https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-villa-woning-oostkamp/6291225?dosearch=True&pageindex=1&pagesize=10&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Sale

vrij : 1 april 2023
€ 460.000,00
KIJKDAG ZATERDAG 4/02 VAN 10U TOT 12U!
Astridlaan 221 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/tot-in-de-puntjes-afgewerkte-gezinswoning-te-assebroek

Op een centrale locatie is deze met smaak gerenoveerde halfopen woning gelegen. Openbaar vervoer, supermarkten, horeca,… liggen in de directe omgeving met alsook een vlotte verbinding naar centrum Brugge en het station. Ook de rust is hier makkelijk te vinden want zowel het ‘Ryckevelde bos’ en het natuurgebied ‘De Gemene en Loweiden’ liggen op wandelafstand. Bij de grondige renovatie is er sterk gelet op de energiezuinigheid waardoor het huis nu geniet van EPC-label B! Zonnepanelen, ventilatiesysteem D, hoogrendementsglas, een nieuw geïsoleerd dak, geïsoleerde vloeren, nieuwe centrale verwarming,… deze woning heeft het allemaal! Daarbovenop is er nieuwe regenwaterput geïnstalleerd en is de elektriciteit uiteraard gekeurd voor 25 jaar.
Hedendaagse materialen en keuzes zijn bij de renovatie gebruikt. Zo zijn er echter parketvloeren, stalen deur, maatkasten en merktoestellen aanwezig. Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte. Aansluitend is er de open keuken voorzien van alle nodige toestellen (vaatwasser, oven, microgolf, koelkast, diepvries, inductie kookplaten,…) met uiteraard een prachtig kookeiland! Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een eerste badkamer met ligbad/douche, wastafel en toilet. De masterbedroom strekt zich over het volledige 2de verdiep en heeft zijn eigen open badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De fantastische tuin is bereikbaar via een groot schuifraam en heeft een uitweg achteraan die uitgeeft op de garagebox die bij het huis kan aangekocht worden.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 499.000,00
RUIME ALLEENSTAANDE VILLA
Leenhof 65 - 8310 Assebroek

Centraal gelegen villa dichtbij AZ Sint-Lucas met 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers). Ruime living, ing. keuken, wasplaats, grote garage met ruime oprit, terrassen en tuin.
Er is een bijgebouw aangesloten aan de woning die eventueel kan dienst doen als praktijk of als extra leefruimte.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beMODERNE ALLEENSTAANDE NIEUWBOUWVILLA
Lodewijk van Malestraat 66 - 8310 Sint-Kruis

Deze prachtige residentieel gelegen nieuwbouwwoning met veel privacy op 615m² is gelegen dichtbij de Maalse Steenweg en aan het kasteel van Male.
Deze gezinswoning is bereikbaar via een private toegangsweg op de Lodewijk van Malestraat. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij de stad wilt wonen. Supermarkt, handelszaken en andere winkels zijn vlakbij. De buurt wordt bovendien gekenmerkt door een mooie, groene omgeving en geniet van een zeer goede mobiliteit (Brugge, Damme, Maldegem). Deze nog te bouwen woning biedt flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader (max B 14m - D 12m). Het ontwerp van de moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een open leefruimte met keuken, praktische berging/wasplaats die ook toegang biedt aan de inpandige garage. De bovenverdieping beschikt over 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De woning zal energiezuinig gebouwd worden volgens de huidige energienormen met hoge afwerkingsgraad en reeds aangelegde tuin. Ons team van architecten heeft een modern en hedendaags ontwerp uitgetekend maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op maat gebouwd worden!

Voor meer info: https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-woning-brugge/6153065?dosearch=True&pageindex=2&pagesize=10&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Sale

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be
foto´s ter illustratie.

vrij : bij oplevering
€ 569.000,00
ALLEENSTAANDE VILLA
Doornstraat 80 - 8200 Sint-Andries

VERKOCHT nog voor het 1e bezoekmoment.
Deze op te frissen alleenstaande woning (alles op het gelijkvloers) heeft 3 slaapkamer, een ruime zonnige tuin met een mooi bebost stuk.
Er is eveneens een bijgebouw van ong. 30m² met 2 burelen.
Opp.2.773m².

(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGERENOVEERDE HERENWONING OP UITZONDERLIJK PERCEEL VAN 1.315 M²
Zandstraat 30 - 8200 Sint-Andries

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/herenwoning-villa-bloemhof-op-perceel-van-1-315-m%C2%B2-nabij-centrum-brugge

Het herenhuis “Villa Bloemhof”, gelegen op een perceel van 1.315 m², is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kan gaan met het hedendaags modern wooncomfort. De woonst is bijgebouwd en gerenoveerd (2006) waardoor hoger rendementsbeglazing aanwezig is, vernieuwd chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), volgens de normen geïsoleerde daken, vernieuwde elektriciteit, regenwaterput aangesloten op nodige voorzieningen,… in combinatie met hoge plafonds, ornamenten en originele deuren maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurants op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op enkele minuten wandelen is gelegen! In de tuin, met een kleine serre, is het aangenaam genieten van zon, rust en privacy!
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken die doorgang biedt naar de zonnige tuin met aangelegd terras. Perfect voor etentjes met de ganse familie! De keuken is voorzien van een tof keukeneiland met ontbijtmogelijkheid, oven, kookplaten op aardgas, vaatwas,… met aansluitend de gezellige leefruimte. Daarnaast is er een volledig droge en ruime kelder. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats, een 1ste slaapkamer/bureauruimte en een moderne badkamer met douche wastafel en toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien ligbad, toilet en wastafel met op het 2de verdiep een extra kamer en zolderruimte. Parking is er op de oprit of in de vernieuwde garagebox, voorzien van water en elektriciteit, met automatische poort.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)