ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 30/9/2023 :
68 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Woningen - villa's te KOOP (datum : 30/9/2023)   65 aanbiedingen


TE RENOVEREN WONING MET GARAGE EN UITWEG
Prosper Moncareystraat 11 - 8820 Torhout

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/te-renoveren-woning-op-perceel-van-389-m%C2%B2-te-wijnendale

Deze te renoveren halfopen woning geniet van een gunstige ligging nabij het centrum. Invalswegen en autosnelwegen vlot bereikbaar zijn alsook het centrum van Stad Torhout. Het perceel is 389 m˛ groot en heeft een zuid west gerichte tuin waar men volop kan genieten van zon en rust. Reeds is er aardgas aanwezig, , nieuwe ramen in PVC, een onderdak (waardoor het dak klaar staat om te isoleren) en een regenwaterput. Parking is er in de aangebouwde garage die ook kan gebruikt worden als stapelruimte.
Door de inkomhal treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de keuken met veranda. Vanuit deze plaats in de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Verder is er op het gelijkvloers nog een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel,… Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers waar de zolder bereikbaar is via een vaste trap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RENOVATIEWONING
Driekroezenstraat 19 - 8000 Brugge

Deze "vrijstaande" woning is gelegen in het hartje van de Brugse binnenstad en heeft een living met authentieke vloer, ruimte voor een keuken, ruimte voor een badkamer en 2 slaapkamers (verdeeld over de 2 verdiepingen). Verder is er nog een zonnige koer met berging. (wche, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

www.desmetpoupeyebrugge.be
GOED GELEGEN WONING MET TUIN
Gulden-Peerdenstraat 14 - 8310 Assebroek

Link nieuwe site: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/goed-gelegen-gezinswoning-met-tuin-nabij-centrum-brugge

Deze te renoveren woning grenst aan de markt van Assebroek, in vogelvlucht van het centrum van Brugge. Dit zorgt ervoor dat dit huis van een topligging geniet! De nabijheid van diverse supermarkten, openbaar vervoer, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief koppel/gezin. Dubbel glas is reeds aanwezig , verwarming op aardgas alsook een regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen! Achteraan is er het zonnig terras met tuin en praktische buitenberging. Een droge kelder is hier ook aanwezig!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE STADSWONING MET TERRAS IN CENTRUM BRUGGE
Kleine Nieuwstraat 1 - 8000 Brugge

Grenzend aan de Langerei, in het historisch stadscentrum, is deze typische stadswoning gelegen. Winkels, horeca,… vindt men hier op wandelafstand terug alsook scholen, warenhuizen en tal van andere voorzieningen. Het huis zelf is reeds voorzien van dubbel glas in houten kader, centrale verwarming op aardgas en een volgens de normen geďsoleerd dak.
Door de inkomhal treed men binnen in de leefruimte met een open keuken voorzien van de nodige toestellen. Verder is er op het gelijkvloers een aangenaam terras waar extra berging is voorzien. De slaapkamers is gelegen op het 1ste verdiep alsook de badkamer voorzien ligbad, wastafel en toilet. De zolder is bereikbaar via schuiftrap. Op het terras kan men rustig genieten van de zon en privacy. Wonen in het bruisend centrum van Brugge!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING MET MOGELIJKHEDEN
Sint-Kruisstraat 28 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link naar eigendom op nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-mogelijkheden-te-assebroek

Deze gezinswoning grenst heeft een centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge. Dit zorgt ervoor dat dit huis van een topligging geniet! De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief koppel/gezin. De elektrische huishoudinstallatie is conform gekeurd! Achteraan is er een zonnige tuin met terras van 95 m˛! Optimaal genieten van de rust en privacy.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte met aansluitend de keuken die doorgang biedt naar de tuin. Vooraan het huis is een extra ruimte die gebruikt kunnen worden als bureau, hobbyruimte, extra slaapkamer of een bestemming naar smaak van de koper. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en een badkamer. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. Via een vaste trap is de zolder bereikbaar waar het mogelijk is om extra (slaap)kamers te voorzien.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 199.000,00
RUIME WONING MET MOGELIJKHEDEN!
Spoorwegstraat 192 - 8200 Sint-Michiels

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/handelshuis-met-mogelijkheden-te-sint-michiels

Deze handelswoning is gelegen op uiterst centrale ligging te Sint-Michiels. Het station, invalswegen, centrum Brugge, … zijn vlot bereikbaar alsook horeca en kwalitatieve handelszaken in het centrum van Sint-Michiels. Het eigendom is momenteel opgedeeld in 3 verschillende entiteiten maar kan uiteraard worden omgevormd naar een woonhuis of handelsgelijkvloers met woongelegenheid. Het gebouw zelf is voorzien van verwarming op aardgas en hoogrendementsglas. Bovendien is er achteraan via het terras een uitweg, bereikbaar door de oprit onder de woning.
Op het gelijkvloers is er een leefruimte met open keuken, badkamer, 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van douche, wastafel en toilet. Het zuidwest georiënteerd terras is bereikbaar via een groot raam vanuit de keuken. Het 1ste verdiep bestaat uit een leefruimte met open keuken, badkamer en 2 slaapkamers. De zolderverdieping is bereikbaar via een vaste trap waar ook een leefruimte met open keuken, één slaapkamer en badkamer is voorzien. Achteraan het gebouw zijn er nog 3 aparte bergingen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TE RENOVEREN GEZINSWONING MET TUIN
Oostendsesteenweg 68 - 8000 Brugge

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be of kom langs op ons kantoor te Generaal Lemanlaan 202 - 8310 Assebroek.

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/te-renoveren-gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-tuin-te-brugge

Op een boogscheut van de Scheepsdalebrug, en dus van centrum Brugge, is deze te renoveren gezinswoning gelegen. Door zijn centrale locatie liggen alle winkels op wandelafstand met ook een vlotte verbinding naar alle belangrijke invalswegen. Hoogrendementglas in PVC kader, een geďsoleerd dak en centrale verwarming op aardgas zijn reeds voorzien. Bepaald karaktervolle elementen zoals schouwen vindt men nog terug in het huis. Deze kunnen bijdragen tot een mooi geheel tijdens het renovatieproces. Achteraan is een zonnige tuin met terras.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte met aansluitend de geďnstalleerd keuken van waar het terras en tuin bereikbaar zijn. De badkamer is achteraan gelegen. 2 volwaardige slaapkamers zijn er op het 1ste verdiep alsook een 2de sanitaire ruimte. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar extra de 3de en 4de slaapkamer gelegen zijn.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN WONING MET GARAGE EN TUIN
Astridlaan 290 - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-woning-met-garage-en-tuin-te-assebroek

Op een centrale locatie is deze gezinswoning met garage gelegen. Openbaar vervoer, supermarkten, horeca,… liggen in de directe omgeving met alsook een vlotte verbinding naar centrum Brugge en het station. Ook de rust is hier makkelijk te vinden want zowel het ‘Ryckevelde bos’ en het natuurgebied ‘De Gemene en Loweiden’ liggen op wandelafstand. Het huis zelf is voorzien van verwarming op aardgas en een grondwaterput. De aangebouwde garage loopt van de straat tot achteraan de tuin. Zo heeft men steeds een uitweg voor het buitendragen of verhuizen van materiaal.
Door de inkomhal treed men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. De keuken sluit hierop aan en heeft de ruimte om een ontbijttafel te plaatsen. Verder is er op het gelijkvloers berging, een badkamer en een veranda. Het 1ste verdiep telt 3 slaapkamers. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap en kan aangewend worden als slaapkamers of een bestemming naar smaak van de nieuwe eigenaar. In de zuid georiënteerde tuin is het aangenaam genieten van de rust en privacy.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING IN KRISTUS-KONING MET 3 SLAAPKAMERS
Werfstraat 141 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-in-kristus-koning-met-3-slaapkamers

In de bekende en gerenommeerde buurt Kristus-Koning is deze gezinswoning gelegen. Winkels, horeca,… vindt men hier op wandelafstand terug alsook scholen, warenhuizen en tal van andere voorzieningen. Openbaar vervoer is er voor de deur en is er een vlotte bereikbaarheid naar het station en belangrijke invalswegen. Het huis zelf is reeds voorzien van nieuwe ramen in PVC kader en centrale verwarming op aardgas (nieuwe chauffageketel van Vaillant). De ideale woning op de ideale locatie!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte, met extra hoge plafonds, waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de keuken met ontbijtruimte, een aparte wasplaats en een gastentoilet. Aangenaam genieten kan men op het zonnig terras. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien wastafel, toilet en ligbad met douche. Op het 2de verdiep, reeds bereikbaar met vaste trap, kan met 2 extra kamers creëren of inrichten als ‘master bedroom’.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZELLIGE WONING MET GROTE TUIN EN UITWEG
Molenstraat 187 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezellige-woning-met-grote-tuin-en-uitweg-te-assebroek

Deze gezellige woning is gelegen op een uiterst rustige locatie op wandelafstand van het natuurdomein ‘De Gemene Weidebeek’ en ‘De Assebroekse Meersen’. De nabijheid van diverse supermarkten, openbaar vervoer, scholen,… maken van dit huis de ideale stek voor een jong en actief koppel/gezin. Dubbel glas is reeds aanwezig , verwarming op aardgas, een geďsoleerd dak en een regenwaterput! Achteraan is er het zonnig terras met grote tuin en buitenberging. Hier is ook een zeer praktische uitweg, ideaal voor het veilig parkeren van fietsen of ander materiaal!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte met aansluitend de geďnstalleerd keuken van waar het terras en tuin bereikbaar zijn. De badkamer is achteraan gelegen. 2 volwaardige slaapkamers zijn er op het 1ste verdiep. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar extra (slaap)kamers kunnen worden gemaakt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN WONING MET TERRAS, UITWEG EN GARAGE TE KRISTUS-KONING
Werfstraat 53 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-woning-met-terras-uitweg-en-garage-in-kristus-koning

In de bekende en gerenommeerde buurt Kristus-Koning is deze halfopen woning gelegen. Winkels, horeca,… vindt men hier op wandelafstand terug alsook scholen, warenhuizen en tal van andere voorzieningen. Openbaar vervoer is er voor de deur en er is een vlotte bereikbaarheid naar het station en belangrijke invalswegen. Het huis is uitgebouwd geweest en voorzien van dubbel glas, een geďsoleerd plat dak en verwarming. Bovendien is er een zeer praktische uitweg achteraan via het terras. De garagebox kan worden aangekocht voor €55.000,-. Elektriciteit is aanwezig, perfect voor het opladen van fietsen, steps, wagens,… en een automatische poort.
Door de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de open leefkeuken met ontbijtruimte, een aparte wasplaats en de badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een extra kamer die kan ingericht worden als bureau, kinderkamer,… of op smaak van de nieuwe eigenaar(s). Aangenaam genieten kan men op het zonnig terras met uitweg. Hier is een extra berging waar men eventueel een extra koelkast/frigo kan plaatsen of voor het parkeren van fietsen en ander rollend materiaal.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ALLEENSTAANDE BUNGALOW
Vaartdijk Noord 3 - 8400 Oostende

ALWEER SUCCESVOL VERKOCHT DOOR ONZE ZAAKVOERDER Patrick De Smet. Bel 0475 27 98 91 voor een schatting van uw eigendom.
Deze zeer verzorgde en zonovergoten woning, met tuin voor en achteraan, gelegen aan het kanaal Oostende-Brugge en dus ideaal voor de hengelaar. Is ideaal voor 2 of 3 personen of als buitenverblijf. Gelegen in een rustige en doodlopende straat, op amper 300 meter van het winkelcentrum Bredene/Sas met tal van diverse handelszaken, fitnesscentrum,... Horeca en winkels in de dichte omgeving. Ook het strand en centrum zijn vlot bereikbaar.
De woning omvat: een inkomhal, een gezellige woonkamer met houtkachel, ing. keuken, badkamer met instapdouche , 2 volwaardige slaapkamers, bergplaats en veranda.
Deels dubbel glas, alle vensters voorzien van rolluiken. Elektrische installatie is recent gekeurd.
Oppervlakte 513m˛. (Gvg, Igb, Gmo, Gvkr, Gvv))
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGEZELLIGE WONING MET TUIN OP WANDELAFSTAND VAN CENTRUM BRUGGE
Wantestraat 5 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezellige-woning-met-tuin-op-wandelafstand-van-centrum-brugge

Deze instapklare stadswoning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van station, winkels, scholen, openbaar vervoer,… Door deze locatie kan men genieten van de rust van Assebroek waar men toch de voordelen van het historisch centrum van Brugge heeft. Reeds is deze woning voorzien van dubbele beglazing en verwarming op aardgas. In de zonnige tuin met terras is het genieten van de rust en privacy.
Op het gelijkvloers is er de inkomhal met doorgang naar de gezellige leefruimte met open keuken voorzien kookplaten op gas, dampkap en lichtkoepel. De badkamer is vernieuwd met grote douche wastafel en toilet. Het 1ste verdiep heeft 2 volwaardige slaapkamers. De zolder is bereikbaar met vaste trap en heeft ruimte om ingericht te worden als extra (slaap)kamers. Het onderdak is reeds geplaatst, dus klaar om te isoleren, en er zijn 2 Velux-ramen voorzien.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TYPISCH BRUGSE WONING
Sint-Jorisstraat 57 - 8000 Brugge

STARTPRIJS, ieder hoger bod zal overgemaakt worden aan de verkoper.
Welkom in deze gezellige authentieke woning doch voorzien van modern comfort. De woning heeft een gezellige living met balkenplafond, recente keuken en badkamer. Er zijn 2 slaapkamers en een bureau of extra zithoek. Verder is er een zonnig stadstuintje met berging.
Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

Voor meer info : www.desmetpoupeyebrugge.be

(wche, gvv, gvg, gmo, gvkr)vrij : bij akte
€ 235.000,00
CHARMANTE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN UITWEG
Astridlaan 38 - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/charmante-woning-met-3-slaapkamers-en-uitweg

Nabij het centrum van Assebroek is deze ruime, charmante woning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn alle voorzieningen in de directe nabijheid gelegen met op fietsafstand het centrum van Brugge. Centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), geďsoleerde vloeren, een geďsoleerd dak,… zijn hier reeds aanwezig. Uniek aan het eigendom is de uitweg die uitkomt in de grote berging achteraan het terras, perfect voor het plaatsen van fietsen of ander rollend materiaal.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van oven, elektrische kookplaten, spoelbak,… met een aansluiting voor de vaatwas/wasmachine. Achteraan is een leuk zitgedeelte met lichtkoepel die doorgang geef via groot raam naar het zuidwest georiënteerd terras. Verder is er op het gelijkvloers berging en de badkamer met douche, wastafel en toilet. Het eerste verdiep en tweede verdiep hebben in totaal 3 slaapkamers. Deze hebben telkens een eigen sanitaire voorziening. Daarnaast er de praktische zolderberging. Buiten is er extra berging alsook een orangerie.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN TUIN
Kartuizersstraat 11 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-tuin-op-wandelafstand-van-centrum-brugge

Deze karaktervolle, solide gezinswoning is gelegen op een zonnig perceel van 168 m˛ nabij de Damse Vaart, Brugse binnenstad, winkels, openbaar vervoer,... De ideale locatie voor jonge, actieve gezinnen die willen genieten van de ruimte en groen die Sint-Kruis heeft te bieden, dit allemaal op wandelafstand van centrum Brugge. Voorzieningen zoals centrale verwarming op aardgas, een geďsoleerd dak, betonnen structuren (2 verdiepen) en een praktische kelder zijn hier aanwezig.
De woonst zelf geniet reeds van een moderne indeling. Door de inkomhal met vestiairemogelijkheid treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met aansluitend de keuken. Hier is doorgang naar de Zuid West gerichte tuin. Verder is er op het gelijkvloers een badkamer, berging en de kelder. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige met op het 2de verdiep, bereikbaar via vaste trap, de 3de grote slaapkamer. De mogelijkheid bestaat om deze op te splitsen zodat er in totaal 4 volwaardige slaapkamers zijn! In de tuin is het aangenaam genieten van licht, rust en privacy!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING MET GARAGE
Nachtegaalstraat 14 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-woning-met-garage-in-rustige-buurt-te-assebroek

In een rustige buurt van Assebroek is deze halfopen woning gelegen in vogelvlucht van de Brugse binnenstad. Supermarkten, openbaar vervoer, scholen,… vindt men op wandelafstand terug alsook de bereikbaarheid naar het station. De gezinswoning is voorzien van centrale verwarming op aardgas en een geďsoleerd dak. Via de oprit is de grote garage bereikbaar, perfect voor het parkeren van een wagen, fietsen of stockeren van materiaal. Hier is ook een extra zolder voorzien.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. De open keuken is voorzien van de nodig toestellen, extra aparte berging en heeft de ruimte voor het plaatsen van een extra ontbijttafel. Vanuit de keuken heeft men doorgang naar het terras waar het aangenaam genieten is van de rust en privacy! Het eerste verdiep telt 4 kamers. Deze kan men inrichten tot slaapkamers, badkamer en extra bureau-/hobbyruimte. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap. Hier kunnen extra kamers worden ingericht of kan dienst doen als berging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TE RENOVEREN HALFOPEN WONING MET GARAGE EN TUIN
Velodroomstraat 64 - 8200 Sint-Michiels

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be of kom langs op ons kantoor te 8310 Assebroek - Generaal Lemanlaan 202.

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/te-renoveren-halfopen-woning-met-garage-en-tuin-te-sint-michiels

Op een centrale locatie te Sint-Michiels is deze halfopen gezinswoning met garage gelegen. Hier een vlotte bereikbaarheid naar winkels en supermarkten alsook naar de ring van Brugge. De woning zelf is reeds voorzien van hoogrendementsglas in PVC kader en verwarming op aardgas. Er is een grote, zonnige tuin bereikbaar vanuit de garage en de woning. De garage zelf is bereikbaar via een oprit waar er extra parkeerplaats is.
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met aansluitend de keuken. Verder is er op het gelijkvloers een badkamer, veranda, kelder en garage. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en 2 extra kamers die kunnen worden gebruikt als bureau, dressing, kinderkamer of voor het installeren van een badkamer. De zolder is bereikbaar via schuiftrap maar er kan een vaste trap worden voorzien. Hier kunnen 2 tot 3 extra (slaap)kamers worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING MET GROTE TUIN
Rustenburgstraat 61 - 8000 Brugge

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-grote-tuin-te-brugge

Op een boogscheut van de Scheepsdalebrug, en dus van centrum Brugge, is deze gezinswoning gelegen. Door zijn centrale locatie liggen alle winkels op wandelafstand met ook een vlotte verbinding naar de belangrijke invalswegen. Het huis is voorzien van een geďsoleerd dak en conform gekeurde elektriciteit. Bovendien is er een grote zuidwest gerichte tuin met terras achteraan waar het aangenaam genieten is.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte met aansluitend de geďnstalleerd keuken van waar het terras en tuin bereikbaar zijn. De badkamer is achteraan gelegen. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers met 2 extra kamers die als kinderkamers of bureau kan worden gebruikt. De mogelijkheid bestaat om de zolder bij de woning te betrekken waarbij er zo extra (slaap) kamers kunnen worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)STADSWONING MET TERRAS IN CENTRUM BRUGGE
Kwekersstraat 41 - 8000 Brugge

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/stadswoning-met-terras-in-centrum-brugge

Grenzend aan de Langestraat, in het historisch stadscentrum, is deze stadswoning gelegen. Winkels, horeca en tal van andere voorzieningen vindt men hier op wandelafstand terug. Ook is er een vlotte verbinding naar het station en andere invalswegen. De woning heeft reeds wat werken ondergaan. Zo is het dak voorzien van onderdak en isolatie, is er dubbel glas, is de elektriciteit conform gekeurd en is de woning aangebouwd geweest waar nu de grote, open keuken is.
Via de inkomhal treed men binnen in deze leefruimte met nieuwe keuken waar er genoeg plaats is voor een extra eetgedeelte. Verder is er nog een gastentoilet en een bureauruimte. De 1ste verdieping telt 2 slaapkamers en een badkamer waar de zolder ook bereikbaar is onder het nieuwe dak. De mogelijkheid bestaat om dit verdiep toegankelijk te maken door middel van een vaste trap. Naast alle parken en terrassen in de Stad Brugge kan maar hier ook vertoeven op het gezellig privé terras die bereikbaar is via een groot schuifraam in de keuken.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 249.000,00
KARAKTERVOLLE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Van Steenestraat 45 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/karaktervolle-woning-op-ruim-perceel-nabij-centrum-brugge

Deze karaktervolle woning is gelegen in een rustige straat op een zuidwest gericht perceel van 336 m˛ en dit in vogelvlucht van centrum Brugge. Bakkerijen, slagers, buurtwinkels, openbaar vervoer,… liggen in de directe nabijheid gelegen. Het huis wordt gekenmerkt door zijn plafondhoogte, sierschouwen, ornamenten,… en al het mooie die een herenwoning met zich meebrengt. Momenteel huren de eigenaars een garage op het naburig perceel. Indien de koper dit wenst, kan deze worden overgenomen.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte afgewerkt in parket vloeren waar de mogelijkheid bestaat tot het plaatsen van een (hout)haard. Aansluitend is er een aparte eetplaats en keuken. Vanuit deze ruimtes is er doorgang naar de zonnige tuin met terras voorzien van bergingen. Verder is er op het gelijkvloers een toilet en een droge kelder. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en badkamer met ligbad, wastafel en toilet. De 2de verdieping is bereikbaar met een vaste trap waar 2/3 extra kamers kunnen worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TOFFE VERNIEUWDE RIJWONING
Weidestraat 26 - 8310 Assebroek

Deze woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge en het station.
Gezellige living, ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, 3 slaapkamers (waarvan 1 met dressing en 2 met ingemaakte kasten). Verder is er een zonnig terras en tuintje met tuinberging.
Goedgekeurde electriciteit tot in 2047.

(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS IN RUSTIGE WOONWIJK
Felix Timmermansstraat 23 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-3-slaapkamers-in-rustige-woonwijk-te-assebroek

In een doodlopende straat binnen een rustige woonwijk, is deze gezinswoning gelegen, grenzend aan het Park Steevens (Veltembos), de nieuwe groene long binnen de Stad Assebroek. Het Paalbos is op wandelafstand gelegen alsook supermarkten, winkels en openbaar vervoer. De locatie maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief gezin! De meeste ramen zijn vernieuwd met dubbel glas, er is regenwater voorzien en het dak staat volledig klaar om geďsoleerd te worden. Daarbovenop is er een uiterst praktische uitweg aan de voorkant van de woning, ideaal voor het plaatsen van fietsen, kinderwagens of ander materiaal en er is parkeerplaats op de oprit. In de Zuidwest gerichte tuin is het aangenaam genieten van de rust en privacy!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken die doorgang biedt naar de Zuidwest georiënteerde tuin met aangelegd terras. De tuinberging is voorzien van elektriciteit. Verder is er op gelijkvloers extra berging, een wasplaats, de gang naar de uitweg vooraan en aan gastentoilet. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en badkamer met wastafel, douche,… Extra berging is er op de zolder bereikbaar met een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Collegestraat 57 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-woning-met-3-slaapkamers

Deze halfopen woning in centraal gelegen te Assebroek in vogelvlucht van centrum Brugge. Scholen, winkels, openbaar vervoer,… liggen op wandelafstand alsook de supermarkten van de Maalse Steenweg en het station zijn vlot bereikbaar. Verwarming op aardgas, dubbel glas in isolerende kaders, conform gekeurde elektriciteit en een geďsoleerd dak zijn hier reeds aanwezig. Het zonnig terras is voorzien van extra berging en een lounge ruimte. Deze is gelegen aan een doodlopende straat achter het huis waardoor het hier genieten is van privacy en rust. Aan de zijkant is een garage, perfect voor het plaatsen van fietsen of ander materiaal.
De inkomhal met vestiaire is centraal in het huis gelegen die de leefruimte met de keuken verbindt. De keuken heeft voldoende ruimte voor een grote tafel te plaatsen en is voorzien van gaskookplaten, vaatwas, koelkast, dampkap,… Verder is er de kelder, aparte wasplaats en de badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, waarvan één kamer met dressing, met de 3de (duplex) slaapkamer op het 2de verdiep. Hier is ook een extra zolderberging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIGE STADSWONING
Ropeerdstraat 21 - 8000 Brugge

Instapklare stadswoning met aansprekende architectuur (bouwjaar 2002). Deze woning is gelegen in een verkeersarme straat met 1 richtingsverkeer en in een rustige omgeving in hartje Brugge en heeft een lage energiescore.
Via de Inkom met toilet en traphal kom je binnen in een leuke woonkamer met open ingerichte keuken. Er is een zonnig terras/koer/binnenpatio.
Op de 1e verdieping : nachthall met toilet, 1 ruime slaapkamers, badkamer met douche en een berging
Op de 2e verdieping : 1 grote slaapkamer
De woning is volledig geschilderd en heeft een bruikbare vloeroppervlakte van 85m˛.
Recent vernieuwd :
- Verwarmingsketel
- Keukenboiler
- Horren geplaatst en verduistering
- Kookplaat en dampkap
- Lavabo

Er is een mogelijkheid tot huren van garage waarvan de ingang naar de ondergrondse garagebox naast de woning is.
Kortom een ideale woning om zelf te bewonen, doch ook geschikt als belegging !!!
Voor meer info bel 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor in de Hoefijzerlaan 1 (´t zand) Brugge.
(Wche, Gvg, Gvv, Gmo, Gvkr)GEZINSWONING MET MOGELIJKHEID TOT 4 SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN
Julius Dooghelaan 26 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-mogelijkheid-tot-4-slaapkamers-en-zonnige-tuin-te-sint-kruis

In een rustige straat te Sint-Kruis ligt deze gezinswoning op een zuid gericht perceel van 180 m˛. Voorzieningen zoals winkels, horeca en openbaar vervoer zijn op wandelafstand gelegen alsook het historisch centrum van Brugge. Een ideale locatie voor mensen rustig doch centraal wensen te wonen. Het huis zelf is reeds voorzien van dubbel glas, verwarming op aardgas en een regenwaterput. In de zonnige tuin is het genieten van de rust en privacy.
De woonst zelf geniet reeds van een moderne indeling. Door de inkomhal met vestiairemogelijkheid treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met aansluitend de open keuken met ontbijtmogelijkheid. Verder is er op het gelijkvloers een apart toilet en de eerste badkamer met ligbad en douche. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers waarvan 1 kamer met eigen sanitair (douche, toilet en wastafel). De 3de en 4de slaapkamer liggen op het 2de verdiep on der het geďsoleerde dak.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)CENTRAAL GELEGEN WONING
Benedictijnenstraat 64 - 8310 Assebroek

STARTPRIJS, ieder hoger bod zal overgemaakt worden aan de verkoper.
Deze woning is gelegen op fietsafstand van de Brugse binnenstad en het station en heeft een ruime inkom met ingemaakte kasten, aangename living, ingerichte keuken, recent vernieuwde badkamer met inloopdouche, 3 ruime slaapkamers, terras en tuin.
Achteraan is er een uitweg voor fietsen. (Wg, Gvg, Gvv, Gvkr, Gmo)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

www.desmetpoupeyebrugge.be

vrij : bij akte
€ 285.000,00
RUIME RIJWONING
Cornelis Everaertstraat 6 - 8000 Brugge

Deze instapklare woning is gelegen net buiten het centrum van Brugge en is gelegen in een rustige straat. De woning heeft een ruime en lichtrijke living, ruime ingerichte keuken met toestellen, badkamer met ligbad-douche, 3 ruime slaapkamers, dressing, een Zuidgerichte terras en tuin met tuinberging. Goedgekeurde electricteit. Een echte aanrader !!!
(Wg, Gmo, Vg, GVV, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGOED GELEGEN HALFOPEN WONING
Groene Poortdreef 28 - 8200 Sint-Michiels

Deze woning is gelegen in een aangename omgeving, op korte afstand van het station, de Expressweg en het centrum van Brugge.
Met de nodige modernisatiewerken en eigen accenten kan deze woning uw nieuwe thuis worden.
De woning heeft 3 slaapkamers, een ruime in te richten zolder, Zuidgerichte tuin en een garage.

(Wg, Gvg, Gvv, Gmo, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beHANDELSHUIS MET WOONST
Gistelse Steenweg 186 - 8200 Sint-Andries

Centraal gelegen tussen stad Brugge en de Expressweg, bevindt zich deze vernieuwde ruime handels-rijwoning met 4 slaapkamers. De woning bestaat uit een voorkamer/ontvangstruimte van ong. 18m˛, living met eetplaats, open ingerichte keuken en badkamer met douche, dubbele lavabo en toilet. Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers waarvan 2 met ingemaakte kasten. De 4e grote slaapkamer bevindt zich op de 2e verdieping. Verder is er een terras en tuin met berging. Goedgekeurde elektriciteit. (Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

www.desmetpoupeyebrugge.be

vrij : onmiddellijk
€ 298.000,00
GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Toekomststraat 35 - 8310 Assebroek

https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/bel-%C3%A9tage-woning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin

Deze gezinswoning is gelegen in een groene, rustige straat in de directe omgeving van scholen, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen. De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint- Lucasziekenhuis, centrum Brugge,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De woonst is reeds voorzien van dubbel glas, centrale verwarming op aardgas, geďsoleerde vloeren en een regenwaterput geďnstalleerd op de nodige toestellen. De ruime inpandige garage, met doorgang tot de zuid west gerichte tuin achteraan, is een extra troef! Extra parkeerplaats is er op de oprit.
Door de centrale traphal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die doorgang geeft naar één van de twee zonnige terrassen met uitzicht op de tuin. De keuken is voorzien van de nodige toestellen met een ruime ontbijtmogelijkheid. Een berging en gastentoilet zijn ook te vinden op dit verdiep. De badkamer met ligbad en wastafel is gelegen op de tweede étage met 3 volwaardige slaapkamers en apart toilet. Via een schuiftrap is de geďsoleerde zolder bereikbaar. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, ruime garage, berging en aparte wasplaats. Een instapklare belétage met tal van voordelen!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TRAPGEVELWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Jakobinessenstraat 39 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/trapgevelwoning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin-in-centrum-brugge

Deze charmante trapgevelwoning met origine uit de 19e eeuw ademt geschiedenis. Het ligt in een rustige buurt en op wandelafstand van winkels (supermarkt, bakkerijen,…) en de Grote Markt. Het huis werd voorzien van een moderne uitbouw waardoor de moderne indeling reeds aanwezig is. De ramen zijn in dubbel glas, er is centrale verwarming op aardgas en het dak is geďsoleerd! De mogelijkheid bestaat om de garage achter het huis te huren rechtstreeks aan de eigenaar. Daardoor is er een praktische uitweg achteraan de woning,.
Door de inkomhal met vestiaire komt men via een dubbel opendraaiende deur binnen in de aangename leefruimte met open en volledig geďnstalleerde keuken. Vanaf hier is door een grote ruit de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Op het 1ste en 2de verdiep zijn er 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en extra toilet.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GARAGEBOX
Baron Ruzettelaan 291 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-aparte-garage-te-assebroek

Op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze halfopen gezinswoning gelegen. Op het eigendom is er een apart bijgebouw, ingericht als garage, bereikbaar via een oprit. Hier kunnen verschillende wagens worden geparkeerd of bestelwagens van zelfstandigen die graag hun materiaal binnen stockeren. Het huis is reeds voorzien van centrale verwarming op aardgas, een geďsoleerde en afgewerkte zolder. Het aangelegd terras is Oost gericht en heeft een uitweg aan de zijkant naar de oprit.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken voorzien van de nodige toestellen. Hierbij is een extra kelderberging aanwezig. Verder heeft men op het gelijkvloers een aparte wasplaats en een gastentoilet. Het eerste verdiep telt 3 slaapkamers en een gerenoveerde badkamer met douche, wastafel en toilet. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap. Deze is volledig opnieuw ingericht als extra kamers, perfect bruikbaar als de masterbedroom voor het huis met ruimte voor een eventuele dressing/bureau/… De ideale gezinswoning op de ideale locatie!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING MET 5 SLAAPKAMERS IN RUSTIGE WIJK
Felix Timmermansstraat 30 - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-gezinswoning-met-5-slaapkamers-in-rustige-wijk

In een doodlopende straat binnen een rustige woonwijk, is deze gezinswoning gelegen, grenzend aan het Park Steevens (Veltembos), de nieuwe groene long binnen de Stad Assebroek. Het Paalbos is op wandelafstand gelegen alsook supermarkten, winkels en openbaar vervoer. De locatie maakt van dit huis de ideale stek voor een actief gezin!
Alle ramen zijn dubbel glas in PVC, er is centrale verwarming op aardgas en er is een geďnstalleerde regenwaterput. Daarbovenop is er een aanhangende garage, ideaal voor het plaatsen van ene kleine wagen, fietsen, kinderwagens of ander materiaal. Extra parkeerplaats heeft men op de oprit. De grote tuin van 100 m˛ is zuidoost georiënteerd en heeft een buitenberging voorzien van elektriciteit.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken en uiterst praktische bijkeuken van waaruit de garage bereikbaar is. Verder is er op gelijkvloers extra kelderberging, de badkamer en gastentoilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers met 2 extra kamer die ingericht kunnen worden als kinderkamer, bureau, dressing,… De zolder is bereikbaar met een vaste trap waar extra (slaap)kamers kunnen worden ingericht.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS, GARAGE EN TUIN
Invalidenstraat 108 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-4-slaapkamers-garage-en-tuin-te-assebroek

In een rustige buurt van Assebroek is deze instapklare bel-étage gelegen in vogelvlucht van de Brugse binnenstad. Supermarkten, openbaar vervoer, scholen,… vindt men op wandelafstand terug alsook de bereikbaarheid naar het station. De gezinswoning zelf is voorzien van nieuw hoogrendementsglas, geďsoleerde vloeren, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel en een geďsoleerd dak. De extra troef aan een bel-étage woning is uiteraard de doorgang van de voorkant richting tuin alsook de inpandige garage waarbij er hier nog extra parkeerplaats is op en voor de oprit!
Het gelijkvloers is opnieuw ingericht. Deze bestaat uit een extra grote ruimte achteraan die kan worden gebruikt als bureel, extra slaapkamer of hobbyruimte. Bovendien is hier doorgang naar de zuidoost georiënteerde tuin waar het aangenaam genieten is van de rust en privacy. Verder is er op het gelijkvloers nog een gastentoilet en de garage. Het 1ste verdiep heeft ook een apart toilet in de hal, een grote leefruimte en recente keuken met vaatwas, oven, elektrische kookplaten,… Op dit verdiep is een groot terras met een trap richting de tuin. Het 2de verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche. De zolder is bereikbaar met een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING MET BIJGEBOUW OP PERCEEL VAN 1.110 M˛
Oude Dorpsweg 17 - 8490 Varsenare

Deze halfopen woning met bijgebouw is gelegen op een groen perceel van 1110 m˛ met vlotte verbinding naar invalswegen/E40 waarbij het centrum Jabbeke op wandelafstand is gelegen. Door deze centrale locatie zijn winkels, openbaar vervoer, horeca,… in directe nabijheid te vinden met een goede bereikbaarheid naar centrum Brugge. Op het perceel staat zowel het woonhuis als een bijgebouw van 100 m˛ die voor verschillende doeleinden kan worden aangewend. Deze is voorzien van elektriciteit en water. Door de toegangspoort is er tal van parkeerplaats op de oprit en een extra afgesloten garagebox.
Door de inkomhal van het woonhuis met vestiaire komt men binnen in de luchtige leefruimte die uitgeeft op de extra grote keuken met ontbijtmogelijkheid. Deze is geďnstalleerd met inbouw kasten en toestellen waar er uitzicht is op de zuid gerichte tuin. Aansluitend heeft men de praktische bijkeuken/wasplaats en badkamer. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 kamer een aparte ruimte heeft om een dressing te voorzien en een bergruimte/bureau. Het apart zolderverdiep is toegankelijk via schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 349.000,00
CENTRAAL GELEGEN DRIEGEVELVILLA
Magdalenastraat 1 - 8200 Sint-Andries

Deze eigendom (ontwerpen door architect Degeyter) is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge en het station.
De karaktervolle woning heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers), 2 badkamers, diverse kelders, een ruime zolder, garage met oprit en een zonnige tuin.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beINSTAPKLARE GEZINSWONING MET GROTE TUIN
Sijslostraat 139 - 8020 Oostkamp

Op een centrale locatie resideert deze instapklare en goed onderhouden gezinswoning. Door de ligging is er vlotte verbinding naar invalswegen, snelwegen alsook het centrum van Ruddervoorde waar supermarkten, bakkerijen, slagerijen,… te vinden zijn. Het gaat om een alleenstaand huis opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke, kwaliteitsvolle materialen. Het dak is geďsoleerd alsook spouwmuren, verwarming met vernieuwde accumulatoren, conform gekeurde elektriciteit, een geďnstalleerde regenwaterput, dubbel glas en een aangebouwde veranda met zonwering en doorgang naar de 2 terrassen en tuin. Parkeerplaats is er binnen in de garage met automatische poort, onder de carport of op de oprit.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend heeft men de vernieuwde keuken voorzien van vaatwas, oven, elektrische kookplaten, dampkap,… met ontbijtmogelijkheid. Verder is er op het gelijkvloers een slaapkamer/bureau en een badkamer met douche en wastafel. Het eerste verdiep is voorzien van de nodige maatkasten en bestaat uit een volwaardige slaapkamer en een recent gerenoveerde badkamer met ligbad, wastafel en inbouwkraanwerk. De grote tuin en beide terrassen zijn volledig aangelegd en hebben zon de ganse dag door.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

Nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklare-gezinswoning-met-grote-tuin-te-ruddervoordeINSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN UITWEG
Astridlaan 29 - 8310 Assebroek

Nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklare-woning-met-3-slaapkamers-en-uitweg

Nabij het centrum van Assebroek is deze ruime, charmante woning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn alle voorzieningen in de directe nabijheid gelegen met op fietsafstand het centrum van Brugge. Door de jaren heen zijn er enkele renovatiewerken uitgevoerd. Zo is er dubbel glas in PVC en houten raamkader, een geďsoleerd dak, nieuwe centrale verwarming op aardgas (Vaillant) en conform gekeurde elektriciteit. Voorzieningen zoals regenwater liggen klaar om geďnstalleerd te worden. De zij-ingang tot aan de tuin maakt het uiterst praktisch om materiaal van voor naar achter te brengen zonder het privé gedeelte te betreden. Privé staanplaats voor de deur aanwezig! M.a.w. de perfecte woning voor jong en actieve gezinnen!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de ruime leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Deze ruimte wordt gekarakteriseerd door zijn hoge plafonds met grote ramen voor een ideale lichtinval. Aansluitend is er een grote keuken met ontbijtmogelijkheid, de wasplaats en een aparte bureau-/polyvalente ruimte. Vanuit deze ruimte en de keuken is de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en geďnstalleerde badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Het opgeknapte 2de verdiep is ingericht als ‘master bedroom’ met dressing en berging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)IN OPTIE NA KIJKDAG!
Greenhillstraat 42 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/moderne-gezinswoning-met-uitweg-nabij-de-brugse-binnenstad

In een rustige zijstraat van de hier in Brugge bekende Baron Ruzettelaan, op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze ruime en moderne gezinswoning gelegen. Het eigendom is uitgebouwd in 2009 met een moderne keuken waarbij de riolering ook vernieuwd is. Bij de renovatie zijn de ramen en het dak vernieuwd en geďsoleerd. Nutsvoorzieningen zoals een geďnstalleerde regenwaterput, grondwaterput, centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit,… zijn hier aanwezig. Daarbovenop is het huis asbestveilig! Achteraan het terras is een uitweg, ideaal voor het binnenplaatsen van fietsen of ander materiaal.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. De open keuken is geďnstalleerd met alle toestellen (vaatwas, oven, inductiekookplaat,…) en heeft een lichtkoepel. Vanaf hier is terras bereikbaar waar het aangenaam genieten is van zon, rust en privacy. Het gelijkvloers heeft verder nog een kelder, aparte wasplaats en badkamer met douche, wastafel en een apart toilet. 2 volwaardige slaapkamers zijn er op het 1ste verdiep alsook een ruimte die als dressing of bureau kan worden gebruikt. Op het 2de verdiep, bereikbaar met vaste trap, is er de mogelijkheid tot het maken van 1 tot 2 extra kamers!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE RUIME WONING MET GARAGE
Prins Karellaan 15 - 8310 Assebroek

Deze woning is gelegen in het centrum van Assebroek, op fietsafstand van het centrum van Brugge, nabij diverse winkels, scholen en openbaar vervoer.
De ruime living met aanpalende keuken met een aansluitende binnenplaats/terras. Ruime badkamer, 4 slaapkamers, zolderkamer, ruime garage en fietsenpoortje. (sted. inl. in aanvraag)
Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).
Voor meer info : https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-woning-assebroek/6273989?dosearch=True&pageindex=1&pagesize=10&rentedperiod=30&searchpage=Offer&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&sorts=Dwelling&transactiontype=SaleALLEENSTAANDE WONING MET POTENTIEEL
Sint-Kristoffelstraat 18 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/alleenstaande-woning-met-potentieel

Dit mooi pand bevindt zich op een toplocatie: in een rustige buurt op loopafstand van het centrum van Assebroek en op een steenworp van bos, natuurgebieden, sportaccommodaties, winkels, openbaar vervoer, horeca en scholen. Ook het gezellig historisch centrum van Brugge is zeer gemakkelijk bereikbaar, evenals de in- en uitvalswegen.
Via de inkomhal met trap en vestiaire ondekt u de ruime en lichtrijke living die doorgang geeft tot de tuin met terras en tot de keuken met (wijn)kelder. Verder treft op het gelijksvloers nog een zonnige polyvalente ruimte aan, gastentoilet, wasplaats en garage. Op de eerste verdieping vindt u 3 ruime, ook lichtrijke slaapkamers, 1 kleinere ruimte (dressing? extra badkamer?) , de badkamer met ligbad, lavabo en toilet, 2 bergruimtes en toegang tot de zolder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN WONING (EV. MET PRAKTIJK)
Knesselarestraat 186 - 8730 Oedelem

Deze woning werd in 2021-2022 vernieuwd en opgefrist.
Ruime zonnige living met aanpalende veranda, nieuwe ing. keuken met toestellen, badkamer, praktijkruimte of gelijkvloerse slaapkamer.
Op de verdieping zijn er een mogelijkheid voor 2 slaapkamers en een badkamer of 3 slaapkamers.
Verder is er een terras en tuin waar de zon van ´s morgens tot ´s avonds schijnt.
Volledig nieuwe en goedgekeurde electriciteit, nieuwe ramen, nieuwe centrale verwarming,..... de gevels en het gelijkvloers is ook volledig geschilderd.
Mogelijkheid tot het plaatsen van een carport.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beINSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Ronsaardbekestraat 35 - 8000 Brugge

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin

Deze ruime woning heeft door de jaren heen wat renovatiewerken ondergaan. Zo is er hoger rendementsbeglazing in PVC, vernieuwd centraal chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), een volgens de norm geďsoleerde dak, vernieuwde en conform gekeurde elektriciteit,… allemaal zaken die ervoor zorgen dat het hedendaags en modern wooncomfort aanwezig is. Dit in combinatie met grote ruimtes maken van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen, bakkerijen, slagerijen,… op wandelafstand bereikbaar zijn alsook het bruisend stadscentrum van Brugge.
Door de inkomhal met vestiaire, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de moderne keuken voorzien van vaatwas, elektrische kookplaten, oven, dampkap,… Verder is er een wasplaats en een volledig geďnstalleerde badkamer met moderne inloopdouche, toilet en wastafel. Het eerste verdiep telt 2 grote slaapkamers en extra toilet. Het 2de verdieping is bereikbaar met vaste trap waar een 3de slaapkamer mogelijk is of een bestemming naar keuze van de nieuwe eigenaar. Deze kan perfect ingericht als 2 ruimtes waardoor meerdere (slaap)kamers kunnen worden gemaakt. Buiten kan men aangenaam vertoeven in de zonnige en privatieve tuin. Centrale locatie, instapklaar, modern,… deze gezinswoning heeft het allemaal!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 375.000,00
WONEN AAN DE REIEN
Gouden-Handrei 4 - 8000 Brugge

Deze woning is gelegen aan de Gouden-Handrei in een verkeersvrije straat.
De living heeft uitzicht op de reien, er is een recent ingerichte keuken met toestellen, badkamer, 2 slaapkamers, dressing of bureau (ev. 3e slaapkamer), koertje en in te richten geďsoleerde zolder.

(sted. inl. in aanvraag)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).
www.desmetpoupeyebrugge.be

vrij : onmiddellijk
€ 375.000,00
INSTAPKLARE WONING
Vrijheidsstraat 49 - 8310 Assebroek

VERKOCHT bij het 1e bezoek !!!
De woning werd vernieuwd en afgewerkt met oog voor detail.
Zo werd er ook enorm rekening gehouden met de materiaalkeuze, waardoor deze woning enorm energiezuinig is.
Inkom met gastentoilet, living met parket en zicht op de tuin, compleet ingerichte keuken, wasplaats, 3 slaapkamers, badkamer met dubbele lavabo, ligbad, toilet en inloopdouche. Verder is er een zonnig terras en leuke tuin.
Deze woning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad, vlotte verbinding naar het station,....
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info bel 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor in de Hoefijzerlaan 1 (´t zand) Brugge.ENERGIEZUINIGE BEL-ÉTAGE MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Invalidenstraat 100 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/admin/entries/property/70856-instapklare-bel-%C3%A9tage-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin-te-assebroek?site=nlBe#tab--notifications

In een rustige buurt van Assebroek is deze instapklare bel-étage gelegen in vogelvlucht van de Brugse binnenstad. Supermarkten, openbaar vervoer, scholen,… vindt men op wandelafstand terug alsook de bereikbaarheid naar het station. De gezinswoning zelf is voorzien van nieuw hoogrendementsglas, geďsoleerde vloeren, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel en een geďsoleerd dak. De extra troef aan een bel-étage woning is uiteraard de doorgang van de voorkant richting tuin alsook de inpandige garage waarbij er hier nog extra parkeerplaats is op en voor de oprit!
Het gelijkvloers is opnieuw ingericht. Deze bestaat uit een extra grote ruimte achteraan die kan worden gebruikt als bureel, extra slaapkamer of hobbyruimte. Bovendien is hier doorgang naar de zuidoost georiënteerde tuin waar het aangenaam genieten is van de rust en privacy. Verder is er op het gelijkvloers nog een gastentoilet en de garage. Het 1ste verdiep heeft ook een apart toilet in de hal, een grote leefruimte en recente keuken met vaatwas, oven, elektrische kookplaten,… Op dit verdiep is een groot terras met een trap richting de tuin. Het 2de verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer met dubbele wastafel, toilet en douche. De zolder is bereikbaar met een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ZORGELOOS WONEN IN DEZE ENERGIECONFORME GEZINSWONING
Vossensteert 144 - 8310  Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/zorgeloos-wonen-in-deze-energieconforme-gezinswoning-te-assebroek

Deze gezinswoning is volledig conform de strenge energiewetgeving van 2040 waardoor de nieuwe eigenaars zorgeloos kunnen wonen zonder rekening te moeten houden met toekomstige (isolatie)werken. Bij de grondige renovatie in 2023 is de vloerplaat vernieuwd en geďsoleerd, is er een nieuw gescheiden rioleringssysteem geplaatst en is er een vol automatisch ventilatiesysteem D geďntegreerd. Bovendien zijn alle buitenmuren van kop tot teen geďsoleerd. Daarbovenop zijn er 6 zonnepanelen voorzien, een nieuwe regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen (toiletten, buitenkraan,…), hoogrendementsglas in isolerend kader en centrale verwarming op aardgas met condenserende hoogrendementsketel.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van een inbouw oven en microgolf, inductiekookplaat met dampkap, vaatwasmachine, koelkast,… . Aan het gezellig eiland kan men kokerellen, gezellig dineren, genieten van andermans kookkunsten of gewoon plaatsnemen om te werken. Het aangelegd terras met tuin is toegankelijk via het groot schuifraam. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. Pluspunt, hier zijn inbouwkasten voorzien. Het 2de verdiep betreft een 3de slaapkamer voorzien van een eigen wastafel.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ALLEENSTAANDE VILLA
Legendaledreef 43 - 8020 Oostkamp

Deze alleenstaande villa omvat een o.a. een ruime living, ing. keuken, ruime badkamer, 3 slaapkamers (waarvan 1 masterbedroom), een garage voor 2 wagens, terras en grote tuin. Opp. 1470m˛.
(wg, gmo, gvkr, gvg, gvv)
Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).
Voor meer info: www.desmetpoupeyebrugge.beKARAKTERVOLLE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GARAGE
Astridlaan 83 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/karaktervolle-gezinswoning-met-4-slaapkamers-en-garage-te-assebroek

De authentieke elementen van deze karaktervolle gezinswoning zijn goed bewaard gebleven. De marmeren vloeren in de inkomhal, de prachtige open haard in de leefruimte en de hoge plafonds maken het gevoel compleet. Dubbele beglazing en centrale verwarming met condenserende ketel zijn hier aanwezig. Het huis is gelegen op een hoekligging waardoor de aparte garagebox van 25 m˛ bereikbaar is via de Vooruitgangstraat. De woning is gelegen op uitmuntende locatie op wandelafstand van openbaar vervoer, winkels, … en op een boogscheut van het station.
Op het gelijkvloers komt men binnen via de inkomhal met vestiaire, berging en gastentoilet. De leefruimte met open haard en eetplaats sluit hierop aan alsook de geďnstalleerde keuken voorzien van toestellen en inbouwkasten. Vanuit de keuken is er doorgang naar de tuin met terras die volledig is aangelegd met bomen en struiken. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een wasplaats/bureau en een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel. Het 2de verdiep is bereikbaar via een vaste trap en kan opgedeeld worden in 3 extra kamers of als zolderruimte.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : In overleg
€ 435.000,00
DEELS GERENOVEERDE WONING OP PERCEEL VAN 1.738 M˛
Moubekestraat 23 - 8211 Aartrijke

Deze deels gerenoveerde woning is gelegen in het rustige Aartrijke op een groen perceel van 1.738 m˛! Zijn ligging in de velden zorgen voor openheid, privacy en uitzonderlijk mooie vergezichten. Ook de bereikbaarheid naar invalswegen (N32, E403,…), centrum Aartrijke en de nabijheid van winkels zijn pluspunten. Reeds is er in het eigendom dubbel glas aanwezig, conform gekeurd elektriciteit (2043), centrale verwarming op aardgas en een geďsoleerd dak waarbij de keuken volledig is uitgebouwd richting tuin. Hier zijn ook 2 garages aanwezig elk bereikbaar via een aparte oprit.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Vanuit hier is doorgang via groot raam naar het zonnig terras. Aansluitend is er de vernieuwde keuken voorzien van oven, koelkast, elekrische kookplaten,… Het gelijkvloers biedt verder nog twee extra bureauruimtes/slaapkamers, wasplaats, berging en een badkamer met inloopdouche, dubbel wastafel en apart. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. De perfect woning voor eigenaars die wensen van ruimte, rust en privacy!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 10 m˛
- Leefruimte: 15 m˛
- Eetplaats: 15 m˛
- Keuken: 37 m˛
- Badkamer: 8 m˛
- Wasplaats: 5 m˛
- Slaapkamer 1/bureau 1: 12 m˛
- Slaapkamer 2/bureau 2: 11 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal: 12 m˛
- Slaapkamer 3: 28 m˛
- Slaapkamer 4: 22 m˛GEZINSWOING MET BIJGEBOUW OP 447 M˛
Kerkeweg 24 -  8490 Jabbeke

Nabij het gezellige centrum van Snellegem is deze alleenstaande en volledige instapklare gezinswoning met bijgebouw gelegen op een perceel van 447 m˛. Van hier is een vlotte verbinding naar autosnelwegen en andere belangrijke invalswegen. Winkels, openbaar vervoer en tal van andere voorzieningen liggen in de nabije omgeving. De perfecte locatie voor mensen die centraal wensen te wonen! Dubbel glas, conform gekeurde elektriciteit, alarmsysteel, centrale verwarming op aardgas een geďsoleerd dak, geďnstalleerde regenwaterputten (2 x 10.000 liter),… dit huis heeft het allemaal. Het bijgebouw, bouwjaar 2015, van maar liefst 60 m˛ is gebouwd uit kwaliteitsvolle materialen met grote ruiten die in de zomer volledig open kunnen schuiven. In de zonnige tuin is het aangenaam genieten van rust, privacy en de unieke groene vergezichten.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de grote leefkeuken voorzien van alle toestellen (oven, microgolf, inductie kookplaten, aansluiting vaatwas,…) met ontbijtmogelijkheid. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en moderne badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. De masterbedroom ligt op het 2de verdiep en is voorzien van de nodige maatkasten. Het bijgebouw, ideaal voor een praktijk, kantoorruimte of salon, heeft een inkom met gastentoilet, sanitair en 2 aparte ruimtes die kunnen gebruikt worden naar smaak van de eigenaar.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 4 m˛
- Leefruimte: 34 m˛
- Keuken: 26 m˛
- Badkamer: 11 m˛
- Wasplaats: 7 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal: 7 m˛
- Slaapkamer 1: 20 m˛
- Slaapkamer 2: 14 m˛

2DE VERDIEP
- Slaapkamer 3: 27 m˛

BIJGEBOUW
- Onthaal: 11 m˛
- Praktijk 1: 19 m˛
- Badkamer: 3 m˛
- Praktijk 2: 19 m˛ARCHITECTURALE BUNGALOW MET ZICHT OP VELDEN
Knesselarestraat 66 - 8730 Oedelem

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/architecturale-bungalow-op-1-628-m%C2%B2-met-zicht-op-de-velden-te-oedelem

In een doodlopende straat, met een uitgestrekt zicht op de velden, resideert deze architecturale bungalow. Naast zijn rustige locatie, ligt deze op een boogscheut van het centrum van Oedelem. Supermarkten, horeca, bakkerijen, slagerijen,… zijn telkens of wandelafstand gelegen. Het zonnig perceel is 1.623 m˛ groot waar men de ganse dag door kan genieten van zon, rust en privacy. Het huis zelf is voorzien van een geďsoleerd dak, hoogrendementsglas en centrale verwarming. Parking is er op de oprit of in de inpandige garage die zich onder het huis bevindt. De kelder zelf strekt zich uit over de volledige woning.
De centrale inkomhal verbindt de verschillende ruimtes met elkaar alsook de aparte vestiaire met gastentoilet. De lichtrijkheid van de leefruimte is de danken aan de geďsoleerde ramen die zich tot op de grond strekken. Parketvloeren en de centraal opgestelde houthaard dragen hier bij tot de gezellige sfeer. Door de schuiframen is er een goede connectie tussen binnen- en buitenruimte. Aansluitend is er de keuken met plaats voor ontbijtmogelijkheid. De 3 slaapkamers en aparte bureauruimte liggen aan de andere kant van de woning. 2 van de 3 slaapkamers hebben hun eigen badkamer. De kelderruimte bestaat uit verschillende aparte bergingen met uiteraard ook de grote dubbele garage die plaats biedt aan meerder wagens.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Spreeuwenweg 59 - 8210 Zedelgem

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinige-gezinswoning-met-4-slaapkamers

Deze energiezuinige gezinswoning (label B) is gelegen in een rustige, doodlopende straat op een zucht van de markt van Zedelgem. Winkels, supermarkten, horeca, openbaar vervoer,…, bevinden zich in de directe omgeving alsook is er een vlotte verbinding naar invalswegen en Stad Brugge. In 2016 is het huis voorzien van een nieuwe aanbouw in glas die uiteraard voldoet aan de strenge energienormen. Bijkomend zijn er 14 zonnepanelen, een zonneboiler alsook een geďnstalleerde regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen. Er is centrale verwarming op aardgas, een centraal aircosysteem, conform gekeurde elektriciteit, hoogrendementsglas, een nieuw geďsoleerd dak (2023), … m.a.w. een instapklare woning die voldoet aan de hedendaagse normen! In de zuidwest georiënteerde tuin met berging is het genieten van de rust en privacy.
Door de inkomhal met gastentoilet en vestiaire treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte die opgedeeld is in een eet- en zitruimte en een kwalitatieve open maatkeuken. Deze is recent geplaatst (2020) en is voorzien van een vaatwasmachine, inductie kookplaten, koelkast, inbouw microgolf en heteluchtoven met een natuurstenen afwerking. Het eerste verdiep telt 3 slaapkamers, een aparte bureau- of kinderkamer en een badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet. Het bovenste verdiep is bereikbaar via een vaste trap en kan fungeren als slaapkamer of kan naar eigen smaak worden ingericht. De garage beschikt over een automatische poort en op de oprit is er plaats voor 2 wagens.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING NABIJ CENTRUM BRUGGE
Sportstraat 45 - 8310  Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinig-label-a-woning-met-high-end-afwerking-nabij-centrum-brugge

Deze unieke woning is conform de strenge energiewetgeving in Vlaanderen. Hierdoor is er meer comfort, een lagere energierekening en bovenal goed voor het klimaat! Naarmate de jaren zal de energienormering strenger worden wat voor dit huis geen probleem is. Het is m.a.w. een voorbeeld waaraan alle andere woningen in de toekomst zullen moeten voldoen. De geďsoleerde vloerplaat, het gescheiden rioleringssysteem, het centraal verwarmingssysteem, elektriciteit (conform tot 2048), ramen,… zijn compleet nieuw. Daarbovenop zijn er 8 zonnepanelen voorzien en zijn de muren van kop tot teen geďsoleerd alsook het dak. Mogelijkheid tot aankoop aan verlaagd registratierecht! Grondplannen en volledig postinterventiedossier aanwezig! Mogelijkheid tot huren garage aan overkant van de straat! Deze woning wordt u aangeboden met een instelprijs.

De high-end afwerking zoals de maatkeuken met AEG-toestellen, de parketvloeren, inbouwkasten,… maken van dit huis een echte parel. De inkomhal is voorzien van gastentoilet en 2 grote schuifdeuren voor vestiaire en/of het plaatsen van een fiets. Door de stalen deur treedt men binnen in de lichtrijke, open leefruimte. Hier kan het salon worden voorzien en is er aansluitend een extra ruimte voor het plaatsen van een bureau, speelkamer,… De open keuken is naast al zijn toestellen (AEG) ook voorzien van eiland waaraan men kan eten of genieten van andermans kookkunsten. Een grote tafel kan aan het schuifraam worden gezet. Het eerste verdiep telt 2 slaapkamers en badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De 3de slaapkamer ligt op het 2de verdiep en heeft zijn eigen badkamer met ligbad, dubbele wastafel en 3de toilet. Via een schuiftrap is de zolder bereikbaar.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 11 m˛
- Leefruimte: 31 m˛
- Keuken: 12 m˛
- Eetplaats: 14 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal 1: 6 m˛
- Slaapkamer 1: 18 m˛
- Slaapkamer 2: 12 m˛
- Badkamer 1: 6 m˛

2DE VERDIEP
- Nachthal 2: 3 m˛
- Badkamer 2: 12 m˛
- Slaapkamer 3: 21 m˛

vrij : Onmiddellijk
€ 449.000,00
BURGERHUIS MET 6 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN NABIJ BRUGGE
Generaal Lemanlaan 194 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/burgerhuis-met-6-slaapkamers-en-grote-tuin-te-assebroek

Deze burgerijwoning is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kunnen gaan met het hedendaags wooncomfort. Dubbel glas, geďsoleerde daken conform gekeurde elektriciteit,… in combinatie met metershoge plafonds, ornamenten, originele schouwen en deuren maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen horeca en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op enkele minuten wandelen is gelegen. In de zuidwest gerichte tuin met terras is het aangenaam genieten van de zon en privacy. Achteraan ligt een bijgebouw voorzien van water en elektriciteit, perfect voor het inrichten van hobbyruimte of de moderne ‘(wo)mancave’!
Door de inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met inbouwcassette op hout. Hier is voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte met aansluitend de open keuken voorzien van de nodige toestellen met ATAG fornuis. Verder is er op het gelijkvloers extra berging, een apart gastentoilet en een extra ruimte die kan gebruikt worden als bureau of extra slaapkamer. De droge kelder is bereikbaar vanuit de inkomhal. Het 1ste verdiep is volledig ingericht in functie van ‘Masterbedroom’. Zo heeft deze slaapkamer zijn eigen walk in kleerkast met ensuite badkamer voorzien van ligbad met dubbele wastafel. De 3 andere slaapkamers zijn gelegen op het 2de en 3de verdiep. Een extra badkamer ligt op het tussenverdiep en is voorzien van inloopdouche, wastafel en toilet.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING GRENZEND AAN HET RYCKEVELDE BOS
Lorreinendreef 53 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-grenzend-aan-ryckevelde-bos-te-assebroek

Grenzend aan het Ryckevelde bos is deze instapklare gezinswoning gelegen. Door zijn centrale ligging dichtbij natuur en centrm Brugge, is het hier aangenaam genieten van de rust en privacy met toch een vlotte bereikbaarheid naar winkels, horeca, grootwarenhuizen,… De woning zelf is voorzien van dubbele beglazing, centrale verwarming, een boorput (grondwater) en conform gekeurde elektriciteit (tot 2045). Binnenkort zal het dak voorzien worden van zonnepanelen wat voor een betere energiezuinigheid zal zorgen. Parkeerplaats is er zowel op de oprit als in de dubbele inpandige garage met automatische poorten.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is de open keuken voorzien van alle toestellen en met een ontbijtplaats. Vanuit zowel de leefruimte als de keuken is er doorgang naar de tuin via een groot schuifraam. Verder is er op het gelijkvloers extra berging, een droge kelder en een dubbele inpandige garage met automatische poorten. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een extra kinderkamer/bureau-/hobbyruimte, een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel en een extra douchekamer met wastafel. De zolder is bereikbaar met een schuiftrap, perfect voor het opbergen van spullen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 525.000,00
RUIME ALLEENSTAANDE VILLA
Leenhof 65 - 8310 Assebroek

Centraal gelegen villa dichtbij AZ Sint-Lucas met 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers). Ruime living, ing. keuken, wasplaats, grote garage met ruime oprit, terrassen en tuin.
Er is een bijgebouw aangesloten aan de woning die eventueel kan dienst doen als praktijk of als extra leefruimte.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beMODERNE ALLEENSTAANDE NIEUWBOUWVILLA
Lodewijk van Malestraat 66 - 8310 Sint-Kruis

Deze prachtige residentieel gelegen nieuwbouwwoning met veel privacy op 615m˛ is gelegen dichtbij de Maalse Steenweg en aan het kasteel van Male.
Deze gezinswoning is bereikbaar via een private toegangsweg op de Lodewijk van Malestraat. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij de stad wilt wonen. Supermarkt, handelszaken en andere winkels zijn vlakbij. De buurt wordt bovendien gekenmerkt door een mooie, groene omgeving en geniet van een zeer goede mobiliteit (Brugge, Damme, Maldegem). Deze nog te bouwen woning biedt flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader (max B 14m - D 12m). Het ontwerp van de moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een open leefruimte met keuken, praktische berging/wasplaats die ook toegang biedt aan de inpandige garage. De bovenverdieping beschikt over 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De woning zal energiezuinig gebouwd worden volgens de huidige energienormen met hoge afwerkingsgraad en reeds aangelegde tuin. Ons team van architecten heeft een modern en hedendaags ontwerp uitgetekend maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op maat gebouwd worden!

Voor meer info: https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-woning-brugge/6153065?dosearch=True&pageindex=2&pagesize=10&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Sale

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be
foto´s ter illustratie.ALLEENSTAANDE VILLA
Doornstraat 80 - 8200 Sint-Andries

VERKOCHT nog voor het 1e bezoekmoment.
Deze op te frissen alleenstaande woning (alles op het gelijkvloers) heeft 3 slaapkamer, een ruime zonnige tuin met een mooi bebost stuk.
Er is eveneens een bijgebouw van ong. 30m˛ met 2 burelen.
Opp.2.773m˛.

(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beZÉÉR RUIME GEZINSWONING MET ZWEMBAD
Noordstraat 222A - 9990 Maldegem

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/z%C3%A9%C3%A9r-ruime-en-instapklare-woning-met-zwembad-te-maldegem

Deze instapklare en bovenal energiezuinige villa (EPC = 138 kWh/m˛) is gelegen op een zonnig perceel van 760 m˛ te Maldegem. Door zijn centrale ligging is er een vlotte verbinding naar de kust, Gent en Brugge. Ook invalswegen zoals de E40 zijn gemakkelijk bereikbaar. De woning zelf is voorzien van moderne technieken zoals zonnepanelen (65 stuks) met groenestroomcertificaten en een zonneboilersysteem. Uiteraard is er centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit (2043) dubbele beglazing en een volgens de normen geďsoleerd dak. De eyecatcher is uiteraard het ingebouwd en verwarmd zwembad met automatisch chloor en PH-systeem. Het ruim terras en de aangelegde tuin maken het plaatje compleet! Er is parkeergelegenheid voor de deur, onder de carport en op de 2 opritten.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van grote raampartijen. De haard kan men gebruiken vanuit zowel de eet- als de zitplaats. Aansluitend is er de leefkeuken uitgerust met alle toestellen en plaats voor een (ontbijt)tafel. Van hieruit is de wasplaats die is ingericht met inbouwkasten bereikbaar. Verder zijn er op het gelijkvloers 2 volwaardige slaapkamers waarvan 1 kamer met ingemaakte kasten, een bureel en badkamer. Het 1ste verdiep kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Hier is er ook een leefruimte, keuken, slaapkamer, badkamer, berging en een dakterras. Perfect voor het gebruik als kangoeroewoning, extra slaapkamers of verdiep voor kinderen/ouders. De zolder is bereikbaar via schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 625.000,00
VOORMALIGE BAKKERSWONING MET APPARTEMENT EN WERKPLAATS
Gentpoortstraat 16 - 8000 Brugge

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be of kom langs in ons kantoor te Assebroek - Generaal Lemanlaan 202.

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/voormalige-bakkerswoning-met-appartement-en-werkplaats

Deze voormalige bakkerswoning is gelegen nabij het Astridpark in centrum Brugge met alle voorzieningen qua winkels, horeca, supermarkten,… in de nabije omgeving alsook de Grote Markt van Brugge. Het eigendom is halfopen, waardoor er achteraan en aan de zijkant en uitweg is, en bestaat uit 3 entiteiten: een woning, het vroeger bakkersatelier en een 1-slaapkamers appartement bereikbaar via aparte ingang. De verwarming is centraal op aardgas (deels elektrisch), het dak is vernieuwd en geďsoleerd en het terras is zuidwest georiënteerd.
De woning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet, een grote leefruimte met eetplaats en de recente (2007) keuken voorzien van nodige toestellen, eiland en ontbijtmogelijkheid. Vanuit de keuken is het atelier bereikbaar die bestaat uit 2 verdiepingen met een totale oppervlakte van 110 m˛. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer en berging. Op het 2de verdiep zijn de 4de en 5de slaapkamer gelegen en is de zolder met een vaste trap bereikbaar. Het appartement heeft een aparte leefruimte, grote keuken, badkamer en slaapkamer.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

WONING – GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 10 m˛
- Leefruimte: 63 m˛
- Keuken: 33 m˛
- Bijkeuken: 11 m˛
- Werkplaats: 55 m˛
- Werkplaats – zolder: 49 m˛

WONING – 1STE VERDIEP
- Nachthal 1: 8 m˛
- Slaapkamer 1: 19 m˛
- Slaapkamer 2: 14 m˛
- Slaapkamer 3: 16 m˛
- Badkamer: 8 m˛
- Berging: 8 m˛

WONING - 2DE VERDIEP
- Nachthal 2: 14 m˛
- Slaapkamer 4: 15 m˛
- Slaapkamer 5: 14 m˛

WONING - ZOLDER: 31 m˛

APPARTEMENT – GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 6 m˛
- APPARTEMENT – 1STE VERDIEP
- Berging: 2 m˛
- Badkamer: 8m˛

APPARTEMENT – 2DE VERDIEP
- Leefruimte: 14 m˛
- Keuken: 12 m˛
- Slaapkamer 1: 12 m˛

vrij : Bij akte
€ 649.000,00
GERENOVEERDE HERENWONING OP UITZONDERLIJK PERCEEL VAN 1.315 M˛
Zandstraat 30 - 8200 Sint-Andries

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/herenwoning-villa-bloemhof-op-perceel-van-1-315-m%C2%B2-nabij-centrum-brugge

Het herenhuis “Villa Bloemhof”, gelegen op een perceel van 1.315 m˛, is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kan gaan met het hedendaags modern wooncomfort. De woonst is bijgebouwd en gerenoveerd (2006) waardoor hoger rendementsbeglazing aanwezig is, vernieuwd chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), volgens de normen geďsoleerde daken, vernieuwde elektriciteit, regenwaterput aangesloten op nodige voorzieningen,… in combinatie met hoge plafonds, ornamenten en originele deuren maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurants op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op enkele minuten wandelen is gelegen! In de tuin, met een kleine serre, is het aangenaam genieten van zon, rust en privacy!
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken die doorgang biedt naar de zonnige tuin met aangelegd terras. Perfect voor etentjes met de ganse familie! De keuken is voorzien van een tof keukeneiland met ontbijtmogelijkheid, oven, kookplaten op aardgas, vaatwas,… met aansluitend de gezellige leefruimte. Daarnaast is er een volledig droge en ruime kelder. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats, een 1ste slaapkamer/bureauruimte en een moderne badkamer met douche wastafel en toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien ligbad, toilet en wastafel met op het 2de verdiep een extra kamer en zolderruimte. Parking is er op de oprit of in de vernieuwde garagebox, voorzien van water en elektriciteit, met automatische poort.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIGE VILLA MET ZWEMBAD OP RUSTIGE LOCATIE
De Paap 31 - 9990 Maldegem

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be of kom langs op ons kantoor te Assebroek - Generaal Lemanlaan 202.

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/moderne-villa-met-zwembad-op-rustige-locatie

In een doodlopende straat op een zonnig perceel van 695 m˛ te Maldegem ligt deze recente (2021) en bovenal energiezuinige (label A) villa. Door zijn centrale ligging is er een vlotte verbinding naar de kust, Gent en Brugge. Ook invalswegen zoals de E40 zijn gemakkelijk bereikbaar. De woning zelf is voorzien van de modernste technieken zoals een ventilatiesysteem D, een regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen en 18 geďnstalleerde zonnepanelen. Verder voldoen de vloeren, muren en dak aan de isolatienorm. De eyecatcher is uiteraard het ingebouwd zwembad met geďntegreerd warmtepompsysteem. Het poolhouse met de ingerichte toffe bar maken het plaatje compleet. De perfecte combinatie voor gezellige zomeravonden!
Door de inkomhal met ingebouwde kasten en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met gezellige haard. De open keuken zorgt voor de landelijke toets en is voorzien van alle toestellen en een Falcon-fornuis met ovens op gas. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats en inpandige garage met automatische poort. Deze biedt plaats voor 1 wagen met uiteraard extra parkeerplaatsen op de oprit. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en een badkamer uitgerust met ligbad, douchecomfort en dubbele wastafel. Het 2de verdiep beschikt over een 4de slaapkamer met sanitair en extra bergruimte.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HERENHUIS AAN DE SPIEGELREI !
Spiegelrei 13 - 8000 Brugge

Zalig genieten van deze unieke ligging in de historische stadskern van Brugge, langs de Spiegelrei !

De Spiegelrei, Gouden-Handrei en Sint-Annarei bevinden zich in de middeleeuwse kern van Brugge. Brugge ontwikkelde zich op drie zandruggen aan de Reie, de rivier die als hoofdader de stad doorkruist van zuid naar noord, met name van het Minnewater tot aan de Dampoort.

Hier bevindt zich deze uiterst authentieke en imposante herenwoning met zicht op het water temidden historische gebouwen, winkelstraten, top musea, gastronomische restaurants en leuke terrasjes. De inrichting, de gebruikte authentieke materialen zorgen voor het typisch Brugs karakter van deze parel!

Voor meer info bel 050/367.000 of kom langs op ons kantoor te Assebroek, Generaal Lemanlaan 202 (’t Perretje).

vrij : bij akte
€ 1.950.000,00