ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 8/12/2019 :
153 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Woningen - villa's te KOOP (datum : 8/12/2019)   39 aanbiedingen


RUIME WONING
Rue de la Converserie 28 - 6870 Saint Hubert

Deze centraal gelegen woning ligt vlakbij het centrum van Saint-Hubert. Er is zowel een inpandige garage als waskeuken en de fietsen kunnen ook via de uitweg veilig geplaatst worden in de achtertuin. Op het gelijkvloers komt men via de inkomhal binnen in de gezellige leefruimte waar genoeg ruimte is voor een eet- en zitplaats. Op het gelijkvloers is ook een badkamer voorzien met ligbad en lavabo. De geďnstalleerde keuken heeft zicht op het zonnig terras met tuin en is voorzien van alle nodige toestellen. De eerste verdieping telt 2 volwaarde slaapkamers en de 2de badkamer met op de tweede verdieping nogmaals 2 slaapkamer en een zolderberging.
De ruime garage met waskeuken is een nieuwe aanbouw met daarboven een grote zolderuimte die kan ingericht worden in kamers, hobbyruimte, speelruimte,...!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)



TE RENOVEREN WONING MET ZUID GERICHTE TUIN
Maalse Steenweg 387 - 8310 Sint-Kruis

Deze gezinswoning nabij het centrum van Sint-Kruis geniet van een vlotte bereikbaarheid naar zowel Oedelem als de Brugse binnenstad. Winkels, supermarkten, het interbad en scholen zijn in de nabije omgeving gelegen. De woning is reeds voorzien van een volledig nieuw dak! Via de inkomhal komt men binnen in de eetplaats met open keuken waar men uitzicht heeft op het zuid gericht terras en tuin. De gezellige leefruimte is vooraan gelegen en de badkamer is geďnstalleerd met ligbad, douche, toilet en een wastafel. De eerste verdieping telt 2 volwaardige slaapkamers met mogelijkheid tot extra kamers op de zolderverdieping die bereikbaar is met een vaste trap. Buiten is er de zonnige tuin met tuinberging en een voortuin voor eventuele fietsenstalling.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)



TE RENOVEREN WONING
Garsoenstraat 7 - 8000 Brugge

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Brugge, nabij het station en het vernieuwde Zand.
Gezellige living, keuken, badkamer met douche, 1 slaapkamer en zonnig tuintje met uitweg voor fietsen. (sted. inl. in aanvraag).

Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91



LEUKE STADSWONING
Kruitenbergstraat 5 - 8000 Brugge

Welkom in deze gezellige woning. In de onmiddellijke nabijheid is er een park, bakker, slager, etc… Indeling: inkom, keuken met toestellen, living, badkamer. Op de eerste verdieping zijn er twee grote slaapkamers, op de tweede verdieping is er een zolder. Verder is er een terrasje. (sted. inl. in aanvraag).



LEUKE STADSWONING
Kruitenbergstraat 3 - 8000 Brugge

Deze eigendom is aan het Astridpark en omvat 3 slaapkamers en een stadskoer. Ideale investering !!! De ramen zijn reeds voorzien van dubbel glas en er is ook centrale verwarming (sted. inl. in aanvraag).



LEUKE STADSWONING
Vulderstraat 23 - 8000 Brugge

Deze toffe woning heeft een bureau/fietsenberging, gezellige living met open ing. keuken, badkamer, 2 slaapkamers (telkens met mezzanine) en koertje. De woning werd vernieuwd in 2003. (sted. inl. in aanvraag).
Goed gekeurde electriciteit.



VERZORGDE STADSWONING
Bapaumestraat 3 - 8000 Brugge

Deze eigendom is gelegen in de schaduw van de Kruispoort en de Brugse Vesten en omvat 3 slaapkamers en een stadskoer van ong. 10m˛. (sted. inl. in aanvraag)

Ook ideaal als belegging !!!



RIJWONING MET BIJHUISJE
Ezelstraat 116 - 8000 Brugge

Deze eigendom met puntgevel uit de 17e eeuw is gelegen in één van de toegangsstraten (winkelstraat) naar het centrum toe.
Commerciële ruimte, woonst met 3 slaapkamers en tuin.
In de tuin is er een bijgebouw met diverse mogelijkheden. (Wche, Gmo, Gvv, Gv, Gvkr)



ALLEENSTAANDE BUNGALOW (ALLES GELIJKVLOERS)
Wellewaarde 27 - 8210 Zedelgem

Deze vrijstaande op te frissen woning is gelegen in een rustige woonwijk, waarvan alle ruimten zich op het gelijkvloers bevinden.
Momenteel zijn er 2 slaapkamers, een garage (ev. 3e slaapkamer) en tuin.
(sted. inl. in aanvraag)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : verhuurd
€ 220.000,00




VERZORGDE WONING
Malehoeklaan 26 - 8310 Sint-Kruis

Deze ruime eigendom heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers en eventueel geschikt als kantoor-praktijk). Verder zijn er 2 terrassen, een tuin, garage en ruime (in te richten) zolder.
(Wg, Gvg, Vv, Gmo, Gvkr)



GOED GELEGEN WONING
Marcus Laurinstraat 60 - 8310 Sint-Kruis

Deze woning is gelegen in het centrum van Sint-Kruis en heeft 4 slaapkamers een garage en diepe tuin. (sted. in aanvraag).



IN OPTIE!
Michel Van Hammestraat 33 - 8310 Assebroek

Deze lichtrijke woning ligt op een uiterst rustige locatie met toch een vlotte verbinding naar centrum Brugge en verscheidene invalswegen. Op wandelafstand kan men ook de rust en natuur opzoeken in de Assebroekse Meersen waar de bakker/slager om de hoek zijn gelegen. Door de inkomhal treden we binnen in de leefruimte die bestaat uit een zit- en eetgedeelte. De aansluitende afgewerkte keuken (granieten keukenblad) biedt doorgang naar de veranda met uitzicht op de zonnige tuin met aangelegd terras. Verder is er de badkamer voorzien van ligbad, douche en wastafel, 3 volwaardige slaapkamers, een bureauruimte en een inpandige garage. Berging is er op zolder en buiten in de aanbouw van de woning. Uiteraard is er dubbel glas en centrale verwarming.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)



GOED GELEGEN HALF-OPEN WONING
Sint-Pietersnoordstraat 2 - 8000 Brugge (Sint-Pieters)

Deze eigendom, bestaande uit een woonst met 3 slaapkamers, binnenkoer met uitweg en tuin. Verder is er ook nog een handelsruimte met berging.
Opp. 230m˛. (sted. inl. in aanvraag).
Bel voor meer info of een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : bij akte
€ 250.000,00




RECENTE GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN EN AUTOSTAANPLAATS
Molenstraat 133 - 8310 Assebroek

Deze nieuwbouw woning is gelegen in een rustige zijstraat van de alom bekende Astridlaan die de verbinding voorziet naar Oedelem en het historisch centrum van Brugge. Het grenst aan de Assebroekse Meersen dat zorgt voor het groene uitzicht en het natuurlijk gevoel. De grote zonnige tuin heeft een zéér praktisch uitweg met autostaanplaats.
Door de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open en volledig geďnstalleerde keuken. Het grote schuifraam zorgt voor aangenaam zonlicht in het interieur en is zeer belangrijk voor contact met de buiten en het terras. De eerste verdieping telt 2 slaapkamers en een verzorgde badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel en toilet. De andere 2 slaapkamers (of bureauruimte) zijn gelegen op de bovenverdieping. Uiteraard is er HR-glas in aluminium raamkaders, conform gekeurde elektriciteit, CV op aardgas (condensatieketel) en een volgens de normen geďsoleerd dak.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)



RUIM WOONHUIS MET PRAKTIJKRUIMTE
Rijselstraat 73 - 8200 Sint-Michiels

Deze eigendom is gelegen in het centrum, in de schaduw van de kerk te Sint-Michiels. Er 4 slaapkamers, burelen, fietsenberging en tuin.
Eveneens geschikt als woning met praktijk- of handelsruimte. (Wg, Gmo, Gvg, Gvv, Gvkr)



RUIME BURGERSWONING
Schaarstraat 7 - 8000 Brugge

Deze woning is gelegen net om de hoek met het Astridpark en de Coupure. Er zijn 3 slaapkamers, een bureau, garage en terras. (Wg, Gmo, Gvv, Gvkr, Gvg).
Bel vandaag nog voor een afspraak 050/47 00 04 of 0475/27 98 91.

vrij : verhuurd
€ 279.000,00




CHARMANTE VILLA OP GUNSTIGE LOCATIE
Vooruitgangstraat 1 - 8310 Assebroek

Op een centrale ligging, nabij centrum Brugge en met een vlotte verbinding naar Sint-Kruis, Oedelem en het station van Brugge, bevindt zich deze statige villa. Door de centrale ligging bevindt deze woning zich in de nabije omgeving van winkels, grootwarenhuizen en horecazaken. Openbaar vervoer en scholen zijn telkens op wandelafstand gelegen.
Dit alleenstaand huis is de perfecte woonst voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid wensen. Alle materialen zijn stuk voor stuk gekozen voor hun lange levensduur zonder dat zij veel onderhoud vragen.
Door de inkomhal met vestiaire komt met binnen in de lichtrijke leefruimte die groot genoeg is om zowel een zit-, eetplaats als een bureau te voorzien. De grote sierhaard maakt hier het plaatje compleet. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid die doorgeeft naar de zonnige veranda waar men al vroeg in het jaar van de buiten kan genieten. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, waarvan 1 met sanitaire voorziening, en een badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. De afgewerkte zolder (verwarming en velux-ramen) kan men inrichten als extra kamers of gebruikt men als bergruimte. De kelder strekt zich over de volledige woning waar ook een inpandige garage is voorzien, een aparte wasplaats en een proviand gedeelte met trap naar de keuken. In de privatieve stadstuin met aangelegd terras en achterpoort is het aangenaam genieten.
Uiteraard is er dubbel glas in houten ramen overal voorzien van elektrische rolluiken, vernieuwde chauffage op aardgas en een geďsoleerd dak!



INSTAPKLARE WONING MET 4 SLAAPKAMERS OP 100 METER VAN BRUGGE
Vestingstraat 15 - 8310 Assebroek

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad, in de nabij omgeving van supermarkten, horecazaken,… is deze energiezuinige en instapklare woning gelegen, voorzien van hoger rendementsglas (2013), centrale verwarming op aardgas (nieuwe condensatieketel), vernieuwde elektriciteit en geďsoleerde daken.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de gezellige leefruimte, met plaats voor een eet- en zitgedeelte, waarbij de grote keuken aansluit, geďnstalleerd met vaatwas, heteluchtoven, koelkast, gasfornuis en een zee van werkruimte en bergkasten. De badkamer heeft een ligbad met douche, toilet en wastafel in meubel.
De 1ste en 2de verdieping telt elk 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 2 voorzien met inbouwkasten en een toilet op verdiep. De 4 slaapkamers zorgen dat deze woning ook plaats biedt aan de grotere gezinnen of gezinnen die aan uitbreiding denken.
Buiten kan men dan ook aangenaam vertoeven op het zuid gericht terras met een extra bergruimte (10 m˛).
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 284.000,00




VRIJSTAANDE WONING MET RUIME ZONNIGE TUIN OP GUNSTIGE LOCATIE
Weidestraat 138 - 8310 Assebroek

Juist tegenover het Atheneum Jan Fevijn, op wandelafstand van kinderboerdij de Zeven Torentjes en in vogelvlucht van het historisch centrum Brugge is deze op te frissen woning gelegen. Naast een garage en een oprit is dit statig huis voorzien van een grote, zonnige tuin van 310 m˛. Via de open inkomhal, voorzien van vestiaire en gastentoilet, treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met schuifraam die doorgang biedt naar het terras. Aansluitend is er de praktische bijkeuken met achterdeur en doorgang naar de garage.
De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer geďnstalleerd met wastafel, douche en toilet. De aparte zolder en de droge kelder bieden ook de extra bergruimte die iedereen goed kan gebruiken. Er is verwarming op aardgas, dubbel glas in houten raamkaders en geďsoleerde daken.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 289.000,00




GERENOVEERDE HALF-OPEN WONING
Pastorieweg 6 - 8310 Sint-Kruis

Deze authentieke woning met schuur, gebouwd in de 2de helft van de 19de eeuw, werd omgevormd naar twee karaktervolle woningen te Sint-Kruis. De woningen werden volledig gerenoveerd met respect voor authentieke elementen.
De eerste woning betreft een halfopen bebouwing met inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte (zit- en eethoek + keuken) en een berging/wasplaats. Het schuifraam in de leefruimte zorgt voor de nodige lichtinval en geeft zicht op de zuid gerichte tuin met aangelegd terras. Bovendien werd er een parkeerplaats op eigen terrein voorzien. Verder is er een nachthal, een badkamer (dubbele wastafel, toilet, bad en douche) en 3 slaapkamers. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)



QUASI NIEUWBOUWWONING MET 3 SLAAPKAMERS
Brieversweg 64 - 8310  Sint-Kruis

Deze volledig vernieuwde woning (quasi nieuwbouw) is gelegen op een gunstige locatie tussen het commerciële centrum van Sint-Kruis en het rustige Beukenbos, ideaal voor wandelingen of de actievere fietstochten. De woning zelf heeft een volledige metamorfose ondergaan en is dan ook voorzien van de meest moderne technieken, zoals bv. een ventilatiesysteem C, hoogrendementsglas met thermische onderbrekingen, CV op aardgas met een HR-condensatieketel,…
Door de inkomhal komt men binnen in een gelijkvloerse ruimte die kan dienen als slaapkamer of bureauruimte met voorziening voor een extra badkamer/toilet bij te plaatsen (uiterst handig als praktijkruimte!). Via de trap komt men in de lichtrijke leefruimte met open keuken geďnstalleerd met keramische kookplaten, vaatwas, dampkap, bergkasten,… die uitgeeft op het moderne dakterras. Op de 2de verdieping zijn er 2 volwaardige slaapkamers en een 2de badkamer voorzien van ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet.
De inpandige garage is voorzien van een automatische rolpoort, er is een aparte wasplaats en in de zonnige tuin is het aangenaam genieten van de rust die Sint-Kruis met zich meebrengt. Uiteraard is de elektriciteit conform, is er een nieuw dak geďsoleerd volgens de normen en is de ondergrondse riolering volledig nieuw.

EPB 31005-G-20145305/EP16908/A001/D01/SD001



PRACHTIGE VILLA
- 6940 Durbuy (Septon)

"Charmes de Septon"
Prachtige eigendom LUXUEUS VERTOEVEN IN EEN ONTSPANNEN KADER
Charmes de Septon is een vakantiehuis voor 6 tot 8 personen op 7km van Durbuy. Alle comfort is er aanwezig om een aangename vakantie door te brengen in de Ardeense bossen. Het huis ligt ook te midden de bossen. Het is er rustig en heerlijk te vertoeven.
(Gvkr, Vg, Gmo, Vvg)

vrij : bij akte
€ 320.000,00




GERENOVEERDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN
Sint-Katarinastraat 173 - 8310 Assebroek

Deze statige, modern gerenoveerde woning is gelegen in het centrum van Assebroek in de directe omgeving van winkels, openbaar vervoer, scholen,… en bevindt zich op wandelafstand van centrum Brugge. De grondige renovatie heeft ervoor gezorgd dat dit huis voorzien is van een volgens de normen geďsoleerd nieuw dak, hoger rendementsbeglazing in PVC raamkaders, centrale verwarming op aardgas en conform gekeurd elektriciteit (tot het jaar 2044). Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met plaats voor vestiaire, toilet, lichtrijke leefruimte afgewerkt met parketvloer, een geďnstalleerde keuken met vaatwas, heteluchtoven, combi microgolf en stoomoven, keramische kookplaten,… en een praktische kelder. De badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel ligt op de eerste verdieping samen met 1 volwaardige slaapkamer en een aparte dressing/bureau. De 2 andere grote slaapkamers zijn voorzien op de 2de verdieping.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)



GOED ONDERHOUDEN WONING OP DOMEIN VAN 1600 M˛
Maalse Steenweg 361 - 8310 Sint-Kruis

Deze alleenstaande en goed onderhouden woning is gelegen op een domein van 1600 m˛ nabij het centrum van Sint-Kruis en geniet van een vlotte bereikbaarheid naar zowel Oedelem als de Brugse binnenstad. Winkels, supermarkten, het interbad en scholen zijn in de nabije omgeving gelegen. De verwarming is op aardgas, er is dubbel glas en de tuin is zuid gericht. Het achterste deel van de tuin is te bereiken via een privatieve oprit waar er een dubbele garagebox gelegen is voorzien van elektriciteit.. Via de grote inkomhal treedt men binnen in de leefruimte, waar plaats is voor een eet- en zitgedeelte met aansluitend de geďnstalleerde keuken. Verder zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een aparte bureauruimte en een badkamer met ligbad en wastafel. Ook de zolder strekt zich over de volledige grootte van de woning. Buiten is het aangenaam genieten in de zonnige tuin met uitzicht op het Ryckvelde Bos.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)



STATIG HERENHUIS MET ZONNIGE TUIN NABIJ CENTRUM BRUGGE
Baron Ruzettelaan 40 - 8310 Assebroek

Mogelijkheid tot aankoop meerdere garages!
Op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge, in een commerciële straat waar supermarkten, winkel en tal van horecazaken gevestigd zijn, ligt dit magnifiek herenhuis waar authentieke elementen bewaard zijn gebleven. Een stevige structuur gaat hand in hand met een zeer ruime oppervlakte en als kers op de taart is deze woning voorzien van een nieuw dak en dubbele beglazing in houten raamkaders. Bij binnenkomst bevindt men zich in de ruime inkomhal, met natuurstenen lambrisering, die doorgang biedt naar de imposante leefruimte die bestaat uit salon en eetplaats. De woonkamer is voorzien van hoge plafonds, hoge raampartijen en prachtige parket. Aansluitend op de woonkamers is er de lichtrijke leefkeuken met bijkeuken die doorgang biedt naar de zonnige tuin. Bovendien is de wasplaats/berging aansluitend aan de keuken. Via de trappenhal komt u op de eerste verdieping die bestaat uit een prachtige logia, een slaapkamer met sanitair en een apart toilet. Alsook op de tweede verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers voorzien van sanitair met de mogelijkheid om op de zolderverdieping nog een extra ruimte te creëren. Kortom, aan ruimte geen gebrek in deze statige woning met zonnige tuin waar handen en diensten op wandelafstand bereikbaar zijn.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)



IN OPTIE NA KIJKDAG!
Pijpeweg 72 - 8310 Sint-Kruis

Deze stijlvolle, op te frissen villa is gelegen in één van de mooiste straten van Sint-Kruis. De vlotte verbinding naar Oedelem, de Maalse Steenweg en centrum maakt dat deze woning in de nabijheid ligt van snelwegen, horecazaken en grootwarenhuizen.
Via de unieke traphal met gastentoilet en vestiaireruimte komt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van open haard. De geďnstalleerde keuken sluit hierop aan met ruimte voor ontbijtmogelijkheid en uitzicht op de zonnige tuin. Daarnaast is er op het gelijkvloers een inpandige garage met automatische poort en een grote bureau-/praktijkruimte of slaapkamer. De eerste verdieping telt 2 volwaardige slaapkamers met mogelijkheid tot een 3de kamer en een badkamer voorzien van wastafel, toilet en ligbad met douche.
In de tuin is het aangenaam genieten van de zon, de rust en de uiterst groene omgeving waar deze woning in gelegen is. De oprit is gelegd in kasseien die ook extra parkeerplaatsen biedt met toegang tot de inpandige garage.
Een prachtige woning in een prachtige omgeving!
(geen vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning)



HERENWONING AAN HET WATER MET VERGUNNING VOOR APPARTEMENTEN!
Langerei 14 - 8000 Brugge

Deze prachtige verzorgde herenwoning is gelegen op één van de mooiste locaties van Brugge met een adembenemend zicht op de Langerei en het groot seminarie. De authentieke elementen zoals ornamenten, lambrisering, natuursteen,… zijn hier te allen tijde goed bewaard gebleven. De woning geniet tevens op alle verdiepen van een ongelofelijke lichtinval en prachtige zichten op historische panden of op het water. De woning heeft verder de volgende indeling:
Gelijkvloers verdieping: uitzonderlijk lichte leefruimte met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep (ruimte, keuken en apart sanitair aanwezig). Tevens er ook de mogelijkheid voorzien om op het gelijkvloers een slaapkamer te maken zonder verdere aanpassingen.
1ste verdiep: ruime living (kan gebruikt worden als logia) met prachtig zicht op het water, geďnstalleerde keuken en badkamer en een inkomhal met vestiaire.
2de verdiep: 2 volwaardige slaapkamers en extra berging.
Uiteraard is er reeds dubbel glas in houten raamkaders en verwarming op aardgas en beide entiteiten. Kortom, indien u zorgeloos wenst te wonen in het historisch centrum Brugge in een authentiek maar toch moderne sfeer, dan is dit uw kans.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : In overleg met huurders
€ 385.000,00




INSTAPKLARE EN ENERGIEZUINIGE VILLA
Paalbos 16 - 8310 Assebroek

Grenzend aan het Paalbos huisvest deze instapklare en energiezuinige villa. Zijn centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge zorgt dat deze woning van een toplocatie geniet waar groen centraal staat.
De oprit, aangelegd in blauwsteen met automatisch houten poort, biedt doorgang naar de achterliggende carport waar er extra parkeerplaats is voor wagens. Via hier komt men de woning binnen in de open inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aansluitend is er de open keuken, geďnstalleerd met frigo, vaatwas, oven, inbouw microgolf, inductie kookplaten,… en een bijkeuken met aparte koele berging. Bovendien biedt deze moderne keuken een overzicht over de lichtrijke leefruimte met plaats voor een eet- en zitgedeelte. Deze 2 ruimten worden comfortabel verwarmd met moderne vloerverwarming. Verder is op het gelijkvloers een aparte bureauruimte of slaapkamer voorzien van extra sanitair ruimte. Perfect voor mensen die hier wensen een praktijk uit te oefenen of wensen op het gelijkvloers te slapen.
De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers met telkens eigen sanitair en een aparte badkamer geďnstalleerd met douche, dubbele wastafel en inbouwkasten. Via dit verdiep is de geďsoleerde zolder te bereiken, ideaal voor bergruimte.
Buiten kan men aangenaam vertoeven op het zuid gericht terras met aangelegde tuin en genieten van de rust die deze locatie biedt.
Uiteraard is er conform gekeurde elektriciteit (2038) dubbel glas, centrale verwarming met condensatieketel op aardgas, een regenwaterput van 10.000 liter aangesloten op de nodige voorzieningen en een kruipkelder die het mogelijk maakt om makkelijk nieuwe leidingen te plaatsen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)



CENTRAAL GELEGEN EN RUIME HERENWONING
Astridlaan 115 - 8310 Assebroek

Op een centrale ligging, nabij centrum Brugge en met een vlotte verbinding naar Sint-Kruis, Oedelem en het station van Brugge, bevindt zich deze statige herenwoning. Door de centrale ligging bevindt deze woning zich in de nabije omgeving van winkels, grootwarenhuizen en horecazaken. Openbaar vervoer, kinderopvang en scholen (ook de bekende Steiner school) zijn telkens op wandelafstand gelegen.
Deze unieke woning is weggelegd voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid wensen. Alle materialen zijn stuk voor stuk gekozen voor hun lange levensduur alsook de prachtige ornamenten en lambrisering zijn hier zéér goed bewaard gebleven.
Door de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte die groot genoeg is om zowel een zit-, eetplaats als een bureau te voorzien waar doorgang is via een groot schuifraam naar de zonnige tuin. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid die doorgeeft naar de aparte wasplaats. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, waarvan 1 met sanitaire voorziening, en een badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel. De grote zolderverdieping, bereikbaar via vaste trap, kan men inrichten als volwaardig extra verdiep (met extra slaapkamers) of gebruikt men als bergruimte. Op de gelijkvloerse verdieping is er een aparte ruimte die kan gebruikt worden als bureau/hobbykamer alsook in de tuin staat er een ruime bouw waaraan een bijkomende bestemming kan gegeven worden. Uiteraard is er dubbel glas, chauffage op aardgas, een kelder en een grote inpandige garage die rechtstreekse doorgang biedt naar het grote bijgebouw achteraan (kan ook gebruikt worden als burelen).
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 439.000,00




RUIME VILLA
Hendrik Consciencestraat 16 - 8020 Oostkamp

In een rustige wijk in centrum Oostkamp vindt u deze vrijstaande woning met dubbele garage en zonnige tuin. Via de zijkant van de woning komt u binnen in de inkom. Hier is er een afzonderlijk toilet en een vestiairehoek. De ruime living met eetkamer biedt een open haard en zicht op de tuin. De moderne keuken is ingericht met een keukeneiland met dampkap, keramische kookplaat, oven en vaatwasmachine. Verder is er een douchekamer. Boven bevinden zich de 4 ruime slaapkamers en de badkamer met douche en ligbad. (Wg, Gmo, Gvkr, Gvv, Gvg)



GERENOVEERD EN ENERGIEZUINIG HERENHUIS MET 4 SLAAPKAMERS
Weidestraat 8 - 8310 Assebroek

Dit is het herenhuis van de toekomst! Niet alleen is deze woning uiterst energiezuinig (EPC = 81 kWh/m2) maar biedt hij daarnaast nog eens het hedendaags en modern wooncomfort. Ventilatiesysteem C, zonneboilers, perfect geďsoleerd dak, hoogrendementsglas, vloerisolatie, vernieuwde riolering, binnen- en buitenmuurisolatie,… Dit alles is het resultaat van een driejarige totaalrenovatie met nadruk op de strenge energienormen. Het pareltje is centraal gevestigd met op wandelafstand tal van supermarkten, winkels, bakkerij,… en het historisch centrum van Brugge!
Door de inkomhal treden we binnen in de magnifieke leefruimte met 4 meter hoge plafonds en een open keuken volledig geďnstalleerd met Miele toestellen. Op de eerste en tweede verdieping zijn er telkens 2 volwaardige slaapkamers (4 in totaal) en een badkamer die op de eerste étage voorzien is van inloopdouche en op de tweede van een massage bad. Buiten is het aangenaam genieten op het nieuw aangelegd zonnig terras met loungeruimte.
Uiteraard zijn al deze kamers en ruimtes afgewerkt met de meest kwaliteitsvolle materialen die men op de markt kan vinden waardoor deze woning zich in het topsegment van de vastgoedmarkt begeeft!



RUIME (KANGOEROE) WONING
Astridlaan 210 - 8310 Assebroek

Deze eigendom (voorheen handelseigenom) heeft vele mogelijkheden. 2 leefruimtes 4 slaapkamers, dakterras, tuin met uitweg voor auto´s en garage. Opp. : 909m˛ (Wg, Vg, Vg, Gmo, Gvkr)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : bij akte
€ 545.000,00




MODERNE VILLA IN DE BOSSEN VAN SINT-ANDRIES
Rolklaverstraat 6 - 8200 Sint-Andries

In het gezellige en zéér gewilde Sint-Andries, nabij het Coppietersbos, is deze instapklare moderne villa gelegen in een doodlopende straat. Deze unieke locatie zorgt voor een rustige, familiale buurt met groene uitzichten.
De open bebouwing is gelegen op een zuidgericht perceel van 665 vierkante meter, afgewerkt met de kwaliteitsvolle materialen. De ruime inkomhal met gastentoilet brengt u naar de lichtrijke woonkamer, voorzien van massieve parketvloer, met aansluitend de geďnstalleerde leefkeuken, met zicht op groen, en bijkeuken. Verder is er op de gelijkvloerse verdieping een polyvalente ruimte (bureau, speelkamer, hobbyruimte,...), een inpandige garage met automatische poort en een berging voorzien van extra douche.
De bovenverdieping telt 4 grote en volwaardige slaapkamers (elk voorzien van TV, internet , verwarming,…), een apart toilet en de moderne badkamer. Deze is geďnstalleerd met dubbele wastafel, een inloopdouche en inbouwkasten.
Uiteraard is er hoger rendement beglazing, CV op aardgas (recente condensatieketel), geďnstalleerde regenwaterputten en een volgens de normen geďsoleerd dak.
Een UNIEKE woning op een UNIEKE liging!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 585.000,00




UNIEKE VILLA OP ZONNIG DOMEIN VAN 2008 M˛
Prins Karellaan 48 - 8310 Assebroek

Deze unieke en karaktervolle villa is gelegen op een zuid gericht domein van 2008 m˛ voorzien van een aangelegde tuin, klein stuk bos en een apart ingericht gebouw ingericht als 2 garages. Winkels, supermarkten, horecazaken,… liggen in de nabije omgeving waar het centrum van Brugge met de fiets te bereiken is. In de goed onderhouden herenwoning zijn de ramen vervangen door hoger rendementsbeglazing in PVC (2009), centrale verwarming op aardgas (2013),vernieuwd dak met isolatie (2015) en conform gekeurde elektriciteit tot het jaar 2044.
Door de indrukwekkende inkomhal, met gastentoilet, vestiaire en doorgang naar de volledig droge kelder, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte, die een prachtig uitzicht biedt op de zonnige tuin, met aansluitend de keuken geďnstalleerd met inductie fornuis, dampkap, vaatwas, oven… Aan de voorkant is er de mogelijkheid tot het creëren van een 2de leefruimte, prachtige eetplaats of een zéér praktische bureau- of praktijkruimte. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van wastafel, ligbad, douche en toilet. Wanneer er meer slaapkamers gewenst zijn, kunnen er 3 extra gemaakt worden op de zolderruimte. Momenteel is deze voorzien van een nachthal met 3 aparte zolderbergingen onder een perfect geďsoleerd dak. Het unieke aan deze woning, zoals de ornamenten en moluren, zijn hier uiterst goed bewaard gebleven.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)



SFEERVOLLE ALLEENSTAANDE VILLA
Flaminckapark 17 - 8490 Jabbeke

In de rustige omgeving van het Flamincka Park te Jabbeke, vindt u deze alleenstaande villa met ruime tuin en 3 tuinbergingen, genoeg plaats om optimaal te kunnen genieten van de mooi omgeving. De woning biedt u een sfeervolle living met balkenplafond en houtkachel, een ingerichte keuken, badkamer met 2 lavabo’s/ligbad/afzonderlijke douche/toilet, 4 slaapkamers en een garage. Zowel het binnen- als buitenwerk geven deze villa een heel rustiek karakter. (Vg, Wp, Gmo, Vv, Gvkr)



RESIDENTIEEL GELEGEN VILLA
Ter Straten 22 - 8200 Sint-Andries

Deze tijdloze villa ontworpen door architect Degeyter is gelegen in een residentiële omgeving met vlotte verbinding naar de Brugse binnenstad, alsook naar de autosnelweg. De zeer verzorgde woning omvat een ruime living in L-vorm met open haard, ruime ingerichte keuken met eethoek, 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, grote zolder, garage voor 2 wagens en een aangelegde zonnige tuin met terras en overdekte patio. Opp. 663m˛.
Een ruime woning op een unieke ligging.

(Wg, Vvg, Gmo,, Gvkr, Gv)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : bij akte
€ 595.000,00




UITZONDERLIJKE EIGENDOM MET TUIN IN BRUGSE BINNENSTAD
Sint-Claradreef 61 - 8000 Brugge

Deze uitzonderlijke eigendom ligt in de Brugse binnenstad nabij de Komvest. Langs een private oprijdreef komt u in een oase van rust met een ruime mooie ingesloten tuin. Verder is er een luchtige living met open haard, eetplaats, keuken, 5 ŕ 6 slaapkamers, 2 badkamers, garage en kelder. Opp. 1.760m˛.



UNIEKE WONING OP DOMEIN VAN 1201 M˛ AAN HET MINNEWATERPARK
Arsenaalstraat 35 - 8000 Brugge

In de historisch centrum van Brugge, grenzend aan het Minnewater met uitzicht op het goed onderhouden park, is deze woning gelegen op een domein van 1201 m˛. De omvang van deze tuin is uniek in de Brugse binnenstad. Ideaal voor mensen die zéér ruim wensen te wonen maar toch willen genieten van de voordelen die een historische stadskern te bieden heeft.
Het woonhuis zelf heeft uiteraard het perfecte karakter voor het historisch centrum. Mooie lambrisering, authentieke ornamenten gaan hand in hand met het modern wooncomfort die deze woning te bieden heeft. Het gelijkvloers bestaat uit een grote leefruimte met eet- en zitplaats, een geďnstalleerde leefkeuken, zonnige veranda met uitzicht op de tuin en modern vernieuwde badkamer met inloopdouche. De eerste en 2de verdiepingen tellen in totaliteit 5 slaapkamers, sanitaire voorziening en mogelijkheid tot zolderberging.
Uiteraard beschikt dit eigendom over dubbel glas in houten raamkaders, CV op aardgas, een geďsoleerd dak (2017), een regenwaterput van 10.000 liter met een extra steenwaterput.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 859.000,00




EXCLUSIEVE KARAKTERVOLLE HERENWONING
- 8000 Brugge

Deze prachtige eigendom werd compleet en smaakvol gerenoveerd in 2011 en is gelegen bij de Ezelpoort. Deze meesterwoning is qua ligging en indeling ideaal te benutten als wonen/werken.
Er zijn 4 slaapkamers met telkens een eigen badkamers. De masterbedroom heeft een dressing en ruim zonneterras.
Verder is er een ruime kelder, een prachtige binnentuin. (Wche, Gmo, Gvkr, Gvv, Vg). UC 0001987226
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : verhuurd
€ 975.000,00