ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 25/5/2020 :
137 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Woningen - villa's te KOOP (datum : 25/5/2020)   40 aanbiedingen


RUIME WONING
Rue de la Converserie 28 - 6870 Saint Hubert

Deze centraal gelegen woning ligt vlakbij het centrum van Saint-Hubert. Er is zowel een inpandige garage als waskeuken en de fietsen kunnen ook via de uitweg veilig geplaatst worden in de achtertuin. Op het gelijkvloers komt men via de inkomhal binnen in de gezellige leefruimte waar genoeg ruimte is voor een eet- en zitplaats. Op het gelijkvloers is ook een badkamer voorzien met ligbad en lavabo. De geďnstalleerde keuken heeft zicht op het zonnig terras met tuin en is voorzien van alle nodige toestellen. De eerste verdieping telt 2 volwaarde slaapkamers en de 2de badkamer met op de tweede verdieping nogmaals 2 slaapkamer en een zolderberging.
De ruime garage met waskeuken is een nieuwe aanbouw met daarboven een grote zolderuimte die kan ingericht worden in kamers, hobbyruimte, speelruimte,...!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GOED GELEGEN WOONHUIS
Kartuizersstraat 33 - 8310 Sint-Kruis

Deze op te frissen woning met 2 slaapkamers, zolder, garage en tuin is gelegen net buiten het centrum van Brugge en kan met de nodige liefde uw droomwoning worden. Opp. 194m˛.
(sted. inl. in aanvraag)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91
ALWEER VERKOCHT BIJ HET 1e BEZOEK !!!STADSWONING MET TERRAS GRENZEND AAN COMMERCIËLE LANGESTRAAT
Kwekersstraat 41 - 8000 Brugge

In een zijstraat van de bekende en vooral commerciële Langestraat in het historisch centrum van Brugge. Winkels, horeca en tal van andere voordelen vindt men hier op wandelafstand terug. De woning heeft al een kleine verfrissing ondergaan. Hierbij is het dak voorzien van onderdak en isolatie, is er dubbel glas geplaatst en is er een open geďnstalleerde keuken met lichtkoepel voorzien. Via de inkomhal treedt men binnen in deze leefruimte met nieuwe keuken waar er genoeg plaats is voor een extra eetgedeelte. Verder is er nog een gastentoilet en een bureauruimte. De 1ste verdieping telt 2 slaapkamers en een badkamer waar de zolder ook bereikbaar is onder het nieuwe dak. De mogelijkheid bestaat om dit verdiep toegankelijk te maken door middel van een vaste trap. Naast de vele terrassen die de Stad Brugge te bieden heeft kan men hier ook vertoeven op het gezellig terras die bereikbaar is via een groot schuifraam in de keuken. Ter info: EPC is opgesteld voor de dakisolatie en het dubbel glas!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GOED GELEGEN STADSWONING
Boninvest 12 - 8000 Brugge

Deze leuke stadswoning is gelegen nabij de Coupure, het Astridpark en op wandelafstand van de markt van Brugge.
Gezellige living, ing. keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een gezellig stadskoertje. (sted. inl. in aanvraag)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : 1 september 2020
€ 210.000,00
ALLEENSTAANDE BUNGALOW (ALLES GELIJKVLOERS)
Wellewaarde 27 - 8210 Zedelgem

Deze vrijstaande op te frissen woning is gelegen in een rustige woonwijk, waarvan alle ruimten zich op het gelijkvloers bevinden.
Momenteel zijn er 2 slaapkamers, een garage (ev. 3e slaapkamer) en tuin.
(Wg, Gvg, VV, Gmo, Gvkr)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91GOED GELEGEN HALF-OPEN WONING
Sint-Pietersnoordstraat 2 - 8000 Brugge (Sint-Pieters)

Deze eigendom, bestaande uit een woonst met 3 slaapkamers, binnenkoer met uitweg en tuin. Verder is er ook nog een handelsruimte met berging.
Opp. 230m˛. (Wg, Gvg, Gvv, Gmo, Gvkr)
Bel voor meer info of een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91RUIME WONING MET 3 SLAAPKAMERS OP GUNSTIGE LOCATIE
Vredelaan 20 - 8370 Blankenberge

Deze ruime woning is gelegen op wandelafstand van de jachthaven en Grote Markt van Blankenberge. De nabijheid van diverse handelszaken en scholen maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. Hier is er reeds vernieuwde elektriciteit, driedubbel glas in PVC op de eerste 2 verdiepen en een volgens de normen geďsoleerd dak.
De voortuin van deze woonst is de ideale plaats voor het bergen van fietsen, parkeerplaats voor moto’s of staanplaatsen voor andere kleine voertuigen om ze zo veilig van de baan te parkeren.
Als u de woning binnenwandelt, komt u via de inkomhal in een ruime en lichtrijke leefruimte met plaats voor zowel een eet- als zitruimte. Aansluitend is er de keuken die doorgang biedt naar het zuid gericht terras die perfect kan ingericht worden als stadstuin, lounge corner,… Kortom, tal van mogelijkheden.
De eerste verdieping telt 3 slaapkamers, waarvan 2 met uitzicht op het groen domein met vijver voor de deur, en een badkamer voorzien van wastafel, douche en toilet.
De grote verrassing van deze topper ligt onder het dak en is maar liefst 60 m˛ groot. Dit 2de verdiep kan ingericht worden tot extra slaapkamers met badkamer en eventueel een gewenste bureau/hobbyruimte. Het dak is professioneel geďsoleerd met de nodige velux dakvenster.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 239.000,00
RUIME RIJWONING
Graaf de Meulenaerelaan 81 - 8000 Brugge

Deze eigendom is gelegen net buiten het centrum van Brugge en heeft 4 ruime slaapkamers, terras en diepe tuin.
Opp. 200m˛. (sted. inl. in aanvraag)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91
VERKOCHT BIJ EERSTE BEZOEK !GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS OP WANDELAFSTAND VAN CENTRUM BRUGGE
Wantestraat 94 - 8310 Assebroek

Deze ruime gezinswoning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van buurtwinkels, apotheek, scholen, openbaar vervoer,… Door deze locatie kan men genieten van de rust van Assebroek waar men toch de voordelen van het historisch centrum van Brugge heeft. Reeds is deze woning voorzien van dubbele beglazing in PVC, een geďsoleerd dak en 23 geďnstalleerde fotovoltaďsche zonnepanelen.
Op de gelijkvloerse verdieping van deze typische stadswoning is er de inkomhal met doorgang naar de gezellige leefruimte, grote keuken met heel wat berging en een badkamer voorzien van inloopdouche. De eerste verdieping telt 2 volwaardige slaapkamers met op de 2de verdieping, bereikbaar via een vaste trap, zolderberging of mogelijkheid tot het maken van extra slaapkamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 247.500,00
RUIME HALF-OPEN WONING
Sint-Michielsestraat 77 - 8020 Ooskamp (grens Sint-Michiels)

Deze ruime woning is gelegen op de grens van Sint-Michiels en Oostkamp en heeft 3 slaapkamers, ruime zolder, zonnige tuin en garage. (sted. inl. in aanvraag) Goedgekeurde electriciteit!
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : 1 juni 2020
€ 249.000,00
RUIME HOEKWONING MET GARAGE
Brugsestraat 31 - 8211 Aartrijke

Deze ruime hoekwoning is gelegen in het centrum van Aartrijke, in directe nabijheid van bakker, slager, winkels ....
Bestaande uit een ruime inkom met toilet, luchtige living, ingerichte keuken, veranda, berging, 3 slaapkamers en badkamer met ligbad. Verder ruime geisoleerde(berg)zolder, goedgekeurde elektriciteit, groot buitenterras,
2 tuinbergingen én garage met sectionale poort.

vrij : verhuurd
€ 249.000,00
RUIME ALLEENSTAANDE WONING
Burgstraat 8 - 8460 Oudenburg

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Oudenburg en heeft 4 slaapkamers, een garage en tuin.
(sted. inl. in aanvraag)

WENST U OOK UW EIGENDOM TE OUDENBURG TE VERKOPEN ?

Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91INSTAPKLARE WONING MET 4 SLAAPKAMERS OP 100 METER VAN BRUGGE
Vestingstraat 15 - 8310 Assebroek

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad, in de nabij omgeving van supermarkten, horecazaken,… is deze energiezuinige en instapklare woning gelegen, voorzien van hoger rendementsglas (2013), centrale verwarming op aardgas (nieuwe condensatieketel), vernieuwde elektriciteit en geďsoleerde daken.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de gezellige leefruimte, met plaats voor een eet- en zitgedeelte, waarbij de grote keuken aansluit, geďnstalleerd met vaatwas, heteluchtoven, koelkast, gasfornuis en een zee van werkruimte en bergkasten. De badkamer heeft een ligbad met douche, toilet en wastafel in meubel.
De 1ste en 2de verdieping telt elk 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 2 voorzien met inbouwkasten en een toilet op verdiep. De 4 slaapkamers zorgen dat deze woning ook plaats biedt aan de grotere gezinnen of gezinnen die aan uitbreiding denken.
Buiten kan men dan ook aangenaam vertoeven op het zuid gericht terras met een extra bergruimte (10 m˛).
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)VRIJSTAANDE WONING MET RUIME ZONNIGE TUIN OP GUNSTIGE LOCATIE
Weidestraat 138 - 8310 Assebroek

Juist tegenover het Atheneum Jan Fevijn, op wandelafstand van kinderboerdij de Zeven Torentjes en in vogelvlucht van het historisch centrum Brugge is deze op te frissen woning gelegen. Naast een garage en een oprit is dit statig huis voorzien van een grote, zonnige tuin van 310 m˛. Via de open inkomhal, voorzien van vestiaire en gastentoilet, treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met schuifraam die doorgang biedt naar het terras. Aansluitend is er de praktische bijkeuken met achterdeur en doorgang naar de garage.
De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer geďnstalleerd met wastafel, douche en toilet. De aparte zolder en de droge kelder bieden ook de extra bergruimte die iedereen goed kan gebruiken. Er is verwarming op aardgas, dubbel glas in houten raamkaders en geďsoleerde daken.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GERENOVEERDE HALF-OPEN WONING
Pastorieweg 6 - 8310 Sint-Kruis

Deze authentieke woning met schuur, gebouwd in de 2de helft van de 19de eeuw, werd omgevormd naar twee karaktervolle woningen te Sint-Kruis. De woningen werden volledig gerenoveerd met respect voor authentieke elementen.
De eerste woning betreft een halfopen bebouwing met inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte (zit- en eethoek + keuken) en een berging/wasplaats. Het schuifraam in de leefruimte zorgt voor de nodige lichtinval en geeft zicht op de zuid gerichte tuin met aangelegd terras. Bovendien werd er een parkeerplaats op eigen terrein voorzien. Verder is er een nachthal, een badkamer (dubbele wastafel, toilet, bad en douche) en 3 slaapkamers. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)MODERN GERENOVEERDE WONING MET ZUID GERICHTE TUIN
Maalse Steenweg 387 - 8310 Sint-Kruis

Deze kwaliteitsvol gerenoveerde woning is gelegen nabij het centrum van Sint-Kruis en geniet van een zéér vlotte verbinding naar Oedelem, verbindingswegen evenals de Brugse binnenstad. De nabijheid van diverse supermarkten, het interbad, scholen,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. Bij de werken hebben ze uiteraard de nieuwe normen gevolgd. Zo is er centrale verwarming op aardgas met een energiezuinige hoogrendementsketel (condenserend), conform gekeurde elektriciteit (2045), nieuwe ramen met hoger rendementsbeglazing, een volgens de normen geďsoleerd dak,…
De voortuin van deze woonst is de ideale plaats voor het bergen van fietsen, parkeerplaats voor moto’s of staanplaatsen voor andere kleine voertuigen om ze zo veilig van de baan te parkeren.
Door de inkomhal komt men binnen in de grote, lichtrijke leefruimte met moderne geďnstalleerde open keuken (voorzien van oven, elektrische kookplaten, stoomoven, vaatwas, koelkast,…). Een groot schuifraam verbindt deze fantastische ruimte met het zuidgericht, nieuw aangelegd terras en tuin. Bijkomend is er op het gelijkvloers een praktische aparte wasplaats zodat u alles mooi kan wegbergen.
De 1ste verdieping is voorzien van een grote slaapkamer en een moderne badkamer uitgerust met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De 2de verdieping heeft nog een extra grote kamer.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 305.000,00
RUIME HALF-OPEN WONING
A.J. Witteryckstraat 22 - 8310 Assebroek

Deze ruime woning met 4 slaapkamers, ruime in te richten zolder, garage en tuin is gelegen nabij de Baron Ruzettelaan.
(sted. inl. in aanvraag)

ALWEER EEN WONING VERKOCHT TE ASSEBROEK.

Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91ENERGIEZUINIGE EN VERZORGDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Greenhillstraat 45 - 8310  Assebroek

In een rustige zijstraat van de hier in Brugge bekende Baron Ruzettelaan, op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze energiezuinige (EPC = 156 kWh/m˛!) en verzorgde woning gelegen. Het zonnige perceel is 370 m˛ groot waar men kan genieten van de rust en de zeldzame groene vergezichten.
De woning zelf heeft de afgelopen 3 jaar een energiebesparende renovatie ondergaan. Zo is er hoger remendentsglas aanwezig in een thermisch onderbroken raamkader, centrale verwarming op aardgas met een condenserende hoogrendementsketel en een volgens de normen geďsoleerd dak (onderdak in kunststof en 20 cm isolatie).
Door de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met groot schuifraam die doorgang biedt naar de aangename tuin. Aansluitend is er op het gelijkvloers een geďnstalleerde keuken en een inpandige garage voorzien van automatisch sectionale poort.
De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, berging en een badkamer voorzien van toilet, wastafel en ligbad. De mogelijkheid bestaat om het 2de verdiep te betrekken tot het woongedeelte mits het voorzien van een vaste trap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)PRACHTIGE VILLA
- 6940 Durbuy (Septon)

"Charmes de Septon"
Prachtige eigendom LUXUEUS VERTOEVEN IN EEN ONTSPANNEN KADER
Charmes de Septon is een vakantiehuis voor 6 tot 8 personen op 7km van Durbuy. Alle comfort is er aanwezig om een aangename vakantie door te brengen in de Ardeense bossen. Het huis ligt ook te midden de bossen. Het is er rustig en heerlijk te vertoeven.
(Gvkr, Vg, Gmo, Vvg)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : bij akte
€ 320.000,00
RECENTE (2012) EN ENERGIEZUINIGE WONING MET 4 SLAAPKAMERS
Meulestee 11 - 8310 Assebroek

Deze recente (2012) en instapklare woning is gelegen nabij het centrum van Sint-Kruis en geniet van een zéér vlotte verbinding naar Oostkamp, snelwegen (E40 en E403) evenals de Brugse binnenstad. De nabijheid van diverse supermarkten, kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. Bovendien wordt de energiezuinigheid (EPC = 110 kWh/m˛) gegarandeerd door het ventilatiesysteem D (met warmterecuperatie), de hoger rendementsbeglazing in aluminium raamkader, een volgens de normen geďsoleerd dak en het centraal verwarmingssysteem met HR-condenserende ketel. Uiteraard is er ook conforme elektriciteit (2037) en een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen.
Door de inkomhal, met gastentoilet en op maat gemaakte vestiaire kasten, treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die doorgang biedt naar de zonnige tuin. De open keuken verhoogt hier het modern wooncomfort en zorgt voor contact met het ganse gezin. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met inloopdressing, en een badkamer geďnstalleerd met ligbad, toilet, dubbele wastafel,… De 2de verdieping is bereikbaar met vaste trap en voorzien van 2 grote velux-ramen waardoor hier een grote 4de slaapkamer of een andere bestemming kan gegeven worden naar smaak van de nieuwe eigenaars. Bijkomend is er een staanplaats voor de deur met achteraan een garagebox (aankoop €25.000,-) met automatisch sectionale poort die via een aparte uitweg makkelijk bereikbaar is.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 340.000,00
RUIME GOED GELEGEN WONING
Steenkaai 7 - 8000 Brugge

Deze goed onderhouden eigendom is gelegen net buiten het centrum en heeft 3 slaapkamers, een garage voor 2 wagens, terras, tuin en in te richten zolder (ev. 2 extra kamers).
(sted. inl. in aanvraag)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : 1 september 2020
€ 375.000,00
MODERNE EN ENERGIEZUINIGE (E40) NIEUWBOUWWONING OP TOPLOCATIE
Pannenhuisstraat 17 - 8310 Assebroek

Op een rustige ligging in vogelvlucht van het Stad Brugge, en in de nabijheid van bakkerijen, slagers, winkels, horeca,…, is deze energiezuinige nieuwbouwwoning gelegen. Alles kan vanop wandelafstand worden gedaan! Uiteraard zijn er zonnepanelen, vloer, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem, HR+ beglazing in PVV (optioneel) in aluminium, centrale verwarming op aardgas, stads- en regenwater, zonneboiler,… Ruime bewoonbare oppervlakte! Een grote garagebox wordt gebouwd achteraan de tuin die bereikbaar is via de oprit.
Het grote schuifruim biedt doorgang van de lichtrijke leefruimte naar de zonnige tuin, open keuken geďnstalleerd met de nodige toestellen. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer voorzien van wastafels, douche ligbad,… Vloeren kan parket of tegel zijn. Alle binnenafwerking is volgens het lastenboek waar je nog je eigen persoonlijkheid in kunt onderbrengen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

€ 375.000,00
HERENWONING AAN HET WATER MET VERGUNNING VOOR APPARTEMENTEN!
Langerei 14 - 8000 Brugge

Deze prachtige verzorgde herenwoning is gelegen op één van de mooiste locaties van Brugge met een adembenemend zicht op de Langerei en het groot seminarie. De authentieke elementen zoals ornamenten, lambrisering, natuursteen,… zijn hier te allen tijde goed bewaard gebleven. De woning geniet tevens op alle verdiepen van een ongelofelijke lichtinval en prachtige zichten op historische panden of op het water. De woning heeft verder de volgende indeling:
Gelijkvloers verdieping: uitzonderlijk lichte leefruimte met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep (ruimte, keuken en apart sanitair aanwezig). Tevens er ook de mogelijkheid voorzien om op het gelijkvloers een slaapkamer te maken zonder verdere aanpassingen.
1ste verdiep: ruime living (kan gebruikt worden als logia) met prachtig zicht op het water, geďnstalleerde keuken en badkamer en een inkomhal met vestiaire.
2de verdiep: 2 volwaardige slaapkamers en extra berging.
Uiteraard is er reeds dubbel glas in houten raamkaders en verwarming op aardgas en beide entiteiten. Kortom, indien u zorgeloos wenst te wonen in het historisch centrum Brugge in een authentiek maar toch moderne sfeer, dan is dit uw kans.
(vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)RUIME NIEUWBOUWWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Sint-Kruisstraat 6 - 8310 Assebroek

Op een rustige ligging in vogelvlucht van het Stad Brugge, en in de nabijheid van bakkerijen, slagers, winkels, horeca,…, is deze energiezuinige nieuwbouwwoning gelegen. Alles kan vanop wandelafstand worden gedaan! Uiteraard is er vloer, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem, HR+ beglazing in PVC (met thermische onderbreking), centrale verwarming op aardgas, stads- en regenwater, zonneboiler,… Ruime bewoonbare oppervlakte! Een grote garagebox wordt gebouwd achteraan de tuin die bereikbaar is via de oprit.
Het grote schuifruim biedt doorgang van de lichtrijke leefruimte naar de zonnige tuin, open keuken geďnstalleerd met de nodige toestellen. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer voorzien van wastafels, douche, ligbad,... Alle binnenafwerking is volgens het lastenboek waar je nog je eigen persoonlijkheid in kunt onderbrengen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Na oplevering
€ 388.000,00
GERENOVEERDE WONING OP ZONNIG DOMEIN VAN 848 M˛
Duiventorenstraat 37 - 8310 Assebroek

Op een uiterst rustige locatie, nabij kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’ en het Sint-Lucas ziekenhuis, is deze gerenoveerde en moderne gezinswoning gelegen op een perceel van 848 m˛. Zowel binnen als buiten is alles vernieuwd en nieuw aangelegd zoals nieuwe centrale verwarming (2017) met vloerverwarming in de leefruimte, nieuwe hoger rendementsbeglazing in PVC raamkader (2017), nieuw en volgens de normen geďsoleerd dak (2017), conform gekeurde elektriciteit tot het jaar 2040 en 2 regenwaterputten van elk 5.000 liter aangesloten op alle nodige voorzieningen. Het woonhuis zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 215 m˛ met op het gelijkvloers een inkomhal met gastentoilet, de lichtrijke leefruimte met aansluitend de geďnstalleerde keuken (composieten werkblad en vaatwas, kookplaat, oven,… van het merk AEG) die beiden doorgeven op het aangelegd zonnig terras. Verder is er een aparte wasplaats en een inpandige garage met elektrisch sectionale poort.
De eerste verdieping telt 4 volwaarde slaapkamers, een apart toilet en een badkamer voorzien van ligbad, grote douche en dubbele wastafel. De 5de en 6de slaapkamer liggen op de derde verdieping telkens voorzien van chauffage en andere benodigdheden.
Nog een grote bijkomende luxe is de aangelegde en zuid gerichte tuin van 700 m˛ voorzien van verschillende bergingen die uitmondt op een groen domein.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)CENTRAAL GELEGEN EN RUIME HERENWONING
Astridlaan 115 - 8310 Assebroek

Op een centrale ligging, nabij centrum Brugge en met een vlotte verbinding naar Sint-Kruis, Oedelem en het station van Brugge, bevindt zich deze statige herenwoning. Door de centrale ligging bevindt deze woning zich in de nabije omgeving van winkels, grootwarenhuizen en horecazaken. Openbaar vervoer, kinderopvang en scholen (ook de bekende Steiner school) zijn telkens op wandelafstand gelegen.
Deze unieke woning is weggelegd voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid wensen. Alle materialen zijn stuk voor stuk gekozen voor hun lange levensduur alsook de prachtige ornamenten en lambrisering zijn hier zéér goed bewaard gebleven.
Door de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte die groot genoeg is om zowel een zit-, eetplaats als een bureau te voorzien waar doorgang is via een groot schuifraam naar de zonnige tuin. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid die doorgeeft naar de aparte wasplaats. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, waarvan 1 met sanitaire voorziening, en een badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel. De grote zolderverdieping, bereikbaar via vaste trap, kan men inrichten als volwaardig extra verdiep (met extra slaapkamers) of gebruikt men als bergruimte. Op de gelijkvloerse verdieping is er een aparte ruimte die kan gebruikt worden als bureau/hobbykamer alsook in de tuin staat er een ruime bouw waaraan een bijkomende bestemming kan gegeven worden. Uiteraard is er dubbel glas, chauffage op aardgas, een kelder en een grote inpandige garage die rechtstreekse doorgang biedt naar het grote bijgebouw achteraan (kan ook gebruikt worden als burelen).
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 425.000,00
INSTAPKLARE EN ENERGIEZUINIGE VILLA
Paalbos 16 - 8310 Assebroek

Grenzend aan het Paalbos huisvest deze instapklare en energiezuinige villa. Zijn centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge zorgt dat deze woning van een toplocatie geniet waar groen centraal staat.
De oprit, aangelegd in blauwsteen met automatisch houten poort, biedt doorgang naar de achterliggende carport waar er extra parkeerplaats is voor wagens. Via hier komt men de woning binnen in de open inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aansluitend is er de open keuken, geďnstalleerd met frigo, vaatwas, oven, inbouw microgolf, inductie kookplaten,… en een bijkeuken met aparte koele berging. Bovendien biedt deze moderne keuken een overzicht over de lichtrijke leefruimte met plaats voor een eet- en zitgedeelte. Deze 2 ruimten worden comfortabel verwarmd met moderne vloerverwarming. Verder is op het gelijkvloers een aparte bureauruimte of slaapkamer voorzien van extra sanitair ruimte. Perfect voor mensen die hier wensen een praktijk uit te oefenen of wensen op het gelijkvloers te slapen.
De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers met telkens eigen sanitair en een aparte badkamer geďnstalleerd met douche, dubbele wastafel en inbouwkasten. Via dit verdiep is de geďsoleerde zolder te bereiken, ideaal voor bergruimte.
Buiten kan men aangenaam vertoeven op het zuid gericht terras met aangelegde tuin en genieten van de rust die deze locatie biedt.
Uiteraard is er conform gekeurde elektriciteit (2038) dubbel glas, centrale verwarming met condensatieketel op aardgas, een regenwaterput van 10.000 liter aangesloten op de nodige voorzieningen en een kruipkelder die het mogelijk maakt om makkelijk nieuwe leidingen te plaatsen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLAAR HERENHUIS "LES MUGUETS" MET 6 SLAAPKAMERS
Generaal Lemanlaan 188 - 8310 Assebroek

Het herenhuis “Les Muguets” is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kan gaan met het hedendaags modern wooncomfort. Hoger rendementsbeglazing, vernieuwd chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), volgens de normen geďsoleerde daken, vernieuwde elektriciteit,… in combinatie met metershoge plafonds, ornamenten, originele schouwen en deuren (interieur recent geschilderd) maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurant op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op enkele meters wandelen is gelegen.
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke open keuken die doorgang biedt via een schuifraam naar de zuidgerichte tuin met nieuw aangelegd terras. Perfect voor diners met de ganse familie! De keuken is voorzien van sterk gewild keukeneiland met ontbijtvoorziening, oven, keramische kookplaten,… met aansluitend de gezellige leefruimte ingericht met haard en houten vloeren. Daarnaast is er een volledig droge en ruime kelderberging. Een zéér praktische bureauruimte is alsook op het gelijkvloers gelegen die via een aparte ingang in de inkomhal te bereiken is. De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met op het 2de verdiep nog 2 extra kamers en een zolderkamer die kan aangewend worden tot 6de kamer of een andere bestemming kan genieten op smaak van zijn nieuwe eigenaars.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 435.000,00
RUIME MODERNE VILLA
Loppemsestraat 36 B - 8210 Zedelgem (grens Loppem)

Deze ruime woning op 1.600m˛ is gelegen tussen het centrum van Zedelgem en deze van Loppem, vlotte verbinding naar de autosnelweg.
De woning werd gebouwd in 1988 met een moderne architectuur met perfecte lichtinval en oriëntatie heeft 4 slaapkamers, 2 (open) burelen, garage voor 2 wagens en een grote tuin met zicht op de achterliggende velden.
(Wg, Gmo, Vv, Gvv, Gvkr)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : bij akte (1/6/2020)
€ 445.000,00
INSTAPKLARE VILLA MET 4 SLAAPKAMERS OP GUNSTIGE LOCATIE
Odegemstraat 39 - 8310 Assebroek

Op een uiterst gunstige locatie, nabij kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’ en het Sint-Lucas ziekenhuis, met vlotte verbinding naar autosnelwegen en centrum Brugge, is deze statige villa gelegen. Het groene en zonnige domein is 831 m˛ groot waar men in de zuid gerichte tuin volop van de privacy kan genieten. De woning zelf heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 306 m˛ uiteraard voorzien van dubbel glas in houten raamkader, centrale verwarming op aardgas met hoogrendementsketel, een volgens de normen geďsoleerd dak, regenwaterputten aangesloten op de nodige voorzieningen en conform gekeurde elektriciteit (2037).
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met houtkachel, een volledig geďnstalleerde keuken voorzien van SMEG-toestellen met daarnaast een aparte wasplaats en een dubbele inpandige garage met extra parkeerplaatsen op de oprit. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, stuk voor stuk voorzien van parketvloeren, apart toilet en een nieuwe badkamer geďnstalleerd met massagebad, dubbele wastafel,… Daarnaast is er nog een opgeknapte, perfect geventileerde wijnkelder en een praktische bergzolder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME VILLA
Hendrik Consciencestraat 16 - 8020 Oostkamp

In een rustige wijk in centrum Oostkamp vindt u deze vrijstaande woning met dubbele garage en zonnige tuin. Via de zijkant van de woning komt u binnen in de inkom. Hier is er een afzonderlijk toilet en een vestiairehoek. De ruime living met eetkamer biedt een open haard en zicht op de tuin. De moderne keuken is ingericht met een keukeneiland met dampkap, keramische kookplaat, oven en vaatwasmachine. Verder is er een douchekamer. Boven bevinden zich de 4 ruime slaapkamers en de badkamer met douche en ligbad. (Wg, Gmo, Gvkr, Gvv, Gvg)RECENTE VILLA OP ZUID GERICHT PERCEEL VAN 1045 M˛
Stijn Streuvelsstraat 7 - 8020 Oostkamp

Op een rustige en toch gunstige ligging, met vlotte verbinding naar de E40, centrum Brugge en de winkelstraten van Oostkamp, is deze stevige villa gelegen op een zonnige, zuid gericht en uniek domein van 1045 m˛. Rust, privacy en ruimte gaan hier gepaard met het modern wooncomfort die deze woonst te bieden heeft. Uiteraard is er centrale verwarming, dubbel glas en een volgens de normen geďsoleerd dak.
Door de ruime inkomhal met vestiaire treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met directe doorgang via een groot schuifraam naar het aangelegd terras en zonnige tuin. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid voorzien van extra bijkeuken en aparte keukenberging. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers (met mogelijkheid tot extra op de 2de verdieping), een bureauruimte en een badkamer voorzien van wastafel en ligbad met douche. Er kunnen 2 wagen worden geparkeerd bij de woning, één in de inpandige garage en de ander op de aangelegde oprit.
(Vergunning uitgereikt, Woongebied, Geen dagvaarding, Geen voorkooprecht, Verkavelingsvergunning)

vrij : Bij akte
€ 485.000,00
RUIME (KANGOEROE) WONING
Astridlaan 210 - 8310 Assebroek

Deze eigendom (voorheen handelseigenom) heeft vele mogelijkheden. 2 leefruimtes 4 slaapkamers, dakterras, tuin met uitweg voor auto´s en garage. Opp. : 909m˛ (Wg, Vg, Vg, Gmo, Gvkr)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : bij akte
€ 545.000,00
RESIDENTIEEL GELEGEN VILLA
Ter Straten 22 - 8200 Sint-Andries

Deze tijdloze villa ontworpen door architect Degeyter is gelegen in een residentiële omgeving met vlotte verbinding naar de Brugse binnenstad, alsook naar de autosnelweg. De zeer verzorgde woning omvat een ruime living in L-vorm met open haard, ruime ingerichte keuken met eethoek, 4 ruime slaapkamers, 2 badkamers, grote zolder, garage voor 2 wagens en een aangelegde zonnige tuin met terras en overdekte patio. Opp. 663m˛.
Een ruime woning op een unieke ligging.

(Wg, Vvg, Gmo,, Gvkr, Gv)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91MODERNE VILLA IN DE BOSSEN VAN SINT-ANDRIES
Rolklaverstraat 6 - 8200 Sint-Andries

In het gezellige en zéér gewilde Sint-Andries, nabij het Coppietersbos, is deze instapklare moderne villa gelegen in een doodlopende straat. Deze unieke locatie zorgt voor een rustige, familiale buurt met groene uitzichten.
De open bebouwing is gelegen op een zuidgericht perceel van 665 vierkante meter, afgewerkt met de kwaliteitsvolle materialen. De ruime inkomhal met gastentoilet brengt u naar de lichtrijke woonkamer, voorzien van massieve parketvloer, met aansluitend de geďnstalleerde leefkeuken, met zicht op groen, en bijkeuken. Verder is er op de gelijkvloerse verdieping een polyvalente ruimte (bureau, speelkamer, hobbyruimte,...), een inpandige garage met automatische poort en een berging voorzien van extra douche.
De bovenverdieping telt 4 grote en volwaardige slaapkamers (elk voorzien van TV, internet , verwarming,…), een apart toilet en de moderne badkamer. Deze is geďnstalleerd met dubbele wastafel, een inloopdouche en inbouwkasten.
Uiteraard is er hoger rendement beglazing, CV op aardgas (recente condensatieketel), geďnstalleerde regenwaterputten en een volgens de normen geďsoleerd dak.
Een UNIEKE woning op een UNIEKE liging!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)UNIEKE VILLA OP ZONNIG DOMEIN VAN 2008 M˛
Prins Karellaan 48 - 8310 Assebroek

Deze unieke en karaktervolle villa is gelegen op een zuid gericht domein van 2008 m˛ voorzien van een aangelegde tuin, klein stuk bos en een apart ingericht gebouw ingericht als 2 garages. Winkels, supermarkten, horecazaken,… liggen in de nabije omgeving waar het centrum van Brugge met de fiets te bereiken is. In de goed onderhouden herenwoning zijn de ramen vervangen door hoger rendementsbeglazing in PVC (2009), centrale verwarming op aardgas (2013),vernieuwd dak met isolatie (2015) en conform gekeurde elektriciteit tot het jaar 2044.
Door de indrukwekkende inkomhal, met gastentoilet, vestiaire en doorgang naar de volledig droge kelder, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte, die een prachtig uitzicht biedt op de zonnige tuin, met aansluitend de keuken geďnstalleerd met inductie fornuis, dampkap, vaatwas, oven… Aan de voorkant is er de mogelijkheid tot het creëren van een 2de leefruimte, prachtige eetplaats of een zéér praktische bureau- of praktijkruimte. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van wastafel, ligbad, douche en toilet. Wanneer er meer slaapkamers gewenst zijn, kunnen er 3 extra gemaakt worden op de zolderruimte. Momenteel is deze voorzien van een nachthal met 3 aparte zolderbergingen onder een perfect geďsoleerd dak. Het unieke aan deze woning, zoals de ornamenten en moluren, zijn hier uiterst goed bewaard gebleven.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)SFEERVOLLE ALLEENSTAANDE VILLA
Flaminckapark 17 - 8490 Jabbeke

In de rustige omgeving van het Flamincka Park te Jabbeke, vindt u deze alleenstaande villa met ruime tuin en 3 tuinbergingen, genoeg plaats om optimaal te kunnen genieten van de mooi omgeving. De woning biedt u een sfeervolle living met balkenplafond en houtkachel, een ingerichte keuken, badkamer met 2 lavabo’s/ligbad/afzonderlijke douche/toilet, 4 slaapkamers en een garage. Zowel het binnen- als buitenwerk geven deze villa een heel rustiek karakter. (Vg, Wp, Gmo, Vv, Gvkr)RECENTE VILLA NABIJ CENTRUM BRUGGE OP PERCEEL VAN 827 M˛
Kongostraat 1 - 8310 Assebroek

Op een rustige zijstraat van de hier in Brugge bekende Baron Ruzettelaan, op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij ´De Zeven Torentjes´ en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze statige doch jonge (1991) villa gelegen. Het zongerichte domein is 827 m˛ waar men kan genieten van de rust. De woning zelf heeft een bewoonbare oppervlakte van 326 m˛ waarbij de kelder en de zolder zich over de volledige woning strekken. De kelder heeft apart sanitair, werkplaats, hobbyruimtes, wasplaats en een dubbele garage met automatisch sectionale poort bereikbaar via een aparte oprit die bereikbaar is via de naastliggende Greenhillstraat.
De gelijkvloerse verdieping bestaat uit een grote leefruimte vervaardigd met rustige draagbalken, een grote keuken met ontbijtmogelijkheid, een bureauruimte of slaapkamer en een zuid gerichte veranda. De 2de verdieping telt 2 extra grote slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad, aparte douche en dubbele wastafel (16m˛!), dressing en een bergruimte.
Uiteraard is er dubbel glas, centrale verwarming op aardgas, een volgens de normen geďsoleerd dak, en een geďnstalleerde regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen.
Ook interessant voor zelfstandigen die wat materiaal wensen veilig te bergen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 595.000,00
RECENTE EN ENERGIEZUINIGE VILLA MET 5 SLAAPKAMERS
Baanderheerstraat 2 - 8310 Sint-Kruis

Deze recente en energiezuinige villa is gelegen in een doodlopende straat in de residentiële wijk van Sint-Kruis. Rust, privacy en natuur gaan hier hand in hand met het modern wooncomfort die deze ruime, bewoonbare oppervlakte van 322 m˛, woonst te bieden heeft. De vlotte verbinding naar Oedelem, de Maalse Steenweg, centrum Brugge,… maakt dat deze woning in de nabijheid ligt van snelwegen, horecazaken en grootwarenhuizen alsook van verschillende scholen.
Hoger rendementsbeglazing, een volgens de normen geďsoleerd dak, centrale verwarming met condenserende ketel op aardgas, regenwater aangesloten op de nodige voorzieningen, boorwater, conform gekeurde elektriciteit, centraal stofzuigersysteem met 7 in huis aansluitingen,… deze woning heeft het stuk voor stuk.
Het gelijkvloers bestaat uit een lichtrijke leefruimte, voorzien van grote schuiframen biedt doorgang naar de volledig geďnstalleerde keuken afgewerkt met Miele toestellen en ontbijteiland. Verder is er een aparte bureauruimte met aparte ingang via de inkomhal met gastentoilet, een koele geventileerde berging en een dubbele garage met automatisch sectionale poort.
De 1ste verdieping telt 5 volwaardige slaapkamers (waarvan 1 voorzien van inloopdressing), een badkamer met douche, wastafel en een extra hobbyruimte waar er aansluiting is om een 2de badkamer te installeren. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid tot het creëren van extra kamers. Buiten kan men aangenaam genieten in de zuid gerichte tuin voorzien van tuinhuis.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)EXCLUSIEVE KARAKTERVOLLE HERENWONING
- 8000 Brugge

Deze prachtige eigendom werd compleet en smaakvol gerenoveerd in 2011 en is gelegen bij de Ezelpoort. Deze meesterwoning is qua ligging en indeling ideaal te benutten als wonen/werken.
Er zijn 4 slaapkamers met telkens een eigen badkamers. De masterbedroom heeft een dressing en ruim zonneterras.
Verder is er een ruime kelder, een prachtige binnentuin. (Wche, Gmo, Gvkr, Gvv, Vg). UC 0001987226
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : verhuurd
€ 975.000,00