ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 23/10/2020 :
118 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Woningen - villa's te KOOP (datum : 23/10/2020)   49 aanbiedingen


TE RENOVEREN RIJWONING
Biddersstraat 49 - 8000 Brugge

Deze woning is gelegen in een centrale, doch rustige straat en heeft momenteel 2 slaapkamers, ruime in te richten zolder, grote koer/tuintje met fietsenpoortje uitgevend op een stadspark.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : onmiddellijk
€ 142.000,00
GEZELLIGE STADSWONING
Peterseliestraat 15 - 8000 Brugge

Deze instapklare woning is gelegen bij de Vesten van Brugge en heeft een gezellige living, ing. open keuken, badkamer met douche, 2 slaapkamers en een in te richten zolder. Verder is er nog een (overdekte) koer. Goedgekeurde electriciteit tot 2031.
(sted. inl. in aanvraag)

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : bij akte (4 maanden)
€ 194.500,00
STADSWONING MET TERRAS GRENZEND AAN COMMERCIËLE LANGESTRAAT
Kwekersstraat 41 - 8000 Brugge

In een zijstraat van de bekende en vooral commerciële Langestraat in het historisch centrum van Brugge. Winkels, horeca en tal van andere voordelen vindt men hier op wandelafstand terug. De woning heeft al een kleine verfrissing ondergaan. Hierbij is het dak voorzien van onderdak en isolatie, is er dubbel glas geplaatst en is er een open geďnstalleerde keuken met lichtkoepel voorzien. Via de inkomhal treedt men binnen in deze leefruimte met nieuwe keuken waar er genoeg plaats is voor een extra eetgedeelte. Verder is er nog een gastentoilet en een bureauruimte. De 1ste verdieping telt 2 slaapkamers en een badkamer waar de zolder ook bereikbaar is onder het nieuwe dak. De mogelijkheid bestaat om dit verdiep toegankelijk te maken door middel van een vaste trap. Naast de vele terrassen die de Stad Brugge te bieden heeft kan men hier ook vertoeven op het gezellig terras die bereikbaar is via een groot schuifraam in de keuken. Ter info: EPC is opgesteld voor de dakisolatie en het dubbel glas!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GOED GELEGEN RIJWONING
Dampoortstraat 48 - 8310 Sint-Kruis

Deze eigendom is gelegen net buiten het centrum van Brugge en heeft 3 slaapkamers, in te richten zolder, ruime garage en tuin. Vanuit de woning heeft u zicht op de Brugse Vesten en de molens. (woongebied, geen vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)).
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : onmiddellijk
€ 199.500,00
GOED GELEGEN STADSWONING
Boninvest 12 - 8000 Brugge

Deze leuke stadswoning is gelegen nabij de Coupure, het Astridpark en op wandelafstand van de markt van Brugge.
Gezellige living, ing. keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een gezellig stadskoertje. (Gvg, Wche, Gmo, Gvkr, Gvv)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91TE RENOVEREN WONING MET PRAKTISCHE UITWEG VIA DUBBELE GARAGE
Baron Ruzettelaan 151 - 8310 Assebroek

Op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge, in een sterk gewilde straat waar supermarkten, winkel en tal van horecazaken zijn gevestigd ligt deze te renoveren woning met zéér praktische uitweg via een dubbele garage naar de achterliggende Kleine Kerkhofstraat.
De woning zelf heeft een inkomhal met vestiaire die doorgang biedt naar de lichtrijke leefruimte met uitzicht op het zonnig terras. Verder is er de keuken met ontbijtmogelijkheid en badkamer. Wanneer we verdere naar achteren toe gaan, vinden we daar een wasplaats, bergruimte en een werkruimte die doorgang biedt via een dubbele poort naar de grote, dubbele garage (53 m˛!).
De eerste verdieping telt 2 volwaardige slaapkamers met een doorgangskamer die eventueel de mogelijkheid geeft tot het creëren van een extra badkamer. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap, waar er nog een extra ruime slaapkamer kan worden gemaakt, en een volledig droge kelder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ALLEENSTAANDE BUNGALOW (ALLES GELIJKVLOERS)
Wellewaarde 27 - 8210 Zedelgem

Deze vrijstaande op te frissen woning is gelegen in een rustige woonwijk, waarvan alle ruimten zich op het gelijkvloers bevinden.
Momenteel zijn er 2 slaapkamers, een garage (ev. 3e slaapkamer) en tuin.
(Wg, Gvg, VV, Gmo, Gvkr)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91GOED GELEGEN HALF-OPEN WONING
Sint-Pietersnoordstraat 2 - 8000 Brugge (Sint-Pieters)

Deze eigendom, bestaande uit een woonst met 3 slaapkamers, binnenkoer met uitweg en tuin. Verder is er ook nog een handelsruimte met berging.
Opp. 230m˛. (Wg, Gvg, Gvv, Gmo, Gvkr)
Bel voor meer info of een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91RUIME HALF-OPEN WONING
Sint-Michielsestraat 77 - 8200 Sint-Michiels

Deze ruime woning is gelegen op de grens van Sint-Michiels en Oostkamp en heeft 3 slaapkamers, ruime zolder, zonnige tuin en garage.(woongebied, geen vergunning uitgereikt, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning) Goedgekeurde electriciteit!
Voor meer info 7/7 : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beRUIME ALLEENSTAANDE WONING
Burgstraat 8 - 8460 Oudenburg

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Oudenburg en heeft 4 slaapkamers, een garage en tuin.
(sted. inl. in aanvraag)

WENST U OOK UW EIGENDOM TE OUDENBURG TE VERKOPEN ?

Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91HALFOPEN GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN
Odegemstraat 73 - 8310 Assebroek

Op een uiterst gunstige locatie, nabij kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’ en het Sint-Lucas ziekenhuis, met vlotte verbinding naar autosnelwegen en centrum Brugge, is deze halfopen gezinswoning gelegen. Het groen en zongericht perceel heeft een zuidwest gerichte tuin waar men volop van de zon en privacy kan genieten. Het huis zelf heeft een moderne indeling en is reeds voorzien van dubbel glas, een geďsoleerd dak, verwarming op aardgas en een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen.
Door de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte die doorgang biedt naar het nieuw aangelegd terras via een groot vernieuwd schuifraam. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met berging en een aanhangende garage. Er is extra parkeermogelijkheid op de oprit. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer. De mogelijkheid bestaat erin om het zolderverdiep bij de woning te betrekken. Zo kunnen er 2 extra kamers worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 279.000,00
RUIME WONING
Assebroeklaan 103 - 8310 Sint-Kruis

Deze eigendom heeft 4 slaapkamers waarvan 1 op het gelijkvloers), een garage en tuin.
De keuken en badkamer werden recent vernieuwd.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : bij akte (4 maanden)
€ 285.000,00
HALFOPEN WONING MET ZUID GERICHTE TUIN
Oude Hoogweg 99 - 8310 Sint-Kruis

Deze halfopen en in het groen gelegen woning is gelegen in een rustige straat op fietsafstand van de Damse vaart, de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van winkels en horecazaken. De ideale locatie voor mensen die willen genieten van de rust die Sint-Kruis heeft te bieden maar toch wensen profiteren van de voordelen van Stad Brugge.
Dit eigendom heeft tal van voordelen waaronder dubbele beglazing, vernieuwde en conform gekeurde (2041) elektriciteit, een geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas,… met als grote troef de ruime en perfect zuid gerichte tuin met 2 praktische tuinbergingen achteraan.
Door de inkomhal met vestiairemogelijkheid treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte die doorstroomt naar de geďnstalleerde keuken met uitzicht over de tuin. Aansluitend is er een badkamer voorzien van dubbele wastafel, apart toilet en douche.
De eerste verdieping, afgewerkt in plankenvloeren, telt 2 volwaardige slaapkamers met een extra kamer die kan aangewend worden als hobbyruimte, bureau of eventueel nog een bijkomende slaapkamer. Uiteraard is ook op dit verdiep een apart toilet voorzien.
Bovendien is er nog een volledig droge kelder en zolder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN
Alfons De Baeckestraat 5 - 8200 Sint-Michiels

Op een rustige locatie, nabij het centrum van Sint-Michiels, is deze charmante en ruime gezinswoning gelegen. Door zijn centrale ligging zijn openbaar vervoer, winkels en scholen op wandelafstand gelegen. Deze woonst heeft reeds dubbel glas, een geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas,… kortom instapklaar!
Door de inkomhal komt men binnen in de ruime eetplaats met aansluitend de keuken met bijkeuken. Deze biedt doorgang naar de zonnige tuin met praktische berging (die kan benut worden voor recreatieve doeleinden) voorzien van elektriciteit en een extra garage. Het gelijkvloers heeft verder een aangename leefruimte, een volledig droge kelder en een doucheruimte. De eerste verdieping telt 3 ruime slaapkamers en een bureau/hobbykamer die uiteraard kan aangewend worden als kinderkamer. Daarnaast is er een extra bergzolder, een volledig droge kelder en plaats voor 2 wagen op de oprit.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GERENOVEERDE HALF-OPEN WONING
Pastorieweg 6 - 8310 Sint-Kruis

Deze authentieke woning met schuur, gebouwd in de 2de helft van de 19de eeuw, werd omgevormd naar twee karaktervolle woningen te Sint-Kruis. De woningen werden volledig gerenoveerd met respect voor authentieke elementen.
De eerste woning betreft een halfopen bebouwing met inkomhal met gastentoilet, een open leefruimte (zit- en eethoek + keuken) en een berging/wasplaats. Het schuifraam in de leefruimte zorgt voor de nodige lichtinval en geeft zicht op de zuid gerichte tuin met aangelegd terras. Bovendien werd er een parkeerplaats op eigen terrein voorzien. Verder is er een nachthal, een badkamer (dubbele wastafel, toilet, bad en douche) en 3 slaapkamers. (Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Gvv)HALFOPEN GEZINSWONING MET ZUID GERICHTE TUIN
Leenweg 22 - 8000 Koolkerke

In een rustige wijk, nabij het centrum van Brugge, ligt deze verzorgde halfopen woning. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de nabije omgeving waar de kust van hier ook vlot bereikbaar is. De gezinswoning is voorzien van hoger rendementsbeglazing in PVC, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel Vaillant 2019), conform gekeurde elektriciteit (2041),… met andere woorden, volledig instapklaar!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte met inbouwcassette (2019) op aardgas die aansluit op de open moderne keuken voorzien van vaatwas, keramische kookplaten, dampkap,… In zowel de leefruimte als keuken heeft men uitzicht op de perfect zuid gerichte tuin voorzien van nieuw aangelegd terras (2017) in blauwsteen. Verder is er op het gelijkvloers een grote inpandige garage met automatische poort (met elektrisch codeslot), en heel wat bergruimte. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, berging en een opgeknapte badkamer met ligbad incl. douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er een bergzolder en een nieuw aangelegde oprit (2017) die extra parkeerplaats te bieden heeft.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)MODERN GERENOVEERDE WONING MET ZUID GERICHTE TUIN
Maalse Steenweg 387 - 8310 Sint-Kruis

Deze kwaliteitsvol gerenoveerde woning is gelegen nabij het centrum van Sint-Kruis en geniet van een zéér vlotte verbinding naar Oedelem, verbindingswegen evenals de Brugse binnenstad. De nabijheid van diverse supermarkten, het interbad, scholen,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. Bij de werken hebben ze uiteraard de nieuwe normen gevolgd. Zo is er centrale verwarming op aardgas met een energiezuinige hoogrendementsketel (condenserend), conform gekeurde elektriciteit (2045), nieuwe ramen met hoger rendementsbeglazing, een volgens de normen geďsoleerd dak,…
De voortuin van deze woonst is de ideale plaats voor het bergen van fietsen, parkeerplaats voor moto’s of staanplaatsen voor andere kleine voertuigen om ze zo veilig van de baan te parkeren.
Door de inkomhal komt men binnen in de grote, lichtrijke leefruimte met moderne geďnstalleerde open keuken (voorzien van oven, elektrische kookplaten, stoomoven, vaatwas, koelkast,…). Een groot schuifraam verbindt deze fantastische ruimte met het zuidgericht, nieuw aangelegd terras en tuin. Bijkomend is er op het gelijkvloers een praktische aparte wasplaats zodat u alles mooi kan wegbergen.
De 1ste verdieping is voorzien van een grote slaapkamer en een moderne badkamer uitgerust met inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De 2de verdieping heeft nog een extra grote kamer.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIGE EN VERZORGDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Greenhillstraat 45 - 8310  Assebroek

In een rustige zijstraat van de hier in Brugge bekende Baron Ruzettelaan, op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze energiezuinige (EPC = 156 kWh/m˛!) en verzorgde woning gelegen. Het zonnige perceel is 370 m˛ groot waar men kan genieten van de rust en de zeldzame groene vergezichten.
De woning zelf heeft de afgelopen 3 jaar een energiebesparende renovatie ondergaan. Zo is er hoger remendentsglas aanwezig in een thermisch onderbroken raamkader, centrale verwarming op aardgas met een condenserende hoogrendementsketel en een volgens de normen geďsoleerd dak (onderdak in kunststof en 20 cm isolatie).
Door de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met groot schuifraam die doorgang biedt naar de aangename tuin. Aansluitend is er op het gelijkvloers een geďnstalleerde keuken en een inpandige garage voorzien van automatisch sectionale poort.
De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, berging en een badkamer voorzien van toilet, wastafel en ligbad. De mogelijkheid bestaat om het 2de verdiep te betrekken tot het woongedeelte mits het voorzien van een vaste trap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ALLEENSTAANDE WONING
Park de Rode Poort 73 - 8200 Sint-Michiels

Deze goed gelegen eigendom thans bestaande uit 2 appartementen (type 2 slaapkamers), tuin en garage, kan terug omgevormd worden tot één ruime woonst.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.bePRACHTIGE VILLA
- 6940 Durbuy (Septon)

"Charmes de Septon"
Prachtige eigendom LUXUEUS VERTOEVEN IN EEN ONTSPANNEN KADER
Charmes de Septon is een vakantiehuis voor 6 tot 8 personen op 7km van Durbuy. Alle comfort is er aanwezig om een aangename vakantie door te brengen in de Ardeense bossen. Het huis ligt ook te midden de bossen. Het is er rustig en heerlijk te vertoeven.
(Gvkr, Vg, Gmo, Vvg)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : bij akte
€ 325.000,00
OPGEKNAPTE EN INSTAPKLARE GEZINSWONING
Meulestee 11 - 8310 Assebroek

Deze recente (2012) en instapklare woning is gelegen nabij het centrum van Sint-Kruis en geniet van een zéér vlotte verbinding naar Oostkamp, snelwegen (E40 en E403) evenals de Brugse binnenstad. Dit huis heeft reeds een volledige opknapbeurt ondergaan en is dan ook opnieuw geschilderd. De nabijheid van diverse supermarkten, kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. Bovendien wordt de energiezuinigheid (EPC = 110 kWh/m˛) gegarandeerd door het ventilatiesysteem D (met warmterecuperatie), de hoger rendementsbeglazing in aluminium raamkader, een volgens de normen geďsoleerd dak en het centraal verwarmingssysteem met HR-condenserende ketel. Uiteraard is er ook conforme elektriciteit (2037) en een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen.
Door de inkomhal, met gastentoilet en op maat gemaakte vestiaire kasten, treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die doorgang biedt naar de zonnige tuin. De open keuken verhoogt hier het modern wooncomfort en zorgt voor contact met het ganse gezin. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met inloopdressing, en een badkamer geďnstalleerd met ligbad, toilet, dubbele wastafel,… De 2de verdieping is bereikbaar met vaste trap en voorzien van 2 grote velux-ramen waardoor hier een grote 4de slaapkamer of een andere bestemming kan gegeven worden naar smaak van de nieuwe eigenaars. Bijkomend is er een staanplaats voor de deur met achteraan een garagebox, die kan bijgekocht worden, met automatisch sectionale poort die via een aparte uitweg makkelijk bereikbaar is.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Begoniastraat 45 - 8310 Assebroek

Nabij het Atheneum Jan Fevijn, op wandelafstand van kinderboerdij de Zeven Torentjes en in vogelvlucht van het historisch centrum Brugge bevindt zich deze instapklare en goed onderhouden ééngezinswoning. Door zijn centrale ligging zijn horeca, winkels, supermarkten, banken,… in de directe omgeving gelegen. De woning tikt een groot aantal vinkjes af qua comfortabel wooncomfort, bv. een geďsoleerd dak, dubbel glas in PVC raamkader, verwarming op aardgas, open keuken, zonnige tuin,… Kortom een woning die aan de hedendaagse wensen voldoet!
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire komt men binnen in de grote leefruimte waar genoeg plaats is voor een eet- en zitgedeelte met gezellige gashaard. Deze ruimte strekt zich over de volledige breedte van de woning waar men dus een volledig zicht heeft over de Zuid-West gerichte tuin bereikbaar via een groot schuifraam. Aansluitend is er de open keuken voorzien van vaatwas, oven, inbouw microgolf, keramische kookplaten,… met ontbijtmogelijkheid. De eerste verdieping telt 4 volwaardige slaapkamers (die uiteraard een bestemming kunnen krijgen naar smaak van de eigenaar) en een badkamer met ligbad, toilet, wastafel,… Parkeerplaats heeft men op de oprit of in de inpandige garage die reikt tot de tuin achteraan. Uiterst praktisch voor het naar voor brengen van tuinafval of andere zaken.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIG WONEN IN HET CENTRUM VAN BRUGGE!
Vizierstraat 87 - 8000 Brugge

Deze energiezuinige (EPC = 106 kWh/m˛!) en instapklare woning is gelegen op een uiterst centrale locatie in het historisch centrum van Brugge. Door deze unieke ligging zijn winkels, horeca, openbaar vervoer,… op wandelafstand gelegen. In 2015 heeft deze woonst een grondige renovatie ondergaan. Daarbij is er een nieuw geďsoleerd dak geplaatst, de ondergrondse riolering vernieuwd, ventilatiesysteem D geďnstalleerd, elektriciteit aangepakt (conform gekeurd 2040), centrale verwarming op aardgas geplaatst (hoger rendementsketel), hoger rendementsglas in nieuwe houten raamkader voorzien en uiteraard het volledig interieur aangepakt. Bijkomend zijn er 11 zonnepanelen geďnstalleerd!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de open moderne en volledig geďnstalleerde keuken. Deze biedt ook de mogelijkheid tot ontbijten aan het daarop ontworpen eiland. Hierbij is er ook zicht op het zonnig aangelegd terras met lounge ruimte. Bijkomend is er een aparte wasplaats. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamer, een bureauruimte en een moderne badkamer geďnstalleerd met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. De zolderverdieping, bereikbaar met vaste trap en voorzien van de nodige Velux-ramen, kan dienst doen als 3de slaapkamer of een bestemming naar keuze.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING OP RUSTIGE LOCATIE
Jagerspad 11 - 8310 Assebroek

In deze rustige buurt, in de directe omgeving van het AZ Sint-Lucas ziekenhuis, resideert deze toffe gezins woning. Door de centrale ligging is er een vlotte verbinding naar het centrum van Brugge de ring van Brugge, E40 en andere belangrijke invalswegen. Het gaat om een halfopen woning opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke, kwaliteitsvolle materialen. Uiteraard is er hier dubbel glas voorzien, een geďsoleerde zolder, centrale verwarming,… kortom alles wat deze woning instapklaar maakt.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een leefruimte, waar er plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de vernieuwde keuken geďnstalleerd met vaatwas, oven, elektrische kookplaten, dampkap (Miele),… Verder is er nog een aparte wasplaats waar er extra ruimte is voor berging. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een recente moderne badkamer met op maat gemaakt bergkasten, dubbele wastafel en inloopdouche. Op het zoldergedeelte kunnen er extra kamers worden voorzien. Genieten is het in de privatieve zuid west gerichte tuin en aangelegd terras voorzien van zonneluifel. De garagebox (30 m˛) is bereikbaar via de oprit en is geďnstalleerd met water, elektriciteit en een elektrisch sectionale poort.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 365.000,00
RUIME GOED GELEGEN WONING
Steenkaai 7 - 8000 Brugge

Deze goed onderhouden eigendom is gelegen net buiten het centrum en heeft 3 slaapkamers, een garage voor 2 wagens, terras, tuin en in te richten zolder (ev. 2 extra kamers).
(sted. inl. in aanvraag)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91MODERNE EN ENERGIEZUINIGE (E40) NIEUWBOUWWONING OP TOPLOCATIE
Pannenhuisstraat 17 - 8310 Assebroek

Op een rustige ligging in vogelvlucht van het Stad Brugge, en in de nabijheid van bakkerijen, slagers, winkels, horeca,…, is deze energiezuinige nieuwbouwwoning gelegen. Alles kan vanop wandelafstand worden gedaan! Uiteraard zijn er zonnepanelen, vloer, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem, HR+ beglazing in PVV (optioneel) in aluminium, centrale verwarming op aardgas, stads- en regenwater, zonneboiler,… Ruime bewoonbare oppervlakte! Een grote garagebox wordt gebouwd achteraan de tuin die bereikbaar is via de oprit.
Het grote schuifruim biedt doorgang van de lichtrijke leefruimte naar de zonnige tuin, open keuken geďnstalleerd met de nodige toestellen. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer voorzien van wastafels, douche ligbad,… Vloeren kan parket of tegel zijn. Alle binnenafwerking is volgens het lastenboek waar je nog je eigen persoonlijkheid in kunt onderbrengen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME HALF-OPEN WONING MET MAGAZIJN
Daverlostraat 86 - 8310 Assebroek

Deze statige en karaktervolle woning is gelegen in het centrum van Assebroek in de direct omgeving van winkels, openbaar vervoer, scholen,… en bevindt zich op wandelafstand van centrum Brugge. Daarnaast is er een prachtige loods/werkruimte in 2 verdiepen bij van maar liefst 210 m˛ bereikbaar via de brede oprit naast de woning! Ideaal voor zelfstandigen, stockeren van wagens, bergruimte,…
De woning zelf bestaat uit een inkomhal, aparte bureauruimte/hobbykamer, grote leefruimte en geďnstalleerde keuken. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers en een badkamer met op de 2de verdieping extra kamers of een bestemming naar keuze.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 375.000,00
HERENWONING AAN HET WATER MET VERGUNNING VOOR APPARTEMENTEN!
Langerei 14 - 8000 Brugge

Deze prachtige verzorgde herenwoning is gelegen op één van de mooiste locaties van Brugge met een adembenemend zicht op de Langerei en het groot seminarie. De authentieke elementen zoals ornamenten, lambrisering, natuursteen,… zijn hier te allen tijde goed bewaard gebleven. De woning geniet tevens op alle verdiepen van een ongelofelijke lichtinval en prachtige zichten op historische panden of op het water. De woning heeft verder de volgende indeling:
Gelijkvloers verdieping: uitzonderlijk lichte leefruimte met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep (ruimte, keuken en apart sanitair aanwezig). Tevens er ook de mogelijkheid voorzien om op het gelijkvloers een slaapkamer te maken zonder verdere aanpassingen.
1ste verdiep: ruime living (kan gebruikt worden als logia) met prachtig zicht op het water, geďnstalleerde keuken en badkamer en een inkomhal met vestiaire.
2de verdiep: 2 volwaardige slaapkamers en extra berging.
Uiteraard is er reeds dubbel glas in houten raamkaders en verwarming op aardgas en beide entiteiten. Kortom, indien u zorgeloos wenst te wonen in het historisch centrum Brugge in een authentiek maar toch moderne sfeer, dan is dit uw kans.
(vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)ENERGIEZUINIGE WONING (INCL. ZONNEPANELEN) MET 5 SLAAPKAMERS
Begoniastraat 49 - 8310 Assebroek

Nabij het Atheneum Jan Fevijn, op wandelafstand van kinderboerdij de Zeven Torentjes en in vogelvlucht van het historisch centrum Brugge bevindt zich deze volledig instapklare en uiterst energiezuinige (EPC = 126 kWh/m˛) woning. Door zijn centrale ligging zijn horeca, winkels, supermarkten, banken,… in de directe omgeving gelegen. De afgelopen jaren is dit huis grondig gerenoveerd en is nu voorzien van hoger rendementsbeglazing (thermobel), conform gekeurde elektriciteit, 12 zonnepanelen met terugdraaiende teller, centrale verwarming op aardgas met een hoogrendementsketel, een volgens de normen geďsoleerd dak,… Kortom een woning die aan de strenge energienormen van vandaag voldoet!
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire komt men binnen in de moderne leefruimte waar genoeg plaats is voor een eet- en zitgedeelte met gezellige houthaard met een natuurstenen afwerking. Deze ruimte strekt zich over de volledige breedte van de woning waar men dus een volledig zicht heeft over de Zuid-West gerichte tuin bereikbaar via een groot schuifraam. Aansluitend is er de keuken voorzien van vaatwas, oven, inbouw microgolf, hittebestendige keukenblad,… met ontbijtmogelijkheid. De eerste verdieping telt 4 volwaardige slaapkamers (die uiteraard een bestemming kunnen krijgen naar smaak van de eigenaar) en een badkamer met grote inloopdouche, dubbele wastafel, design chauffage,… Het zolderverdiep is bereikbaar met vaste trap en kan gebruikt worden als slaapkamer, 2de leefruimte, berging,… Parkeerplaats heeft men op de oprit of in de inpandige garage (met elektrische sectionale poort) die reikt tot de tuin achteraan. Uiterst praktisch voor het naar voor brengen van tuinafval of andere zaken.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME NIEUWBOUWWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Sint-Kruisstraat 6 - 8310 Assebroek

Op een rustige ligging in vogelvlucht van het Stad Brugge, en in de nabijheid van bakkerijen, slagers, winkels, horeca,…, is deze energiezuinige nieuwbouwwoning gelegen. Alles kan vanop wandelafstand worden gedaan! Uiteraard is er vloer, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem, HR+ beglazing in PVC (met thermische onderbreking), centrale verwarming op aardgas, stads- en regenwater, zonneboiler,… Ruime bewoonbare oppervlakte! Een grote garagebox wordt gebouwd achteraan de tuin die bereikbaar is via de oprit.
Het grote schuifruim biedt doorgang van de lichtrijke leefruimte naar de zonnige tuin, open keuken geďnstalleerd met de nodige toestellen. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer voorzien van wastafels, douche, ligbad,... Alle binnenafwerking is volgens het lastenboek waar je nog je eigen persoonlijkheid in kunt onderbrengen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)CENTRAAL GELEGEN DRIEGEVELVILLA
Magdalenastraat 1 - 8200 Sint-Andries

Deze eigendom is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge en het station.
De karaktervolle woning heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers), een ruime zolder, kelders, garage met oprit en zonnige tuin. (Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : verhuurd
€ 395.000,00
CHARMANT JACHTHUIS
Blekkervijverstraat 62 - 9880 Aalter (Sint-Maria-Aalter)

Dit charmant jachthuis is gelegen tussen Brugge en Aalter op een domein van 10 ha, bestaande uit een jachthuis, garage, bijgebouw, tuin en bos met verschillende dreven.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : bij akte
€ 395.000,00
HANDELSGELIJKVLOERS MET WOONT OP COMMERCIËLE LOCATIE
Torhoutse Steenweg 13 - 8200 Sint-Andries

In het gezellige en sterk gewilde Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge en op een commerciële locatie met parking is deze woonst met handelsruimte gelegen. Uiteraard is er dubbel glas in PVC, verwarming op aardgas, gekeurde elektriciteit,… Bovendien is er een vlotte verbinding naar de expresweg, expresweg en er is een opstap voor het openbaar vervoer.
Het handelsgelijkvloers doet dienst als een afhaalrestaurant en is dus uitgerust met een toonbank waar genoeg ruimte is om mensen te ontvangen, met aansluitend de geďnstalleerde keuken waarbij de toestellen (fornuis, werktafel in inox,…) mee zullen verkocht worden. Hierbij is er ook een koelruimte, bureau en een volledig droge ruime kelder. Het handelsgelijkvloers telt 2 koelcellen.
De eerste verdieping telt 2 grote kamers (bestemming naar keuze) met een badkamer geďnstalleerd met ligbad, douche, wastafel en toilet. De 2de verdieping biedt nog 3 slaapkamers aan. Buiten is er nog een Zuid-Oost gericht terras.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 395.000,00
GEBOUW GEMENGD GEBRUIKT NABIJ GROTE MARKT BRUGGE
Hoogstraat 44 - 8000 Brugge

Deze gerenoveerd en uiterst verzorgd handelspand is gelegen in het verlengde van de bekende Langestraat op wandelafstand van de grote markt. Veel voorbijgangers, restaurants, winkels,… zorgen ervoor dat dit een top commerciële locatie is! Daarbij zijn ook de belangrijke invalswegen zéér toegankelijk. Deze karaktervolle woning bestaat uit 3 volwaardige étages elk met hun eigen specifieke kenmerken. Het kan men een woon- en werkgedeelte makkelijk gaan onderscheiden. Dit gebouw is grondig gerenoveerd waarbij de elektriciteit conform is gekeurd (2042), er centrale verwarming is op aardgas (condenserende ketel),…
De gelijkvloerse verdieping heeft een étalageraam, perfect voor het uitstallen van goederen of aanbieden van diensten. De handelsverdieping bestaat verder uit een grote winkelruimte, aparte bureauruimte en een geďnstalleerd keukengedeelte. Hier is voldoende ruimte voor het plaatsen van verschillende bureaus of een inrichting als winkel. De eerste en tweede verdieping bestaan telkens uit 3 verschillende ruimtes. Zo zijn er in totaal op de 2 verdiepingen 4 grote ruimtes (leefruimtes, slaapkamers,…), 2 badkamers met douche en een apart toilet. Daarnaast is er nog de droge kelder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

€ 399.000,00
RUIME INSTAPKLARE HALF-OPEN WONING
Meersenstraat 51 - 8310 Assebroek

Deze ruime woning werd compleet vernieuwd en heeft een gezellige living, ruime ing. keuken, bureau, 5 slaapkamers, garage en tuin met tuinberging.
(sted. inl. in aanvraag)

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beRUIME HALF-OPEN WONING
Dorpsstraat 23 - 8300 Knokke-Heist (Westkapelle)

Deze ruime woning heeft 3 slaapkamers, een ruime in te richten zolder (ev. 2 extra kamers), een grote tuin en een garage.
Opp. 916m˛ (sted. inl. in aanvraag)
Mogelijkheid tot het bouwen van een 2e woning.

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

VERKOCHT in 1 WEEK !!!INSTAPKLARE EN ENERGIEZUINIGE VILLA
Paalbos 16 - 8310 Assebroek

Grenzend aan het Paalbos huisvest deze instapklare en energiezuinige villa. Zijn centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge zorgt dat deze woning van een toplocatie geniet waar groen centraal staat.
De oprit, aangelegd in blauwsteen met automatisch houten poort, biedt doorgang naar de achterliggende carport waar er extra parkeerplaats is voor wagens. Via hier komt men de woning binnen in de open inkomhal met vestiaire en gastentoilet. Aansluitend is er de open keuken, geďnstalleerd met frigo, vaatwas, oven, inbouw microgolf, inductie kookplaten,… en een bijkeuken met aparte koele berging. Bovendien biedt deze moderne keuken een overzicht over de lichtrijke leefruimte met plaats voor een eet- en zitgedeelte. Deze 2 ruimten worden comfortabel verwarmd met moderne vloerverwarming. Verder is op het gelijkvloers een aparte bureauruimte of slaapkamer voorzien van extra sanitair ruimte. Perfect voor mensen die hier wensen een praktijk uit te oefenen of wensen op het gelijkvloers te slapen.
De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers met telkens eigen sanitair en een aparte badkamer geďnstalleerd met douche, dubbele wastafel en inbouwkasten. Via dit verdiep is de geďsoleerde zolder te bereiken, ideaal voor bergruimte.
Buiten kan men aangenaam vertoeven op het zuid gericht terras met aangelegde tuin en genieten van de rust die deze locatie biedt.
Uiteraard is er conform gekeurde elektriciteit (2038) dubbel glas, centrale verwarming met condensatieketel op aardgas, een regenwaterput van 10.000 liter aangesloten op de nodige voorzieningen en een kruipkelder die het mogelijk maakt om makkelijk nieuwe leidingen te plaatsen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIG HERENHUIS "LES MUGUETS" MET 6 SLAAPKAMERS
Generaal Lemanlaan 188 - 8310 Assebroek

Het herenhuis “Les Muguets” is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kan gaan met het hedendaags modern wooncomfort. Hoger rendementsbeglazing, vernieuwd chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), volgens de normen geďsoleerde daken, vernieuwde elektriciteit,… in combinatie met metershoge plafonds, ornamenten, originele schouwen en deuren (interieur recent geschilderd) maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurant op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op enkele meters wandelen is gelegen.
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke open keuken die doorgang biedt via een schuifraam naar de zuidgerichte tuin met nieuw aangelegd terras. Perfect voor diners met de ganse familie! De keuken is voorzien van sterk gewild keukeneiland met ontbijtvoorziening, oven, keramische kookplaten,… met aansluitend de gezellige leefruimte ingericht met haard en houten vloeren. Daarnaast is er een volledig droge en ruime kelderberging. Een zéér praktische bureauruimte is alsook op het gelijkvloers gelegen die via een aparte ingang in de inkomhal te bereiken is. De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met op het 2de verdiep nog 2 extra kamers en een zolderkamer die kan aangewend worden tot 6de kamer of een andere bestemming kan genieten op smaak van zijn nieuwe eigenaars.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME MODERNE VILLA
Loppemsestraat 36 B - 8210 Zedelgem (grens Loppem)

Deze ruime woning op 1.600m˛ is gelegen tussen het centrum van Zedelgem en deze van Loppem, vlotte verbinding naar de autosnelweg.
De woning werd gebouwd in 1988 met een moderne architectuur met perfecte lichtinval en oriëntatie heeft 4 slaapkamers, 2 (open) burelen, garage voor 2 wagens en een grote tuin met zicht op de achterliggende velden.
(Wg, Gmo, Vv, Gvv, Gvkr)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91INSTAPKLARE VILLA MET 4 SLAAPKAMERS OP GUNSTIGE LOCATIE
Odegemstraat 39 - 8310 Assebroek

Op een uiterst gunstige locatie, nabij kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’ en het Sint-Lucas ziekenhuis, met vlotte verbinding naar autosnelwegen en centrum Brugge, is deze statige villa gelegen. Het groene en zonnige domein is 831 m˛ groot waar men in de zuid gerichte tuin volop van de privacy kan genieten. De woning zelf heeft een ruime bewoonbare oppervlakte van 306 m˛ uiteraard voorzien van dubbel glas in houten raamkader, centrale verwarming op aardgas met hoogrendementsketel, een volgens de normen geďsoleerd dak, regenwaterputten aangesloten op de nodige voorzieningen en conform gekeurde elektriciteit (2037).
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met gastentoilet, een lichtrijke leefruimte met houtkachel, een volledig geďnstalleerde keuken voorzien van SMEG-toestellen met daarnaast een aparte wasplaats en een dubbele inpandige garage met extra parkeerplaatsen op de oprit. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, stuk voor stuk voorzien van parketvloeren, apart toilet en een nieuwe badkamer geďnstalleerd met massagebad, dubbele wastafel,… Daarnaast is er nog een opgeknapte, perfect geventileerde wijnkelder en een praktische bergzolder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)KIJKDAG ZATERDAG 19/10 VAN 14U - 16U
Wellewaarde 18 - 8210 Zedelgem

Nabij het centrum van Zedelgem, in een residentiële wijk, is deze statige en uiterst goed onderhouden villa gelegen. Scholen, winkels, horeca, supermarkten,… zijn in de nabijheid gelegen alsook de vlotte verbinding naar de E403 en tal van andere invalswegen. De alleenstaande woning is gelegen in een unieke doodlopende en korte straat. Zo zullen enkel inwoners deze gebruiken en primeert de rust en privacy in deze buurt. Perfect om te genieten in de aangelegde en uiterst goed onderhouden tuin (370 m˛) uitgerust met verlichting, siervijver, 2 terrassen en tuinhuis met elektriciteit. Uiteraard is er reeds dubbel glas, een geďsoleerd dak, geďnstalleerde regenwaterput aangesloten op nodige voorzieningen, volledig alarmsysteem, aircosysteem in de 3 volwaardige slaapkamers,…
Door de ruime inkomhal, met gastentoilet en vestiaire, treed men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van houthaard in natuurstenen afwerking, massieve parketvloeren waar er ook genoeg ruimte is voor een grote eet- en zitplaats. Via deze plaats is het zonnig terras bereikbaar alsook via de aansluitende en volledig geďnstalleerde keuken. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats, een geriefelijke berging, een inpandige garage alsook een bureauruimte die eventueel kan aangewend worden als extra slaapkamer. Het 1ste verdiep telt 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien van een op maat gemaakte dressing, een badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele wastafel,… en een aparte berging met maatkasten voor een eventuele 2de dressing. Een geďsoleerde zolder en volledig droge kelder zijn ook in de woning aanwezig alsook een grote en praktische carport met extra parkeerplaatsen op de oprt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 449.000,00
MODERN WONEN OP RESIDENTIËLE LOCATIE IN CENTRUM ASSEBROEK
Prinses Paolalaan 35 - 8310  Assebroek

Op een sterk gewilde ligging nabij het Sint-Lucas, ziekenhuis, de bibliotheek,… bevind zich deze moderne woning. Door zijn centrale ligging zijn scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar. Dit huis is de perfecte woonst voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid in combinatie met een modern wooncomfort wensen. Alle materialen zijn stuk voor stuk gekozen voor hun lange levensduur zonder dat zij veel onderhoud vragen. Uiteraard is er dubbel glas, een geďsoleerd dak, conform gekeurde elektricteit (2036), regenwaterput aangesloten op de nodige installaties en centrale verwarming op aardgas (hoger rendementsketel,…) voorzien.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met voldoende ruimte voor een eet- en zitplaats die tevens voorzien is van een moderne pellet-kachel. Aansluitend is er de open keuken geďnstalleerd met granieten werkblad en voorzien van stoom- en hete lucht oven, vaatwas, inductie kookplaat, dampkap, koelkast,… telkens van het merk Miele of AEG. Verder is er nog een volledig droge kelder. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers met een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en toilet. Op de tweede verdieping is er een extra kamer en zolderberging. Buiten is het aangenaam genieten in de zonnige tuin met aangelegd terras waar ook een vernieuwde lounge-ruimte is gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 449.000,00
KIJKDAG ZATERDAG 24/10 VAN 10U - 12U
Ezelstraat 78 - 8000 Brugge

Dit herenhuis is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kunnen gaan met het hedendaags modern wooncomfort. Dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, een geďsoleerd dak,… in combinatie met metershoge plafonds, ornamenten, originele schouwen en deuren maken van deze woning een pareltje. De centrale en sterk gewenste locatie zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurants te voet bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge aan uw voordeur is gelegen. Via de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte, bestaande uit 2 delen, die doorgang biedt naar de geďnstalleerde keuken met berging/wasplaats. Via de glazen deur kunt u zich begeven naar het zonnig terras. De keuken, met ontbijtmogelijkheid, is voorzien van oven, keramische kookplaten, vaatwasser, koelkast… met aansluitend de gezellige leefruimte ingericht met indrukwekkende sierschouwen. Verder is er een ruime kelderberging bereikbaar vanuit de keuken. De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 voorzien van eigen sanitair. Op deze etage is ook een aparte badkamer met ligbad en dubbele lavabo en een apart toilet. De 2de verdieping telt 2 extra slaapkamers, een 3de badkamer, apart toilet en 2 bergingen. Uiteraard is er een extra zolderverdieping die uit 2 aparte delen bestaat. Kortom, prachtig herenhuis voor wie ruim wenst te wonen in het historisch centrum van Brugge!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 16 m˛
- Leefruimte: 52 m˛
- Keuken: 17 m˛
- Wasplaats: 6 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal 1: 11 m˛
- Slaapkamer 1: 11 m˛
- Slaapkamer 2: 37 m˛
- Slaapkamer 3 met sanitair: 25 m˛
- Badkamer 2: 7 m˛

2DE VERDIEP
- Nachthal 2: 19 m˛
- Berging: 5 m˛
- Slaapkamer 4: 15 m˛
- Slaapkamer 5: 23 m˛
- Badkamer 3: 7 m˛

vrij : Onmiddellijk
€ 519.000,00
RUIME (KANGOEROE) WONING
Astridlaan 210 - 8310 Assebroek

Deze eigendom (voorheen handelseigenom) heeft vele mogelijkheden. 2 leefruimtes 4 slaapkamers, dakterras, tuin met uitweg voor auto´s en garage. Opp. : 909m˛ (Wg, Vg, Vg, Gmo, Gvkr)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : bij akte
€ 545.000,00
INSTAPKLARE WONING MET GARAGE OP UNIEKE LOCATIE!
Colettijnenhof 7 - 8000 Brugge

In de historisch centrum van Brugge, in de direct nabijheid van winkels, horecazaken,… is deze volledig instapklare en lichtrijke woning gelegen. Doordat deze woning grenst aan het Minnewaterpark, is deze ligging een sterk gewilde locatie. Uiteraard is er bij deze centrale ligging een bijhorende garagebox (25 m˛!) met extra verdiep die kan aangewend worden als extra zolderberging. De woning beschikt over hoger rendementsbeglazing, een volgens de normen geďsoleerd dak, conform gekeurde elektriciteit, verwarming op aardgas en heeft een prachtig zuid gerichte tuin met zéér praktische uitweg achteraan. Ideaal om de fietsen of vespa’s in de berging te kunnen plaatsen!
Via de inkomhal (voorzien van vestiaire en gastentoilet) treed men binnen in de luchtige leefruimte die via een groot schuifraam doorgang biedt naar het zonnig terras. Daarnaast is de volledig geďnstalleerde keuken met ruime keukenberging. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer uitgerust met wastafel en inloopdouche. Verder is er een 2de zolderverdieping.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)UNIEKE VILLA OP ZONNIG DOMEIN VAN 2008 M˛
Prins Karellaan 48 - 8310 Assebroek

Deze unieke en karaktervolle villa is gelegen op een zuid gericht domein van 2008 m˛ voorzien van een aangelegde tuin, klein stuk bos en een apart ingericht gebouw ingericht als 2 garages. Winkels, supermarkten, horecazaken,… liggen in de nabije omgeving waar het centrum van Brugge met de fiets te bereiken is. In de goed onderhouden herenwoning zijn de ramen vervangen door hoger rendementsbeglazing in PVC (2009), centrale verwarming op aardgas (2013),vernieuwd dak met isolatie (2015) en conform gekeurde elektriciteit tot het jaar 2044.
Door de indrukwekkende inkomhal, met gastentoilet, vestiaire en doorgang naar de volledig droge kelder, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte, die een prachtig uitzicht biedt op de zonnige tuin, met aansluitend de keuken geďnstalleerd met inductie fornuis, dampkap, vaatwas, oven… Aan de voorkant is er de mogelijkheid tot het creëren van een 2de leefruimte, prachtige eetplaats of een zéér praktische bureau- of praktijkruimte. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van wastafel, ligbad, douche en toilet. Wanneer er meer slaapkamers gewenst zijn, kunnen er 3 extra gemaakt worden op de zolderruimte. Momenteel is deze voorzien van een nachthal met 3 aparte zolderbergingen onder een perfect geďsoleerd dak. Het unieke aan deze woning, zoals de ornamenten en moluren, zijn hier uiterst goed bewaard gebleven.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)SFEERVOLLE ALLEENSTAANDE VILLA
Flaminckapark 17 - 8490 Jabbeke

In de rustige omgeving van het Flamincka Park te Jabbeke, vindt u deze alleenstaande villa met ruime tuin en 3 tuinbergingen, genoeg plaats om optimaal te kunnen genieten van de mooi omgeving. De woning biedt u een sfeervolle living met balkenplafond en houtkachel, een ingerichte keuken, badkamer met 2 lavabo’s/ligbad/afzonderlijke douche/toilet, 4 slaapkamers en een garage. Zowel het binnen- als buitenwerk geven deze villa een heel rustiek karakter. (Vg, Wp, Gmo, Vv, Gvkr)RECENTE EN ENERGIEZUINIGE VILLA MET 5 SLAAPKAMERS
Baanderheerstraat 2 - 8310 Sint-Kruis

Deze recente en energiezuinige villa is gelegen in een doodlopende straat in de residentiële wijk van Sint-Kruis. Rust, privacy en natuur gaan hier hand in hand met het modern wooncomfort die deze ruime, bewoonbare oppervlakte van 322 m˛, woonst te bieden heeft. De vlotte verbinding naar Oedelem, de Maalse Steenweg, centrum Brugge,… maakt dat deze woning in de nabijheid ligt van snelwegen, horecazaken en grootwarenhuizen alsook van verschillende scholen.
Hoger rendementsbeglazing, een volgens de normen geďsoleerd dak, centrale verwarming met condenserende ketel op aardgas, regenwater aangesloten op de nodige voorzieningen, boorwater, conform gekeurde elektriciteit, centraal stofzuigersysteem met 7 in huis aansluitingen,… deze woning heeft het stuk voor stuk.
Het gelijkvloers bestaat uit een lichtrijke leefruimte, voorzien van grote schuiframen biedt doorgang naar de volledig geďnstalleerde keuken afgewerkt met Miele toestellen en ontbijteiland. Verder is er een aparte bureauruimte met aparte ingang via de inkomhal met gastentoilet, een koele geventileerde berging en een dubbele garage met automatisch sectionale poort.
De 1ste verdieping telt 5 volwaardige slaapkamers (waarvan 1 voorzien van inloopdressing), een badkamer met douche, wastafel en een extra hobbyruimte waar er aansluiting is om een 2de badkamer te installeren. De zolder is bereikbaar via een vaste trap en biedt de mogelijkheid tot het creëren van extra kamers. Buiten kan men aangenaam genieten in de zuid gerichte tuin voorzien van tuinhuis.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)EXCLUSIEVE KARAKTERVOLLE HERENWONING
- 8000 Brugge

Deze prachtige eigendom werd compleet en smaakvol gerenoveerd in 2011 en is gelegen bij de Ezelpoort. Deze meesterwoning is qua ligging en indeling ideaal te benutten als wonen/werken.
Er zijn 4 slaapkamers met telkens een eigen badkamers. De masterbedroom heeft een dressing en ruim zonneterras.
Verder is er een ruime kelder, een prachtige binnentuin. (Wche, Gmo, Gvkr, Gvv, Vg). UC 0001987226
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : verhuurd
€ 975.000,00