INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Ronsaardbekestraat 35 - 8000 - Brugge
 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
Beschrijving


 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
 
ligging : Ronsaardbekestraat 35 ,  8000  Brugge
omschrijving : Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-3-slaapkamers-en-grote-tuin

Deze ruime woning heeft door de jaren heen wat renovatiewerken ondergaan. Zo is er hoger rendementsbeglazing in PVC, vernieuwd centraal chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), een volgens de norm geïsoleerde dak, vernieuwde en conform gekeurde elektriciteit,… allemaal zaken die ervoor zorgen dat het hedendaags en modern wooncomfort aanwezig is. Dit in combinatie met grote ruimtes maken van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen, bakkerijen, slagerijen,… op wandelafstand bereikbaar zijn alsook het bruisend stadscentrum van Brugge.
Door de inkomhal met vestiaire, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de moderne keuken voorzien van vaatwas, elektrische kookplaten, oven, dampkap,… Verder is er een wasplaats en een volledig geïnstalleerde badkamer met moderne inloopdouche, toilet en wastafel. Het eerste verdiep telt 2 grote slaapkamers en extra toilet. Het 2de verdieping is bereikbaar met vaste trap waar een 3de slaapkamer mogelijk is of een bestemming naar keuze van de nieuwe eigenaar. Deze kan perfect ingericht als 2 ruimtes waardoor meerdere (slaap)kamers kunnen worden gemaakt. Buiten kan men aangenaam vertoeven in de zonnige en privatieve tuin. Centrale locatie, instapklaar, modern,… deze gezinswoning heeft het allemaal!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be
prijs : € 375.000,00
EPC : 236 kWh/mē
vrij : Bij akte 
gedetaileerde fiche : GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 4 mē
- Leefruimte: 39 mē
- Keuken: 9 mē
- Badkamer: 5 mē

1STE VERDIEP
- Nachthal: 5 mē
- Slaapkamer 1: 15 mē
- Dressing: 4 mē
- Slaapkamer 2: 16 mē

2DE VERDIEP
- Zolder: 35 mē 
KI : 344 
oppervlakte (grond) : 184  mē
oppervlakte (bouw) : 132  mē
bouwjaar : 2021 
verwarming : C.V. Aardgas
Nieuwe condenserende ketel op aardgas  
 
Deze informatie werd ons door de eigenaar overgemaakt en is louter richtingaangevend.