INSTAPKLARE WONING MET 3 SLAAPKAMERS EN UITWEG
Astridlaan 29 - 8310 - Assebroek
 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
Beschrijving


 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
 
ligging : Astridlaan 29 ,  8310  Assebroek
omschrijving : Nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklare-woning-met-3-slaapkamers-en-uitweg

Nabij het centrum van Assebroek is deze ruime, charmante woning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn alle voorzieningen in de directe nabijheid gelegen met op fietsafstand het centrum van Brugge. Door de jaren heen zijn er enkele renovatiewerken uitgevoerd. Zo is er dubbel glas in PVC en houten raamkader, een geïsoleerd dak, nieuwe centrale verwarming op aardgas (Vaillant) en conform gekeurde elektriciteit. Voorzieningen zoals regenwater liggen klaar om geïnstalleerd te worden. De zij-ingang tot aan de tuin maakt het uiterst praktisch om materiaal van voor naar achter te brengen zonder het privé gedeelte te betreden. Privé staanplaats voor de deur aanwezig! M.a.w. de perfecte woning voor jong en actieve gezinnen!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de ruime leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Deze ruimte wordt gekarakteriseerd door zijn hoge plafonds met grote ramen voor een ideale lichtinval. Aansluitend is er een grote keuken met ontbijtmogelijkheid, de wasplaats en een aparte bureau-/polyvalente ruimte. Vanuit deze ruimte en de keuken is de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en geïnstalleerde badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Het opgeknapte 2de verdiep is ingericht als ‘master bedroom’ met dressing en berging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be
EPC : 245 kWh/m²
gedetaileerde fiche : GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 9 m²
- Leefruimte: 29 m²
- Keuken: 17 m²
- Bureau/polyvalente ruimte: 10 m²
- Kelder: 3 m²

1STE VERDIEP
- Nachthal 1: 12 m²
- Slaapkamer 1: 19 m²
- Slaapkamer 2: 14 m²
- Badkamer: 6 m²

2DE VERDIEP
- Nachthal 2: 8 m²
- Slaapkamer 3: 18 m²
- Dressing: 8 m²
- Berging: 4 m²
 
KI : 523 
oppervlakte (grond) : 190  m²
oppervlakte (bouw) : 157  m²
bouwjaar : 1936 
verwarming : C.V. Aardgas
Vaillant ketel  
 
Deze informatie werd ons door de eigenaar overgemaakt en is louter richtingaangevend.