GERENOVEERDE HERENWONING OP UITZONDERLIJK PERCEEL VAN 1.315 Mē
Zandstraat 30 - 8200 - Sint-Andries
 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
Beschrijving


 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
 
ligging : Zandstraat 30 ,  8200  Sint-Andries
omschrijving : Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/herenwoning-villa-bloemhof-op-perceel-van-1-315-m%C2%B2-nabij-centrum-brugge

Het herenhuis “Villa Bloemhof”, gelegen op een perceel van 1.315 mē, is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kan gaan met het hedendaags modern wooncomfort. De woonst is bijgebouwd en gerenoveerd (2006) waardoor hoger rendementsbeglazing aanwezig is, vernieuwd chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), volgens de normen geïsoleerde daken, vernieuwde elektriciteit, regenwaterput aangesloten op nodige voorzieningen,… in combinatie met hoge plafonds, ornamenten en originele deuren maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurants op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op enkele minuten wandelen is gelegen! In de tuin, met een kleine serre, is het aangenaam genieten van zon, rust en privacy!
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken die doorgang biedt naar de zonnige tuin met aangelegd terras. Perfect voor etentjes met de ganse familie! De keuken is voorzien van een tof keukeneiland met ontbijtmogelijkheid, oven, kookplaten op aardgas, vaatwas,… met aansluitend de gezellige leefruimte. Daarnaast is er een volledig droge en ruime kelder. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats, een 1ste slaapkamer/bureauruimte en een moderne badkamer met douche wastafel en toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien ligbad, toilet en wastafel met op het 2de verdiep een extra kamer en zolderruimte. Parking is er op de oprit of in de vernieuwde garagebox, voorzien van water en elektriciteit, met automatische poort.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be
EPC : 308 kWh/mē
gedetaileerde fiche : GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 14 mē
- Leefruimte: 24 mē
- Keuken: 33 mē
- Wasplaats: 5mē
- Slaapkamer 1/bureau: 14 mē
- Badkamer: 7 mē
- Kelder: 37 mē

1STE VERDIEP
- Nachthal 1: 10 mē
- Slaapkamer 2: 22 mē
- Slaapkamer 3: 23 mē
- Badkamer: 7 mē

2DE VERDIEP
- Nachthal 2: 6 mē
- Slaapkamer 4: 15 mē
- Zolder: 12 mē

Garage: 30 mē
 
KI : 1171 
oppervlakte (grond) : 1315  mē
oppervlakte (bouw) : 229  mē
bouwjaar : 1932 
verwarming : C.V. Aardgas
Condenserende ketel  
 
Deze informatie werd ons door de eigenaar overgemaakt en is louter richtingaangevend.