GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS IN RUSTIGE WOONWIJK
Felix Timmermansstraat 23 - 8310 - Assebroek
 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
Beschrijving


 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
 
ligging : Felix Timmermansstraat 23 ,  8310  Assebroek
omschrijving : Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-3-slaapkamers-in-rustige-woonwijk-te-assebroek

In een doodlopende straat binnen een rustige woonwijk, is deze gezinswoning gelegen, grenzend aan het Park Steevens (Veltembos), de nieuwe groene long binnen de Stad Assebroek. Het Paalbos is op wandelafstand gelegen alsook supermarkten, winkels en openbaar vervoer. De locatie maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief gezin! De meeste ramen zijn vernieuwd met dubbel glas, er is regenwater voorzien en het dak staat volledig klaar om geïsoleerd te worden. Daarbovenop is er een uiterst praktische uitweg aan de voorkant van de woning, ideaal voor het plaatsen van fietsen, kinderwagens of ander materiaal en er is parkeerplaats op de oprit. In de Zuidwest gerichte tuin is het aangenaam genieten van de rust en privacy!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken die doorgang biedt naar de Zuidwest georiënteerde tuin met aangelegd terras. De tuinberging is voorzien van elektriciteit. Verder is er op gelijkvloers extra berging, een wasplaats, de gang naar de uitweg vooraan en aan gastentoilet. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, een apart toilet en badkamer met wastafel, douche,… Extra berging is er op de zolder bereikbaar met een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be
EPC : 708 kWh/mē
gedetaileerde fiche : GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 9 mē
- Leefruimte: 39 mē
- Keuken: 14 mē
- Berging: 4 mē
- Wasplaats: 5 mē
- Uitweg/gang: 14 mē

1STE VERDIEP
- Nachthal: 11 mē
- Badkamer: 6 mē
- Slaapkamer 1: 17 mē
- Slaapkamer 2: 14 mē
- Slaapkamer 3: 10 mē

Zolder: 58 mē
Tuinberging: 15 mē 
KI : 666 
oppervlakte (grond) : 280  mē
oppervlakte (bouw) : 201  mē
bouwjaar : 1964 
verwarming : gaskachels
 
 
Deze informatie werd ons door de eigenaar overgemaakt en is louter richtingaangevend.