ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 25/6/2022 :
89 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Woningen - villa's te KOOP (datum : 25/6/2022)   99 aanbiedingen


RUIME WONING
vrijheidsstraat 49 - 8310 Assebroek

VERKOCHT NOG VOOR PUBLICATIE !!!
Goed gelegen ruime rijwoning met 3 slaapkamers en tuintje.
Opp. 129m˛.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1.TOFFE EN RUIME RIJWONING
Prinsessestraat 1 - 8870 Izegem

Deze ruime woning is centraal gelegen en heeft een ruime living, ruime keuken, badkamer, bureau, 3 slaapkamers, koer met berging en tuin. Opp. ong. 177m˛.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : tegen 15 juli 2022
€ 179.000,00
TE MODERNISEREN RIJWONING
Julius Dooghelaan 80 - 8310 Sint-Kruis

Deze woning is gelegen net buiten het centrum van Brugge.
Inkom, living, keuken, 2 slaapkamers, in te richten zolder (vaste trap en vernieuwd dak aanwezig). Verder is er nog een terras-koer-tuintje met bergingen.
(Wg, Vv, Gvg, Gmo, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beTE RENOVEREN WONING MET GROTE TUIN
Vossensteert 144 - 8310 Assebroek

Deze te renoveren woning grenst aan het Paalbos en heeft een centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge. Dit zorgt ervoor dat dit huis van een topligging geniet! De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief koppel/gezin. Achteraan is er een prachtig terras/tuin aanwezig van maar liefst 130 m˛!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte met aansluitend de keuken die doorgang biedt naar de zuidoost georiënteerde buitenruimte. Vooraan de woonst is een ruimte aanwezig die kan worden aangewend als bureau, hobbyruimte of een bestemming naar smaak van de koper. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers waarop de zolder bereikbaar is met vaste trap waardoor hier extra kamers kunnen worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)STADSWONING MET GROTE, ZONNIGE TUIN
Legeweg 80 - 8200 Sint-Andries

In het gezellige en zéér gewilde Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge en in de directe nabijheid van grootwarenhuizen, horeca, bakkerijen… en tal van andere voorzieningen, is deze woning gelegen. Bovendien is er een vlotte verbinding naar de expresweg, het station en is er een opstap voor het openbaar vervoer. Ondanks al deze voordelen is de woning gelegen in een straat evenwijdig met de Gistelse Steenweg. Reeds is verwarming op aardgas aanwezig. Genieten kan men zeker doen in de zonnige en ruime tuin met terras.
Bij de inkomhal is er een grote ruime beschikbaar, ideaal voor het installeren van een bureau of het bergen van fietsen/spullen. De leefruimte biedt zowel plaats voor een eet- en zitgedeelte met doorgang naar de geďnstalleerde keuken. Op het gelijkvloers is er nog een volledig vernieuwde badkamer met wastafel en ligbad/douche (met nieuwe boiler), een kelder en veranda die doorgang biedt naar de tuin. Het eerste verdiep telt 2 slaapkamer waar de zolder bereikbaar is via schuiftrap. Buiten is er een extra berging voorzien van elektriciteit.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 6 m˛
- Bureau/berging: 14 m˛
- Leefruimte: 25 m˛
- Keuken: 8 m˛
- Badkamer: 7 m˛
- Veranda: 15 m˛
- Kelder: 5 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal: 4 m˛
- Slaapkamer 1: 11 m˛
- Slaapkamer 2: 8 m˛

Zolder: 23 m˛GEZELLIGE STADSWONING
Peterseliestraat 15 - 8000 Brugge

Deze instapklare woning is gelegen bij de Vesten van Brugge en heeft een gezellige living, ing. open keuken, badkamer met douche, 2 slaapkamers en een in te richten zolder. Verder is er nog een (overdekte) koer. Goedgekeurde electriciteit tot 2031.
(sted. inl. in aanvraag)
VERKOCHT IN 2 DAGEN !!!

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beSTADSWONING MET TERRAS GRENZEND AAN COMMERCIËLE LANGESTRAAT
Kwekersstraat 41 - 8000 Brugge

In een zijstraat van de bekende en vooral commerciële Langestraat in het historisch centrum van Brugge. Winkels, horeca en tal van andere voordelen vindt men hier op wandelafstand terug. De woning heeft al een kleine verfrissing ondergaan. Hierbij is het dak voorzien van onderdak en isolatie, is er dubbel glas geplaatst en is er een open geďnstalleerde keuken met lichtkoepel voorzien. Via de inkomhal treedt men binnen in deze leefruimte met nieuwe keuken waar er genoeg plaats is voor een extra eetgedeelte. Verder is er nog een gastentoilet en een bureauruimte. De 1ste verdieping telt 2 slaapkamers en een badkamer waar de zolder ook bereikbaar is onder het nieuwe dak. De mogelijkheid bestaat om dit verdiep toegankelijk te maken door middel van een vaste trap. Naast de vele terrassen die de Stad Brugge te bieden heeft kan men hier ook vertoeven op het gezellig terras die bereikbaar is via een groot schuifraam in de keuken. Ter info: EPC is opgesteld voor de dakisolatie en het dubbel glas!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)STADSWONING MET TERRAS IN CENTRUM BRUGGE
Vuldersstraat 25 - 8000 Brugge

Grenzend aan het groen van de Brugse Vesten, in het historisch stadscentrum, is deze typische stadswoning gelegen. Winkels, horeca,… vindt men hier op wandelafstand terug alsook scholen, warenhuizen en tal van andere voorzieningen. Het huis zelf is reeds voorzien van dubbel glas in houten kader, verwarming op aardgas en een volgens de normen geďsoleerd dak.
Door de inkomhal treed men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte met een open keuken voorzien van de nodige toestellen. Verder is er op het gelijkvloers een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige kamers waarbij de zolder bereikbaar is via vaste trap. Op het terras kan men rustig genieten van de zon en privacy. Comfortabel wonen in het bruisend centrum van Brugge!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)STADSWONING
Vulderstraat 3 - 8000 Brugge

Deze stadswoning gelegen bij de Vesten werd in 2005 vernieuwd.
Er zijn 2 slaapkamers, zolder en koertje.

(Wche, Vg, Gvv, Gmo, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : onmiddellijk
€ 220.000,00
TE RENOVEREN GEZINSWONING MET GARAGE, LOODS EN UITWEG
Astridlaan 221 - 8310 Assebroek

Nabij het centrum van Assebroek is deze halfopen gezinswoning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn alle voorzieningen in de directe nabijheid gelegen met op fietsafstand het centrum van Brugge. De perfecte woning en locatie voor jonge gezinnen! Reeds is er dubbel glas en een geďsoleerd dak. Buiten kan men aangenaam genieten van zon en privacy op het zonnig terras. Via de oprit is de loods/opslagplaats bereikbaar waar er de mogelijkheid bestaat tot aankoop garagebox (€25.000,). Uiterst praktisch voor zelfstandigen alsook particulieren om materiaal te stapelen op beveiligd terrein!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte met haard waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de grote leefkeuken met doorgang naar het terras/tuin. Vanuit deze plaats in de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Verder is er op het gelijkvloers nog een kelder en een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel,… Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers waar de zolder bereikbaar is via een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)IN OPTIE NA KIJKDAG!
Bikschotestraat 1B - 8920 Langemark

Deze instapklare gezinswoning grenst aan het centrum van Langemark waar er ruime keuze is tussen horecazaken, winkels, bakkerijen,… met ook voorzieningen voor openbaar vervoer. Dit zorgt ervoor dat deze statige woning van een topligging geniet voor een jong en actief gezin! Invalswegen zijn vanuit deze locatie makkelijke bereikbaar. De woonst is voorzien van dubbel glas met houten kader, centrale verwarming en een regenwaterput. Genieten van zon en rust kan men zeker doen in de diepe zonnige tuin met aangelegd terras
Door de centrale traphal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot ramen die uitzicht heeft op de grote zuid gerichte tuin met doorgang naar de ruime leefkeuken voorzien van de nodige toestellen met extra berging. Op het gelijkvloers is er een aparte wasplaats. De badkamer is gelegen op het 1ste verdiep waar er ook 4 volwaardige slaapkamers zijn. Via een schuiftrap is de zolder bereikbaar maar de mogelijkheid bestaat om de vaste trap door te trekken tot het 2de verdiep. Verder is er de ruime en koele kelder en een inpandige garage. De jonge gezinswoning op een centrale locatie!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME TE RENOVEREN STADSWONING
Paalstraat 24 - 8000 Brugge

Ruime woning met 4 slaapkamers en stadskoer gelegen op enkele stappen van ´t Zand.

(Wche, Gmo, Gvv, Gvg, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beTE RENOVEREN HALFOPEN WONING
Schoolstraat 16 - 8310 Assebroek

Op een rustige ligging in vogelvlucht van het Stad Brugge, en in de nabijheid van bakkerijen, slagers, winkels, horeca,…, is deze te renoveren woning gelegen. Alles kan vanop wandelafstand worden gedaan! Deze halfopen woonst is reeds voorzien van centrale verwarming op aardgas en een uitbouw voor de keuken. Parkeerplaatsen zijn er op de oprit. Buiten is het aangenaam genieten in de zonnige tuin met aangelegd terras.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte voorzien van gezellige houthaard. Van hieruit is de halfopen keuken bereikbaar voorzien van elektrische kookplaat, vaatwas, dampkap, koelkast,… waarbij er een zeer praktische aparte berging is. Daarbovenop is er een volledig droge kelder. Vooraan het huis is er extra ruimte ideaal voor het creëren van een bureau of extra leefruimte. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer. De zolder is bereikbaar via een schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ALLEENSTAANDE BUNGALOW
Vaartdijk Noord 3 - 8400 Oostende

ALWEER SUCCESVOL VERKOCHT DOOR ONZE ZAAKVOERDER Patrick De Smet. Bel 0475 27 98 91 voor een schatting van uw eigendom.
Deze zeer verzorgde en zonovergoten woning, met tuin voor en achteraan, gelegen aan het kanaal Oostende-Brugge en dus ideaal voor de hengelaar. Is ideaal voor 2 of 3 personen of als buitenverblijf. Gelegen in een rustige en doodlopende straat, op amper 300 meter van het winkelcentrum Bredene/Sas met tal van diverse handelszaken, fitnesscentrum,... Horeca en winkels in de dichte omgeving. Ook het strand en centrum zijn vlot bereikbaar.
De woning omvat: een inkomhal, een gezellige woonkamer met houtkachel, ing. keuken, badkamer met instapdouche , 2 volwaardige slaapkamers, bergplaats en veranda.
Deels dubbel glas, alle vensters voorzien van rolluiken. Elektrische installatie is recent gekeurd.
Oppervlakte 513m˛. (Gvg, Igb, Gmo, Gvkr, Gvv))
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN PRAKTISCHE UITWEG
Poelweg 21 - 8000 Brugge

In een rustige wijk, nabij het centrum van Brugge, ligt deze ruime, op te frissen gezinswoning. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de nabije omgeving waar de kust van hier ook vlot bereikbaar is. Dit huis is reeds voorzien van dubbel glas, centrale verwarming op aardgas, een waterverzachter en een geďnstalleerde regenwaterput. Daarnaast is er een unieke en zéér praktische uitweg achteraan de tuin die uitkomt in de Wilgenstraat. Perfect voor fietsen, steps,… die in de tuinberging kunnen geparkeerd worden.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, treed je binnen in de luchtige leefruimte die aansluitend op de geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid. In zowel de leefruimte als keuken heeft men uitzicht op de zuidwest gerichte tuin met terras. De eerste verdieping telt 2 volwaardige slaapkamers, een badkamer en een bureauruimte die uiteraard een andere bestemming kan krijgen op smaak van zijn eigenaars. De mogelijkheid bestaat om op zolder extra (slaap)kamers te creëren. Verder is er een volledig droge kelder die uit 2 compartimenten bestaat.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)OPGEFRISTE STADSWONING NABIJ DAMSE VAART
Paradijsstraat 6 - 8310 Sint-Kruis

Deze gezellige stadswoning geniet van een perfecte ligging nabij de Damse Vaart met op wandelafstand het historisch centrum van Brugge. Winkels, horeca, supermarkten,… zijn te voet bereikbaar. Het huis heeft het afgelopen jaar een renovatie ondergaan. Zo is er overal dubbel glas in PVC, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), conform gekeurde elektriciteit en een volgens de normen geďsoleerd dak. Buiten is het aangenaam vertoeven op het zonnig terras.
Het gelijkvloers bestaat uit een gezellige leefruimte met open keuken bestaande uit een modern kookeiland, dampkap,… Daarnaast is er een zéér praktische aparte wasplaats waar voldoende ruimte is om extra berging te voorzien. De eerste verdieping heeft een extra grote slaapkamer en hedendaagse badkamer met inloopdouche en wastafel. Het 2de verdiep is met de trap te bereiken. Hier kan een 2de slaapkamer worden ingericht of kan gebruikt worden als berging/dressing/bureauruimte.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN
18-Oktoberstraat 57 - 8200 Sint-Andries

In het gezellige en zéér gewilde Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge aan de Smedenpoort en in de directe nabijheid van grootwarenhuizen, horeca, bakkerijen… en tal van andere voorzieningen, is deze statige woning gelegen in een rustige straat. Bovendien is er een vlotte verbinding naar de expresweg, het station en is er een opstap voor het openbaar vervoer. Reeds is er dubbel glas in PVC kaders, centrale verwarming op aardgas en een geďsoleerd dak aanwezig. Mogelijkheid tot aankoop garagebox (€35.000,-).
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen de grote leefruimte, waar zowel plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de keuken met ontbijtmogelijkheid die uitgeeft op de zonnige tuin met terras. De badkamer is uitgerust met ligbad en wastafel. het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers met 2 extra kamers de 2de verdieping die reeds bereikbaar is met een vaste trap. Verder is er nog een volledig droge kelder en een zonnige tuin waar men kan genieten van het groen en privacy die Sint-Andries te bieden heeft.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)STATIGE GEZINSWONING MET MOGELIJKHEDEN
Daverlostraat 78 - 8310 Assebroek

Deze statige, te renoveren woning is gelegen in het centrum van Assebroek in de direct omgeving van winkels, openbaar vervoer, scholen,… en bevindt zich op wandelafstand van centrum Brugge. De woning zelf heeft verschillende mogelijkheden. Zo kan deze worden aangewend als woning met handelsgelijkvloers en woongedeelte op het 1ste verdiep, kangoeroewoning of als een volledig privatief huis. Elk verdiep heeft zijn aparte inkom met elk een hedendaagse indeling zoals leefruimte, keuken, berging, badkamer,… Het volledige gebouw is voorzien van dubbel glas in PVC raamkader, centrale verwarming op aardgas waarbij elk verdiep zijn eigen condenserende gasketel heeft en eigen tellers, en een geďsoleerd dak.
Op het gelijkvloers komt men binnen in de inkomhal die uitgeeft in de keuken. Daar is er aparte berging en doorgang naar de volledig droge kelder. De leefruimte is hiernaast gelegen met voldoende ruimte voor een eet- en zitgedeelte of handelszaak. Verder is op dit verdiep een badkamer en 2 ruime kamers die aangewend kunnen worden als slaapkamers, bureau, archief,… Het privatief terras met berging is bereikbaar via de keuken. Het eerste verdiep is bereikbaar via aparte inkom. Op deze étage is een grote leefruimte, keuken, bureau/berging, badkamer terug te vinden en een zonnig dakterras. Doordat dit een duplex is, zijn de 2 volwaardige slaapkamers gelegen op het 2de verdiep met zolderberging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GERENOVEERDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Rubenslaan 5 - 8310 Assebroek

Deze moderne en energiezuinige woning is gelegen in het centrum van Assebroek in de directe omgeving van winkels, openbaar vervoer, scholen,… en bevindt zich op wandelafstand van centrum Brugge. De renovatie heeft ervoor gezorgd dat dit huis voorzien is van een volgens de normen geďsoleerd dak met onderdak in PVC, dubbel glas in houten en PVC raamkader, verwarming op aardgas en conform gekeurd elektriciteit.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire, gezellige leefruimte met open keuken voorzien van vaatwas, keramische kookplaten, koelkast,… en extra aparte berging. Verder is er de badkamer met wastafel, ligbad, douche en toilet en een aparte wasplaats. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een dressing met op het 2de verdiep een 3de slaapkamer met extra berging/dressing. Buiten is het aangenaam vertoeven op het privatief terras.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN EN PRAKTISCHE UITWEG
Goudenregenstraat 27 - 8000 Brugge

In een rustige wijk, nabij het centrum van Brugge, ligt deze instapklare gezinswoning. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de directe omgeving waar de kust en invalswege van hier ook vlot bereikbaar is. Door de nabijheid van speelpleinen, groene zones en vrijetijdsbesteding maakt dit de ideale thuis voor het jong en actief gezin. Dit huis is reeds voorzien van dubbel glas, een geďsoleerd dak, conform gekeurde elektriciteit en verwarming op aardgas. Daarnaast is er een unieke en zéér praktische uitweg achteraan de tuin die uitkomt in het autovrije Berkenpad. Perfect om fietsen, steps,… die in de tuinberging te parkeren.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, treed je binnen in de luchtige leefruimte die aansluitend op de geďnstalleerde keuken. In zowel de leefruimte als keuken heeft men uitzicht op de west gerichte, dus zonnige tuin met terras. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer waarbij de geďsoleerde zolder bereikbaar is via schuiftrap. Verder is er een volledig droge kelder die uit 2 compartimenten bestaat. In de tuin is het aangenaam genieten van rust en privacy met een stevig bijgebouw voorzien van elektriciteit.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME RIJWONING
Majoor Woodstraat 22 - 8020 Oostkamp

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Oostkamp.
Er zijn 3 slaapkamers, een ruime in te richten zolder (ev. 2 extra slaapkamers), terras en tuin.
Mogelijkheid tot handelsfunctie met woonst.

(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beBRUGSE STADSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN TERRAS
West-Gistelhof 32 - 8000 Brugge

Op een rustige locatie, op wandelafstand van de grote markt en dus in de direct nabijheid van winkels, horeca, supermarkten,… is deze instapklare woning gelegen. De straat zelf biedt voldoende parkeermogelijkheden waar er ook haltes voor het openbaar vervoer zijn. Het huis heeft enkele pluspunten zoals dubbel glas, centrale verwarming op aardgas met een aantal karaktervolle elementen (hoge plafonds, originele plankenvloeren,…). Een typische stadswoning in het historisch centrum van Brugge!
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte, waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de open geďnstalleerde keuken. Verder is er op het gelijkvloers een apart gastentoilet en een gezellig terras. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van grote douche, wastafel en 2de toilet. Het zolderverdiep is bereikbaar met vaste trap en kan aangewend worden als 3de slaapkamers of een bestemming naar keuze van de eigenaar.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZELLIGE HOEKWONING
Leliestraat 12 - 8310 Assebroek

STARTPRIJS, ieder hoger bod zal overgemaakt worden aan de verkoper.
Gunstig gelegen woning met 3 slaapkamers, recent ing. keuken, badkamer, berging, terras, tuin met uitweg en fietsenberging.
(Wg, Gmo, Gvkr, Gvv, Gvg)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS NABIJ CENTRUM BRUGGE
Sint-Jozefsstraat 12 - 8000 Brugge

In een rustige zijstraat van de bruisende markt nabij het centrum van Brugge, ligt deze verzorgde gezinswoning. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de nabije omgeving waar de kust van hier ook vlot bereikbaar is. De gezellig woning is voorzien van dubbel glas in PVC, een volgens de normen geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), conform gekeurde elektriciteit (2043),… met andere woorden, volledig instapklaar!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de open moderne keuken voorzien van vaatwas, gaskookplaten, oven, dampkap,… Verder is er een wasplaats en een volledig geďnstalleerde badkamer met ligbad, douche en wastafel. De eerste verdieping telt 2 grote slaapkamers met op de 2de verdieping een 3de slaapkamers met bijkomende bergplaatsen. Buiten kan men aangenaam vertoeven op het Zuid West gericht terras waar de mogelijkheid bestaat tot het creëren van een tuin. Centrale locatie, instapklaar, modern,… deze gezinswoning heeft het allemaal!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME RIJWONING (TYPE BEL-ÉTAGE)
Karthuizersstraat 130 - 8310 SInt-Kruis

Deze centraal gelegen woning heeft 4 slaapkamers, waarvan 1 op het gelijkvloers die ook kan gebruikt worden als bureau.
Verder is er een ruime living, garage en tuin. (Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beRUIME ALLEENSTAANDE WONING
Burgstraat 8 - 8460 Oudenburg

Deze eigendom is gelegen in het centrum van Oudenburg en heeft 4 slaapkamers, een garage en tuin.
(sted. inl. in aanvraag)

WENST U OOK UW EIGENDOM TE OUDENBURG TE VERKOPEN ?

Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91INSTAPKLARE WONING MET ZONNIGE TUIN
Wantestraat 142 - 8310 Assebroek

Deze instapklare stadswoning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van buurtwinkels, apotheek, scholen, openbaar vervoer,… Door deze locatie kan men genieten van de rust van Assebroek waar men toch de voordelen van het historisch centrum van Brugge heeft. Reeds is deze woning voorzien van dubbele beglazing in hout met rolluiken, conform gekeurde elektriciteit, centrale verwarming op aardgas en een geďsoleerd dak. Aangenaam genieten kan men doen in de Zuid Oost gerichte tuin met aangelegd terras.
Op de gelijkvloerse verdieping van deze woning is er de inkomhal met doorgang naar de gezellige leefruimte met open keuken voorzien van de nodige toestellen. Verder is er op dit verdiep nog een eetplaats en aparte wasplaats. Het 1ste verdiep heeft een ruime slaapkamer en badkamer geďnstalleerd met wastafel, toilet en ligbad/douche. De zolder is bereikbaar met vaste trap en heeft ruimte om ingericht te worden als slaapkamers. Deze is ook reeds voorzie van 2 Velux-ramen in het geďsoleerd dak.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TOFFE VERNIEUWDE RIJWONING
Weidestraat 26 - 8310 Assebroek

Deze woning is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge en het station.
Gezellige living, ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, 3 slaapkamers (waarvan 1 met dressing en 2 met ingemaakte kasten). Verder is er een zonnig terras en tuintje met tuinberging.
Goedgekeurde electriciteit tot in 2047.

(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : bij akte
€ 274.000,00
HALFOPEN GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN
Odegemstraat 73 - 8310 Assebroek

Op een uiterst gunstige locatie, nabij kinderboerderij ‘De Zeven Torentjes’ en het Sint-Lucas ziekenhuis, met vlotte verbinding naar autosnelwegen en centrum Brugge, is deze halfopen gezinswoning gelegen. Het groen en zongericht perceel heeft een zuidwest gerichte tuin waar men volop van de zon en privacy kan genieten. Het huis zelf heeft een moderne indeling en is reeds voorzien van dubbel glas, een geďsoleerd dak, verwarming op aardgas en een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen.
Door de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte die doorgang biedt naar het nieuw aangelegd terras via een groot vernieuwd schuifraam. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met berging en een aanhangende garage. Er is extra parkeermogelijkheid op de oprit. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer. De mogelijkheid bestaat erin om het zolderverdiep bij de woning te betrekken. Zo kunnen er 2 extra kamers worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE GEZINSWONING MET GROTE TUIN
Geervelde 13 - 8310 Assebroek

Deze gezinswoning grenst aan het Paalbos en heeft een centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge zorgt dat deze woning van een toplocatie geniet waar groen centraal staat. De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De woonst is reeds voorzien van dubbel glas, verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit en een volgens de normen geďsoleerd dak. De ruime inpandige garage, met ruimte voor extra berging, is een extra troef!
Door de inkomhal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die doorgang biedt naar de zonnige, ruime tuin. De open keuken verhoogt hier het modern wooncomfort en zorgt voor contact met het ganse gezin. Deze is voorzien van inbouw oven en microgolf, keramische kookplaten, koelkast, en granieten keukenblad,… m.a.w. afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. De badkamer is geďnstalleerd met ligbad, toilet en wastafel.De eerste verdieping telt 3 volwaardige. De geďsoleerde zolder is bereikbaar met vaste waar er plaats is voor de 4de slaapkamer. Bovendien zijn hier reeds alle voorzieningen getroffen voor het installeren van een 2de badkamer.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME STADSWONING MET GROTE ZONNIGE STADSTUIN
Vizierstraat 70 - 8000 Brugge

Deze karaktervolle woning is gelegen op een uiterst centrale locatie in het historisch centrum van Brugge. Door deze unieke ligging zijn winkels, horeca, openbaar vervoer,… op wandelafstand gelegen. Het huis zelf is voorzien van dubbel glas, conform gekeurde elektriciteit, een geďsoleerd dak met dakvensters en verwarming op aardgas. Uniek aan dit eigendom is de grote buiten, die daarbovenop zon georiënteerd is, waar man ken genieten van de rust en privacy.
Door de inkom met vestiaire treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de open moderne en geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid voorzien van moderne lichtkoepel. Karaktervol aan deze ruimtes zijn de hoge plafonds, de grote opendraaiende deuren en de lambrisering. De aparte wasplaats is naast de keuken gelegen waar ook gedacht is aan een apart toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamer en badkamer met op het tweede verdiep extra kamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS
Kwaplasstraat 63A - 8820 Torhout

Deze statige halfopen woning geniet van een rustige ligging in de groene velden. Door zijn centrale locatie zijn invalsweg en autosnelwegen vlot bereikbaar alsook het centrum van Lichtervelde en Stad Torhout. Het privaat perceel is 492 m˛ groot en heeft een zuid gerichte tuin waar men volop kan genieten van zon en rust. Uiteraard is de woning zelf voorzien van een geďsoleerd dak, dubbel glas in PVC raamkader, centrale verwarming op aardgas met hoogrendement ketel, geďsoleerde vloeren,… Daarbovenop is er een inpandige garage alsook extra parkeerplaatsen op de oprit.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een leefruimte, waar er plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de grote keuken met ontbijtmogelijkheid. Verder is er de aparte wasplaats en berging die uitgeeft op de inpandige garage. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en de badkamer met ligbad, douche en wastafel en een apart toilet. Een extra bijgebouw is in de tuin aanwezig perfect voor het plaatsen van de grasmachine en extra materiaal.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GERENOVEERDE WONING MET 2 SLAAPKAMERS EN TERRAS
Oude Gentweg 31 - 8000 Brugge

Dit charmante kantklossershuis met origine uit de 17e eeuw ademt geschiedenis. Het ligt in een rustige buurt en op wandelafstand van winkels (supermarkt, bakkerijen,…) en restaurants in de Katelijnestraat. Het werd gerenoveerd tot een hedendaagse stadswoning met respect voor de authentieke elementen. Wonen in het bruisend stadscentrum samen met een modern wooncomfort gaan hier hand in hand. Zo is de woning voorzien van verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit, een geďsoleerd dak, dubbel glas in houten kaders,… kortom alles wat van een hedendaagse woning wordt verwacht. Mogelijkheid tot gemeubelde aankoop!
Het typerende aan dit karaktervol eigendom zijn de uitgewerkte massieve balken die men op elk verdiep terug zal vinden. Ook in de lichtrijke leefruimte zijn deze mooi bewaard gebleven waarbij er ook een open keuken is voorzien, geďnstalleerd met elektrische kookplaten, vaatwas, spoelbak en heteluchtoven. Vanuit deze ruimte is er doorgang naar het zonnig terras met een afgesloten bergruimte. Het eerste verdiep heeft een apart toilet, volwaardige slaapkamer en badkamer met douche, wastafel en heel wat praktische maatkasten. De bovenste kamer geeft een open gevoel door het hoog dak. Het is een polyvalente ruimte die kan gebruikt worden als 2de slaapkamer, bureau of een bestemming naar smaak van de eigenaar. Ook hier zal men de maatkasten terug vinden
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)KIJKDAG ZATERDAG 13/03 VAN 10U TOT 12U
De Zweehoek 6 - 8020 Oostkamp

Op een ideale locatie, die een vlotte verbinding biedt naar zowel centrum Brugge, centrum Oostkamp en de E40, bevindt zich deze jonge, energiezuinige (EPC = 139 kWh/m) gezinswoning. In 2011 is deze gebouw met alle moderne technieken en materialen zoals een ventilatiesysteem D, conform gekeurde elektriciteit, hoger rendementsbeglazing, HR+ condensatieketel, regenwaterput aangesloten op alle nodige voorzieningen,… Doordat de woning van een topindeling geniet, een dubbele overdekte staanplaats heeft en men kan genieten in de zonnige tuin, is het hedendaags wooncomfort hier zeker aanwezig.
Via de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de leefruimte met geďnstalleerde keuken voorzien van een praktische keukenberging die uitkijkt op de aangelegde tuin. Boven zijn er 3 volwaardige slaapkamers, berging, een tweede toilet en een badkamer uitgerust met ligbad, douche en wastafels. Door het recente bouwjaar is alles van installaties gekeurd (bv. conforme elektriciteit) waardoor de woning volledig instapklaar is.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 9 m˛
- Leefruimte: 39 m˛
- Keuken: 9 m˛
- Keukenberging: 5 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal: 7 m˛
- Slaapkamer 1: 14 m˛
- Slaapkamer 2: 8 m˛
- Slaapkamer 3: 16 m˛
- Badkamer: 7 m˛
- Berging: 3 m˛GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMER EN GROTE TUIN
Vossensteert 70 - 8310 Assebroek

Deze instapklare gezinswoning grenst aan het Paalbos en heeft een centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge. Dit zorgt ervoor dat deze statige woning van een topligging geniet! De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De woonst is reeds voorzien van dubbel glas met PVC kader, centrale verwarming op aardgas met nieuwe ketel (2020) en een regenwaterput. De ruime inpandige garage met extra parkeerplaats op de oprit, is een mooie troef!
Door de centrale traphal met gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot ramen die uitzicht heeft op de grote zuid gerichte tuin. De keuken is voorzien van de nodige toestellen met extra berging. De badkamer is gelegen op het 1ste verdiep waar er ook 4 volwaardige slaapkamers zijn. Via een schuiftrap is de zolder bereikbaar maar de mogelijkheid bestaat om de vaste trap door te trekken tot het 2de verdiep. Een jonge gezinswoning op een centrale locatie!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GOED GELEGEN HALFOPEN WONING
Groene Poortdreef 28 - 8200 Sint-Michiels

Deze woning is gelegen in een aangename omgeving, op korte afstand van het station, de Expressweg en het centrum van Brugge.
Met de nodige modernisatiewerken en eigen accenten kan deze woning uw nieuwe thuis worden.
De woning heeft 3 slaapkamers, een ruime in te richten zolder, Zuidgerichte tuin en een garage.

(Wg, Gvg, Gvv, Gmo, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : bij akte
€ 295.000,00
GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN
Astridlaan 49 - 8310 Assebroek

In het bruisend centrum van Assebroek is deze ruime, charmante woning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn alle voorzieningen in de directe nabijheid gelegen met op fietsafstand het centrum van Brugge. De perfecte woning en locatie voor jonge gezinnen! Reeds is er dubbel glas in PVC en aluminium raamkader, een geďsoleerd dak en (deels centrale) verwarming op aardgas. Voorzieningen zoals regenwater liggen klaar om geďnstalleerd te worden. De praktische zij-ingang maakt het uiterst praktisch om materiaal van voor naar achter te brengen zonder het privé gedeelte te betreden.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de ruime leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Deze ruimte wordt gekarakteriseerd door zijn hoge plafonds met grote ramen voor een ideale lichtinval. Aansluitend is er een aparte eetplaats/bureauruimte met doorgang naar de geďnstalleerde keuken. Vanuit deze plaats in de zonnige tuin met aangelegd terras bereikbaar. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en vernieuwde badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Het opgeknapte 2de verdiep is ingericht als ‘master bedroom’ met inmaakkasten en eigen sanitaire voorzieningen. Daarbovenop is er een volledig droge, koele kelder en aparte berging in de tuin.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN
August Derrestraat 57 - 8310 Assebroek

Deze energiezuinige gezinswoning grenst aan het Paalbos en heeft een centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge. Dit zorgt ervoor dat deze bel-étage van een topligging geniet! De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De woonst is reeds voorzien van dubbel glas, verwarming op aardgas, vernieuwde riolering, regenwaterput en een geďsoleerd dak. De ruime inpandige garage (elektrisch sectionale poort), met doorgang tot de zuid west gerichte tuin achteraan, is een extra troef! Extra parkeerplaats is er op de oprit.
Door de centrale traphal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die doorgang geeft naar één van de twee zonnige terrassen. De keuken is voorzien van de nodige toestellen waarbij er ook een gastentoilet is op dit verdiep. De gerenoveerde badkamer met douche, toilet en wastafel is gelegen op de tweede étage waar er ook 3 volwaardige slaapkamers zijn. Via een schuiftrap is de geďsoleerde zolder bereikbaar. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, ruime garage en aparte wasplaats. Een instapklare bel-étage met tal van voordelen!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GRONDIG GERENOVEERDE GEZINSWONING NABIJ CENTRUM BRUGGE
Evert van ‘t Padstraat 14 - 8310 Assebroek

Deze instapklare gezinswoning woning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van buurtwinkels, apotheek, scholen, openbaar vervoer,… Door deze locatie kan men genieten van de rust van Assebroek met de voordelen van het historisch centrum van Brugge. De afgelopen jaren heeft dit huis een energiezuinige renovatie ondergaan waarbij het modern wooncomfort in dit huis is voorzien: nieuw geplaatste voorgevel met isolatie, hoger rendementsbeglazing in PVC, keuze tussen elektrische verwarming of op aardgas, conform gekeurde elektriciteit en een volgens de normen geďsoleerd dak.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er moderne keuken voorzien van vaatwas, elektrische kookplaten, oven & microgolfoven,… Een badkamer met inloopdouche en aparte wasplaats zijn ook op het gelijkvloers te vinden. Het eerste verdiep heeft 2 volwaardige slaapkamers met op het 2de verdiep, bereikbaar via vaste trap, mogelijkheid tot extra 3de kamer. Buiten kan men genieten van privacy en rust op het zonnig terras.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ALLEENSTAANDE WONING
Sparrenstraat 68 - 8310 Assebroek

Centraal gelegen vrijstaande bungalow (alles op het gelijkvloers) met 2 slaapkamers, terras, tuin en garage voor 2 wagens.
Gans de dag zon gezien de hoekligging !!!
Met een moderne opfrissing is dit een mooie aanbieding.

(Wg, Gvv, Gmo, Vg, Gvkr)

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beINSTAPKLARE HOEKWONING MET 3 SLAAPKAMERS
Gulden-Peerdenstraat 54 - 8310 Assebroek

Nabij de Brugse binnenstad resideert deze instapklare ruime hoekwoning. Door zijn centrale ligging zijn scholen, winkels, supermarkten, horeca en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar. Dit huis is de woning bij uitstek voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid in combinatie met een modern wooncomfort wensen. Door de recente renovatiewerken die zijn uitgevoerd is er reeds dubbel glas, centrale verwarming op aardgas (Viessmann ketel), conform gekeurde elektriciteit (2047) een geďsoleerd dak,… kortom alles wat een gezin op dag van vandaag wenst. Daarbovenop is een grote garagebox inbegrepen in de prijs (toegankelijk vanuit de woning) en een zonnig dakterras!
Door de inkomhal, met vestiaire, komt men binnen in de zéér ruime leefruimte (46 m˛) waar meer dan voldoende plaats is voor een bureau, eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de kwaliteitsvolle leefkeuken voorzien van combi-oven, heteluchtoven, elektrische kookplaten, vaatwas,… afgewerkt met een keukenblad in natuursteen. Verder is er op dit verdiep een aparte wasplaats en een badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en wastafel. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een apart toilet waarbij het 2de verdiep bereikbaar is via vaste trap met dus de mogelijkheid tot het creëren van extra (slaap)kamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 3 m˛
- Leefruimte: 46 m˛
- Keuken: 14 m˛
- Gang: 15 m˛
- Badkamer: 6 m˛
- Wasplaats: 4 m˛
- Garage: 22 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal: 8 m˛
- Gang: 12 m˛
- Slaapkamer 1: 14 m˛
- Slaapkamer 2: 14 m˛
- Slaapkamer 3: 12 m˛

Zolder/slaapkamer 4: 42 m˛

vrij : Bij akte
€ 299.000,00
GEZINSWONING MET TUIN, GARAGE EN UITWEG!
Geervelde 49 - 8310 Assebroek

Deze gezinswoning grenst aan het Paalbos en heeft een centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge zorgt dat deze woning van een toplocatie geniet waar groen centraal staat. De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De woonst is reeds voorzien van hoogrendementsbeglazing in isolerend kader, verwarming op aardgas, regenwaterput, conform gekeurde elektriciteit, een nieuw (2017) en volgens de normen geďsoleerd dak. De ruime inpandige garage met uitweg is inbegrepen in de prijs!
Door de inkomhal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die doorgang biedt naar de veranda en tuin. De keuken sluit aan met de leefruimte en is geďnstalleerd met vaatwas, oven, kookfornuis,... en kelderberging. Het eerste verdiep telt 3 slaapkamers en een nieuwe badkamer met douche, wastafel en toilet. De zolder is bereikbaar met schuiftrap maar de mogelijkheid bestaat tot het plaatsen van een vaste trap waardoor op het 2de verdiep extra kamers kunnen worden gecreëerd. In de zonnige tuin is het genieten van de rust en privacy!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 299.000,00
GERENOVEERDE WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Jan Van Ruusbroecstraat 13 - 8310 Assebroek

Deze ruime gezinswoning woning is gelegen op wandelafstand van de Brugse binnenstad in de directe nabijheid van buurtwinkels, apotheek, scholen, openbaar vervoer,… Door deze locatie kan men genieten van de rust van Assebroek waar men toch de voordelen van het historisch centrum van Brugge heeft. De afgelopen jaren heeft dit huis een grondige renovatie ondergaan waarbij het modern wooncomfort in dit huis is voorzien: hoger rendementsbeglazing in PVC en houten raamkader, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), conform gekeurde elektriciteit, een volgens de normen geďsoleerd dak en vernieuwde riolering (gescheiden stelsel).
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men via de moderne schuifdeur binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken geďnstalleerd met gaskookplaat, inbouw combi- en gewone oven, koelkast, dampkap,… van het merk SMEG. Aan het groot keukeneiland is het aangenaam zitten. Aansluitend is er een aparte wasplaats waar extra berging is voorzien en is het aangelegd terras bereikbaar via een groot schuifraam. De eerste verdieping is voorzien van een volwaardige slaapkamer met inloopdressing en de mooie badkamer met inloopdouche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. Een derde toilet en 2 extra kamers zijn gelegen op het 2de verdiep. Buiten is het aangenaam vertoeven in de zonnige tuin met dubbel terras!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS IN RUSTIGE BUURT
Bakkershoflaan 30 - 8210 Zedelgem

In deze rustige wijk, waar groen centraal staat, resideert deze toffe gezinswoning. Door de centrale ligging is er een vlotte verbinding naar het centrum van Zedelgem de ring van Brugge, E40, E403 en andere belangrijke invalswegen. Het gaat om een halfopen woning opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke, kwaliteitsvolle materialen. Reeds is het dak geďsoleerd, is er een centrale verwarming op aardgas aanwezig, geďnstalleerde regenwaterput, dubbel glas en is een moderne veranda aangebouwd waar het aangenaam vertoeven is met uitzicht op de zuid-west gerichte tuin voorzien van tuinberging.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een leefruimte, waar er plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken geďnstalleerd met vaatwas, oven, elektrische kookplaten, dampkap,… Hier is ruimte voor een extra ontbijtmogelijkheid. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met op maat gemaakt bergkasten, dubbele wastafel en ligbad met douche. De zolder is bereikbaar via schuiftrap. Parkeren kan men in de inpandige garage met een extra plaats op de oprit.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME GEZINSWONING OP RESIDENTIËLE LOCATIE
Manitobalaan 35 - 8200 Sint-Andries

In het gezellige en zéér gewilde Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge en in de directe nabijheid van grootwarenhuizen, horeca, bakkerijen… en tal van andere voorzieningen, is deze ruime gezinswoning gelegen in een residentiële omgeving. Bovendien is er een vlotte verbinding naar de het station, de expresweg en andere belangrijke invalswegen. Ondanks al deze voordelen is de statige woningen gelegen in een rustige straat met groene uitzichten. Reeds is er centrale verwarming, zij er bepaalde ramen voorzien van dubbel glas en is er een grote aparte garage (30 m˛) voorzien van water en elektriciteit.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de leefruimte voorzien van gezellige houthaard waar voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte. Van hieruit is de zonnige tuin bereikbaar via groot schuifraam. Aansluitend treft men de halfopen keuken met ontbijtmogelijkheid en zéér praktische berging. Vooraan het huis is er extra ruimte ideaal voor het creëren van een bureau of extra leefruimte. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan de grote kamer eigen sanitair heeft, met een 2de badkamer op de gang. 2 van deze kamers zijn geďnstalleerd met op maakt gemaakte inmaakkasten. De achterste kamer bereikt men door een 4de kamer, perfect voor het installeren van dressing of bestemming naar eigen smaak. Daarbovenop is er een grote zolder (mogelijkheid tot creëren extra kamers), een droge kelder en is er een toilet op gelijkvloers en 1ste verdiep!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME BURGERSWONING
Zwarte Leertouwerstraat 14 - 8000 Brugge

VERKOCHT na 2 bezoeken !!!! Deze eigendom is gelegen in een rustige straat, op enkele stappen van de Markt van Brugge en heeft o.a. een living van 50m˛, 3 slaapkamers (waarvan 2 op het gelijkvloers dewelke kunnen dienst doen als bureau). Verder is er nog een zonnig stadstuintje/koer van 25m˛.
(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beRUSTIG GELEGEN BUNGALOW MET ZONIGE TUIN EN GARAGE
Drieluikstraat 37 - 8730 Oedelem

In deze rustige doodlopende straat in Oedelem (Ver-Assebroek) resideert deze instapklare en goed onderhouden bungalow. Door de centrale ligging is er een vlotte verbinding naar het centrum van Brugge, de E40 en andere belangrijke invalswegen. Het gaat om een halfopen woning opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke, kwaliteitsvolle materialen die bovendien grenst aan de Assebroekse Meersen (natuurdomein) en domein Ryckevelde. Reeds is het dak geďsoleerd, is er een centrale verwarming op aardgas, dubbel glas en een veranda aangebouwd waar het aangenaam vertoeven is met uitzicht op de zon gerichte tuin waar het genieten is van de rust en privacy
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een leefruimte voorzien van parketvloeren met voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend heeft men de ruime keuken geďnstalleerd met vaatwas, oven, elektrische kookplaten, dampkap,… Hier is ruimte voor een extra ontbijtmogelijkheid. Verder zijn er op het gelijkvloers 2 volwaardige slaapkamer en een badkamer met ligbad en douche. De zolder is bereikbaar via schuiftrap die met kleine werken kan aangepast worden tot vaste trap. Dan is er de mogelijkheid tot het creëren van extra kamers op dit verdiep. Parkeren kan men in de inpandige garage, voorzien van elektriciteit, bereikbaar via de aangelegde oprit.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ALLEENSTAANDE WONING OP ZONNIG PERCEEL VAN 945 M˛
Dorpsstraat 169 - 8340 Damme

Deze karaktervolle alleenstaande villa is gelegen op een perceel van 945 m˛ in de directe omgeving van de Maalse Steenweg, centrum Sijsele/Damme, scholen en op fietsafstand van Stad Brugge. De privacy en bereikbaarheid maken van deze woning de ideale stek voor een jong en dynamisch gezin. De grote, zonnige tuin heeft zicht op de bomen en groen van het achterliggend domein die uiteraard de nodige rust met zich meebrengt. Via de oprit is de achterliggende garage bereikbaar waar er ook extra parkeermogelijkheden zijn. De woning zelf heeft reeds centrale verwarming, een geďnstalleerde regenwaterput, een droge kelder en ruime zolder!
Door de centrale traphal met vestiaire treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met rechtstreeks doorgang naar de geďnstalleerde keuken. Vanuit deze ruimte is het terras en de tuin bereikbaar. Verder is op het gelijkvloers berging en een extra ruimte die kan aangewend worden als bureau, slaapkamer of een bestemming naar smaak van de koper. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer. Het 2de verdiep is bereikbaar met schuiftrap, met mogelijkheid tot plaatsen vaste trap, waar er extra kamers kunnen worden ingericht. Een ruime, karaktervol eigendom met uitzonderlijk veel mogelijkheden!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 345.000,00
HALF-OPEN WONING
Rapaertstraat 38 - 8310 Assebroek

Deze verzorgde woning is gebouwd in 1996 en heeft 3 slaapkamers, garage en tuin en is gelegen in een rustige straat nabij de Baron Ruzettelaan.
Oppervlakte 355m˛.

(Wg, Gvg, Gmo, Vv, Gvkr)

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beGEZINSWONING MET BIJGEBOUW OP PERCEEL VAN 1.110 M˛
Oude Dorpsweg 17 - 8490 Varsenare

Deze halfopen woning met bijgebouw is gelegen op een groen perceel van 1110 m˛ met vlotte verbinding naar invalswegen/E40 waarbij het centrum Jabbeke op wandelafstand is gelegen. Door deze centrale locatie zijn winkels, openbaar vervoer, horeca,… in directe nabijheid te vinden met een goede bereikbaarheid naar centrum Brugge. Op het perceel staat zowel het woonhuis als een bijgebouw van 100 m˛ die voor verschillende doeleinden kan worden aangewend. Deze is voorzien van elektriciteit en water. Door de toegangspoort is er tal van parkeerplaats op de oprit en een extra afgesloten garagebox.
Door de inkomhal van het woonhuis met vestiaire komt men binnen in de luchtige leefruimte die uitgeeft op de extra grote keuken met ontbijtmogelijkheid. Deze is geďnstalleerd met inbouw kasten en toestellen waar er uitzicht is op de zuid gerichte tuin. Aansluitend heeft men de praktische bijkeuken/wasplaats en badkamer. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 kamer een aparte ruimte heeft om een dressing te voorzien en een bergruimte/bureau. Het apart zolderverdiep is toegankelijk via schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 349.000,00
INSTAPKLARE GEZINSWONING MET ZONNIGE TUIN
Julius Delaplacestraat 63 - 8310 Sint-Kruis

Vanuit deze instapklare bel-étagewoning staat u, te voet, op 10 minuten zowel in de stad als in de natuur! In de nabijheid zijn er diverse supermarkten, winkels, sportcomplexen en horecazaken. Dit zorgt ervoor dat deze woning van een topligging geniet en de ideale uitvalsbasis is voor een jong en actief gezin. De woonst is voorzien van centrale verwarming op aardgas, combinatie dubbel- en driedubbel glas, conform gekeurde elektriciteit, geïnstalleerde regenwaterput en een geïsoleerd dak. De ruime inpandige garage (elektrisch sectionale poort), met doorgang tot de zonnige tuin achteraan, is een extra troef alsook de vergunning tot uitbaten van een kamer voor BnB!
Door de centrale traphal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar men uitzicht heeft op de zonnige en grote tuin. Hier is ook de keuken die voorzien is van de nodige toestellen (Miele, Novy,...) en een gastentoilet. De badkamer met douche en 2 wastafels is gelegen op de tweede étage waar ook 2 volwaardige slaapkamers zijn en een tweede toilet. Via een schuiftrap is de geïsoleerde zolder bereikbaar. Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal, ruime garage, wasplaats en een kamer die eventueel als 3de slaapkamer kan gebruikt worden.
Een verzorgde bel-étage met tal van voordelen!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE GEZINSWONING MET GROTE TUIN
Vossensteert 161 - 8310 Assebroek

VERKOOP OP LIJFRENTE - MEER INFORMATIE BIJ KANTOOR ASSEBROEK
Deze instapklare, grondig gerenoveerde woning grenst aan het Paalbos en heeft een centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge. Dit zorgt ervoor dat dit statig eigendom van een topligging geniet! De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van dit huis de ideale stek voor een jong en actief gezin. De woonst is reeds voorzien van dubbel glas met PVC kader, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel, conform gekeurde elektriciteit en een regenwaterput.
Door de centrale traphal met treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die uitzicht heeft op de grote zonnige tuin met aangelegd terras. De keuken is voorzien van de nodige toestellen met directe doorgang naar de aparte berging/wasplaats. De badkamer is gelegen op het 1ste verdiep waar er ook 2 volwaardige slaapkamers zijn. Via een schuiftrap is de zolder bereikbaar. Hier bestaat de mogelijkheid om deze bij de woning te betrekken waardoor extra kamers kunnen worden gecreëerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIGE WONING MET GROOT TERRAS EN UITWEG
Biddersstraat 49 - 8000 Brugge

Grenzend aan de Langerei, in het historisch stadscentrum, is deze moderne woning gelegen die in 2021 een energiebesparende renovatie heeft ondergaan. Winkels, horeca en tal van andere voorzieningen liggen in de nabije omgeving met op wandelafstand de Grote Markt. Wonen in een bruisend stadscentrum en het hedendaags wooncomfort gaan hier hand in hand. Zo is de woning voorzien van geďsoleerde vloeren, LED-verlichting, internet- en tv-aansluiting in alle kamers en een unieke uitweg achteraan de woning naar het park van Sint-Gillis ideaal voor het plaatsen van fietsen! Uiteraard is er overal nieuwe hoogrendementsbeglazing, een volgens de normen geďsoleerd dak, conform gekeurde elektriciteit, centrale verwarming op aardgas met Viessmann condenserende ketel, een volledig nieuw rioleringsstelsel,… Postinterventiedossier van werken aanwezig!
Door de inkomhal met gastentoilet treed men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Hier is doorgang naar het zonnig aangelegd terras via groot schuifraam. Hier is elektriciteit en water aanwezig met uiteraard de zéér praktische uitweg. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats een kwaliteitsvolle geďnstalleerde keuken met vaatwas, vitrokeramische kookplaat, spoelbak, inbouwkoelkast,… afgewerkt met een werkblad in fineer eik. Het 1ste verdiep heeft 1 volwaardige slaapkamer, apart toilet en een badkamer voorzien van inloopdouche en wastafel natuurlijk voorzien van de nodige automatische ventilatie. Een 2de slaapkamer is gelegen op het 2de verdiep.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)CENTRAAL GELEGEN DRIEGEVELVILLA
Magdalenastraat 1 - 8200 Sint-Andries

Deze eigendom (ontwerpen door architect Degeyter) is gelegen op wandelafstand van het centrum van Brugge en het station.
De karaktervolle woning heeft 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers), 2 badkamers, diverse kelders, een ruime zolder, garage met oprit en een zonnige tuin.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : verhuurd
€ 349.000,00
RUSTIG GELEGEN GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Tramstraat 66 - 8310 Assebroek

In deze rustige doodlopende straat in de groene omgeving van Assebroek resideert deze instapklare en goed onderhouden gezinswoning. Door de centrale ligging is er een vlotte verbinding naar het centrum van Brugge, het station waarbij scholen en winkels op wandelafstand zijn gelegen. Het gaat om woning opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke, kwaliteitsvolle materialen die meer dan voldoende ruimte biedt aan een jong en dynamisch gezin. Reeds is het dak geďsoleerd, is er een centrale verwarming op aardgas en is de garage uitgerust met een elektrische sectionale poort met extra plaats op de oprit.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een leefruimte, waar er plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met aansluitend de keuken geďnstalleerd met vaatwas, oven, elektrische kookplaten, koelkast,… Hier is ruimte voor een extra ontbijtmogelijkheid. Het eerste verdiep telt 4 volwaardige slaapkamers, aparte berging en een badkamer met dubbele wastafel, toilet en ligbad met douche. De geďsoleerd zolder is bereikbaar via schuiftrap voorzien van velux-ramen. Het zonnig terras met aangelegde tuin is toegankelijk via de keuken en leefruimte. Hier is het aangenaam genieten van de rust en privacy die deze buurt te bieden heeft!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)KARAKTERVOLLE WONING MET BIJHORENDE LOODS VAN 300 M˛
Daverlostraat 86 - 8310 Assebroek

Deze statige en karaktervolle woning is gelegen in het centrum van Assebroek in de direct omgeving van winkels, openbaar vervoer, scholen,… en bevindt zich op wandelafstand van centrum Brugge. Imposante plafondhoogtes, sierhaarden, lambrisering, marmeren tegels,… dit herenhuis heeft al deze elementen. Uiteraard is hier reeds dubbel glas voorzien, een volgens de normen geďsoleerd dak en centrale verwarming op aardgas. Een extra surplus is de unieke loods die bereikbaar is via de oprit naast de woning. Hier zijn er 2 verdiepingen met een dakterras. Zelf hier is er elektriciteit (aparte zekeringskast) en sanitair voorzien.
Door de inkomhal komt men binnen in de ruime leefruimte, afgewerkt met marmeren vloer en sierhaard, waar een lichtrijke eetplaats op aansluit. Deze ruimte is afgewerkt met een lichtkoepel waar de binnenkant voorzien is van loodglas met een achterdeur die uitgeeft op het zonnig terras. Verder is er op het gelijkvloers een keuken, extra bureauruimte en een volledig droge kelder. De eerste verdieping telt 3 grote slaapkamers (waarvan 2 voorzien van eigen sanitair), een aparte badkamer en toilet. Het 2de verdiept telt nogmaals 3 extra kamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME GOED GELEGEN WONING
Steenkaai 7 - 8000 Brugge

Deze goed onderhouden eigendom is gelegen net buiten het centrum en heeft 3 slaapkamers, een garage voor 2 wagens, terras, tuin en in te richten zolder (ev. 2 extra kamers).
(sted. inl. in aanvraag)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91CHARMANT JACHTHUIS
Blekkervijverstraat 62 - 9880 Aalter (Sint-Maria-Aalter)

Dit charmant jachthuis is gelegen tussen Brugge en Aalter op een domein van 10 ha, bestaande uit een jachthuis, garage, bijgebouw, tuin en bos met verschillende dreven.
(Bg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beNIEUW TE BOUWEN GEĎNTEGREERDE WONING
Astridlaan 460 - 8310 Assebroek

Deze geďntegreerde woning heeft 3 slaapkamers, terras en tuin.
Bewoonbare oppervlakte 129m˛. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse garage en/of autostaanplaats.

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : afgewerkt tegen begin 2023
€ 375.000,00
ALLEENSTAANDE BUNGALOW
Pannenhuisstraat 40 - 8310 Assebroek

Deze vrijstaande woning, waarvan alle ruimtes op het gelijkvloers zijn, werd destijds gebouwd met een hoge afwerkingsgraad. Ruime living in L-vorm, 2 slaapkamers, afz. garage, terras en tuin.
(Wg, Gvg, Gmo,Gvkr, Vg)

375.000
STARTPRIJS, ieder aanbod hoger dan de startprijs zal voorgesteld worden aan de eigenaar, waar deze dan al of niet kan ingaan op het aanbod.

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be
RUSTIG GELEGEN BUNGALOW OP PERCEEL VAN 600 M˛
Foerierstraat 8 - 8310 Sint-Kruis

In deze rustige doodlopende straat in Sint-Kruis resideert deze goed onderhouden bungalow. Door de centrale ligging is er een vlotte verbinding naar het centrum van Brugge, Damme en andere belangrijke invalswegen. Het gaat om een alleenstaande woning opgebouwd uit onderhoudsvriendelijke, kwaliteitsvolle materialen. Reeds is er centrale verwarming op aardgas, , dubbel glas en een veranda aangebouwd waar het aangenaam vertoeven is met uitzicht op de zon gerichte tuin waar het genieten is van de rust en privacy.
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met vestiaire en gastentoilet, een grote leefruimte met voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend heeft men de ruime keuken geďnstalleerd met de nodige toestellen en extra plaats voor ontbijtmogelijkheid. Verder zijn er op het gelijkvloers 2 volwaardige slaapkamer, extra berging en een badkamer met ligbad en douche. De zolder is bereikbaar via schuiftrap die met kleine werken kan aangepast worden tot vaste trap. Dan is er de mogelijkheid tot het creëren van extra kamers op dit verdiep. Parkeren kan men in de inpandige garage, voorzien van elektriciteit, bereikbaar via de aangelegde oprit.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 375.000,00
INSTAPKLARE VILLA MET ZUID GERICHTE TUIN
Astridlaan 472 - 8310 Assebroek

Op een centrale ligging, nabij centrum Brugge en met een vlotte verbinding naar Sint-Kruis, Oedelem en het station van Brugge, bevindt zich deze statige villa. Door de centrale ligging bevindt deze woning zich in de nabije omgeving van winkels, grootwarenhuizen en horecazaken. Openbaar vervoer en scholen zijn telkens op wandelafstand gelegen. De woning zelf grenst aan het natuurdomein “De Assebroekse Meersen” waar er tal van wandel- en fietsroutes zijn. Uiteraard is dit eigendom voorzien van dubbel glas in PVC raamkader, centrale verwarming op aardgas, een volgens de normen geďsoleerd dak en een regenwaterput aangesloten op de nodige toestellen.
Door de inkomhal met vestiaire komt met binnen in de lichtrijke leefruimte die groot genoeg is om zowel een zit-, eetplaats als een bureau te voorzien. De ingebouwde gashaard maakt hier het plaatje compleet. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid die kijkt op de prachtig zuid gerichte tuin waar men kan genieten van de rust en privacy. Verder is er op het gelijkvloers een wasplaats en een inpandige garage voorzien van elektrische poort. De eerste verdieping telt 2 slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien is van dressing, en een badkamer met inloopdouche, toilet en wastafel. De afgewerkte zolder kan men inrichten als extra kamers of gebruikt men als bergruimte. Dit alleenstaand huis is de perfecte woonst voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid wensen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TOT IN DE PUNTJES AFGEWERKTE GEZINSWONING MET TUIN
Torhoutse Steenweg 165 - 8200 Sint-Andries

Deze grondig gerenoveerd, energiezuinige woning is het perfecte voorbeeld dat in een stad wonen hand in hand kan gaan met het modern hedendaags wooncomfort, perfect voor jonge, actieve gezinnen! Hoger rendementsbeglazing in PVC kader, vernieuwd centraal chauffagesysteem, nieuw gescheiden rioleringsstelsel, nieuwe en volgens de norm geďsoleerde daken, vernieuwde en conform gekeurde elektriciteit (2047),… in combinatie met lichtrijke ruimtes maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging in Sint-Andries zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurant op wandelafstand bereikbaar zijn. In de directe omgeving is er openbare parkeergelegenheid en garageboxen zijn achter het huis gelegen. Verkoop onder registratierecht = GEEN BTW!
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de lichtrijke leefruimte, afgewerkt in keramische parketvloeren, die doorgang biedt via een schuifraam naar het nieuw aangelegd zonnig terras en zijn Zuid Oost gerichte tuin. Hierbij is een aparte ruimte die kan gebruikt worden als berging, hobbyruimte of mancave! De open keuken is voorzien van alle toestellen (vaatwas, koelkast, elektrische kookplaat,…) met aansluitend een aparte berging/wasplaats.. Het 1ste en 2de verdiep tellen in totaliteit 3 volwaardige slaapkamers met op het 2de verdiep een toilet en badkamer geďnstalleerd met inloopdouche, dubbele wastafel en ligbad! Als het moois van centrum Brugge is op fietsafstand gelegen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 379.000,00
HERENWONING AAN HET WATER MET VERGUNNING VOOR APPARTEMENTEN!
Langerei 14 - 8000 Brugge

Deze prachtige verzorgde herenwoning is gelegen op één van de mooiste locaties van Brugge met een adembenemend zicht op de Langerei en het groot seminarie. De authentieke elementen zoals ornamenten, lambrisering, natuursteen,… zijn hier te allen tijde goed bewaard gebleven. De woning geniet tevens op alle verdiepen van een ongelofelijke lichtinval en prachtige zichten op historische panden of op het water. De woning heeft verder de volgende indeling:
Gelijkvloers verdieping: uitzonderlijk lichte leefruimte met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep (ruimte, keuken en apart sanitair aanwezig). Tevens er ook de mogelijkheid voorzien om op het gelijkvloers een slaapkamer te maken zonder verdere aanpassingen.
1ste verdiep: ruime living (kan gebruikt worden als logia) met prachtig zicht op het water, geďnstalleerde keuken en badkamer en een inkomhal met vestiaire.
2de verdiep: 2 volwaardige slaapkamers en extra berging.
Uiteraard is er reeds dubbel glas in houten raamkaders en verwarming op aardgas en beide entiteiten. Kortom, indien u zorgeloos wenst te wonen in het historisch centrum Brugge in een authentiek maar toch moderne sfeer, dan is dit uw kans.
(vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)ENERGIEZUINIGE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN ZONNIGE TUIN
Sint-Katarinastraat 171 - 8310  Assebroek

Deze modern gerenoveerde gezinswoning is gelegen nabij de Kattelijnepoort op wandelafstand van de Zeven Torentjes, centrum Brugge en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs,… met een makkelijke verbinding naar de expresweg en het station. Het statig huis beschikt over de modernste technieken om energiezuinigheid te garanderen zoals HR+ ketel op aardgas, hoogrendementsglas in PVC raamkader, conform gekeurde elektriciteit, een volgens de normen geďsoleerd dak, ventilatiesysteem C+ en een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen. In de tuin is het optimaal genieten van zon en privacy!
Het gelijkvloers bestaat uit een inkomhal met plaats voor vestiaire, toilet met aansluitend de lichtrijke leefruimte met open keuken. Deze is geďnstalleerd met oven, microgolf, vaatwas, inductiekookplaten, dampkap, koelkast,… voorzien van eiland waar men aan kan eten. De tuin, met terras in blauwsteen, is bereikbaar via groot schuifraam. Verder is er dit verdiep een aparte berging. Het 1ste verdiep heeft een slaapkamer, een aparte wasplaats, toilet en badkamer met douche EN ligbad! Het 2de verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)KARAKTERVOLLE HOEKWONING
Werfstraat 59 - 8000 Brugge (Kristus Koning)

Deze woning met trapgevel is gelegen net buiten het centrum van Brugge en heeft een living, eetplaats, nieuwe keuken, 3 slaapkamers telkens voorzien van een eigen badkamer, kelder, kleine garage en een binnenkoertje met fietsenpoortje. Goed gekeurde electriciteit !!!
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : verhuurd
€ 385.000,00
GERENOVEERDE GEZINSWONING NABIJ DE ZEVEN TORENTJES
Weidestraat 138 - 8310 Assebroek

Nabij het Atheneum Jan Fevijn, op wandelafstand van kinderboerdij de Zeven Torentjes en in vogelvlucht van het historisch centrum Brugge bevind zich deze volledig instapklare en energiezuinige woning. Door zijn centrale ligging zijn horeca, winkels, supermarkten, banken,… in de directe omgeving gelegen. De gezinswoning is uiteraard niet compleet zonder een zonnige aangelegde tuin van maar liefst 250 m˛! In 2020 heeft deze woning een grondige renovatie ondergaan waardoor deze is voorzien van hoger rendementsbeglazing (thermobel), conform gekeurde elektriciteit, centrale verwarming op aardgas met een hoogrendementsketel, een volgens de normen geďsoleerd dak,… Kortom een woning die aan de strenge energienormen van vandaag voldoet!
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire komt met binnen in de moderne leefruimte waar genoeg plaats is voor een eet- en zitgedeelte die uitgeeft via een groot schuifruim op het privatief terras. In deze ruimte is uiteraard ook de open keuken geďnstalleerd met keramische kookplaten (AEG), vaatwas (AEG), koelkast (AEG), combi oven (AEG), dampkap (NOVY),… met een zeer praktische trapkelder. Aansluitend ligt de afgesloten wasplaats waar plaats is voor extra frigo/diepvries met doorgang naar de inpandige garage voorzien van elektrisch sectionale en geďsoleerde poort. Uiteraard is er extra parkeerplaats op de oprit. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met wastafel, inloopdouche en toilet afgewerkt in moderne materialen. Op het geďsoleerd zolderverdiep heeft men ruim voldoende bergplaats!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)KARAKTERVOLLE WONING MET 4 SLAAPKAMERS
Prins Karellaan 53 - 8310 Assebroek

Deze karaktervolle halfopen woning grens aan het Paalbos op een residentiële locatie, toch in de nabije omgeving van de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, scholen en op fietsafstand van centrum Brugge. De rust en de bereikbaarheid maken van deze woning de ideale stok voor een jong en dynamisch gezin. Het huis is reeds voorzien van dubbele beglazing en centrale verwarming op aardgas. De parkeerplaatsen op de oprit en de privatieve, zonnige tuin zijn 2 grote extra troeven.
Door de centrale traphal met vestiaire treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met rechtstreeks doorgang naar de geďnstalleerde keuken. Vanuit deze ruimte is het terras en de tuin bereikbaar. Verder is op het gelijkvloers berging en een extra ruimte die kan aangewend worden als bureau, slaapkamer of een bestemming naar smaak van de koper. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van wastafel, toilet en ligbad met douchemogelijkheid. Het 2de verdiep is bereikbaar met vaste trap waar er 2 extra slaapkamers kunnen worden ingericht. Een ruime, karaktervol eigendom met tal van mogelijkheden!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE GEZINSWONING MET 3 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Ronsaardbekestraat 35 - 8000 Brugge

Deze ruime woning heeft door de jaren heen wat renovatiewerken ondergaan. Zo is er hoger rendementsbeglazing in PVC, vernieuwd centraal chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), een volgens de norm geďsoleerde dak, vernieuwde en conform gekeurde elektriciteit,… allemaal zaken die ervoor zorgen dat het hedendaags en modern wooncomfort aanwezig is. Dit in combinatie met grote ruimtes maken van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen, bakkerijen, slagerijen,… op wandelafstand bereikbaar zijn alsook het bruisend stadscentrum van Brugge.
Door de inkomhal met vestiaire, treed je binnen in de lichtrijke leefruimte die aansluit op de moderne keuken voorzien van vaatwas, elektrische kookplaten, oven, dampkap,… Verder is er een wasplaats en een volledig geďnstalleerde badkamer met moderne inloopdouche, toilet en wastafel. Het eerste verdiep telt 2 grote slaapkamers en extra toilet. Het 2de verdieping is bereikbaar met vaste trap waar een 3de slaapkamer mogelijk is of een bestemming naar keuze van de nieuwe eigenaar. Deze kan perfect ingericht als 2 ruimtes waardoor meerdere (slaap)kamers kunnen worden gemaakt. Buiten kan men aangenaam vertoeven in de zonnige en privatieve tuin. Centrale locatie, instapklaar, modern,… deze gezinswoning heeft het allemaal!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 395.000,00
RECENTE EN ENERGIEZUINIGE WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Vossensteert 170B - 8310 Assebroek

Deze recente (2017) en instapklare woning grenst aan het Paalbos. Zijn centrale ligging nabij de Maalse Steenweg, centrum Assebroek, in de nabijheid van scholen en op fietsafstand van centrum Brugge zorgt dat deze woning van een toplocatie geniet waar groen centraal staat. De nabijheid van diverse supermarkten, het Sint-Lucasziekenhuis, scholen,… maakt van deze woning de ideale stek voor een jong en actief gezin. Bovendien wordt de energiezuinigheid (EPC = 110 kWh/m˛) gegarandeerd door het ventilatiesysteem D (met warmterecuperatie), de hoger rendementsbeglazing in isoleren PVC raamkader, een volgens de normen geďsoleerd dak, zonnepanelen (6x) en het centraal verwarmingssysteem met HR-condenserende ketel. Uiteraard is er ook conforme gekeurde elektriciteit en een regenwaterput (7.000 liter) aangesloten op de nodige voorzieningen.
Door de inkomhal, met gastentoilet, wasplaats en op maat gemaakte vestiaire kasten, treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van groot schuifraam die doorgang biedt naar de zonnige tuin. De open keuken verhoogt hier het modern wooncomfort en zorgt voor contact met het ganse gezin. Deze is voorzien van oven, keramische kookplaten, koelkast, en volkern keukenblad,… m.a.w. afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer geďnstalleerd met ligbad, inloopdouche, wastafel,… en een apart toilet. De geďsoleerde zolder is bereikbaar met schuiftrap waar met méér dan voldoende berging heeft. Bijkomend is er een staanplaats voor de deur en een staanplaats onder de carport!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)TE RENOVEREN VILLA OP RUSTIGE EN GROENE LOCATIE
Weidestraat 241 - 8310 Assebroek

In het residentiële Leenhof, in de directe omgeving van het AZ Sint-Lucas ziekenhuis, is deze ruime en authentieke villa gelegen. Door de centrale ligging is er een vlotte verbinding naar het centrum van Brugge de ring van Brugge, E40 en andere belangrijke invalswegen. Het huis zelf ligt op een zonnig perceel van 673 m˛ waar het genieten is van het groen, de rust en privacy die deze buurt heeft te bieden. De woning is voorzien van aardgas en een grondwaterput.
Door de centrale traphal met vestiaire treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met rechtstreeks doorgang naar de geďnstalleerde keuken. Vanuit deze ruimte is het terras en de tuin bereikbaar. Verder is op het gelijkvloers een extra ruimte die kan aangewend worden als bureau, eetplaats of een bestemming naar smaak van de koper. Het eerste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers. Het 2de verdiep is bereikbaar met schuiftrap, met mogelijkheid tot plaatsen vaste trap, waar er extra kamers kunnen worden ingericht. Een ruime, karaktervol eigendom met uitzonderlijk veel mogelijkheden!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE GEZINSWONING OP PERCEEL VAN 1.184 M˛!
Kriekmoerstraat 44 - 9900 Eeklo

Deze instapklare gezinswoning is gelegen op een centrale locatie nabij centrum Eeklo, winkels, scholen,… met een vlotte bereikbaarheid naar belangrijke invalswegen. Een kindervriendelijk huis met een perceeloppervlakte van maar liefst 1.184 m˛! Door de jaren heen zijn er enkele belangrijke renovatie uitgevoerd. Zo is er reeds dubbel glas, centrale verwarming op aardgas, een geďsoleerd dak en een geďnstalleerde regenwaterput. Buiten kan men genieten van de zonnige tuin met aangelegd terras. Een aparte garagebox is aanwezig (elektrische poort) met extra parkeerplaats op de oprit.
Door de inkomhal met vestiaire treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met gashaard waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. De kwaliteitsvolle keuken is geďnstalleerd met inductie kookplaten, koelkast, vaatwas, dampkap,… afgewerkt met een keukenblad in natuursteen. Ook is de badkamer recent in een nieuw jasje gestoken waardoor hier een inloopdouche en wastafel aanwezig is. Verder is er op dit verdiep 2 kamers die gebruikt kunnen worden als slaapkamer of bureau en een veranda. Het 1ste verdiep telt nog 2 extra (slaap)kamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RECENT GEBOUWDE VILLA
Varsenareweg 28 - 8490 Jabbeke

Deze vrijstaande woning werd gebouw in 2006 en heeft een ruime living, ruime ingerichte keuken, wasplaats met deur naar de tuin, grote garage, nachthall met bureauhoek, 3 slaapkamers, ruime badkamer en geďsoleerde zolder.
Verder is er nog een zonneterras en zonnige tuin.
(Vg, Wg, Gmo, Gvkr, Vv)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beKARAKTERVOLLE EN GERENOVEERDE GEZINSWONING MET GROTE TUIN
Greenhillstraat 56 - 8310 Assebroek

In een rustige zijstraat van de hier in Brugge bekende Baron Ruzettelaan, op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze ruime en verzorgde woning gelegen. Het zuid gericht perceel is 372 m˛ groot waar men kan genieten van de rust en privacy. De gezinswoning heeft recent enkele energiebesparende renovaties ondergaan waaronder en volledig nieuw en volgens de normen geďsoleerd dak (2020), spuitkurkisolatie over de volledig gevel wat de energiezuinigheid garandeert, vernieuwde riolering alsook dubbel glas in houten raamkader, centrale verwarming op aardgas en conform gekeurde elektriciteit. Parkeren is mogelijk op de oprit.
Door de inkomhal treed men binnen in de lichtrijke leefruimte, afgewerkt met parketvloer en voorzien van haard, die doorgang biedt naar het aangelegd terras. Aansluitend is er de grote keuken, geďnstalleerd met vaatwas, combi oven, aparte grote oven, gaskookplaten,… van het merk Miele. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats, een bureauruimte en een badkamer met ligbad en wastafel. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers met een 3de slaapkamer op het 2de verdiep. Deze is opgedeeld in 2 verschillende delen waar de nieuwe eigenaar een bestemming kan geven naar keuze.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)STATIGE VILLA MET 4 SLAAPKAMERS OP CENTRALE LOCATIE
Strandlaan 177 - 8670 Koksijde

Op een centrale locatie te Koksijde is deze statige villa gelegen. Deze geniet van een vlotte verbinding naar belangrijke invals- en snelwegen alsook naar het bruisend centrum van de badstad zelf. Het strand, horeca, supermarkten en winkels zijn of fietsafstand gelegen. De woning zelf is voorzien van dubbel glas, centrale verwarming op aardgas en een geďsoleerd dak. Bovendien heeft deze woonst een apart gedeelte die kan dienen voor vakantieverhuur of logeergedeelte bereikbaar via een aparte inkom. Hier is een keuken, leefruimte, badkamer en slaapkamer aanwezig.
Het privatief gedeelte bestaat op het gelijkvloers uit een ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet die aansluit op de lichtrijke leefruimte met open keuken. De zonnige tuin is vanuit deze ruimte bereikbaar via grote ramen. Het eerste verdiep, volledig afgewerkt in massieve plankenvloeren, telt 3 volwaardige slaapkamer waarvan 1 met mezzanine. Een apart toilet en de badkamer met ligbad en wastafel is ook op dit verdiep aanwezig. De woning is volledig onderkelderd en er is een inpandige garage met extra parkeerplaats op de oprit.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)KIJKDAG ZATERDAG 6/02 VAN 10U - 12U
Geldeweistraat 4 - 8020 Waardamme

In het gezellige Waardamme huisvest deze verrassend ruime woning in pastoriestijl gelegen in een residentiële wijk die daarbovenop dood loopt. Daarbovenop is er een zéér praktische uitweg via de aparte en extra grote garage, bestaande uit 2 verdiepingen, voorzien van elektriciteit. Elementen zoals hoge plafonds, landelijke stijlen, verrassend veel ruimte,… dit instapklaar huis heeft het allemaal. Door zijn centrale locatie zijn de centrumsteden vlot bereikbaar alsook zijn belangrijke invalswegen (bv. E403) zéér toegankelijk. Door zijn recent bouwjaar (2009) is er in de woning hoger rendementsbeglazing aanwezig, een volgens de normen geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel), conform gekeurde elektriciteit (2032), regenwaterput aangesloten op alle nodige voorzieningen,… m.a.w. al het hedendaags modern wooncomfort.
Door de inkomhal met gastentoilet en een op maat gemaakte vestiaire kast treed men binnen in de grote doorstroom leefruimte die via een groot schuifraam uitgeeft op het perfect zuid gericht en aangelegd terras. Daarnaast is de geďnstalleerde keuken (koelkast, vaatwas,…) met extra keukenberging. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van aparte douche, ligbad en dubbele wastafel. De 2de verdieping laat voor de nieuwe eigenaars alle opties open om ingericht te worden als extra kamers of een bestemming naar keuze. Bij deze verkoop zijn de eigenaars bereid om alle bestaande meubels te laten staan (inbegrepen in de prijs)!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GERENOVEERDE VILLA MET 4 SLAAPKAMERS EN GROTE TUIN
Kasteeldreef 1A - 8000 Brugge

Op een gunstige locatie, nabij het centrum van Brugge, ligt deze totaal gerenoveerde en alleenstaande woning. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de nabije omgeving waar de kust van hier ook vlot bereikbaar is. De gezinswoning is in 2015 voorzien van hoger rendementsbeglazing in PVC, een volgens de normen geďsoleerd dak, nieuwe riolering, ventilatiesysteem Centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit (2041) en regenwaterputten geďnstalleerd op de nodige toestellen… met andere woorden, volledig instapklaar! Parkeerplaatsen zijn voorzien op de oprit. De woning zelf kan ingericht worden als een handelsgelijkvloers met wonen op 1ste verdiep of als een volledig privatief huis. Volledig postinterventiedossier aanwezig!
De woning zelf kan ingericht worden als een handelsgelijkvloers met wonen op 1ste verdiep of als een volledig privatief huis. Hier is de moderne dagdagelijkse indeling hedendaags met uitzondering dat alle voorzieningen zowel op het gelijkvloers als 1ste verdiep zijn terug te vinden. Zo kom je op het gelijkvloers binnen in de ruime inkomhal met aansluitend de leefruimte waar voldoende plaats voor eet- en zitgedeelte. Verder is er de badkamer met inloopdouche, aparte bureau-/bergruimte en de grote leef keuken, geďnstalleerd met elektrische kookplaten, spoelbak, vaatwas, koelkast,… met doorgang naar de zongerichte tuin (ook bereikbaar via de poort aan zijkant).
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME HALF-OPEN WONING
Dorpsstraat 23 - 8300 Knokke-Heist (Westkapelle)

Deze ruime woning heeft 3 slaapkamers, een ruime in te richten zolder (ev. 2 extra kamers), een grote tuin en een garage.
Opp. 916m˛ (sted. inl. in aanvraag)
Mogelijkheid tot het bouwen van een 2e woning.

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

VERKOCHT in 1 WEEK !!!INSTAPKLARE GEZINSWONING OP ZONNIG PERCEEL
Dalevijversstraat 32 - 8020 Oostkamp

In het rustige Oostkamp, gelegen in een doodlopende straat, resideert deze halfopen gezinswoning op een zuid gericht perceel van 638 m˛. Door zijn centrale locatie zijn de winkels, supermarkten en tal van andere voorzieningen op fietsafstand gelegen. Ook de grote invalswegen zoals E40 en Stad Brugge zijn vlot bereikbaar. Door zijn jonge leeftijd zijn voorzieningen zoals dubbel glas, een geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas, regenwaterputten aangesloten op de nodige voorzieningen,… allemaal aanwezig. Bijkomend zijn er zonnepanelen en een zonneboilersysteem inbegrepen in de prijs. Parkeermogelijkheid is er op de oprit of onder de carport.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Vanuit hier is doorgang via groot raam naar het zonnig terras. Aansluitend is open keuken met vaatwas, oven, koelkast, inductie kookplaten,… Het gelijkvloers verdiep biedt verder nog een aparte bureauruimte/slaapkamer, met eigen ingang, wasplaats en berging. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer met douche, ligbad, toilet en dubbele wastafel. De 4de slaapkamer is gelegen op het 2de verdiep, bereikbaar met vaste trap. In de zonnige tuin is het aangenaam genieten van de rust en privacy die deze buurt te bieden heeft.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : In overleg
€ 425.000,00
ENERGIEZUINIG HERENHUIS "LES MUGUETS" MET 6 SLAAPKAMERS
Generaal Lemanlaan 188 - 8310 Assebroek

Het herenhuis “Les Muguets” is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kan gaan met het hedendaags modern wooncomfort. Hoger rendementsbeglazing, vernieuwd chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), volgens de normen geďsoleerde daken, vernieuwde elektriciteit,… in combinatie met metershoge plafonds, ornamenten, originele schouwen en deuren (interieur recent geschilderd) maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurant op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op enkele meters wandelen is gelegen.
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke open keuken die doorgang biedt via een schuifraam naar de zuidgerichte tuin met nieuw aangelegd terras. Perfect voor diners met de ganse familie! De keuken is voorzien van sterk gewild keukeneiland met ontbijtvoorziening, oven, keramische kookplaten,… met aansluitend de gezellige leefruimte ingericht met haard en houten vloeren. Daarnaast is er een volledig droge en ruime kelderberging. Een zéér praktische bureauruimte is alsook op het gelijkvloers gelegen die via een aparte ingang in de inkomhal te bereiken is. De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een badkamer met op het 2de verdiep nog 2 extra kamers en een zolderkamer die kan aangewend worden tot 6de kamer of een andere bestemming kan genieten op smaak van zijn nieuwe eigenaars.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)PRACHTIGE ALLEENSTAANDE VILLA
- 16320 Boisne La Tude Charente Frankrijk

Deze instapklare prachtige villa, gebouwd in 2007 en gelegen een rustige, doodlopende straat, bestaat o.a. uit een ruime woonkamer met veel lichtinval, mooie volledige uitgeruste keuken (schmidt), ruime bijkeuken of berging, 5 slaapkamers en 2 ruime badkamers.
Mogelijkheid Chambres d’Hotes / gite.
De woonkamer en één van de slaapkamers hebben directe toegang tot het grote zongericht terras met prachtig uitzicht op het heuvellandschap.
De benedenverdieping bestaat uit een dubbele garage, een hele grote wasplaats, een atelier en een “cave ŕ vin”.
Totale opp van de benedenverdieping in totaal = 195m˛.
Bovenverdieping: 163.5m˛ + 45m˛ overdekt zongericht terras.
Er is een tuin met enkele fruitbomen van 2034m˛ die omheind is.
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : te bespreken
€ 435.000,00
GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS EN MODERNE AFWERKING!
Brugse Steenweg 146 - 8000 Brugge

Op een gunstige locatie, nabij het centrum van Brugge, ligt deze totaal gerenoveerde halfopen gezinswoning. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de nabije omgeving waar de kust van hier ook vlot bereikbaar is. Dit huis is in 2021 voorzien van geďsoleerde vloeren, nieuw rioleringstelsel, regenwaterput (5.000 liter), internet- en tv-aansluiting in alle kamers, nieuwe hoogrendementsbeglazing in Schüco isolerende kaders, conform gekeurde elektriciteit en nieuwe geplaatste centrale verwarming met Viessmann ketel en boiler. Met andere woorden, volledig instapklaar! Genieten van rust en privacy kan met in de Zuid-Oost gerichte tuin met aangelegd terras en berging voorzien van elektriciteit (perfect voor het stallen en opladen van elektrische fietsen)!
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men via de stalen deur binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de grote leefkeuken met mogelijkheid tot ontbijtplaats. De keuken zelf is voorzien van alle toestellen (vaatwas, koelkast, diepvries, inductie kookplaten,…) met een aparte berging waar aansluiting is voor de wasmachine en droogkast. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en 2 badkamers telkens voorzien van inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet. De master bedroom heeft zijn eigen privatieve badkamer! Het 2de verdiep telt nogmaals 2 mooie ruimtes die aangewend kunnen worden tot slaapkamers, bureau,…
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME MODERNE VILLA
Loppemsestraat 36 B - 8210 Zedelgem (grens Loppem)

Deze ruime woning op 1.600m˛ is gelegen tussen het centrum van Zedelgem en deze van Loppem, vlotte verbinding naar de autosnelweg.
De woning werd gebouwd in 1988 met een moderne architectuur met perfecte lichtinval en oriëntatie heeft 4 slaapkamers, 2 (open) burelen, garage voor 2 wagens en een grote tuin met zicht op de achterliggende velden.
(Wg, Gmo, Vv, Gvv, Gvkr)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91KIJKDAG ZATERDAG 19/10 VAN 14U - 16U
Wellewaarde 18 - 8210 Zedelgem

Nabij het centrum van Zedelgem, in een residentiële wijk, is deze statige en uiterst goed onderhouden villa gelegen. Scholen, winkels, horeca, supermarkten,… zijn in de nabijheid gelegen alsook de vlotte verbinding naar de E403 en tal van andere invalswegen. De alleenstaande woning is gelegen in een unieke doodlopende en korte straat. Zo zullen enkel inwoners deze gebruiken en primeert de rust en privacy in deze buurt. Perfect om te genieten in de aangelegde en uiterst goed onderhouden tuin (370 m˛) uitgerust met verlichting, siervijver, 2 terrassen en tuinhuis met elektriciteit. Uiteraard is er reeds dubbel glas, een geďsoleerd dak, geďnstalleerde regenwaterput aangesloten op nodige voorzieningen, volledig alarmsysteem, aircosysteem in de 3 volwaardige slaapkamers,…
Door de ruime inkomhal, met gastentoilet en vestiaire, treed men binnen in de lichtrijke leefruimte voorzien van houthaard in natuurstenen afwerking, massieve parketvloeren waar er ook genoeg ruimte is voor een grote eet- en zitplaats. Via deze plaats is het zonnig terras bereikbaar alsook via de aansluitende en volledig geďnstalleerde keuken. Verder is er op het gelijkvloers een aparte wasplaats, een geriefelijke berging, een inpandige garage alsook een bureauruimte die eventueel kan aangewend worden als extra slaapkamer. Het 1ste verdiep telt 3 slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien van een op maat gemaakte dressing, een badkamer met ligbad, aparte douche, dubbele wastafel,… en een aparte berging met maatkasten voor een eventuele 2de dressing. Een geďsoleerde zolder en volledig droge kelder zijn ook in de woning aanwezig alsook een grote en praktische carport met extra parkeerplaatsen op de oprt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)MODERNE STADSWONING MET KWALITEITSVOLLE AFWERKING
Vuldersstraat 128 - 8000 Brugge

Grenzend aan het groen van de Brugse Vesten, in het historisch stadscentrum, is deze zéér moderne en grondig gerenoveerde gezinswoning gelegen. Winkels, horeca en tal van andere voorzieningen vindt men hier op wandelafstand terug. Wonen in een bruisend standscentrum en het hedendaags modern wooncomfort gaan hier hand in hand. Zo is de woning voorzien van geďsoleerde vloeren met vloerverwarming, LED-verlichting, 4 automatische VELUX-ramen (met afstandsbediening en verduistering) in de hoge plafonds van de lichtrijke leefruimte, internet- en tv-aansluiting in alle kamers. Uiteraard is er overal dubbel glas in houten kaders met horren, volgens de normen geďsoleerde dak, conform gekeurde elektriciteit, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel,…
Door de inkomhal met op maat gemaakte vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Hier is doorgang naar het zuid gericht, aangelegd terras via groot schuifraam. Deze is voorzien van grote automatische zonneluifel en tuinhuis voorzien van elektriciteit. Verder is er op het gelijkvloers een kwaliteitsvolle geďnstalleerde keuken met vaatwas, inductie kookplaten, spoelbak, diepvries,… afgewerkt met een werkblad in composiet. Het 1ste verdiep heeft 1 volwaardige slaapkamer met maatkasten en een badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en dubbele wastafel. Een 2de slaapkamer is gelegen op het 2de verdiep waar een ook op maat gemaakte inmaakkasten zijn geďnstalleerd.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)DEELS GERENOVEERDE WONING OP PERCEEL VAN 1.738 M˛
Moubekestraat 23 - 8211 Aartrijke

Deze deels gerenoveerde woning is gelegen in het rustige Aartrijke op een groen perceel van 1.738 m˛! Zijn ligging in de velden zorgen voor openheid, privacy en uitzonderlijk mooie vergezichten. Ook de bereikbaarheid naar invalswegen (N32, E403,…), centrum Aartrijke en de nabijheid van winkels zijn pluspunten. Reeds is er in het eigendom dubbel glas aanwezig, conform gekeurd elektriciteit (2043), centrale verwarming op aardgas en een geďsoleerd dak waarbij de keuken volledig is uitgebouwd richting tuin. Hier zijn ook 2 garages aanwezig elk bereikbaar via een aparte oprit.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Vanuit hier is doorgang via groot raam naar het zonnig terras. Aansluitend is er de vernieuwde keuken voorzien van oven, koelkast, elekrische kookplaten,… Het gelijkvloers biedt verder nog twee extra bureauruimtes/slaapkamers, wasplaats, berging en een badkamer met inloopdouche, dubbel wastafel en apart. Het 1ste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers. De perfect woning voor eigenaars die wensen van ruimte, rust en privacy!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 10 m˛
- Leefruimte: 15 m˛
- Eetplaats: 15 m˛
- Keuken: 37 m˛
- Badkamer: 8 m˛
- Wasplaats: 5 m˛
- Slaapkamer 1/bureau 1: 12 m˛
- Slaapkamer 2/bureau 2: 11 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal: 12 m˛
- Slaapkamer 3: 28 m˛
- Slaapkamer 4: 22 m˛ENERGIEZUINIGE EN HALFOPEN GEZINSWONING OP RUIM PERCEEL
Varsenareweg 21B - 8490 Jabbeke

Deze recente en zéér energiezuinige gezinswoning is gelegen in een rustige straat met vlotte verbinding naar invalswegen/E40 waarbij het centrum Jabbeke op wandelafstand is gelegen. Door deze centrale locatie zijn winkels, openbaar vervoer, horeca,… in directe nabijheid te vinden. Daarbovenop ligt deze moderne woonst op een zonnig perceel van 597 m˛ met aangelegde tuin, groot terras en op maakt gemaakte lounge ruimte met voorzieningen. Door het recente bouwjaar (2016) is dit huis voorzien van al het modern wooncomfort zoals hoger rendementsbeglazing in isolerend PVC raamkader, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel, conform gekeurde elektriciteit, ventilatiesysteem D, regenwaterput (10.000 liter), centraal alarmsysteem,…
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de luchtige leefruimte die uitgeeft op de moderne grote keuken met ontbijtmogelijkheid. Deze is geďnstalleerd met inbouw oven en microgolf, inductie kookplaten, vaatwas, koelkast,… afgewerkt in kwaliteitsvolle materialen. Aansluitend heeft men de praktische bijkeuken/wasplaats met doorgang naar de inpandige garage voorzien van automatisch sectionale poort. 3 extra parkeerplaatsen zijn er voor de deur voorzien verharde ondergrond. Het terras is bereikbaar via een achterdeur in de keuken of het grote schuifruim uit de leefruimte. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, apart toilet en een badkamer met grote douche, ligbad en dubbele wastafel. Het apart zolderverdiep is toegankelijk via schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)MODERNE GEZINSWONING MET BIJGEBOUW NABIJ DE BRUGSE BINNENSTAD
Greenhillstraat 43 - 8310 Assebroek

In een rustige zijstraat van de hier in Brugge bekende Baron Ruzettelaan, op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze ruime en moderne gezinswoning gelegen. Het eigendom is gelegen op een zonnig perceel waar men kan genieten van de rust, privacy en de zeldzame groene vergezichten. Hier is een prachtig bijgebouw van maar liefst 49 m˛ aanwezig gebouwd uit stuk voor stuk kwaliteitsvolle materialen met grote ruiten die in de zomer volledig open kunnen schuiven. Het woonhuis zelf is voorzien van centrale verwarming op aardgas, dubbel glas, een volgens de normen geďsoleerd dak en een inpandige garage waar extra plaats is op de oprit.
Door de inkomhal met gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte, voorzien van gezellige houthaard, met groot schuifraam die doorgang biedt naar het aangelegd terras met tuin. Aansluitend is er op het gelijkvloers de leefkeuken geďnstalleerd met vaatwas, spoelbak, elektrische kookplaten,… waar er ook extra ontbijtmogelijkheid is. Het 1ste verdiep telt 3 kamers die kunnen aangewend worden op smaak van de eigenaar (slaapkamer, dressing, bureau,…) met badkamer en toilet. 2de verdiep is ingericht als toffe studio met eigen leefruimte, slaapkamer, toilet en badkamer. Het bijgebouw heeft dezelfde moderne indeling als het huis. Zo is hier een grote leefruimte met haard, badkamer met douche en toilet, slaapkamer en extra berging.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HALFOPEN GEZINSWONING MET MODERNE HIGHTECH AFWERKING
Gulden Peerdenstraat 35 - 8310 Assebroek

Op een centrale ligging bevind zich deze moderne woning. Door zijn centrale ligging zijn scholen, winkels, horeca en openbaar vervoer op wandelafstand bereikbaar. Dit huis is de woning bij uitstek voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid in combinatie met een modern wooncomfort wensen. Alle materialen zijn stuk voor stuk gekozen voor hun lange levensduur zonder dat zij veel onderhoud vragen. Door het jonge karakter is deze woning voorzien van domotica met bediening in elke kamer, ventilatiesysteem D, centrale verwarming op aardgas met vloerverwarming op het gelijkvloers, indirecte en dimbare verlichting, hoger rendementsbeglazing, een volgens de normen geďsoleerd dak, 12 zonnepanelen,… kortom alles wat een gezin op dag van vandaag wenst. Bij de verbouwing (2018) is een nieuwe uitbouw geplaatst en is de woning voorzien van een gescheiden rioleringstelsel. Daarbovenop is een dubbele garagebox (40 m˛) achteraan gelegen met elektriciteit en automatisch sectionale poort.
Door de inkomhal, met inbouw vestiaire en gastentoilet, komt men binnen in de zitplaats met gezellige houthaard waar de eetruimte op aansluit. De moderne open keuken is voorzien van kookeiland waar er eetplaat is voor 5 personen geďnstalleerd met 2 ovens (combi en hete lucht) en koelkast van Miele, inductie kookplaat en dubbele spoelbak afgewerkt met een composieten werkblad. Daarnaast is de aparte wasplaats/bijkeuken. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers (incl. inbouwkasten) en een grote moderne badkamer met inloopdouche, ligbad en dubbele wastafel. De 2de verdieping is bereikbaar met een vaste trap en kan op smaak ingericht worden met 3de slaapkamer waarbij ook alle voorzieningen zijn voor een 2de badkamer. Uiteraard kan men in de zuid gerichte tuin met terras en aangelegde vijver genieten van zon, rust en privacy.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLARE EN ENERGIEZUINIGE WONING MET 3 SLAAPKAMERS
Gentbruggeaard 26 - 9050 Gentbrugge

Deze karaktervolle, energiezuinig woning is het bewijs dat authenticiteit hand in hand kan gaan met het modern hedendaags wooncomfort. Het statig huis ligt in een doodlopende straat nabij het fantastisch natuurgebied ‘De Gentbrugse Meersen’ waarbij andere voorzieningen zoals sportfaciliteiten, openbaar vervoer, treinstation,… in de onmiddellijke omgeving zijn gelegen. De vlotte bereikbaarheid van winkels, horeca en op 5 minuten van centrum Gent zijn een extra troef! De woning heeft door de jaren heen een grondige renovatie ondergaan waardoor deze is voorzien van ventilatiesysteem C+, hoogrendementsglas in isolerend kader, centrale verwarming op aardgas, vloerisolatie en een volgens de normen geďsoleerd dak.
Via de inkomhal met gastentoilet en vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken voorzien van alle toestellen (oven, microgolf, stoomoven, vaatwas, kookplaten op aardgas,…) met een modern kookeiland. Via een groot schuifraam is het zonnig terras beschikbaar met praktische berging. Verder kan er op het gelijkvloers een bureau, hobbyruimte, berging,… Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, aparte wasplaats en een badkamer met inloopdouche, ligbad en wastafel. Het 2de verdiep is geďnstalleerd met alle nodige voorzieningen in mezzanine. Momenteel is hier een 2de leefruimte, 3de slaapkamer, sanitaire voorzieningen, bureel maar kan uiteraard ingericht worden op smaak van de nieuwe eigenaars.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HERENWONING IN CENTRUM BRUGGE
Ezelstraat 78 - 8000 Brugge

Dit herenhuis is het perfecte voorbeeld dat authenticiteit en karakter hand in hand kunnen gaan met het hedendaags modern wooncomfort. Dubbele beglazing, centrale verwarming op aardgas, een geďsoleerd dak,… in combinatie met metershoge plafonds, ornamenten, originele schouwen en deuren maken van deze woning een pareltje. De centrale en sterk gewenste locatie zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurants te voet bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge aan uw voordeur is gelegen. Via de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte, bestaande uit 2 delen, die doorgang biedt naar de geďnstalleerde keuken met berging/wasplaats. Via de glazen deur kunt u zich begeven naar het zonnig terras. De keuken, met ontbijtmogelijkheid, is voorzien van oven, keramische kookplaten, vaatwasser, koelkast… met aansluitend de gezellige leefruimte ingericht met indrukwekkende sierschouwen. Verder is er een ruime kelderberging bereikbaar vanuit de keuken. De 1ste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 voorzien van eigen sanitair. Op deze etage is ook een aparte badkamer met ligbad en dubbele lavabo en een apart toilet. De 2de verdieping telt 2 extra slaapkamers, een 3de badkamer, apart toilet en 2 bergingen. Uiteraard is er een extra zolderverdieping die uit 2 aparte delen bestaat. Kortom, prachtig herenhuis voor wie ruim wenst te wonen in het historisch centrum van Brugge!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIGE BURGERWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Leiselestraat 36 - 8200 Sint-Michiels

Dit grondig gerenoveerd, energiezuinige burgerwoning is het perfecte voorbeeld dat karakter hand in hand kan gaan met het modern hedendaags wooncomfort, perfect voor jonge, actieve gezinnen! Hoger rendementsbeglazing in PVC, vernieuwd centraal chauffagesysteem (condenserende aardgasketel), nieuwe en volgens de norm geďsoleerde daken, vernieuwde en conform gekeurde elektriciteit,… in combinatie met hoge plafonds en grote ruimtes maken van deze woning een pareltje. De centrale ligging in Sint-Michiels zorgt ervoor dat winkels, grootwarenhuizen en restaurant op wandelafstand bereikbaar zijn. Vergeet daarbij niet dat al het moois van centrum Brugge alsook op fietsafstand is gelegen waarbij belangrijke invalswegen vlot bereikbaar zijn.
Via de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de lichtrijke leefruimte, afgewerkt in parket, die doorgang biedt via een schuifraam naar het nieuw aangelegd zonnig terras en zijn zuid west gerichte tuin. De leef keuken heeft een ontbijttoog met voldoende plaats voor extra tafel. De keuken zelf is voorzien van alle toestellen (vaatwas, koelkast, elektrische kookplaat,…) met aansluitend een aparte berging/wasplaats. De droge kelder is via de keuken toegankelijk. Het 1ste en 2de verdiep tellen in totaliteit 4 volwaardige slaapkamers met op elk verdiep een badkamer geďnstalleerd met inloopdouche en 2 wastafel (badkamer op 1ste verdiep heeft extra aansluiting voor wasmachine). De geďsoleerd zolder is bereikbaar met schuiftrap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 12 m˛
- Leefruimte: 34 m˛
- Keuken: 15 m˛
- Wasplaats: 5 m˛

1STE VERDIEP
- Nachthal 1: 8 m˛
- Slaapkamer 1: 12 m˛
- Badkamer 1: 11 m˛
- Slaapkamer 2: 17 m˛

2DE VERDIEP
- Nachthal 2: 8 m˛
- Slaapkamer 3: 15 m˛
- Badkamer 2: 7 m˛
- Slaapkamer 4: 14 m˛

Zolder: 32 m˛
Kelder: 6 m˛KIJKDAG ZATERDAG 3/04 VAN 10U TOT 12U
Engelendalelaan 141 - 8310 Assebroek

Deze energiezuinige gezinswoning is gelegen op een rustige en groene locatie nabij het natuurgebied Gemene Weidebeek en het Ryckevelde bos. Vanuit deze straat zijn supermarkten, winkels, horeca,… van de Maalse Steenweg, het centrum van Assebroek alsook Stad Brugge op fietsafstand gelegen. Daarbovenop is het hier ideaal voor een stevige wandeling of een gezonde fietstocht. Het perceel van de villa is 977 m˛ groot waardoor er heel wat recreatie op deze grond mogelijk is. Uiteraard is er in het huis reeds dubbel glas aanwezig, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel, een volgens de normen geďsoleerd dak, spouwisolatie, geďnstalleerde regenwaterput alsook 22 zonnepalen (met nog steeds terugdraaiende teller) incl. groene stroomcertificaten.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de zongerichte leefruimte met grote raampartijen waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken (vaatwas, koelkast,…) met ontbijtmogelijkheid voorzien van extra en uiterst praktische bijkeuken/wasplaats. Verder heeft het gelijkvloers een inpandige garage met extra parkeerplaatsen op de oprit. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan de master bedroom voorzien van inloopdressing, en een badkamer met ligbad, aparte douche, toilet en dubbele wastafel. Het geďsoleerd zolderverdiep is de ideale locatie voor het stockeren en bergen van spullen. Buiten is het aangenaam genieten in de zuid gerichte tuin met grote tuinberging of op het aangelegd terras uitgerust met grote el. zonneluifel.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)IN HET GROEN GELEGEN GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Ter Straten 32 - 8200 Sint-Andries

In het sterk gewilde Sint-Andries, nabij het Coppietersbos, is deze instapklare villa gelegen in één van de mooiste wijken van Brugge. Bovendien zijn de invalswegen naar de kust, E40 en centrum Brugge van hieruit vlot bereikbaar. Deze unieke locatie zorgt voor een rustige, familiale buurt met groene uitzichten en waar vooral iedereen zijn privacy wordt gegund. De open bebouwing is gelegen op een zuidwest gericht perceel van 697 m˛, volledig gerenoveerd met een afwerking in zéér kwaliteitsvolle materialen. Uiteraard is hier dan ook centrale verwarming op aardgas, een volgens de normen geďsoleerd dak, dubbel glas en een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen.
De ruime inkomhal met gastentoilet brengt u naar de lichtrijke woonkamer, voorzien van een ingebouwde houthaard, met doorgang naar de recent gebouwde veranda (2014) geďnstalleerd met automatisch zonnescherm, verwarming, aansluiting tv,… die via een grote schuifdeur uitgeeft op de aangelegde tuin met tuinhuis en verlichting. Naast de leefruimte is de grote keuken gelegen met alle nodige toestellen van AEG (microgolf, oven, vaatwas, koelkast, inductiekookplaten,…) waar er ook extra ontbijtmogelijkheid. Hierbij is nog een praktische bijkeuken. Het eerste verdiep telt 4 volwaardige slaapkamers en een nieuwe badkamer met inloopdouche. Parkeermogelijkheden zijn er op de oprit of in de inpandige garage.
Een UNIEKE woning met een UNIEKE ligging!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIME ALLEENSTAANDE VILLA
Leenhof 65 - 8310 Assebroek

Centraal gelegen villa dichtbij AZ Sint-Lucas met 4 slaapkamers (waarvan 1 op het gelijkvloers). Ruime living, ing. keuken, wasplaats, grote garage met ruime oprit, terrassen en tuin.
Er is een bijgebouw aangesloten aan de woning die eventueel kan dienst doen als praktijk of als extra leefruimte.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beMODERNE ALLEENSTAANDE NIEUWBOUWVILLA
Lodewijk van Malestraat 66 - 8310 Sint-Kruis

Deze prachtige residentieel gelegen nieuwbouwwoning met veel privacy op 639m˛ is gelegen dichtbij de Maalse Steenweg en aan het kasteel van Male.
Deze gezinswoning is bereikbaar via een private toegangsweg op de Lodewijk van Malestraat. De ligging is een ideale combinatie voor wie houdt van rust en toch nabij de stad wilt wonen. Supermarkt, handelszaken en andere winkels zijn vlakbij. De buurt wordt bovendien gekenmerkt door een mooie, groene omgeving en geniet van een zeer goede mobiliteit (Brugge, Damme, Maldegem). Deze nog te bouwen woning biedt flexibele bouwmogelijkheden binnen een bouwkader (max B 14m - D 12m). Het ontwerp van de moderne nieuwbouwwoning bestaat op het gelijkvloers uit een inkomhal met gastentoilet en een open leefruimte met keuken, praktische berging/wasplaats die ook toegang biedt aan de inpandige garage. De bovenverdieping beschikt over 3 slaapkamers, een apart toilet en een badkamer met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.De woning zal energiezuinig gebouwd worden volgens de huidige energienormen met hoge afwerkingsgraad en reeds aangelegde tuin.Ons team van architecten heeft een modern en hedendaags ontwerp uitgetekend maar op dit perceel bouwgrond kan ook een woning volledig op maat gebouwd worden!
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be
foto´s ter illustratie.

vrij : bij oplevering
€ 569.000,00
RUSTIG GELEGEN VILLA MET 4 SLAAPKAMERS
Esdoornstraat 6 - 8020 Oostkamp

In Oostkamp, gelegen in een rustige buurt, resideert deze villa op een zuid gericht perceel van 738 m˛. Door zijn centrale locatie zijn de winkels, supermarkten en tal van andere voorzieningen op fietsafstand gelegen. Ook de grote invalswegen zoals E40 en Stad Brugge zijn vlot bereikbaar. Het eigendom is reeds voorzien van dubbel glas, een geďsoleerd dak, recente centrale verwarming op aardgas, een regenwaterput aangesloten op de nodige voorzieningen,… Parkeermogelijkheid is er op de oprit of in de grote inpandige garage waar plaats is voor 2 wagens.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Vanuit hier is doorgang via groot raam naar het zonnig terras en privatieve tuin. Aansluitend heeft men de volledige voorziene keuken met vaatwas, oven, koelkast, elektrische kookplaten,… met ontbijtmogelijkheid. Het gelijkvloers verdiep biedt verder een wasplaats, bergruimte en doorgang naar de grote, koele kelder. Het 1ste verdiep telt 4 volwaardige slaapkamers, elk met doorgang naar het balkon, en een badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel met extra aansluiting voor de wasmachine. De 2 zolderbergingen zijn bereikbaar met schuiftrap waarvan 1 zolder voorzien met grote Velux-ramen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 585.000,00
UNIEKE VILLA OP ZONNIG DOMEIN VAN 2008 M˛
Prins Karellaan 48 - 8310 Assebroek

Deze unieke en karaktervolle villa is gelegen op een zuid gericht domein van 2008 m˛ voorzien van een aangelegde tuin, klein stuk bos en een apart ingericht gebouw ingericht als 2 garages. Winkels, supermarkten, horecazaken,… liggen in de nabije omgeving waar het centrum van Brugge met de fiets te bereiken is. In de goed onderhouden herenwoning zijn de ramen vervangen door hoger rendementsbeglazing in PVC (2009), centrale verwarming op aardgas (2013),vernieuwd dak met isolatie (2015) en conform gekeurde elektriciteit tot het jaar 2044.
Door de indrukwekkende inkomhal, met gastentoilet, vestiaire en doorgang naar de volledig droge kelder, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte, die een prachtig uitzicht biedt op de zonnige tuin, met aansluitend de keuken geďnstalleerd met inductie fornuis, dampkap, vaatwas, oven… Aan de voorkant is er de mogelijkheid tot het creëren van een 2de leefruimte, prachtige eetplaats of een zéér praktische bureau- of praktijkruimte. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en een vernieuwde badkamer voorzien van wastafel, ligbad, douche en toilet. Wanneer er meer slaapkamers gewenst zijn, kunnen er 3 extra gemaakt worden op de zolderruimte. Momenteel is deze voorzien van een nachthal met 3 aparte zolderbergingen onder een perfect geďsoleerd dak. Het unieke aan deze woning, zoals de ornamenten en moluren, zijn hier uiterst goed bewaard gebleven.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUSTIG GELEGEN VILLA
Zoetkinstraat 4 - 8020 Oostkamp

In het rustige Oostkamp, gelegen in een doodlopende straat, resideert deze alleenstaande en recente villa op een zuid gericht perceel van 983 m˛. Door zijn centrale locatie zijn de winkels, supermarkten en tal van andere voorzieningen op fietsafstand gelegen. Ook de grote invalswegen zoals E40 en Stad Brugge zijn vlot bereikbaar. Door zijn jonge leeftijd zoals voorzieningen zoals dubbel glas, een geďsoleerd dak, centrale verwarming op aardgas (luchtverwarming), een aangesloten regenwaterput,… allemaal aanwezig. Parkeermogelijkheid is er op de oprit of in de 2 inpandige garages.
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Vanuit hier is doorgang via groot raam naar het zonnig terras. Aansluitend is er een volledige voorziene keuken met vaatwas, oven, koelkast, inductie kookplaten,… Het gelijkvloers verdiep biedt verder nog een grote bureauruimte/slaapkamer, wasplaats, berging en een badkamer met douche, ligbad en dubbel wastafel. Het 1ste verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers, waarvan 2 kamers met dressing, waar de mogelijkheid bestaat tot het creëren van extra kamers. De geďsoleerde zolderruimte is bereikbaar met vaste trap.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)