ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 11/8/2020 :
123 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Nieuwbouwprojecten te KOOP (datum : 11/8/2020)   2 aanbiedingen


MODERNE EN ENERGIEZUINIGE (E40) NIEUWBOUWWONING
Pannenhuisstraat 17 - 8310 Assebroek

Op een rustige ligging in vogelvlucht van het Stad Brugge, en in de nabijheid van bakkerijen, slagers, winkels, horeca,…, is deze energiezuinige nieuwbouwwoning gelegen. Alles kan vanop wandelafstand worden gedaan! Uiteraard zijn er zonnepanelen, vloer, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem, HR+ beglazing in PVV (optioneel) in aluminium, centrale verwarming op aardgas, stads- en regenwater, zonneboiler,… Ruime bewoonbare oppervlakte! Een grote garagebox wordt gebouwd achteraan de tuin die bereikbaar is via de oprit.
Het grote schuifruim biedt doorgang van de lichtrijke leefruimte naar de zonnige tuin, open keuken geïnstalleerd met de nodige toestellen. De eerste verdieping telt 3 volwaardige slaapkamers en badkamer voorzien van wastafels, douche ligbad,… Vloeren kan parket of tegel zijn. Alle binnenafwerking is volgens het lastenboek waar je nog je eigen persoonlijkheid in kunt onderbrengen.
(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Na oplevering
€ 375.000,00
ENERGIEZUINIGE NIEUWBOUWWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Weidestraat 140 - 8310 Assebroek

Juist tegenover het Atheneum Jan Fevijn, op wandelafstand van kinderboerdij de Zeven Torentjes en in vogelvlucht van het historisch centrum Brugge is deze energiezuinige nieuwbouwwoning gelegen. Alles kan vanop wandelafstand worden gedaan! Uiteraard is er vloer, muur- en dakisolatie, ventilatiesysteem, HR+ beglazing in PVV (optioneel) in aluminium, centrale verwarming op aardgas, stads- en regenwater, zonneboiler,… Ruime bewoonbare oppervlakte!
Het grote schuifruim biedt doorgang van de lichtrijke leefruimte naar de zuid georiënteerde tuin, open keuken geïnstalleerd met de nodige toestellen, inpandige garage met elektrisch sectionale poort. De eerste verdieping telt 4 volwaardige slaapkamers met badkamer voorzien van wastafels, douche ligbad,… Vloeren kan parket of tegel zijn. Alle binnenafwerking is volgens het lastenboek waar je nog je eigen persoonlijkheid in kunt onderbrengen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)