ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 8/12/2019 :
153 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Beleggingen te KOOP (datum : 8/12/2019)   5 aanbiedingen


OPBRENGSTEIGENDOM MET 2 APPARTEMENTEN AAN HET WATER
Langerei 14 - 8000 Brugge

Deze prachtige verzorgde herenwoning is gelegen op één van de mooiste locaties van Brugge met een adembenemend zicht op de Langerei en het groot Seminarie. Het grote voordeel en unieke aan dit eigendom
is het feit dat er een vergunning werd verleend voor het creëren van 3 appartementen! De woning geniet tevens op alle verdiepen van een ongelofelijke lichtinval en prachtige zichten op het water van de Reitjes.
De woning heeft verder de volgende indeling:
Gelijkvloers appartement: uitzonderlijk lichte leefruimte met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep (ruimte, keuken en apart sanitair aanwezig). Tevens er ook de mogelijkheid voorzien om op het gelijkvloers een
slaapkamer te maken zonder verdere aanpassingen.
Duplex appartement 1ste en 2de verdiep: ruime living met prachtig zicht op het water, geïnstalleerde keuken en badkamer op het eerste verdiep en 2 volwaardige slaapkamers op het 2de verdiep met bijkomende berging.
Uiteraard is er reeds hoger rendementsbeglazing in nieuwe houten raamkaders en centrale verwarming op aardgas in de volledige woning. Kortom, indien u zorgeloos wenst te verhuren, aan een mooi rendement, in het historisch centrum Brugge, dan is dit uw kans!
(geen vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning)


vrij : Afhankelijk van huurders
€ 385.000,00
OPBRENGSTEIGENDOM
Baron Ruzettelaan 56 - 8310 Assebroek

Deze eigendom met 3 appartementen en 3 garages is gelegen nabij het station en het centrum van Brugge.
Gelijkvloers met 2 slaapkamers, de verdiepingen met 3 slaapkamers en terrassen.
Alles is verhuurd !!!
(sted. inl. in aanvraag)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : verhuurd
€ 490.000,00
OPGEKNAPT EN ENERGIEZUINIG OPBRENGSTEIGENDOM NABIJ CENTRUM BRUGGE
Baron Ruzettelaan 243 - 8310 Assebroek

Op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge, in een commerciële straat waar supermarkten, winkels, openbaar vervoer en tal van horecazaken gevestigd zijn, ligt dit gerenoveerd opbrengsteigendom.
Deze bestaat uit 3 volwaardige appartementen met gemeenschappelijke delen waar ook een fietsenberging in voorzien is. Al deze woonentiteiten hebben individuele meters (water, aardgas en elektriciteit) en zijn voorzien van hoger rendementsbeglazing en vernieuwde CV op aardgas
(condensatieketels).
- GELIJKVLOERS APPARTEMENT (EPC: 152 kWh/m² + conform gekeurde elektriciteit):
Prachtig gerenoveerd appartement (2013) met inkomhal, berging en toilet, ruime living met open ingerichte keuken, slaapkamer, moderne badkamer met wastafel in meubel en inloopdouche, groot raam met hoger rendementsbeglazing (1.0) in aluminium die uitzicht biedt op het zonnig terras en de grote tuin. VOORZIEN VAN VENTILATIESYSTEEM C!
- APPARTEMENT OP 1STE VERDIEPING (EPC = 155 kWh/m² + conform gekeurde elektriciteit)
Ruime studio met leefruimte, open ingerichte keuken, slaapkamer en badkamer met toilet, wastafel en douche.
- DUPLEX-APPARTEMENT OP 2DE EN 3DE VERDIEPING (EPC = 190 kWh/m² + conform gekeurde elektriciteit)
Duplexappartement met inkom, leefruimte, open keuken, slaapkamer vooraan, slaapkamer achteraan, badkamer met toilet, wastafel in meubel en ligbad met douchemogelijkheid.
PRACHTIGE HUUROPBRENGSTEN!
(vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)

vrij : 100% verhuurd
€ 515.000,00
OPBRENGSTEIGENDOM MET 4 INSTAPKLARE APPARTEMENTEN
Rozenstraat 63 - 8310 Assebroek

Goed onderhouden appartementsgebouw bestaande uit vier woonentiteiten, een garage en tuin. Alle appartementen zijn voorzien van hoogrendementsglas in hoogwaardige PVC raamkaders, dak- en spouwisolatie, individuele centrale verwarming op aardgas (HR+ condensatieketels) per appartement.
Centrale ligging in rustige straat nabij scholen en winkels met een vlotte verbinding naar de Brugse binnenstad.
Alle appartementen zijn verhuurd! (Mooie verhuuropbrengst = 3,7%)
(geen vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning)


€ 580.000,00
4 WONINGEN IN BLOK
Lane 34-36 en Kleine Sint-Jansstraat 2-4-6 - 8000 Brugge

Beleggingseigendom bestaande uit 4 verhuurde woningen, telkens voorzien van 2 slaapkamers. Er is een gemeenschappelijke binnenkoer met privé bergingen en een doorgang voor fietsen. Wche, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr.