ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 20/8/2019 :
128 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Beleggingen te KOOP (datum : 20/8/2019)   3 aanbiedingen


BELEGGINGSEIGENDOM MET 3 APPARTEMENTEN
Baron Ruzettelaan 243 - 8310 Assebroek

Op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge, in een commerciële straat waar supermarkten, winkel en tal van horecazaken gevestigd zijn, ligt deze opbrengsteigendom.
Deze bestaat uit 3 volwaardige appartementen met gemeenschappelijke delen waar ook een fietsenberging in voorzien is. Al deze woonentiteiten hebben individuele meters (water, aardgas en elektriciteit) en zijn voorzien van dubbel glas en en vernieuwde CV op aardgas.
- GELIJKVLOERS APPARTEMENT:
Prachtig gerenoveerd appartement (2013) met inkomhal, berging en toilet, ruime living met open ingerichte keuken, slaapkamer, moderne badkamer met wastafel in meubel en inloopdouche, groot raam in aluminium met uitzicht op het terras en zonnige tuin met tuinhuis. VOORZIEN VAN VENTILATIESYTEEM C!
- APPARTEMENT OP 1STE VERDIEP
Ruime studio met leefruimte, open ingerichte keuken, slaapkamer en badkamer met toilet, wastafel en douche.
- DUPLEX-APPARTEMENT OP 2DE EN 3DE VERDIEPING
Duplexappartement met inkom, leefruimte, open keuken, slaapkamer vooraan, slaapkamer achteraan, badkamer met toilet, wastafel in meubel en ligbad met douchemogelijkheid.
PRACHTIGE HUUROPBRENGSTEN!

vrij : 100% verhuurd
€ 525.000,00
OPBRENGSTEIGENDOM MET 4 INSTAPKLARE APPARTEMENTEN
Rozenstraat 63 - 8310 Assebroek

Goed onderhouden appartementsgebouw bestaande uit vier woonentiteiten, een garage en tuin. Alle appartementen zijn voorzien van hoogrendementsglas in hoogwaardige PVC raamkaders, dak- en spouwisolatie, individuele centrale verwarming op aardgas (HR+ condensatieketels) per appartement.
Centrale ligging in rustige straat nabij scholen en winkels met een vlotte verbinding naar de Brugse binnenstad.
Alle appartementen zijn verhuurd! (Mooie verhuuropbrengst = 3,7%)


€ 580.000,00
4 WONINGEN IN BLOK
Lane 34-36 en Kleine Sint-Jansstraat 2-4-6 - 8000 Brugge

Beleggingseigendom bestaande uit 4 verhuurde woningen, telkens voorzien van 2 slaapkamers. Er is een gemeenschappelijke binnenkoer met privé bergingen en een doorgang voor fietsen. Wche, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr.