ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 26/2/2020 :
146 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Beleggingen te KOOP (datum : 26/2/2020)   6 aanbiedingen


HANDELSGELIJKVLOERS
Kapelstraat 233 gelijkvloers - 8450 Bredene

Deze commerciële ruimte is gelegen nabij 5 druk bewoonde campings.
Commerciële ruimte (thans ingericht als bakkerij) met werkplaats en berging.
(Wg, Gmo, Gvv, Gvkr, Gv) 6% rendement !
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : verhuurd, HC 9 jaar sedert 1/4/2020 ŕ € 650/maand
€ 110.000,00
OPBRENGSTEIGENDOM MET 2 APPARTEMENTEN AAN HET WATER
Langerei 14 - 8000 Brugge

Deze prachtige verzorgde herenwoning is gelegen op één van de mooiste locaties van Brugge met een adembenemend zicht op de Langerei en het groot Seminarie. De woning genietop alle verdiepen van een ongelofelijke lichtinval en prachtige zichten op het water van de Reitjes.
De woning heeft verder de volgende indeling:
Gelijkvloers appartement: uitzonderlijk lichte leefruimte met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep (ruimte, keuken en apart sanitair aanwezig). Tevens er ook de mogelijkheid voorzien om op het gelijkvloers een
slaapkamer te maken zonder verdere aanpassingen.
Duplex appartement 1ste en 2de verdiep: ruime living met prachtig zicht op het water, geďnstalleerde keuken en badkamer op het eerste verdiep en 2 volwaardige slaapkamers op het 2de verdiep met bijkomende berging.
Uiteraard is er reeds hoger rendementsbeglazing in nieuwe houten raamkaders en centrale verwarming op aardgas in de volledige woning. Kortom, indien u zorgeloos wenst te verhuren, aan een mooi rendement, in het historisch centrum Brugge, dan is dit uw kans!
(vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)
OPBRENGSTEIGENDOM
Baron Ruzettelaan 56 - 8310 Assebroek

Deze eigendom met 3 appartementen en 3 garages is gelegen nabij het station en het centrum van Brugge.
Gelijkvloers met 2 slaapkamers, de verdiepingen met 3 slaapkamers en terrassen.
Alles is verhuurd !!!
(sted. inl. in aanvraag)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91OPGEKNAPT EN ENERGIEZUINIG OPBRENGSTEIGENDOM NABIJ CENTRUM BRUGGE
Baron Ruzettelaan 243 - 8310 Assebroek

Op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge, in een commerciële straat waar supermarkten, winkels, openbaar vervoer en tal van horecazaken gevestigd zijn, ligt dit gerenoveerd opbrengsteigendom.
Deze bestaat uit 3 volwaardige appartementen met gemeenschappelijke delen waar ook een fietsenberging in voorzien is. Al deze woonentiteiten hebben individuele meters (water, aardgas en elektriciteit) en zijn voorzien van hoger rendementsbeglazing en vernieuwde CV op aardgas
(condensatieketels).
- GELIJKVLOERS APPARTEMENT (EPC: 152 kWh/m˛ + conform gekeurde elektriciteit):
Prachtig gerenoveerd appartement (2013) met inkomhal, berging en toilet, ruime living met open ingerichte keuken, slaapkamer, moderne badkamer met wastafel in meubel en inloopdouche, groot raam met hoger rendementsbeglazing (1.0) in aluminium die uitzicht biedt op het zonnig terras en de grote tuin. VOORZIEN VAN VENTILATIESYSTEEM C!
- APPARTEMENT OP 1STE VERDIEPING (EPC = 155 kWh/m˛ + conform gekeurde elektriciteit)
Ruime studio met leefruimte, open ingerichte keuken, slaapkamer en badkamer met toilet, wastafel en douche.
- DUPLEX-APPARTEMENT OP 2DE EN 3DE VERDIEPING (EPC = 190 kWh/m˛ + conform gekeurde elektriciteit)
Duplexappartement met inkom, leefruimte, open keuken, slaapkamer vooraan, slaapkamer achteraan, badkamer met toilet, wastafel in meubel en ligbad met douchemogelijkheid.
PRACHTIGE HUUROPBRENGSTEN!
(vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)

vrij : 100% verhuurd
€ 515.000,00
OPBRENGSTEIGENDOM MET 4 INSTAPKLARE APPARTEMENTEN
Rozenstraat 63 - 8310 Assebroek

Goed onderhouden appartementsgebouw bestaande uit vier woonentiteiten, een garage en tuin. Alle appartementen zijn voorzien van hoogrendementsglas in hoogwaardige PVC raamkaders, dak- en spouwisolatie, individuele centrale verwarming op aardgas (HR+ condensatieketels) per appartement.
Centrale ligging in rustige straat nabij scholen en winkels met een vlotte verbinding naar de Brugse binnenstad.
Alle appartementen zijn verhuurd! (Mooie verhuuropbrengst = 3,7%)
(geen vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning)


€ 580.000,00
OPBRENGSTEIGENDOM MET 3 APPARTEMENTEN EN 4 GARAGEBOXEN
Kerklaan 47 - 8310 Assebroek

In Assebroek, met een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Brugge als de E40 via Oedelem, is deze opbrengsteigendom gelegen bestaande uit 3 volwaardige appartementen en 4 achterliggende garageboxen. Elke entiteit is voorzien van individuele meters, dus zowel voor gas, water als elektriciteit, vernieuwde condensatieketels op aardgas (2018), dubbel glas in aluminium raamkader en geďsoleerd dak (bepaalde EPC-attesten zijn opgemaakt voor deze werken!). De indeling van elk appartement is als volgt:
- Appartement gelijkvloers:
Inkomhal met apart gastentoilet, grote leefruimte, geďnstalleerde keuken met aansluitend de keukenberging, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel en ligbad met douchemogelijkheid. Mogelijkheid tot privatiseren van achter- en voortuin.
- Appartement 1ste verdiep:
Inkomhal met apart gastentoilet, grote leefruimte, geďnstalleerde keuken met aansluitend de keukenberging, 3 slaapkamers, zuidoost gericht terras en een badkamer voorzien van wastafel en ligbad met douchemogelijkheid.
- Appartement 2de verdiep – pas herschilderd:
Inkomhal met apart gastentoilet, grote leefruimte, geďnstalleerde keuken met aansluitend de keukenberging, 2 slaapkamers, zuidoost gericht terras en een badkamer voorzien van wastafel en ligbad met douchemogelijkheid.
Neem gerust contact op voor indicatie huuropbrengsten en een vrijblijvend bezoek.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 595.000,00