ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 25/5/2020 :
137 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Beleggingen te KOOP (datum : 25/5/2020)   4 aanbiedingen


HANDELSGELIJKVLOERS
Kapelstraat 233 gelijkvloers - 8450 Bredene

Deze commerciële ruimte is gelegen nabij 5 druk bewoonde campings.
Commerciële ruimte (thans ingericht als bakkerij) met werkplaats en berging.
(Wg, Gmo, Gvv, Gvkr, Gv) 6% rendement !
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : verhuurd, HC 9 jaar sedert 1/4/2020 ŕ € 650/maand
€ 110.000,00
OPBRENGSTEIGENDOM MET 2 APPARTEMENTEN AAN HET WATER
Langerei 14 - 8000 Brugge

Deze prachtige verzorgde herenwoning is gelegen op één van de mooiste locaties van Brugge met een adembenemend zicht op de Langerei en het groot Seminarie. De woning genietop alle verdiepen van een ongelofelijke lichtinval en prachtige zichten op het water van de Reitjes.
De woning heeft verder de volgende indeling:
Gelijkvloers appartement: uitzonderlijk lichte leefruimte met mogelijkheid tot uitoefenen van een vrij beroep (ruimte, keuken en apart sanitair aanwezig). Tevens er ook de mogelijkheid voorzien om op het gelijkvloers een
slaapkamer te maken zonder verdere aanpassingen.
Duplex appartement 1ste en 2de verdiep: ruime living met prachtig zicht op het water, geďnstalleerde keuken en badkamer op het eerste verdiep en 2 volwaardige slaapkamers op het 2de verdiep met bijkomende berging.
Uiteraard is er reeds hoger rendementsbeglazing in nieuwe houten raamkaders en centrale verwarming op aardgas in de volledige woning. Kortom, indien u zorgeloos wenst te verhuren, aan een mooi rendement, in het historisch centrum Brugge, dan is dit uw kans!
(vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)
OPBRENGSTEIGENDOM MET 4 INSTAPKLARE APPARTEMENTEN
Rozenstraat 63 - 8310 Assebroek

Goed onderhouden appartementsgebouw bestaande uit vier woonentiteiten, een garage en tuin. Alle appartementen zijn voorzien van hoogrendementsglas in hoogwaardige PVC raamkaders, dak- en spouwisolatie, individuele centrale verwarming op aardgas (HR+ condensatieketels) per appartement.
Centrale ligging in rustige straat nabij scholen en winkels met een vlotte verbinding naar de Brugse binnenstad.
Alle appartementen zijn verhuurd! (Mooie verhuuropbrengst = 3,7%)
(geen vergunning uitgereikt, woongebied, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, verkavelingsvergunning)


€ 580.000,00
OPBRENGSTEIGENDOM MET 3 APPARTEMENTEN EN 4 GARAGEBOXEN
Kerklaan 47 - 8310 Assebroek

In Assebroek, met een vlotte verbinding naar zowel het centrum van Brugge als de E40 via Oedelem, is deze opbrengsteigendom gelegen bestaande uit 3 volwaardige appartementen en 4 achterliggende garageboxen. Elke entiteit is voorzien van individuele meters, dus zowel voor gas, water als elektriciteit, vernieuwde condensatieketels op aardgas (2018), dubbel glas in aluminium raamkader en geďsoleerd dak (bepaalde EPC-attesten zijn opgemaakt voor deze werken!). De indeling van elk appartement is als volgt:
- Appartement gelijkvloers:
Inkomhal met apart gastentoilet, grote leefruimte, geďnstalleerde keuken met aansluitend de keukenberging, 3 slaapkamers en een badkamer voorzien van wastafel en ligbad met douchemogelijkheid. Mogelijkheid tot privatiseren van achter- en voortuin.
- Appartement 1ste verdiep:
Inkomhal met apart gastentoilet, grote leefruimte, geďnstalleerde keuken met aansluitend de keukenberging, 3 slaapkamers, zuidoost gericht terras en een badkamer voorzien van wastafel en ligbad met douchemogelijkheid.
- Appartement 2de verdiep – pas herschilderd:
Inkomhal met apart gastentoilet, grote leefruimte, geďnstalleerde keuken met aansluitend de keukenberging, 2 slaapkamers, zuidoost gericht terras en een badkamer voorzien van wastafel en ligbad met douchemogelijkheid.
Neem gerust contact op voor indicatie huuropbrengsten en een vrijblijvend bezoek.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 595.000,00