ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 25/6/2021 :
119 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Handelspanden te KOOP (datum : 25/6/2021)   7 aanbiedingen


HANDELSPAND MET MOGELIJKHEID TOT WONEN
Astridlaan 66 - 8310 Assebroek

In het centrum van Assebroek, op een commercieel interessante locatie, is deze op te frissen handelswoning gelegen. Door zijn centrale locatie zijn alle voorzieningen in de directe nabijheid gelegen met op fietsafstand het centrum van Brugge. Hier kan men de perfecte combinatie tussen werken en wonen maken! Het (handels)gelijkvloers heeft een oppervlakte van 165 m˛ en kan gebruikt worden als winkelruimte, kantoor of een andere bestemming naar keuzen. Exceptioneel is dat er aan de zijkant een zéér praktische (fietsen)ingang is die leidt naar een binnenkoer, ideaal voor het binnenbrengen en stockeren van goederen. De woonst is reeds voorzien van centrale verwarming op aardgas, dubbel glas en een geďsoleerd plat dak!
Op het gelijkvloers is achteraan een grote leefruimte (kan gebruikt worden als extra vergaderruimte of eetplaats) waar een keuken in is geďnstalleerd. Hieruit is het zonnig terras bereikbaar via een groot schuifraam. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers waarvan 1 met privatieve badkamer en de ander met dressing. Het 2de verdiept bestaat uit 1 polyvalente ruimte. Uiteraard kunnen deze 2 verdiepen ook dienen als extra bureauruimte, stapelruimte of eventueel worden ingericht als groot duplex appartement!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 269.000,00
KANTOOR - PRAKTIJK - SHOWROOM
Blankenbergsesteenweg 13 1e verdieping - 8377 Zuienkerke

Residentie "Crocket" Deze ruimte van 173m˛ is geschikt als kantoor - praktijk - showroom en is gelegen dichtbij B-park, de expressweg, de kust en de Brugse binnenstad.
Verder is er een keuken, badkamer, 2 toiletten en berging.
(Ag, Vg, Gmo, Vv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : onmiddellijk
€ 278.000,00
HANDELSHUIS MET WOONST
Wantestraat 79 hoek Ter Lake - 8310 Assebroek

Dit handelshuis heeft een commerciële ruimte van ong. 65m˛ met bovenliggende woonst met 3 slaapkamers. Verder zijn er 2 garage, 2 zolders en een kelder.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : verhuurd
€ 340.000,00
HANDELSEIGENDOM MET 2 APPARTEMENTEN
Langestraat 89 - 8000 Brugge

Deze is gelegen in een drukke commerciële straat van Brugge.
Dit gebouw heeft een commerciële ruimte met aanpalende woonst met 2 slaapkamers en een duplex-appartement met 2 slaapkamers.
(wche, gvg, gvv, gmo, gvkr)

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : verhuurd
€ 349.000,00
GERENOVEERD HANDELSPAND NABIJ GROTE MARKT VAN BRUGGE
Hoogstraat 44 - 8000 Brugge

Deze gerenoveerd en uiterst verzorgd handelspand is gelegen in het verlengde van de bekende Langestraat op wandelafstand van de grote markt. Veel voorbijgangers, restaurants, winkels,… zorgen ervoor dat dit een top commerciële locatie is! Daarbij zijn ook de belangrijke invalswegen zéér toegankelijk. Deze karaktervolle woning bestaat uit 3 volwaardige étages elk met hun eigen specifieke kenmerken. Het kan men een woon- en werkgedeelte makkelijk gaan onderscheiden. Dit gebouw is grondig gerenoveerd waarbij de elektriciteit conform is gekeurd (2042), er centrale verwarming is op aardgas (condenserende ketel),…
De gelijkvloerse verdieping heeft een étalageraam, perfect voor het uitstallen van goederen of aanbieden van diensten. De handelsverdieping bestaat verder uit een grote winkelruimte, aparte bureauruimte en een geďnstalleerd keukengedeelte. Hier is voldoende ruimte voor het plaatsen van verschillende bureaus of een inrichting als winkel. De eerste en tweede verdieping bestaan telkens uit 3 verschillende ruimtes. Zo zijn er in totaal op de 2 verdiepingen 4 grote ruimtes (leefruimtes, slaapkamers,…), 2 badkamers met douche en een apart toilet. Daarnaast is er nog de droge kelder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 365.000,00
GELIJKVLOERS HANDELSPAND OP COMMERCIEEL EN CENTRALE LOCATIE
Gaston Roelandtsplein 18 - 8310 Assebroek

Gelijkvloers handelspand/kantoorruimte op zéér centrale en commerciële ligging langs een invalsweg met een vlotte bereikbaarheid naar centrum Brugge en Oedelem. Deze eigendom is teven gelegen aan een parking waardoor er voldoende parkeergelegenheid is. Uiteraard is hier dubbel glas, centrale verwarming op aardgas en ventilatie aanwezig.
Dit handelspand bestaat uit een archiefruimte, technische ruimte, verscheidene aparte bureauruimtes, een extra beveiligde technische ruimte, gesloten adviesbureel, een grote inkom, een klantenruimte, wachtzaal, kofferzaal, sanitaire voorzieningen, keuken, circulatieruimte en een beveiligde sas. Kortom genoeg voorzieningen om verschillende beroepen/diensten in te kunnen beoefenen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

€ 579.000,00
INSTAPKLARE HANDELSRUIMTE
Smedenstraat 13 gelijkvloers - 8000 Brugge

Commercieel gelegen "verhuurd" handelsgelijkvloers in één van de belangrijkste Brugse winkelstraten, net om de hoek met "t Zand. Een prachtige investering mede door de complete renovatie van het gebouw enkele jaren terug.
(Wche, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv)

vrij : verhuurd
€ 750.000,00