ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 24/1/2021 :
129 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Handelspanden te KOOP (datum : 24/1/2021)   7 aanbiedingen


KANTOOR - PRAKTIJK - SHOWROOM
Blankenbergsesteenweg 13 1e verdieping - 8377 Zuienkerke

Residentie "Crocket" Deze ruimte van 173m˛ is geschikt als kantoor - praktijk - showroom en is gelegen dichtbij B-park, de expressweg, de kust en de Brugse binnenstad.
Verder is er een keuken, badkamer, 2 toiletten en berging.
(Ag, Vg, Gmo, Vv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : onmiddellijk
€ 295.000,00
TE RENOVEREN HANDELSPAND
Noordzandstraat 94 - 8000 Brugge

Dit handelspand bevindt zich aan de hoek van ’t Zand midden in het centrum van Brugge. Het bestaat uit een commerciële gelijkvloers van 29 m˛ (incl. toilet) met gasaansluiting en 2 bovenverdiepingen die perfect kunnen dienstdoen als opslagruimte. Voorheen werd dit pand jarenlang succesvol verhuurd als afhaal-snackbar en betreft dit dus een ideale belegging!
(sted. inl.: in aanvraag)HANDELSHUIS MET WOONST
Wantestraat 79 hoek Ter Lake - 8310 Assebroek

Dit handelshuis heeft een commerciële ruimte van ong. 65m˛ met bovenliggende woonst met 3 slaapkamers. Verder zijn er 2 garage, 2 zolders en een kelder.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : onmiddellijk
€ 340.000,00
GERENOVEERD HANDELSPAND NABIJ GROTE MARKT VAN BRUGGE
Hoogstraat 44 - 8000 Brugge

Deze gerenoveerd en uiterst verzorgd handelspand is gelegen in het verlengde van de bekende Langestraat op wandelafstand van de grote markt. Veel voorbijgangers, restaurants, winkels,… zorgen ervoor dat dit een top commerciële locatie is! Daarbij zijn ook de belangrijke invalswegen zéér toegankelijk. Deze karaktervolle woning bestaat uit 3 volwaardige étages elk met hun eigen specifieke kenmerken. Het kan men een woon- en werkgedeelte makkelijk gaan onderscheiden. Dit gebouw is grondig gerenoveerd waarbij de elektriciteit conform is gekeurd (2042), er centrale verwarming is op aardgas (condenserende ketel),…
De gelijkvloerse verdieping heeft een étalageraam, perfect voor het uitstallen van goederen of aanbieden van diensten. De handelsverdieping bestaat verder uit een grote winkelruimte, aparte bureauruimte en een geďnstalleerd keukengedeelte. Hier is voldoende ruimte voor het plaatsen van verschillende bureaus of een inrichting als winkel. De eerste en tweede verdieping bestaan telkens uit 3 verschillende ruimtes. Zo zijn er in totaal op de 2 verdiepingen 4 grote ruimtes (leefruimtes, slaapkamers,…), 2 badkamers met douche en een apart toilet. Daarnaast is er nog de droge kelder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 379.000,00
HANDELSGELIJKVLOERS MET WOONST OP COMMERCIËLE LIGGING
Torhoutse Steenweg 13 - 8200 Sint-Andries

In het gezellige en sterk gewilde Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge en op een commerciële locatie met parking is deze woonst met handelsruimte gelegen. Uiteraard is er dubbel glas in PVC, verwarming op aardgas, gekeurde elektriciteit,… Bovendien is er een vlotte verbinding naar de expresweg, expresweg en er is een opstap voor het openbaar vervoer.
Het handelsgelijkvloers doet dienst als een afhaalrestaurant en is dus uitgerust met een toonbank waar genoeg ruimte is om mensen te ontvangen, met aansluitend de geďnstalleerde keuken waarbij de toestellen (fornuis, werktafel in inox,…) mee zullen verkocht worden. Hierbij is er ook een koelruimte, bureau en een volledig droge ruime kelder. Het handelsgelijkvloers telt 2 koelcellen.
De eerste verdieping telt 2 grote kamers (bestemming naar keuze) met een badkamer geďnstalleerd met ligbad, douche, wastafel en toilet. De 2de verdieping biedt nog 3 slaapkamers aan. Buiten is er nog een Zuid-Oost gericht terras.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 395.000,00
GELIJKVLOERS HANDELSPAND OP COMMERCIEEL EN CENTRALE LOCATIE
Gaston Roelandtsplein 18 - 8310 Assebroek

Gelijkvloers handelspand/kantoorruimte op zéér centrale en commerciële ligging langs een invalsweg met een vlotte bereikbaarheid naar centrum Brugge en Oedelem. Deze eigendom is teven gelegen aan een parking waardoor er voldoende parkeergelegenheid is. Uiteraard is hier dubbel glas, centrale verwarming op aardgas en ventilatie aanwezig.
Dit handelspand bestaat uit een archiefruimte, technische ruimte, verscheidene aparte bureauruimtes, een extra beveiligde technische ruimte, gesloten adviesbureel, een grote inkom, een klantenruimte, wachtzaal, kofferzaal, sanitaire voorzieningen, keuken, circulatieruimte en een beveiligde sas. Kortom genoeg voorzieningen om verschillende beroepen/diensten in te kunnen beoefenen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

€ 599.900,00
INSTAPKLARE HANDELSRUIMTE
Smedenstraat 13 gelijkvloers - 8000 Brugge

Commercieel gelegen "verhuurd" handelsgelijkvloers in één van de belangrijkste Brugse winkelstraten, net om de hoek met "t Zand. Een prachtige investering mede door de complete renovatie van het gebouw enkele jaren terug.
(Wche, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv)

vrij : verhuurd
€ 750.000,00