ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 1/10/2023 :
68 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Handelspanden te KOOP (datum : 1/10/2023)   4 aanbiedingen


KANTOORRUIMTE/PRAKTIJK MET PARKEERMOGELIJKHEID OP CENTRALE LOCATIE
Vestingstraat 71 bus 1 - 8310 Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/kantoorruimte-praktijk-met-parkeermogelijkheid-op-centrale-locatie

Kantoorruimte/praktijk gelegen op het gelijkvloers verdiep van een residentie op een centrale locatie nabij centrum Brugge. Privatieve parkeergelegenheid is er aan de voorkant op het terrein. In dit kantoor is er reeds dubbel glas, centrale verwarming op aardgas en andere voorzieningen zoals sanitair, keuken,
Men komt binnen via de ruime wachtzaal waar de 3 verschillende kantoren/praktijken bereikbaar zijn. Verder is er een aparte keuken, berging en sanitair in het eigendom voorzien. Een bijhorende kelderberging is inbegrepen in de prijs.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)HANDELSHUIS OP COMMERCILE LOCATIE NABIJ T ZAND
Torhoutse Steenweg 13 - 8200 Sint-Andries

Deze ruime handelswoning is gelegen aan het kruispunt van de Gistelse Steenweg en Torhoutse Steenweg te Sint-Andries. Een op en top zichtlocatie! Het handelsgelijkvloers is maar liefst 150 m groot en bestaat uit een onthaal, professionele keuken, bijkeuken, droge kelder en 2 extra ruimtes die ingericht kunnen worden naar smaak van de nieuwe eigenaar. Koelcellen en andere voorzieningen zijn hier aanwezig.
De mogelijkheid is er om te wonen op het 1ste en 2de verdiep. Hier zijn in totaal 3 slaapkamers, leefruimte, badkamer en een extra kamer die als dressing, bureau, kan worden gebruikt. De elektriciteit is conform gekeurd (2047), er is centrale verwarming op aardgas en het huis is asbestveilig.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
 395.000,00
UNIEK HANDELSGELIJKVLOERS VAN 590 M
Generaal Lemanlaan 180 bus 1 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be of kom langs op ons kantoor te Assebroek - Generaal Lemanlaan 202.

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/uniek-handelsgelijkvloers-nabij-centrum-brugge

Gelijkvloers handel-/kantoorruimte van 590 m beschikbaar voor verschillende doeleinden. Het eigendom bestaat uit 1 grote ruimte die naar eigen smaak of in functie van de beroepsdoeleinde kan worden opgedeeld. Het unieke zijn de uitzonderlijke plafondhoogtes die een hoop licht en ruimtegevoel creren. De ligging is nabij het centrum van Brugge met andere winkels, supermarkten, kantoren, in de directe omgeving. De verwarming is op aardgas, er is dubbel glas en de vloeren zijn gedaan in een moderne polybeton.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Afhankelijk van huurder
 549.000,00
HANDELSHUIS
Katelijnestraat 54 - 8000 Brugge

Dit handelspand met winkel, woonst, tuin en 2 dubbele garages geniet van de dagdagelijkse drukte van het toerisme die door deze straat wandelt. (Wche, Vg, Gvv, Gmo, Gvkr)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

www.desmetpoupeyebrugge.be


vrij : verhuurd
 920.000,00