ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 23/10/2020 :
118 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Handelspanden te KOOP (datum : 23/10/2020)   5 aanbiedingen


TE RENOVEREN HANDELSPAND
Noordzandstraat 94 - 8000 Brugge

Dit handelspand bevindt zich aan de hoek van ’t Zand midden in het centrum van Brugge. Het bestaat uit een commerciële gelijkvloers van 29 m² (incl. toilet) met gasaansluiting en 2 bovenverdiepingen die perfect kunnen dienstdoen als opslagruimte. Voorheen werd dit pand jarenlang succesvol verhuurd als afhaal-snackbar en betreft dit dus een ideale belegging!
(sted. inl.: in aanvraag)HANDELSGELIJKVLOERS MET WOONST OP COMMERCIËLE LIGGING
Torhoutse Steenweg 13 - 8200 Sint-Andries

In het gezellige en sterk gewilde Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge en op een commerciële locatie met parking is deze woonst met handelsruimte gelegen. Uiteraard is er dubbel glas in PVC, verwarming op aardgas, gekeurde elektriciteit,… Bovendien is er een vlotte verbinding naar de expresweg, expresweg en er is een opstap voor het openbaar vervoer.
Het handelsgelijkvloers doet dienst als een afhaalrestaurant en is dus uitgerust met een toonbank waar genoeg ruimte is om mensen te ontvangen, met aansluitend de geïnstalleerde keuken waarbij de toestellen (fornuis, werktafel in inox,…) mee zullen verkocht worden. Hierbij is er ook een koelruimte, bureau en een volledig droge ruime kelder. Het handelsgelijkvloers telt 2 koelcellen.
De eerste verdieping telt 2 grote kamers (bestemming naar keuze) met een badkamer geïnstalleerd met ligbad, douche, wastafel en toilet. De 2de verdieping biedt nog 3 slaapkamers aan. Buiten is er nog een Zuid-Oost gericht terras.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 395.000,00
GERENOVEERD HANDELSPAND NABIJ GROTE MARKT BRUGGE
Hoogstraat 44 - 8000 Brugge

Deze gerenoveerd en uiterst verzorgd handelspand is gelegen in het verlengde van de bekende Langestraat op wandelafstand van de grote markt. Veel voorbijgangers, restaurants, winkels,… zorgen ervoor dat dit een top commerciële locatie is! Daarbij zijn ook de belangrijke invalswegen zéér toegankelijk. Deze karaktervolle woning bestaat uit 3 volwaardige étages elk met hun eigen specifieke kenmerken. Het kan men een woon- en werkgedeelte makkelijk gaan onderscheiden. Dit gebouw is grondig gerenoveerd waarbij de elektriciteit conform is gekeurd (2042), er centrale verwarming is op aardgas (condenserende ketel),…
De gelijkvloerse verdieping heeft een étalageraam, perfect voor het uitstallen van goederen of aanbieden van diensten. De handelsverdieping bestaat verder uit een grote winkelruimte, aparte bureauruimte en een geïnstalleerd keukengedeelte. Hier is voldoende ruimte voor het plaatsen van verschillende bureaus of een inrichting als winkel. De eerste en tweede verdieping bestaan telkens uit 3 verschillende ruimtes. Zo zijn er in totaal op de 2 verdiepingen 4 grote ruimtes (leefruimtes, slaapkamers,…), 2 badkamers met douche en een apart toilet. Daarnaast is er nog de droge kelder.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 399.000,00
HANDELSHUIS MET RUIME WOONST, GARAGE EN UITWEG
Astridlaan 210 - 8310 Assebroek

Deze eigendom (voorheen krantenwinkel) is gelegen langs een drukke invalsweg waarbij uw handelszaak veel aandacht krijgt.
Commerciële ruimte, garage, woonst met 4 slaapkamers, dakterras, tuin met uitweg voor auto´s. Opp. : 909m² (Wg, Vg, Vg, Gmo, Gvkr)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : bij akte
€ 545.000,00
INSTAPKLARE HANDELSRUIMTE
Smedenstraat 13 gelijkvloers - 8000 Brugge

Commercieel gelegen "verhuurd" handelsgelijkvloers in één van de belangrijkste Brugse winkelstraten, net om de hoek met "t Zand. Een prachtige investering mede door de complete renovatie van het gebouw enkele jaren terug.
(Wche, Vg, Gmo, Gvkr, Gvv)

vrij : verhuurd
€ 750.000,00