ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 24/2/2024 :
81 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Appartementen te KOOP (datum : 24/2/2024)   40 aanbiedingen


RECENTE GARAGEBOX TE ASSEBROEK
Astridlaan 133 box 7 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/recente-garagebox-te-assebroek

Bovengrondse recente (2017) garagebox gelegen op achterliggend garagecomplex, weg van de straat. De garage is 18 m² groot en beschikt over een manuele metalen kantelpoort. Deze is droog en geventileerd, dus perfect voor het stockeren van uw wagen of extra materiaal. Op het complex zelf is voldoende manouvreerruimte voor het in- en uitrijden van uw wagen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 35.000,00
DAKAPPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS TE OOSTENDE
Torhoutsesteenweg 166 bus 0301 3 - 8400 Oostende

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/dakappartement-met-2-slaapkamers

Op een centrale locatie in Oostende, waarbij invalswegen en station vlot bereikbaar zijn, is dit te dakappartement gelegen in een kleinschalige residentie. Dankzij deze ligging bevindt u zich op enkele wandelpassen van de nodige voorzieningen, het openbaar vervoer, zee en strand. Dubbel glas is reeds aanwezig. In dit gebouw is geen syndicus aangesteld dus zijn er GEEN VASTE MAANDELIJKSE KOSTEN!
Door de privatieve traphal treed u via de inkomhal met vestiaire binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de geïnstalleerde keuken met mogelijkheid tot plaatsen van een ontbijttafel. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad met douche, wastafel en toilet.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

- Inkomhal: 4 m²
- Leefruimte: 14 m²
- Keuken: 8 m²
- Gang: 10 m²
- Badkamer: 4 m²
- Slaapkamer 1: 10 m²
- Slaapkamer 2: 14 m²
- Terras: 5 m²SERVICEFLAT
Daverlostraat 170 3e verdieping flat 79 blok A - 8310 Assebroek

residentie "Berkenhof" 120 appartementen
Deze erkende serviceflat omvat een living, keuken, recent ingerichte badkamer (inloopdouche), 1 slaapkamer en terras.
Ideaal als belegging !!!
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)

Voor meer info: https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-appartement-brugge/6153064?dosearch=True&pageindex=2&pagesize=10&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Sale

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beDUPLEX APPARTEMENT
Karel de Stoutelaan 127 bus 14 3e en 4e verdieping - 8000 Brugge (Kristus Koning)

residentie "Hof van Bourgondië"
Zonnig duplex appartement met 1 slaapkamer en een groot zonneterras.
Ideaal voor eigen bewoning of als belegging !!!

(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beZONNIG APPARTEMENT
Abdijbekestraat 6 app E5 5e verdieping - 8200 Sint-Andries

Residentie "Ambassadeur"
Dit zonnig appartement van 75m² is gelegen op de 5e verdieping en heeft een gezellige living met aanpalend terras, ingerichte keuken, badkamer, 2 slaapkamers met aanpalend terras. Verder is er ook nog een kelder. (Wg, Vvg, Gmo, Gvkr, Gvg)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

www.desmetpoupeyebrugge.beGELIJKVLOERSAPPARTEMENT NABIJ DE JACHTHAVEN
Van Maerlantstraat 232 bus 00.01 gelijkvloers - 8370 Blankenberge

Dit gezellig appartement is gelegen in een kleine residentie met 3 appartementen en is gelegen op wandelafstand van het centrum, winkels, scholen, horeca, openbaar vervoer,....nabij de jachthaven en de zeedijk.
Er zijn 2 slaapkamers en een binnenterras. (Wg, Gmo, Gvkr, Gvg, Gvv)
Verder is een mogelijkheid tot aankoop van een garage.

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

inkom / living (tegels) 26m³ : ingerichte keuken (dampkap) met eethoek / badkamer (lavabo met meubel, douche, toilet en aansluiting voor wasmachine) / nachthall met berging / 2 slaapkamers (tegels) : 1 pers. en 2 pers. / binnenkoer. Achterkant dubbel glas, voorkant enkel glas.
Mogelijkheid garage(s) aan € 55.000/garage.

€ 179.000,00
DUPLEX APPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS EN TERRAS
Astridlaan 355 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/duplex-appartement-met-3-slaapkamers-en-terras-te-assebroek

Op een centrale locatie te Assebroek, met een vlotte bereikbaarheid naar centrum Brugge en Oedelem, is dit duplex appartement gelegen. Door de kleinschaligheid van het gebouw (2 entiteiten) zijn er geen maandelijkse syndicus kosten te betalen! Scholen, winkels, openbaar vervoer,… zijn te voet bereikbaar. Het appartement zelf is voorzien van centrale verwarming op aardgas, dubbel glas in PVC en een geïsoleerd dak.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de leefruimte, waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte, met open keuken. Deze is voorzien van elektrische kookplaten, vaatwas, oven, koelkast,… kortom alle nodige toestellen. Aansluitend is er de badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. Het 2de verdiep telt 3 volwaardige slaapkamers en de zolder is bereikbaar met schuiftrap. Vanuit de leefruimte is het terras bereikbaar waar het aangenaam genieten is van rust en privacy!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ASSISTENTIEFLAT
Gebroeders Marreystraat 52 flat 01.08 1e verdieping - 8000 Brugge

Residentie "Prinsenhof" omringd door groen te Brugge (Sint-Pieters)
Recent en moderne assistentieflat, zelfstandig wonen gekoppeld met woonassistentie. Het basispakket kan uitgebreid worden met extra diensten (onderhoud, boodschappen, klusjes...) op maat van uw wensen. Er is ook een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte waar er activiteiten worden georganiseerd. Dit hoekappartement geniet niet alleen van van lichtinval, maar ook van het uitzicht op het omliggend groen.
Gezellige leefruimte met open ingerichte keuken, wasplaats, 1 slaapkamer en badkamer met inloopdouche. Verder is er een zonnig terras.

Belangrijke troeven van deze residentie :
Oproepsysteem met 1e hulp 24u/24u, 7d/7d
Vlakbij openbaar vervoer
Dienstverlening op maat
Rolstoeltoegankelijk; administratieve ondersteuning, afvalverwerking, fitnessruimte, bibliotheek; restaurant; polyvalente ruimtes, evenementen in groep of privé.
Geschikt voor eigen bewoning of ideaal als investering.
Voorrang als bewoner voor opname in het aanpalende woonzorgcentrum, wanneer dit op termijn nodig zou zijn.

vrij : verhuurd
€ 189.000,00
GELIJKVLOERSAPPARTEMENT
Hoefijzerlaan 31 bus 00.01 gelijkvloers - 8000 Brugge

STARTPRIJS, ieder hoger bod zal overgemaakt worden aan de verkoper.
Dit vernieuwd appartement is gelegen op enkele stappen van ´t Zand, de winkels,.... en heeft 2 slaapkamers en een binnenpatio. (Wche, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

www.desmetpoupeyebrugge.beAPPARTEMENT OP GELIJKVLOERS VERDIEP NABIJ CENTRUM BRUGGE
Vestingstraat 71 bus 1 - 8310  Assebroek

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/appartement-op-gelijkvloers-verdiep-nabij-centrum-brugge

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad is dit hoekappartement gelegen op de gelijkvloers verdieping. Door zijn centrale ligging zijn winkels, horeca, supermarkten,… op wandelafstand gelegen met ook voorzieningen zoals openbaar vervoer en scholen. Het modern wooncomfort is hier reeds aanwezig: dubbel glas, centrale verwarming op aardgas via condenserende hoog rendementsketel. Een bijhorende kelderberging is inbegrepen in de prijs. Een gemeenschappelijke fietsenberging is ook in het gebouw aanwezig!
Door de inkomhal met vestiaire treden we binnen in de lichtrijke leefruimte met aansluitend de plaats waar een keuken kan worden voorzien. Van hieruit is het gezellig terras bereikbaar. Verder is er een aparte wasplaats, een ruimte voor de badkamer (voorzieningen reeds aanwezig), toilet en 1 tot 2 volwaardige slaapkamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)2-SLAAPKAMERS APPARTEMENT MET STAANPLAATS NABIJ CENTRUM BRUGGE
Edward De Denestraat 4 bus 30 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklaar-appartement-met-2-slaapkamers-en-autostaanplaats-te-assebroek

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad is dit lichtrijke en instapklaar appartement gelegen op het 3de verdiep. Door zijn centrale ligging zijn winkels, horeca, supermarkten,… op wandelafstand gelegen met ook voorzieningen zoals openbaar vervoer. Uiteraard heeft het appartement centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit en zijn er grote ramen die een mooie lichtinval geven in de verschillende ruimtes. Een autostaanplaats en kelderberging zijn inbegrepen in de prijs!
Door de inkomhal met vestiaire treden we binnen in de gezellige leefruimte met doorgang naar het zonnig terras via groot schuifraam. In deze ruimte is voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte met uitzicht op de toegangspoorten van Stad Brugge. Aansluitend is er de nieuw geïnstalleerde keuken voorzien van vaatwas, koelkast, combi (microgolf)oven en inductiekookplaten. Daarnaast zijn er 2 volwaardige slaapkamers en de ruime badkamer.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT
Groeninge 51 bus 01.01 1e verdieping - 8000 Brugge

Appartement gelegen op de 1e verdieping op een prachtige locatie in de Brugse binnenstad, vernieuwd in 2015.
Ruime living met veel lichtinval, recent vernieuwde keuken met toestellen, terrasje, badkamer ingericht met douche, berging en één slaapkamer. Er is een gelijkvloerse (fietsen)berging.
Goedgekeurde elektriciteit. Gunstige EPC label B.

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.


vrij : onmiddellijk
€ 210.000,00
INSTAPKLAAR APPARTEMENT OP CENTRALE LOCATIE
Gulden-Peerdenstraat 15 bus 1 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklaar-appartement-op-centrale-locatie-te-assebroek

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad is dit gerenoveerd appartement gelegen op het gelijkvloers verdiep van een kleinschalige residentie. Door zijn centrale ligging zijn winkels, horeca, supermarkten,… op wandelafstand gelegen met voorzieningen zoals openbaar vervoer en scholen in de directe omgeving. Bij de renovatie zijn alle belangrijke zaken aangepakt. De centrale verwarming draait op aardgas met een hoogrendementsketel en de elektriciteit is volledig conform gekeurd (tot 2043). Daarbovenop is er een privatieve berging en fietsberging aanwezig in het gebouw.
Vooraan het appartement is een grote ruimte die kan aangewend worden als leefruimte met eetplaats of een bureau/kantoor. Via de gang is de ingerichte open keuken bereikbaar, voorzien van alle nodige toestellen, met extra plaats voor een eet- en/of zitgedeelte. Verder is er de moderne badkamer met ligbad/douche, aparte wasplaats en de slaapkamer met inloopdressing.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GEZINSWONING MET GARAGE OP CENTRALE LOCATIE TE ASSEBROEK
Daverlostraat 82 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gezinswoning-met-garage-op-centrale-locatie-te-assebroek

Deze statige bel-étage is gelegen op centrale ligging te Assebroek en op een speerworp van de Brugse binnenstad. Supermarkten, openbaar vervoer, scholen,… zijn op wandelafstand bereikbaar alsook is er een vlotte verbinding naar het station. De gezinswoning zelf is voorzien van nieuw hoogrendementsglas in PVC kader, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel en een geïsoleerd dak. De extra troef aan een bel-étage woning is uiteraard de inpandige garage van 31 m² die bereikbaar is via de inkomhal.
Op het gelijkvloers is er achteraan een polyvalente ruimte die naar eigen smaak kan ingericht worden (bureau, hobbyruimte, speelkamer, …). Vanuit de inkomhal is er doorgang naar de garage en de trap naar het 1ste verdiep. Hier is er een grote leefruimte met haard, een keuken met toegang tot een gezellig overdekt terras en een apart toilet. Het 2de verdiep beschikt over 2 volwaardige slaapkamers en een grote badkamer uitgerust met ligbad voorzien van douche, wastafel en toilet.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET GARAGEBOX
Jan Blockxstraat 2 bus 12 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklaar-appartement-met-garagebox-te-assebroek

Dit instapklaar, modern appartement is gelegen in een groene omgeving nabij het centrum van Brugge. Door zijn locatie zijn winkels, supermarkten, openbaar vervoer,… te voet bereikbaar met het station op enkele minuten fietsen. Het appartement is opgefrist en is voorzien van centrale verwarming op aardgas en dubbel glas. In het kelderverdiep is er een extra berging en garagebox gelegen, bieden inbegrepen in de prijs.
Door de inkomhal met inmaakkasten (vestiaire) treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Van hier is er via een groot schuifraam doorgang naar het zuidwest gericht terras. De moderne keuken is voorzien van elektrische kookplaten, oven en dampkap. Verder is er de ruime slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad met douchemogelijkheid, toilet en wastafel.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 219.000,00
INSTAPKLAAR HOEKAPPARTEMENT MET AUTOSTAANPLAATS
Edward De Denestraat 4 bus 36 - 8310 Assebroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklaar-hoekappartement-met-autostaanplaats

Dit lichtrijk en energiezuinig hoekappartement is gelegen op de 4de verdieping van Residentie “Ter Poorte” op een boogscheut van de Brugse binnenstad. Door zijn centrale ligging zijn winkels, horeca, supermarkten en openbaar vervoer op wandelafstand gelegen. Bij de opfrissing zijn de keuken en badkamer vernieuwd en is het volledig appartement opnieuw geschilderd en voorzien van laminaatvloeren en nieuwe tegels. Conform gekeurde elektriciteit, centrale verwarming op aardgas, nieuwe ramen met hoogrendementsglas en aluminium kade zijn hier reeds aanwezig.
Door de inkomhal met inbouwkasten treden we binnen in de gezellige leefruimte voorzien van een groot schuifraam met doorgang naar het zonnig terras. In deze ruimte is er voldoende plaats voor een eet- en zitgedeelte die uitgeeft op het groen van het domein. Aansluitend is er de nieuwe geïnstalleerde keuken voorzien van vaatwasmachine, koelkast, diepvries, combi microgolfoven en inductiekookplaten. Daarnaast zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een hedendaagse badkamer en een apart toilet. Een grote berging en autostaanplaats zijn inbegrepen in de prijs en zijn gelegen in het kelderverdiep van de residentie.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

- Inkomhal: 6 m²
- Leefruimte: 28 m²
- Keuken: 6 m²
- Nachthal: 4 m²
- Slaapkamer 1: 14 m²
- Slaapkamer 2: 10 m²
- Badkamer: 6 m²
- Terras: 15 m²INSTAPKLAAR DAKAPPARTEMENT OP CENTRALE LOCATIE
Schaakstraat 76 bus 0201 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/instapklaar-dakappartement-op-centrale-locatie-te-sint-kruis

Dit instapklaar dakappartement is gelegen in een zijstraat van de Maalse Steenweg. Hierdoor zijn supermarkten, scholen, openbaar vervoer,… in de directe nabijheid gelegen met op wandelafstand het centrum van Brugge. Door de kleinschaligheid van de residentie zijn er geen maandelijkse kosten voor de syndicus te betalen. Het appartement is voorzien van centrale verwarming op aardgas (individuele condenserende ketel), hoogrendementsglas in isolerend PVC kader, een geïsoleerd dak en conform gekeurde elektriciteit. De zolder van het gebouw is privatief voor deze woonst, ideaal voor het bergen van extra spullen. GEEN RENOVATIEVERPLICHTING (LABEL C)!
Door de inkomhal treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de geïnstalleerde keuken met voldoende bergkasten. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een extra kinderkamer/bureauruimte en een opgeknapte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. Op het terras is het aangenaam genieten van de zon en de prachtige vergezichten.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLAAR APPARTEMENT
Filips de Goedelaan 7 bus 02.02 2e verdieping rechts - 8000 Brugge

VERKOCHT tijdens het 1e bezoek !!!
Dit prachtig appartement is gelegen aan ´t Stil Ende te Brugge in een fietsvriendelijke straat. In de inkom is er een afzonderlijk toilet voorzien. Verder is er nog een ruime living en ingerichte keuken. De badkamer bestaat uit een dubbele lavabo met meubel, ligbad/douche en aansluiting voor de wasmachine. Als laatste zijn er nog 2 slaapkamers waarvan 1 voorzien is van een volledig ingerichte kleerkast. Er is de mogelijkheid tot het huren van een garage op de binnenkoer. (sted. inl. in aanvraag)DUPLEX APPARTEMENT
Burg 15 bus 7 1e verdieping - 8000 Brugge

Appartement gelegen op de Burg met zicht op de reien.
Dit appartement heeft een zonnige living met open ingerichte keuken met toestellen, 2 slaapkamers, badkamer, een terras en een kelder.

(sted. inl. in aanvraag)
Voor meer info : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beINSTAPKLAAR APPARTEMENT MET GARAGEBOX
Maalse Steenweg 164 bus 3 - 8310 Sint-Kruis

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gerenoveerd-appartement-met-ruime-garagebox-te-sint-kruis

Dit instapklaar appartement is gelegen in de directe nabijheid van supermarkten, winkels, openbaar vervoer,… in vogelvlucht van centrum Brugge. Deze is gerenoveerd en is voorzien van centrale verwarming op aardgas, hoogrendementsglas in PVC kader en conform gekeurde elektriciteit. Het appartement is gelegen op het 1ste verdiep van een kleinschalige residentie en heeft een zonnig terras en 2 extra balkons. Een zéér ruime garagebox is achter de residentie gelegen en is voorzien van elektriciteit. Deze kan aangekocht worden voor €35.000,-!
Door de inkomhal met gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte, met gashaard, waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Via een groot schuifraam is er doorgang naar het terras. Aansluitend is er de volledig geïnstalleerde keuken met ingebouwde oven, vaatwas en inductie kookplaten en heeft een aparte berging. Achteraan zijn er 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met doorgang naar het balkon. De badkamer is compleet vernieuwd en uitgerust met ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 259.000,00
INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET UITZONDERLIJK TERRAS
Generaal Lemanlaan 180 bus 2 - 8310  Assebroek

Dit modern gerenoveerd appartement (eerste bewoning!) is gelegen aan de markt van Assebroek op wandelafstand van de Zeven Torentjes, Stad Brugge en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs,… Belangrijk is de goede verbinding naar het station en belangrijke invalsweg! Het appartement beschikt reeds over centrale verwarming op aardgas (HR+ ketel), dubbel glas in PVC kader en conform gekeurde elektriciteit … In deze Residentie dient er geen syndicus te worden aangesteld! GEEN syndicus = GEEN extra maandelijkse kosten!
Het appartement zelf bestaat uit een praktische inkomhal met gastentoilet die doorgang biedt naar de lichtrijke leefruimte met open, moderne keuken. Deze is voorzien van alle toestellen (hete-lucht oven, koelkast met vriesvak, keramisch kookfornuis,…). Verder is er extra berging, een prachtig afgewerkte badkamer met inloopdouche en 3 volwaardige slaapkamers. Van de zon kan men genieten op het groot privatief terras die daarbovenop geniet van een zuid oriëntatie.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ENERGIEZUINIG APPARTEMENT MET 2 TERRASSEN EN GARAGEBOX
Abdijbekestraat 5 bus 23 - 8200 Sint-Andries

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinig-appartement-met-2-terrassen-te-sint-andries

In een doodlopende straat te Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge, in de directe nabijheid van grootwarenhuizen, horeca, bakkerijen… is dit energiezuinig (EPC label B) appartement gelegen op het 4de verdiep van een kloeke, goed onderhouden residentie. Het station is op wandelafstand gelegen en er is een opstap voor het openbaar vervoer. De ramen zijn vervangen door isolerende PVC-kaders met hoogrendementsglas en er is centrale verwarming op aardgas. In de residentie is een gemeenschappelijke fietsenberging, een kelderberging (inbegrepen in de prijs) en de bijhorende garagebox kan worden aangekocht voor €35.000,-.
Via de ruime inkomhal met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met doorgang naar het zonnig terras waar men uitzicht heeft op het groene park voor de deur. Aansluitend is er de keuken met ontbijtmogelijkheid voorzien van alle toestellen (vaatwas, inductiekookplaat, oven, microgolf,…). Verder is de badkamer voorzien van wastafel, toilet en ligbad met douchemogelijk. De 2 volwaardige slaapkamers zijn achteraan het appartement gelegen waarvan 1 met doorgang naar het 2de terras. Hier heeft men een prachtig uitzicht over stad Brugge en zijn kerkentorens.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 265.000,00
2-SLAAPKAMER APPARTEMENT MET 2 TERRASSEN EN DUBBELE GARAGEBOX
Walakker 10 bus 1 - 8200 Sint-Michiels

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/2-slaapkamer-appartement-met-2-terrassen-en-dubbele-garagebox-te-sint-michiels

Op een idyllische locatie aan het meer is dit recent appartement gelegen in een kleinschalige residentie. Rust, genot en natuur staan in deze community centraal doch zijn alle voorzieningen zoals supermarkten, bakkerijen, horeca,… op fietsafstand gelegen. Invalswegen zijn van hieruit vlot bereikbaar. Het hoekappartement zelf voorzien van dubbel glas, nieuwe elektrisch verwarmingssysteem, conform gekeurde elektriciteit, waterontharder, een geïsoleerd dak,… Onder de residentie is de dubbele garage met automatische poort gelegen. Deze kan bij het appartement worden aangekocht voor €35.000,-. De ideale stek voor mensen die centraal doch rustig wensen te wonen.
Door de inkomhal met gastentoilet. treed men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Van hieruit zijn de 2 terrassen bereikbaar via grote schuiframen die heel wat licht in het appartement trekken. De geïnstalleerde keuken sluit aan op de living. Deze biedt heel wat bergmogelijkheden en is voorzien van de meest belangrijke toestellen. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, een aparte bureauruimte (ideaal voor telewerk of hobby’s) en een badkamer met grote douche en dubbele wastafel.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT
Marie Popelin Plantsoen 1 bus 02.02 2e verdieping - 8000 Brugge

residentie "Groen Brugge"
Mooi appartement gelegen aan het station van Brugge, op wandelafstand van de Brugse binnenstad.
Ruime living met open ingerichte keuken met aanpalende berging. Verder zijn er 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad-douche, een kelder, een mooi ruim terras en een algemene fietsenberging.
Er is de mogelijkheid tot het aankopen van een ruime ondergrondse autostandplaats.

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

vrij : onmiddellijk
€ 270.000,00
ENERGIEZUINIG APPARTEMENT MET OVERDEKTE AUTOSTAANPLAATS
Peter Benoitlaan 52 bus 9 - 8310 Assebroek - 8200 Sint-Andries

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinig-appartement-met-overdekte-autostaanplaats-te-sint-andries

Op een gunstige locatie te Sint-Andries is dit energiezuinig (label B) appartement gelegen op het 3de verdiep van een kleinschalige residentie. Invalswegen, het station, openbaar vervoer, winkels,… zijn vlot bereikbaar alsook het centrum van Brugge. Het appartement is voorzien van dubbel glas, centrale verwarming op aardgas en conform gekeurde elektriciteit. De bijhorende overdekte autostaanplaats is achter de residentie gelegen en in de prijs begrepen!
Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Via het schuifraam is het zonnig terras bereikbaar waar men een prachtig zicht heeft op de kerkentorens van het historisch centrum van Brugge. Aansluitend is er de moderne keuken, voorzien van vaatwas, oven, inductie kookplaten koelkast,… met een aparte berging waar de aansluiting voor de wasmachine en droogkast is geïnstalleerd. Aan de keuken is een apart balkon, perfect voor het plaatsen van vuilbakken of ander materiaal. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 met eigen terras, en een moderne badkamer met wastafel, handdoekenchauffage en ligbad met douchemogelijkheid.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GELIJKVLOERS APPARTEMENT MET TUIN
Blekerijstraat 93 bus 00.03 - 8310 Assbroek

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/gelijkvloers-appartement-met-tuin-op-rustige-locatie

Dit gelijkvloers en energiezuinig (EPC = 185 kWh/m²) appartement is gelegen op de gelijkvloerse verdieping van deze moderne residentie. Door de doodlopende straat en het wandelpad is het genieten van de rust en privacy doch zijn winkels, horeca, supermarkten,… op wandelafstand gelegen met ook voorzieningen zoals openbaar vervoer en scholen. Door het recent bouwjaar is het volledige gebouw conform de veiligheidsvoorschriften en brandveiligheid. Het appartement zelf is uiteraard voorzien van hoogrendementsglas, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel, geïntegreerd ventilatiesysteem C en conform gekeurde elektriciteit. Parkeergelegenheid heeft men op de parking voor de residentie.
Via de inkomhal met gastentoilet en ruime berging treed men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken geïnstalleerd met de nodige toestellen. Door het grote schuifraam is de zonnige tuin bereikbaar. Daarnaast is er een volwaardige slaapkamer met privatieve badkamer uitgerust met dubbele wastafel, toilet en inloopdouche. Een aparte wasplaats is ook in dit instapklaar appartement gelegen. . In de kelder is een bijhorende berging inbegrepen in de verkoopprijs.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.beCENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT
Augustijnenrei 11 bus 14 app 02.02 2e verdieping links - 8000 Brugge

Residentie "Pieter Pourbus"
Dit appartement is centraal gelegen met zicht op de reien en heeft een gezellige living, ingerichte keuken met aanpalende berging, 2 slaapkamers, badkamer met ligbad en een terras. Verder is er nog een garage met extra bergruimte en een kelder.

Voor meer info: https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-appartement-brugge/6246789?dosearch=True&pageindex=1&pagesize=10&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Sale

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).
(sted. inl. in aanvraag) of www.desmetpoupeyebrugge.beMOOI GELEGEN APPARTEMENT
Moerstraat 25 bus 02.03 2e verdieping - 8000 Brugge

STARTPRIJS, ieder hoger bod zal overgemaakt worden aan de verkoper.
Residentie "Bourgondisch Hof"
Dit appartement met zicht op de tuin van het Prinsenhof is gelegen op de 2e verdieping.
Ruime zonnige living, ingerichte keuken, badkamer, 2 slaapkamers, terras en kelder.
(Wche, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)

Bel voor een afspraak 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Brugge, Hoefijzerlaan 1 (hoek Smedenstraat).

Voor meer info : www.desmetpoupeyebrugge.beRUIM APPARTEMENT GELEGEN NABIJ ´T ZAND
Hoeefijzerlaan 55 bus 02.01 2e verdieping links - 8000 Brugge

Dit appartement van 109m² is vernieuwd in 2010 en heeft een ruime living met 36m², ingerichte keuken, badkamer met douche, berging/wasplaats, 2 ruime slaapkamers, 2 terrassen en een kelder.

Dubbel glas, centrale verwarming (hoog rendementsketel), airco,.........

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

vrij : te bespreken
€ 310.000,00
NIEUWBOUW GELIJKVLOERSAPPARTEMENT
Generaal Lemanlaan 111 bus 00.01 gelijkvloers - 8310 Assebroek

Residentie "111"
Gelegen in Assebroek vlakbij het centrum van Brugge. Slager, bakker, supermarkt, scholen, crèche en sportfaciliteiten bevinden zich op wandelafstand.
Het gebouw is ontworpen door Veld K Architecten uit Tielt, heeft 3 bouwlagen met plat dak en beschikt over een voortuin. De voorgevel is een hedendaagse interpretatie van de typische historische erker-gevels van de Generaal Lemanlaan.
Op het gelijkvloers is er een zeer ruim éénslaapkamer-appartement met terras en grote privatieve tuin.
Er is een gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw zelf en er zijn 3 bovengrondse overdekte parkeerplaatsen beschikbaar in een nabij gelegen residentie (70m) en een garagebox achteraan het perceel.
De staanplaatsen en/of garages zijn afzonderlijk bij te kopen.

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

vrij : afgewerkt tegen eind 2024
€ 310.000,00
RECENT APPARTEMENT MET GROOT ZONNETERRAS EN GARAGEBOX
Stationsstraat 20 bus 1.02 - 8020 Oostkamp

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/recent-appartement-met-dubbel-terras-en-garagebox

In de levendige stad Oostkamp, op een centrale locatie, is dit 2-slaapkamer appartement gelegen in een jonge (2018) en kleinschalige residentie. Winkels, supermarkten en horeca zijn op wandelafstand gelegen en er is een vlotte bereikbaarheid naar de E40 en Stad Brugge. Door het recent bouwjaar zijn de modernste technieken en materialen voorzien. Zo is er een ventilatiesysteem D, hoogrendementsglas, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel en een volgens de normen geïsoleerd dak. Daardoor voldoet het appartement aan de strenge energiedoelstellingen (EPC = label A)! De garagebox met elektriciteit is achter de residentie gelegen en kan aangekocht worden voor €30.000,-.
Het appartement heeft een grote leefruimte met plaats voor een eet- en zitgedeelte. Van hieruit is het eerste terras toegankelijk via groot schuifraam. Daarnaast is er de open keuken voorzien van alle nodige toestellen en extra berging. Beide slaapkamers zijn achteraan het appartement gelegen. Hier is ook het 2de terras van maar liefst 30 m² gelegen die daarbovenop zuid gericht is! De badkamer is voorzien van inloopdouche, wastafel en voorzien van de nodige ventilatie.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RECENT APPARTEMENT
Gistelsesteenweg 15 bus 01.04 1e verdieping bus 01.04 - 8200 Sint-Andries

Op een boogscheut van het station van Brugge en ’t Zand, bevindt zich dit recent tweeslaapkamer appartement in de residentie “De Smedengilde” en bestaat uit een inkom met apart toilet, living met open ingerichte keuken en terras, berging/wasplaats, 2 slaapkamers, badkamer met lavabo en douche en een kelder. Daarnaast is er nog de mogelijkheid om een autostandplaats bij te kopen.
(Wg, Vg, Gmo, Gvv, Gvkr)

Voor meer info: https://www.desmetpoupeyebrugge.be/detail/te-koop-appartement-sint-andries/6153058?dosearch=True&pageindex=2&pagesize=10&searchpage=ForSale&soldperiod=30&sortdirection=DESC&sortfield=pub_flowstatus&transactiontype=Sale
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beENERGIEZUINIG DAKAPPARTEMENT MET AUTOSTAANPLAATS
Maaike Kerrebroeckstraat 12 bus 0301 - 8200 Sint-Michiels

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be of kom langs op ons kantoor te Assebroek - Generaal Lemanlaan 202.

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/energiezuinig-dakappartement-met-staanplaats-te-assebroek

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad is dit modern appartement gelegen op het bovenste verdiep van de jonge residentie (2013) Dromos (GEEN BTW!). Door zijn centrale ligging zijn winkels, horeca, supermarkten,… op wandelafstand gelegen met ook voorzieningen zoals openbaar vervoer, sportcentrum, interieurwinkels,…. Door het recent bouwjaar is het volledige gebouw conform de veiligheidsvoorschriften en brandveiligheid. Het appartement zelf is uiteraard voorzien van hoogrendementsglas, centrale verwarming op aardgas met condenserende ketel, geïntegreerd ventilatiesysteem D en conform gekeurde elektriciteit. In de garage is een autostaanplaats die kan aangekocht worden voor €15.000,-.
Door de inkomhal treden we binnen in de lichtrijke leefruimte met doorgang naar het zuid gericht terras via groot schuifraam waar een uniek zicht is op de kerktorens van Stad Brugge. Aansluitend is er de keuken voorzien van alle nodige toestellen en extra aparte berging/wasplaats. De 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer met ligbad en dubbele wastafel zijn achteraan het appartement gelegen. Door de doodlopende straat is het op deze locatie genieten van de rust, privacy en al het moois dat de Stad Brugge te bieden heeft. Een bijhorende berging in het kelderverdiep is in de prijs begrepen!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RECENT ENERGIEZUINIG GELIJKVLOERSAPPARTEMENT
Raboudenburgstraat 3 bus 00.01 gelijkvloers - 8310 Assebroek

residentie "Green Hill"
Dit appartement, gebouwd in 2017 is zeer centraal gelegen en heeft een zonnige living met open ingerichte keuken, badkamer met inloopdouche, wasplaats en 2 slaapkamers.
Verder is er een Zuidgericht terras van 13m² met aanpalende groenstrook. (sted. inl. in aanvraag)
Mogelijkheid tot het aankopen van 1 of 2 garages.

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

inkom met toilet
living (tegels)
open ingerichte keuken : dampkap, keramische kookplaat, combi-oven, frigo en vaatwasmachine
berging/wasplaats
2 slaapkamers (laminaatparket) : 1 pers. en 2 pers.
badkamer (2 lavabo´s meubel en inloopdouche)
* zonneterras van 13m²

Mogelijkheid aankoop van 1 of 2 garages (nr. 1 en nr. ) à € 35.000/garage.

vrij : te bespreken, thans verhuurd
€ 345.000,00
RECENT ENERGIEZUINIG HOEKAPPARTEMENT
Maaike Kerrebroeckstraat 1 bus 02.01 2e verdieping links - 8310 Assebroek

STARTPRIJS, ieder hoger bod zal overgemaakt worden aan de verkoper.
Residentie "Palé"
Dit recent (bouwjaar 2014) appartement is gelegen in het domein "Julien Saelens" op wandelafstand van het centrum van Brugge. Centraal gelegen, nabij winkels zoals Carrefour, Colruyt, bakkerij, beenhouwerij,...., openbaar vervoer, sportcomplex, .....

Vanuit de ruime living krijg je zicht op de Brugse binnenstad met zijn diverse torens. Verder zijn er 3 slaapkamers (2 met ingemaakte kasten), 2 badkamers, 2 terrassen (waarvan 1 groot zonneterras). Er is een mogelijkheid tot aankoop van 1 extra of meerdere autostaanplaatsen, 1 of 2 kelders.
Volledig geschilderd, m.a.w. instapklaar. Centrale verwarming, ventilatiesysteem, hoog rendementsglas,....

(Wg, Vg, Gmo,Gvkr, Vg)

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.beVERDER AF TE WERKEN WONING MET KARAKTER
Bapaumestraat 17 - 8000 Brugge

Voor meer info 7/7 : bel onze verantwoordelijke verkoop Louis De Soete 050/367.003 of 0494/261 271 of Louis.desoete@desmet-poupeye.be

Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/karaktervolle-woning-met-garage-en-tuin-aan-de-brugse-vesten

Grenzend aan het groen van de Brugse Vesten, in het historisch stadscentrum, is deze karaktervolle woning met inpandige garage gelegen. Winkels, horeca en tal van andere voorzieningen vindt men hier op wandelafstand terug. Ook is er een vlotte verbinding naar het station en andere invalswegen. De woning werd volledig in zijn ruwbouw geplaatst en voorzien van een nieuw dak waarbij ook de structuur en onderdak zijn vernieuwd, klaar om geïsoleerd te worden. Een heel mooie surplus voor dit huis is de grote en zonnige tuin. Hier is het aangenaam genieten van de rust en privacy. De omgevingsvergunning voor de verbouwingen werd aangevraagd en is goedgekeurd door Stad Brugge!
Het interieur wordt uiteraard gekenmerkt door zijn hoge plafonds, lichtrijke en grote ruimtes. Zo is er op het gelijkvloers een ruimte inkomhal, aparte bureau, leefruimte met uitzicht op de tuin en de keuken. De structuur laat het toe om deze open te maken richting leefruimte. Verder is er nog berging en uiteraard de garage. Het 1ste verdiep telt 4 volwaardige slaapkamers en een extra kamer die ingericht kan worden als badkamer. Het 2de verdiep is bereikbaar met een vaste trap waar perfect de masterbedroom met eigen sanitair of 2 extra (slaap)kamers kunnen worden gemaakt.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)NIEUWBOUW DUPLEX APPARTEMENT
Generaal Lemanlaan 111 bus 01.01 1e en 2e verdieping - 8310 Assebroek

Residentie "111"
Gelegen in Assebroek vlakbij het centrum van Brugge. Slager, bakker, supermarkt, scholen, crèche en sportfaciliteiten bevinden zich op wandelafstand.
Het gebouw is ontworpen door Veld K Architecten uit Tielt, heeft 3 bouwlagen met plat dak en beschikt over een voortuin. De voorgevel is een hedendaagse interpretatie van de typische historische erker-gevels van de Generaal Lemanlaan.
Op het eerste een tweede verdiep bevindt zich het ruime duplex-appartement met 2 slaapkamers en terras.
Er is een gemeenschappelijke fietsenberging in het gebouw zelf en er zijn 3 bovengrondse overdekte parkeerplaatsen beschikbaar in een nabij gelegen residentie (70m) en een garagebox achteraan het perceel.
De staanplaatsen en/of garages zijn afzonderlijk bij te kopen.

www.desmetpoupeyebrugge.be

Voor meer info of een bezoek, contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (´t Zand) Brugge.

vrij : afgewerkt tegen eind 2024
€ 392.000,00
NIEUWBOUWAPPARTEMENT
Astridlaan 460 app 0.1 gelijkvloers - 8310 Assebroek

residentie "Margriet"
Ruim duplexappartement van 129m² met 3 slaapkamers, tuin & terras op het gelijkvloers van 150m².


Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : afgewerkt tegen maart 2024
€ 395.000,00

Astridlaan 460 app 0.2 gelijkvloers - 8310 Assebroek

residentie "Margriet"
Ruim duplexappartement met 3 slaapkamers, tuin & terras op het gelijkvloers.

Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : afgewerkt tegen maart 2024
€ 406.000,00
MET SMAAK GERENOVEERDE GEZINSWONING MET 4 SLAAPKAMERS
Kanunnik Duclosstraat 14 - 8000 Brugge

In een rustige buurt, grenzend aan Kristus-Koning, is deze met smaak gerenoveerde en energiezuinige woning gelegen. Handelszaken, supermarkten, horeca,… liggen in de directe omgeving. De kust en belangrijke invalswegen zijn van hier ook vlot bereikbaar. Het huis geniet van het EPC-label A (score: 95 kWh/m²) waardoor deze voldoet aan de energiedoelstelling van 2050! Driedubbel glas, een volgens de normen geïsoleerd dak, geïsoleerde vloeren, nieuwe centrale verwarming, conform gekeurde elektriciteit, geïnstalleerde regenwaterput,… deze woning heeft het allemaal! In de grote aangelegde tuin is het genieten van de rust en privacy.
Hedendaagse materialen en keuzes zijn bij de renovatie gebruikt. Zo zijn de 2 badkamer in mortex afgewerkt, inbouwkraanwerk, parketvloeren op elk verdiep, stalen deur en zijn de gevels in kalei gezet. Door de inkomhal met vestiaire en gastentoilet treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van alle nodige toestellen (vaatwas, oven, koelkast, diepvries, inductie kookplaten,…) en eiland waaraan kan gezeten worden. Verder is op het gelijkvloers een extra ruimte die kan ingericht worden naar smaak van de eigenaar (bureau, speelkamer,…) en een droge kelder. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers, een kinderkamer en een badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. De masterbedroom strekt zich over het volledige 2de verdiep en heeft zijn eigen dressing en open badkamer met douche en wastafel.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)