ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 11/8/2020 :
123 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Appartementen te KOOP (datum : 11/8/2020)   22 aanbiedingen


NIEUWBOUWAPPARTEMENT
3e verdieping - 8200 Sint-Andries

Dit instapklaar appartement is gelegen op enkele stappen van de Smedenpoort en een kleinschallig project.
Inkom met ingemaakte kasten, living met open ing. keuken en palend aan het terras. Verder is er een nog een slaapkamer, een, badkamer met inloopdouche en een autostaanplaats (op huurbasis). (sted. inl. in aanvraag)

vrij : onmiddellijk
prijs op aanvraag


GELIJKVLOERSAPPARTEMENT
Fritz Vinckenlaan 76 bus 00.02 gelijkvloers - 8450 Bredene

Op te frissen appartement nabij de "Spuikom" met 2 slaapkamers, terrasje, gemeenschappelijke koer en fietsenberging.
(sted. inl. in aanvraag)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : onmiddellijk
€ 105.000,00
CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT
Sint-Michielseplein 1 bus 12 2e verdieping (lift 2 - kavel H2) - 8800 Roeselare

Dit appartement is gelegen in het centrum van Roeselare op 50m van de Markt.
Living, open ing. keuken, badkamer, berging en 1 slaapkamer. Ideaal als belegging.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvkr, Gvv)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91INSTAPKLAAR APPARTEMENT OP WANDELAFSTAND VAN CENTRUM BRUGGE
Baron Ruzettelaan 266 bus 9 4de verdiep - 8310 Assebroek

Op een centrale ligging, met een vlotte verbinding naar Oostkamp, E403 en centrum Brugge, is dit verzorgd dakappartement gelegen. Dit appartement beschikt over dubbel glas, conform gekeurde elektriciteit, centrale verwarming op aardgas waarbij het dak van de residentie alsook geďsoleerd is.
De woonst zelf bestaat uit een gezellige leefruimte met open, geďnstalleerde keuken, 1 slaapkamer voorzien van inbouwkasten en een badkamer met wastafel, ligbad en toilet. Daarnaast is er een bijhorend berging in de prijs inbegrepen.
Met zijn goede ligging zijn supermarkten, winkels en openbaar vervoer allemaal op wandelafstand gelegen. DE IDEALE VASTGOEDINVESTERING!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 142.500,00
GOED GELEGEN APPARTEMENT
Stationslaan 32 bus 01.01 1e verdieping - 8200 Sint-Andries

res. "College"
Dit appartement is gelegen net buiten het centrum van Brugge en nabij het station. Residentie met slechts 3 appartementen. Er zijn 2 slaapkamers, terras en mogelijkheid aankoop garage. Dubbel glas en goedgekeurde electriciteit. (sted. inl. in aanvraag).OP TE FRISSEN APPARTEMENT MET BIJHORENDE STAANPLAATS EN KELDERBERGING
Edward de Denestraat 4 bus 30 3de verdieping - 8310 Assebroek

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad is dit lichtrijke, op te frissen appartement gelegen op de derde verdieping. Door deze centrale ligging is parking schaars, daarom kan er bij deze woonst een ruime ondergrondse staanplaats aangekocht worden voor €10.000,-. Handelszaken, horeca, openbaar vervoer, station Brugge,… liggen in de nabije omgeving.
Door de inkomhal met vestiaire treden we de grote en lichtrijke leefruimte binnen met doorgang via een groot schuifraam naar het overdekt terras. Daarnaast is er de geďnstalleerde keuken met berging, 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Het appartement wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas. Een bijhorende kelderberging is alsook inbegrepen in de prijs!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)ZONNIG APPARTEMENT
Abdijbekestraat 6 bus 21 4e verdieping - 8200 Sint-Andries

res. "Ambassador"
Ruim appartement dichtbij het station en de Brugse binnenstad.
Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 terrassen en een kelder en mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats. (sted. inl. in aanvraag)
SUCCESVOL VERKOCHT !!!
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91VERZORGD APPARTEMENT MET ZONNIG TERRAS EN BIJHORENDE GARAGEBOX
Jan Blockxstraat 2 bus 29 4 - 8310 Assebroek

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad is dit lichtrijke en instapklaar appartement gelegen op de vierde verdieping. Een bijhorende en ruime garagebox van 22 m˛ is gelegen in de kelderverdieping van deze opgeknapte Residentie. Reeds is de lift volledig volgens de norm aangepast, de inkomhal is opgefrist en geďnstalleerd met schuifdeuren,… Handelszaken, horeca, openbaar vervoer, station Brugge,… liggen in de nabije omgeving.
Door de inkomhal met vestiaire treden we de gezellige leefruimte binnen met doorgang via een groot schuifraam (appartement is volledig voorzien van dubbel glas) naar het zuid gericht terras. Daarnaast is er de geďnstalleerde keuken met berging, een volwaardige slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Het appartement wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas. Een bijhorende kelderberging is eveneens inbegrepen in de prijs!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Afhankelijk van huurder
€ 199.000,00
GOED GELEGEN GELIJKVLOERSAPPARTEMENT
Koning Albert I laan 40 gelijkvloers - 8200 Sint-Michiels

residentie "Ten Hove"
Dit gelijkvloersappartement is gelegen op enkele stappen van het station van Brugge en heeft een lichtrijke living, recent ing. keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een kelder.
Mogelijkheid tot aankoop van een garage achter de residentie.
(sted. inl. in aanvraag)
VERKOCHT bij het eerste bezoekmoment door onze zaakvoerder !!!ENERGIEZUINIG EN VERZORGD APPARTEMENT OP ENKELE STAPPEN VAN ´T STATION EN DE BRUGSE BINNENSTAD
Abdijbekestraat 4a 2e verdieping - 8200 Sint-Andries

res. "Lodewijk"
Dit appartement met ruime living van 36m˛, ing. keuken, badkamer, 2 slaapkamers, kelder en terras zijn gelegen net buiten het centrum van Brugge.
Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse autostaanplaats.
(sted. inl.in aanvraag)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91
Alweer VERKOCHT bij het 1e bezoek !!!RECENT DUPLEXAPPARTEMENT
Kloosterstraat 1 app 03.02 2e en 3e verdieping bus 6 - 8851 Koolskamp (Ardooie)

res. "Onder de kerktoren". Ruim (150m˛) en recent (2010) duplexappartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen, kelder, autostandplaats en fietsenberging. Gezellige residentie met slechts 7 appartementen. Ook geschikt als belegging !!!
(Wg, Vg, Gdv, Gvv, Gvkr)NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, ZONNIG TERRAS EN BIJHORENDE GARAGE
Hoefijzerlaan 43 bus 00.02 - 8000 Brugge

Dit modern en energiezuinig nieuwbouwappartement ligt op wandelafstand van het park Vesten, van ’t Zand en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs,… waar ook een makkelijk verbinding is naar de expresweg en het station van Brugge. Door deze unieke ligging is parking wat schaars. Juist daarom heeft deze woonst een bijhorende inpandige garage (aankoop €40.500,-) die aan het appartement gekoppeld is. Uitermate geschikt dus voor het uitladen van boodschappen, materiaal,… waar je via de garage uw keukenberging rechtstreeks kunt binnenwandelen. Deze is ook voorzien van een autolift om u naar de lagere verdieping te brengen en er is een dubbele automatisch sectionale poort.
Het appartement zelf bestaat uit een zéér ruime leefruimte bestaande uit een kwaliteitsvolle parketvloer met open keuken voorzien van AEG-toestellen (keramische kookplaten, koelkast, vaatwas,…) waar directe doorgang is naar de keukenberging. Er zijn 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 voorzien van inbouwkasten, een apart toilet en een badkamer geďnstalleerd met dubbele wastafel, ligbad en aparte douche. Op het zuid gericht terras kan men aangenaam genieten van zon en rust.
Uiteraard is er super isolerend glas aanwezig, conform gekeurde elektriciteit, het ventilatiesysteem D, verwarming op aardgas met een HR+-ketel en voldoet deze aan alle moderne vereisten qua energiezuinigheid. Daarnaast is de inkomhal voorzien van privatieve fietsenberging.
(vergunning uitgereikt, woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET ZUID GERICHT TERRAS EN BIJHORENDE GARAGEBOX
Vestingstraat 79 bus 0001 Gelijkvloers - 8310 Assebroek

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad en in de nabije omgeving van winkels, supermarkten, bakkerijen, slagers,… is dit lichtrijk en instapklaar appartement gelegen op de gelijkvloerse verdieping. Het unieke aan deze woonst is het groot zuid gericht terras die uitkijkt op de prachtig en zéér goed onderhouden tuin van de Residentie.
De inkomhal biedt toegang tot de verschillende ruimtes. De grote leefruimte, de geďnstalleerde keuken, 3 slaapkamers, een badkamer voorzien van ligbad en dubbele wastafel, een aparte douchekamer en berging zorgen voor het hedendaags wooncomfort in dit appartement. Bijhorend is er in de kelderverdieping een privatieve berging en een afgesloten garagebox!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)AANTREKKELIJK APPARTEMENT
Hoefijzerlaan 45 bus 02.02 2e verdieping rechts - 8000 Brugge

res. "De Laene"
Dit recent appartement (2004) is gelegen op enkele stappen van ´t Zand en de winkelstraten.
Het appartement van 80m˛ heeft een gezellige living met open ing. keuken, wasplaats, 2 slaapkamers, badkamer en 2 terrassen. Verder is er nog een kelder. Mogelijkheid tot (huur) garage om de hoek. (Wche, Gmo, Vg, Gvkr, Gvv)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91RECENT EN ENERGIEZUINIG APPARTEMENT OP CENTRALE LIGGING
Kortrijksestraat 100 bus 02.01 - 8020 Oostkamp

Op een zeer centrale ligging in Oostkamp en op wandelafstand van de grote markt van deze stad, dus in de nabijheid van horecazaken, kledingwinkels, supermarkten,… is dit zéér energiezuinig appartement gelegen met al het modern wooncomfort dat men op de dag van vandaag kan wensen. Zo is deze woonst voorzien van dubbel glas (vliegenramen in alle ruimtes), centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel van het jaar 2020 + via wifi regelbare thermostaat), conform gekeurd elektriciteit (2026), ventilatietoestel en een geďsoleerd dak. Achteraan kan men aangenaam genieten op het zonnig (Zuid-West) gericht terras.
Via de inkomhal, voorzien van vestiaire en apart gastentoilet met lavabo, zijn de verschillende ruimtes bereikbaar. De lichtrijke leefruimte is voorzien van een balkon bereikbaar via een groot schuifraam. Daarnaast is er een open en moderne keuken geďnstalleerd met AEG-toestellen (vaatwas, oven, koelkast, inbouw microgolfoven, dampkap,…). Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. In dit appartement is er heel wat berging met een extra grote kelderberging bereikbaar met de lift in de residentie waar er ook een ruime fietsenberging is.
(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : In overleg
€ 255.000,00
GERENOVEERD APPARTEMENT NABIJ CENTRUM BRUGGE
Jan Breydellaan 72 bus 3 - 8200 Sint-Andries

Dit modern en energiezuinig appartement (eerste bewoning!) is gelegen aan de Buffelbrug op wandelafstand van het park Vesten, ’t Zand en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs,… met een makkelijke verbinding is naar de expresweg en het station van Brugge. Door deze centrale ligging is parking wat meer schaars. Juist daarom heeft deze woonst een aparte garagebox (aankoop €25.500,-) die achter de residentie is gelegen. Deze is voorzien van elektriciteit aangesloten op de teller van jouw appartement. Het appartement beschikt over de technieken om energiezuinigheid te garanderen zoals HR+ ketel op aardgas, hoger rendementsbeglazing, thermisch onderbroken PVC raamkaders,…
Het appartement zelf bestaat uit een praktische inkomhal die doorgang biedt naar de lichtrijke leefruimte met open, moderne keuken voorzien van alle toestellen (hete-lucht oven, koelkast met apart vriesvak (3 schuiven), keramisch kookfornuis,…). Verder is er een technische berging, een prachtig afgewerkte badkamer met inloopdouche, een bureau-/hobbyruimte en 2 volwaardige slaapkamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)MODERN APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS AAN DE BUFFELBRUG
Jan Breydellaan 72 bus 2 - 8200 Sint-Andries

Dit modern en energiezuinig appartement (eerste bewoning!) is gelegen aan de Buffelbrug op wandelafstand van het park Vesten, ’t Zand en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs,… met een makkelijke verbinding is naar de expresweg en het station van Brugge. Door deze centrale ligging is parking wat meer schaars. Juist daarom heeft deze woonst een aparte garagebox (aankoop €25.500,-) die achter de residentie is gelegen. Deze is voorzien van elektriciteit aangesloten op de teller van jouw appartement. Het appartement beschikt over de technieken om energiezuinigheid te garanderen zoals HR+ ketel op aardgas, hoger rendementsbeglazing, thermisch onderbroken PVC raamkaders,… In deze Residentie dient er geen syndicus te worden aangesteld: !GEEN syndicus = GEEN extra maandelijkse kosten!
Het appartement zelf bestaat uit een praktische inkomhal die doorgang biedt naar de lichtrijke leefruimte met open, moderne keuken voorzien van alle toestellen (hete-lucht oven, koelkast met apart vriesvak (3 schuiven), keramisch kookfornuis,…). Verder is er een technische berging, een prachtig afgewerkte badkamer met inloopdouche, een bureau-/hobbyruimte en 2 volwaardige slaapkamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)MODERN APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS AAN DE BUFFELBRUG
Jan Breydellaan 72 bus 1 - 8200 Sint-Andries

Dit hedendaags appartement (eerste bewoning!) is gelegen aan de Buffelbrug op wandelafstand van het park Vesten, ’t Zand en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs,… met een makkelijke verbinding is naar de expresweg en het station van Brugge. Door deze centrale ligging is parking wat meer schaars. Juist daarom heeft deze woonst een aparte garagebox (aankoop €25.500,-) die achter de residentie is gelegen. Deze is voorzien van elektriciteit aangesloten op de teller van jouw appartement. Het appartement beschikt over de technieken om energiezuinigheid te garanderen zoals HR+ ketel op aardgas, hoger rendementsbeglazing, thermisch onderbroken PVC raamkaders,… In deze Residentie dient er geen syndicus te worden aangesteld: !GEEN syndicus = GEEN extra maandelijkse kosten!
Het appartement zelf bestaat uit een praktische inkomhal die doorgang biedt naar de lichtrijke leefruimte met open, moderne keuken voorzien van alle toestellen (hete-lucht oven, koelkast met apart vriesvak (3 schuiven), keramisch kookfornuis,…). Verder is er een technische berging, een prachtig afgewerkte badkamer met inloopdouche, een bureau-/hobbyruimte en 2 volwaardige slaapkamers. Dit appartement heeft zowel een voor- als achtertuin waar men op elk moment van de dag kan genieten van de zon!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)MODERN APPARTEMENT OP UNIEKE LOCATIE
Tramstraat 43 bus 04.02 - 8310 Assebroek

Dit jong (2016) energiezuinig (EPC = 104 kWh/m˛) appartement is gelegen in het centrum van Assebroek met uitzicht over sportpark Julie Saelens en is gelegen op wandelafstand van het historisch centrum van Brugge. Hier vindt men de ideale combinatie tussen stedelijk wonen met het comfortabel en rustig wooncomfort. Op het grote zonnige terras kan men aangenaam genieten van de groene vergezichten en de rust.
Via de inkomhal met apart gastentoilet en ruime berging treedt men binnen in de lichtrijke leefruimte met open geďnstalleerde keuken voorzien van de nodige apparaten (vaatwas, oven, inductie kookplaten,…). Door het grote schuifraam is het ruime unieke terras bereikbaar waar men zowel van de open zon als van een overdekt terras kan genieten. Daarnaast is er een volwaardige slaapkamer met moderne badkamer uitgerust met dubbele wastafel en inloopdouche. Uiteraard is dit appartement uitgerust met een ventilatiesysteem D, centrale verwarming op aardgas en hoger rendement beglazing in aluminium raamkaders met bovendien een bijhorende garagebox en kelderberging onder de residentie gelegen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RECENT HOEKAPPARTEMENT
Oude Oostendse Steenweg 77 1e verdieping bus 01.04 - 8000 Brugge (Sint-Pieters)

residentie "Drosera" in het park "De Blauwe Reiger"
Uitzonderlijk mooi, recent appartement met 3 slaapkamers, groot zonneterras en kelder. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse autostaanplaats.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Bel vandaag nog voor een afspraak 050/47 00 04 of 0475/27 98 91.RUIM EN MOOI GELEGEN APPARTEMENT
Minderbroederstraat 12 bus 01.02 1e verdieping rechts - 8000 Brugge

Dit appartement van 126 m˛ is gelegen aan het Astridpark, één van Brugges mooiste parken, op wandelafstand van de Markt van Brugge.
Living met zicht op het park, 3 slaapkamers, terras en kelder.
Er is een mogelijkheid tot aankoop van een garage in deze residentie. (sted. inl. in aanvraag).
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : bij akte
€ 340.000,00
ENERGIEZUINIG APPARTEMENT VOORZIEN VAN ZONNEPANELEN
Raboudenburgstraat 1 bus 01.02 - 8310  Assebroek

Op een centrale ligging, nabij centrum Brugge en met een vlotte verbinding naar Sint-Kruis, Oedelem en het station van Brugge, bevindt zich dit energiezuinig en modern appartement. Door de centrale ligging bevindt deze woning zich in de nabije omgeving van winkels, grootwarenhuizen en horecazaken. Openbaar vervoer, kinderopvang en scholen (bv. Steiner school) zijn telkens op wandelafstand gelegen. Bovendien is deze woonst voorzien van de modernste technieken die momenteel op de markt zijn voor appartementsgebouwen, zoals gebruik van zonnepanelen, gebruik van de regenwaterput, vloerverwarming op aardgas, geďntegreerd ventilatiesysteem D+, thermobel (HR+) glas in aluminium raamkader, spouwisolatie,… dit resulteert dan uiteraard is een zéér gunstig EPC.
Via de inkomhal komt u binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken die doorgang biedt via aan groot schuifraam naar het groot en zonnig (zuid-gericht) terras. De keuken is afgewerkt in een composieten werkblad, geďnstalleerd met SMEG-toestellen, en heeft daarbij een praktische berging. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers waarbij de thermobel ramen voorzien zijn van nachtverduistering. De badkamer is voorzien van moderne inloopdouche, handdoekenchauffage en design wastafel. Uiteraard is er een bijhorende garagebox voorzien van elektriciteit aangesloten op de privatieve meter.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 349.000,00