ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 23/10/2020 :
118 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Appartementen te KOOP (datum : 23/10/2020)   21 aanbiedingen


GELIJKVLOERSAPPARTEMENT
Fritz Vinckenkaan 76 bus 00.02 gelijkvloers - 8450 Bredene

Op te frissen appartement nabij de "Spuikom" met 2 slaapkamers, terrasje, gemeenschappelijke koer en fietsenberging.
(sted. inl. in aanvraag)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91

vrij : onmiddellijk
€ 105.000,00
CENTRAAL GELEGEN APPARTEMENT
Sint-Michielseplein 1 bus 12 2e verdieping (lift 2 - kavel H2) - 8800 Roeselare

Dit appartement is gelegen in het centrum van Roeselare op 50m van de Markt.
Living, open ing. keuken, badkamer, berging en 1 slaapkamer. Ideaal als belegging.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvkr, Gvv)
Bekijk alvast onze foto´s en krijg telefonisch verdere uitleg van onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91GOED GELEGEN APPARTEMENT
Stationslaan 32 bus 01.01 1e verdieping - 8200 Sint-Andries

res. "College"
Dit appartement is gelegen net buiten het centrum van Brugge en nabij het station. Residentie met slechts 3 appartementen. Er zijn 2 slaapkamers, terras en mogelijkheid aankoop garage. Dubbel glas en goedgekeurde electriciteit. (sted. inl. in aanvraag).ZONNIG APPARTEMENT
Abdijbekestraat 6 bus 21 4e verdieping - 8200 Sint-Andries

res. "Ambassador"
Ruim appartement dichtbij het station en de Brugse binnenstad.
Het appartement heeft 2 slaapkamers, 2 terrassen en een kelder en mogelijkheid tot aankoop van een ondergrondse autostaanplaats. (sted. inl. in aanvraag)
SUCCESVOL VERKOCHT !!!
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91DAKAPPARTEMENT MET GROOT EN ZONNIG TERRAS
Vestingstraat 69 bus 33 - 8310 Assebroek

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad is dit lichtrijke en instapklaar dakappartement gelegen op de vierde verdieping. Deze Residentie heeft afgelopen jaar een grondige renovatie gekregen zowel aan binnen- als buitenkant. Zo is de lift volledig volgens de norm aangepast, de inkomhal is opgefrist, de terrassen zijn voorzien in modern glas, de gevel voorzien van witte stenen,… Handelszaken, horeca, openbaar vervoer, station Brugge,… liggen in de nabije omgeving.
Door de inkomhal met vestiaire treden we gezellige leefruimte binnen met doorgang via een groot naar het zuid gericht terras. Daarnaast is er de geďnstalleerde keuken met berging, een volwaardige slaapkamer en een badkamer met douche en wastafel. Het appartement wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 185.000,00
DAKAPPARTEMENT MET GROOT (31 M˛) EN ZONNIG TERRAS
Peter Benoitlaan 57 bus 8 - 8200 Sint-Andries

In het gezellige en zéér gewilde Sint-Andries, op een boogscheut van centrum Brugge en in de directe nabijheid van grootwarenhuizen, horeca, bakkerijen… en tal van andere voorzieningen, is dit zonnig appartement gelegen op de dakverdieping van de residentie. De woonst is als enige gelegen op dit verdiep waardoor de privatieve sfeer hier fantastisch is. Bovendien is er een vlotte verbinding naar de expresweg, het station en is er een opstap voor het openbaar vervoer. Uiteraard is er een parkeerplaats bij het appartement inbegrepen in de verkoopprijs.
Door de lichtrijke inkomhal treed men binnen in de aangename leefruimte met doorgang naar het zuid gericht terras van maar liefst 31m˛ waar men een prachtig uitzicht heeft over enkele kerkentorens van de Stad Brugge! De woonplaats zelf is voorzien van een open keuken geďnstalleerd met alle nodige toestellen. Verder is de badkamer vernieuwd en uitgerust met inloopdouche en dubbele wastafel, is er een aparte wasplaats en is er een volwaardige slaapkamer. Het appartement heeft reeds dubbel glas, conform gekeurde elektriciteit, een geďsoleerd dak,…
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Onmiddellijk
€ 189.000,00
VERZORGD APPARTEMENT MET ZONNIG TERRAS EN BIJHORENDE GARAGEBOX
Jan Blockxstraat 2 bus 29 4 - 8310 Assebroek

Op een boogscheut van de Brugse binnenstad is dit lichtrijke en instapklaar appartement gelegen op de vierde verdieping. Een bijhorende en ruime garagebox van 22 m˛ is gelegen in de kelderverdieping van deze opgeknapte Residentie. Reeds is de lift volledig volgens de norm aangepast, de inkomhal is opgefrist en geďnstalleerd met schuifdeuren,… Handelszaken, horeca, openbaar vervoer, station Brugge,… liggen in de nabije omgeving.
Door de inkomhal met vestiaire treden we de gezellige leefruimte binnen met doorgang via een groot schuifraam (appartement is volledig voorzien van dubbel glas) naar het zuid gericht terras. Daarnaast is er de geďnstalleerde keuken met berging, een volwaardige slaapkamer en een badkamer met ligbad, douche en wastafel. Het appartement wordt verwarmd met centrale verwarming op aardgas. Een bijhorende kelderberging is eveneens inbegrepen in de prijs!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)GOED GELEGEN GELIJKVLOERSAPPARTEMENT
Koning Albert I laan 40 gelijkvloers - 8200 Sint-Michiels

residentie "Ten Hove"
Dit gelijkvloersappartement is gelegen op enkele stappen van het station van Brugge en heeft een lichtrijke living, recent ing. keuken, badkamer, 3 slaapkamers en een kelder.
Mogelijkheid tot aankoop van een garage achter de residentie.
(sted. inl. in aanvraag)
VERKOCHT bij het eerste bezoekmoment door onze zaakvoerder !!!RECENT DUPLEXAPPARTEMENT
Kloosterstraat 1 app 03.02 2e en 3e verdieping bus 6 - 8851 Koolskamp (Ardooie)

res. "Onder de kerktoren". Ruim (150m˛) en recent (2010) duplexappartement met 2 slaapkamers, 2 terrassen, kelder, autostandplaats en fietsenberging. Gezellige residentie met slechts 7 appartementen. Ook geschikt als belegging !!!
(Wg, Vg, Gdv, Gvv, Gvkr)NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, ZONNIG TERRAS EN BIJHORENDE GARAGE
Hoefijzerlaan 43 bus 00.02 - 8000 Brugge

Dit modern en energiezuinig nieuwbouwappartement ligt op wandelafstand van het park Vesten, van ’t Zand en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs,… waar ook een makkelijk verbinding is naar de expresweg en het station van Brugge. Door deze unieke ligging is parking wat schaars. Juist daarom heeft deze woonst een bijhorende inpandige garage (aankoop €40.500,-) die aan het appartement gekoppeld is. Uitermate geschikt dus voor het uitladen van boodschappen, materiaal,… waar je via de garage uw keukenberging rechtstreeks kunt binnenwandelen. Deze is ook voorzien van een autolift om u naar de lagere verdieping te brengen en er is een dubbele automatisch sectionale poort.
Het appartement zelf bestaat uit een zéér ruime leefruimte bestaande uit een kwaliteitsvolle parketvloer met open keuken voorzien van AEG-toestellen (keramische kookplaten, koelkast, vaatwas,…) waar directe doorgang is naar de keukenberging. Er zijn 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 voorzien van inbouwkasten, een apart toilet en een badkamer geďnstalleerd met dubbele wastafel, ligbad en aparte douche. Op het zuid gericht terras kan men aangenaam genieten van zon en rust.
Uiteraard is er super isolerend glas aanwezig, conform gekeurde elektriciteit, het ventilatiesysteem D, verwarming op aardgas met een HR+-ketel en voldoet deze aan alle moderne vereisten qua energiezuinigheid. Daarnaast is de inkomhal voorzien van privatieve fietsenberging.
(vergunning uitgereikt, woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)INSTAPKLAAR APPARTEMENT
Albert Ruzettelaan 157 bus 4.24 2e verdieping rechts - 8370 Blankenberge

Dit volledig vernieuwd appartement van 85m˛ heeft een gezellige living met zicht op de Pier, de zee en de duinen. Ingerichte keuken en badkamer, 2 slaapkamers, een kelder en fietsenberging. Er zijn 2 terrassen (gans de dag zon). Mogelijkheid tot autostaanplaats (op huurbasis). Goedgekeurde electriciteit !!!
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Voor meer info 7/7 : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : bij akte (4 maanden)
€ 245.000,00
AANTREKKELIJK APPARTEMENT
Hoefijzerlaan 45 bus 02.02 2e verdieping rechts - 8000 Brugge

res. "De Laene"
Dit recent appartement (2004) is gelegen op enkele stappen van ´t Zand en de winkelstraten.
Het appartement van 80m˛ heeft een gezellige living met open ing. keuken, wasplaats, 2 slaapkamers, badkamer en 2 terrassen. Verder is er nog een kelder. Mogelijkheid tot (huur) garage om de hoek. (Wche, Gmo, Vg, Gvkr, Gvv)
Bel voor een afspraak : Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91INSTAPKLAAR EN ENERGIEZUINIG APPARTEMENT
Kortrijksestraat 100 bus 02.01 - 8020 Oostkamp

Op een zeer centrale ligging in Oostkamp en op wandelafstand van de grote markt van deze stad, dus in de nabijheid van horecazaken, kledingwinkels, supermarkten,… is dit zéér energiezuinig appartement gelegen met al het modern wooncomfort dat men op de dag van vandaag kan wensen. Zo is deze woonst voorzien van dubbel glas (vliegenramen in alle ruimtes), centrale verwarming op aardgas (condenserende ketel van het jaar 2020 + via wifi regelbare thermostaat), conform gekeurd elektriciteit (2026), ventilatietoestel en een geďsoleerd dak. Achteraan kan men aangenaam genieten op het zonnig (Zuid-West) gericht terras.
Via de inkomhal, voorzien van vestiaire en apart gastentoilet met lavabo, zijn de verschillende ruimtes bereikbaar. De lichtrijke leefruimte is voorzien van een balkon bereikbaar via een groot schuifraam. Daarnaast is er een open en moderne keuken geďnstalleerd met AEG-toestellen (vaatwas, oven, koelkast, inbouw microgolfoven, dampkap,…). Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers en een badkamer met ligbad, douche en dubbele wastafel. In dit appartement is er heel wat berging met een extra grote kelderberging bereikbaar met de lift in de residentie waar er ook een ruime fietsenberging is.
(Stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : In overleg
€ 249.000,00
RUIM APPARTEMENT MET ZONNIGE TUIN EN DUBBELE GARAGE
Vaartstraat 30 - 8000 Brugge

Op een uiterste gunstige ligging, op wandelafstand van centrum Brugge, is dit 2-verdieps appartement gelegen met zuid gerichte tuin van 100 m˛. Aan de overkant van het water is er alsook een volledig winkelcomplex met o.a. een Colruyt, Kruidvat,… Uiteraard is deze woonst voorzien van dubbel glas, een geďsoleerd dak,… en dient er in deze residentie GEEN syndicus kosten te worden betaald.
Via de inkomhal komt u binnen in de ruime en lichtrijke leefruimte met groot schuifraam die uitgeeft op het terras. Aansluitend is er de net vernieuwde, zéér kwaliteitsvolle keuken geďnstalleerd met keramische kookfornuis, vaatwas, oven, inbouw microgolfoven,… met heel wat praktische bergkasten. Verder is er op dit verdiep een volwaardige slaapkamer en een badkamer voorzien van ligbad. Het 2de verdiep telt een extra slaapkamer met sanitair, bergruimte en is de zonnige tuin te bereiken. Door de centrale ligging kan parking schaarser zijn. Met die reden heeft dit eigendom een dubbele inpandige garage met automatisch sectionale poort.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 249.000,00
GERENOVEERD APPARTEMENT NABIJ CENTRUM BRUGGE
Jan Breydellaan 72 bus 3 - 8200 Sint-Andries

Dit modern en energiezuinig appartement (eerste bewoning!) is gelegen aan de Buffelbrug op wandelafstand van het park Vesten, ’t Zand en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs,… met een makkelijke verbinding is naar de expresweg en het station van Brugge. Door deze centrale ligging is parking wat meer schaars. Juist daarom heeft deze woonst een aparte garagebox (aankoop €25.500,-) die achter de residentie is gelegen. Deze is voorzien van elektriciteit aangesloten op de teller van jouw appartement. Het appartement beschikt over de technieken om energiezuinigheid te garanderen zoals HR+ ketel op aardgas, hoger rendementsbeglazing, thermisch onderbroken PVC raamkaders,…
Het appartement zelf bestaat uit een praktische inkomhal die doorgang biedt naar de lichtrijke leefruimte met open, moderne keuken voorzien van alle toestellen (hete-lucht oven, koelkast met apart vriesvak (3 schuiven), keramisch kookfornuis,…). Verder is er een technische berging, een prachtig afgewerkte badkamer met inloopdouche, een bureau-/hobbyruimte en 2 volwaardige slaapkamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)MODERN APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS AAN DE BUFFELBRUG
Jan Breydellaan 72 bus 2 - 8200 Sint-Andries

Dit modern en energiezuinig appartement (eerste bewoning!) is gelegen aan de Buffelbrug op wandelafstand van het park Vesten, ’t Zand en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs,… met een makkelijke verbinding is naar de expresweg en het station van Brugge. Door deze centrale ligging is parking wat meer schaars. Juist daarom heeft deze woonst een aparte garagebox (aankoop €25.500,-) die achter de residentie is gelegen. Deze is voorzien van elektriciteit aangesloten op de teller van jouw appartement. Het appartement beschikt over de technieken om energiezuinigheid te garanderen zoals HR+ ketel op aardgas, hoger rendementsbeglazing, thermisch onderbroken PVC raamkaders,… In deze Residentie dient er geen syndicus te worden aangesteld: !GEEN syndicus = GEEN extra maandelijkse kosten!
Het appartement zelf bestaat uit een praktische inkomhal die doorgang biedt naar de lichtrijke leefruimte met open, moderne keuken voorzien van alle toestellen (hete-lucht oven, koelkast met apart vriesvak (3 schuiven), keramisch kookfornuis,…). Verder is er een technische berging, een prachtig afgewerkte badkamer met inloopdouche, een bureau-/hobbyruimte en 2 volwaardige slaapkamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)RUIM EN MOOI GELEGEN APPARTEMENT
Minderbroederstraat 12 bus 01.02 1e verdieping rechts - 8000 Brugge

Dit appartement van 126 m˛ is gelegen aan het Astridpark, één van Brugges mooiste parken, op wandelafstand van de Markt van Brugge.
Living met zicht op het park, 3 slaapkamers, terras en kelder.
Er is een mogelijkheid tot aankoop van een garage in deze residentie. (sted. inl. in aanvraag).
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : bij akte
€ 310.000,00
RECENT HOEKAPPARTEMENT
Oude Oostendse Steenweg 77 1e verdieping bus 01.04 - 8000 Brugge (Sint-Pieters)

residentie "Drosera" in het park "De Blauwe Reiger"
Uitzonderlijk mooi, recent appartement met 3 slaapkamers, groot zonneterras en kelder. Mogelijkheid tot aankoop van ondergrondse autostaanplaats.
(Wg, Gvg, Gmo, Gvv, Gvkr)
Bel vandaag nog voor een afspraak 050/47 00 04 of 0475/27 98 91.ENERGIEZUINIG APPARTEMENT VOORZIEN VAN ZONNEPANELEN
Raboudenburgstraat 1 bus 01.02 - 8310  Assebroek

Op een centrale ligging, nabij centrum Brugge en met een vlotte verbinding naar Sint-Kruis, Oedelem en het station van Brugge, bevindt zich dit energiezuinig en modern appartement. Door de centrale ligging bevindt deze woning zich in de nabije omgeving van winkels, grootwarenhuizen en horecazaken. Openbaar vervoer, kinderopvang en scholen (bv. Steiner school) zijn telkens op wandelafstand gelegen. Bovendien is deze woonst voorzien van de modernste technieken die momenteel op de markt zijn voor appartementsgebouwen, zoals gebruik van zonnepanelen, gebruik van de regenwaterput, vloerverwarming op aardgas, geďntegreerd ventilatiesysteem D+, thermobel (HR+) glas in aluminium raamkader, spouwisolatie,… dit resulteert dan uiteraard is een zéér gunstig EPC.
Via de inkomhal komt u binnen in de lichtrijke leefruimte met open keuken die doorgang biedt via aan groot schuifraam naar het groot en zonnig (zuid-gericht) terras. De keuken is afgewerkt in een composieten werkblad, geďnstalleerd met SMEG-toestellen, en heeft daarbij een praktische berging. Verder zijn er 2 volwaardige slaapkamers waarbij de thermobel ramen voorzien zijn van nachtverduistering. De badkamer is voorzien van moderne inloopdouche, handdoekenchauffage en design wastafel. Uiteraard is er een bijhorende garagebox voorzien van elektriciteit aangesloten op de privatieve meter.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)INSTAPKLAAR DAKAPPARTEMENT
Gaston Roelandtsplein 12 bus 03.01 3e verdieping - 8310 Assebroek

Centraal wonen met zicht vooraan op het gemeenteplein afgezoomd met tal van esdoorns en achteraan op een nieuwe/toekomstige site "nieuw groen hart " van 1,5 hectare.
Dit exclusief dakappartement heeft door zijn 2 terrassen gans de dag de zon. Het appartement werd tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van diverse bergruimtes.
Voor meer info 7/7 : bel onze zaakvoerder Patrick De Smet 050/47 00 04 of 0475/27 98 91 of patrick.desmet@desmet-poupeye.be

vrij : onmiddellijk
€ 365.000,00
LUXUEUS HOEKAPPARTEMENT GRENZEND AAN NATUURDOMEIN
Walakker 34 bus 01.01 - 8200 Sint-Michiels

Op een idyllische locatie aan het meer is dit recent en modern appartement gelegen naar een ontwerp van gerenommeerd architectenbureau Govaert en Vanhoutte. Deze woonentiteit resideert in het luxueuze appartementencomplex “ Lake Resort” die volledig geprivatiseerd is en afgescheiden van de straatkant. Het meer is voor een deel privatief en kan door de bewoners worden gebruikt om watersport te beoefenen of om rust te nemen aan het houten ponton. Rust, genot en natuur staan in deze community centraal. Uiteraard is het hoekappartement zelf voorzien van hoger rendementsbeglazing in aluminium raamkader, ventilatiesysteem D, vloerverwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit,…
Men komt het hoogwaardig afgewerkt appartement binnen in de inkomhal, met gastentoilet en vestiaire, die doorgang geeft naar de verschillende ruimtes van het appartement. Deze is bewust gekozen door de architecten om zo een ideaal wooncomfort te garanderen. De open leefruimte is voorzien van een eet- en zitplaats met daarnaast een volledig geďnstalleerde keuken afgewerkt met granieten werkblad, gaskookplaten, vaatwas, oven,… met aparte keukenberging. Daarnaast mondt deze uit op het perfect georiënteerd hoekterras waar men van ’s morgens tot ’s avonds kan genieten van het meer, de zon en dit allemaal met zicht op het natuurdomein. Verder zijn er 3 volwaardige slaapkamers, berging en een badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel,…In de kelder ligt de bijhorende en zéér grote garagebox met automatische kantelpoort en 2 extra overdekte fietsenstaanplaatsen.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

€ 549.000,00