ruim aanbod 'te huur'
en 'te koop'
thans 30/9/2023 :
68 panden
postnummer van   tot 
prijs van   tot 
sorteren volgens 
Bedrijfsvastgoed te KOOP (datum : 30/9/2023)   1 aanbiedingen


HANDELSGELIJKVLOERS MET 2 APPARTEMENTEN NABIJ CENTRUM BRUGGE
Generaal Lemanlaan 182 - 8310 Assebroek

Dit modern en gerenoveerd opbrengsteigendom bestaat uit 2 appartementen en een handelsgelijkvloers. Deze is gelegen aan de markt van Assebroek op wandelafstand van de Zeven Torentjes, Stad Brugge en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs,… Belangrijk is de goede verbinding naar het station en belangrijke invalsweg! Het gebouw beschikt reeds over centrale verwarming op aardgas (aparte ketel per entiteit), dubbel glas in PVC kader, een geïsoleerd dak en conform gekeurde elektriciteit.

Handelsgelijkvloers
Dit handelspand bestaat uit een archiefruimte, technische ruimte, verscheidene aparte bureauruimtes, een extra beveiligde technische ruimte, gesloten adviesbureel, een grote inkom, een klantenruimte, wachtzaal, sanitaire voorzieningen en keuken. Kortom genoeg voorzieningen om verschillende beroepen/diensten in te kunnen beoefenen.

Appartement 1
Deze bestaat uit een praktische inkomhal met gastentoilet die doorgang geeft naar de open, moderne keuken met vaatwas, elektrische kookplaten, koelkast,…. In de lichtrijke leefruimte is er voldoende plaats voor een tafel met grote zetel. Verder is er de volwaardige slaapkamer met badkamer voorzien van ligbad en wastafel.

Appartement 2
Men komt binnen via inkomhal met vestiaire en gastentoilet in de lichtrijke leefruimte met open keuken. Deze is voorzien van modern kookeiland. Verder zijn er 3 volwaardige slaapkamers met 2 badkamers.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 1.045.000,00