Mail een pand naar een vriend(in)
Vul het emailadres in van de persoon die je op de hoogte wilt brengen van de pagina en klik op 'Verzenden'.
Te versturen pand:


CENTRAAL GELEGEN EN RUIME HERENWONING
Astridlaan 115 - 8310 Assebroek

Op een centrale ligging, nabij centrum Brugge en met een vlotte verbinding naar Sint-Kruis, Oedelem en het station van Brugge, bevindt zich deze statige herenwoning. Door de centrale ligging bevindt deze woning zich in de nabije omgeving van winkels, grootwarenhuizen en horecazaken. Openbaar vervoer, kinderopvang en scholen (ook de bekende Steiner school) zijn telkens op wandelafstand gelegen.
Deze unieke woning is weggelegd voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid wensen. Alle materialen zijn stuk voor stuk gekozen voor hun lange levensduur alsook de prachtige ornamenten en lambrisering zijn hier zéér goed bewaard gebleven.
Door de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte die groot genoeg is om zowel een zit-, eetplaats als een bureau te voorzien waar doorgang is via een groot schuifraam naar de zonnige tuin. Aansluitend is er de geďnstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid die doorgeeft naar de aparte wasplaats. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, waarvan 1 met sanitaire voorziening, en een badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel. De grote zolderverdieping, bereikbaar via vaste trap, kan men inrichten als volwaardig extra verdiep (met extra slaapkamers) of gebruikt men als bergruimte. Op de gelijkvloerse verdieping is er een aparte ruimte die kan gebruikt worden als bureau/hobbykamer alsook in de tuin staat er een ruime bouw waaraan een bijkomende bestemming kan gegeven worden. Uiteraard is er dubbel glas, chauffage op aardgas, een kelder en een grote inpandige garage die rechtstreekse doorgang biedt naar het grote bijgebouw achteraan (kan ook gebruikt worden als burelen).
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

vrij : Bij akte
€ 425.000,00

Gegevens van de afzender:
Naam :
Voornaam :
E-mailadres * :
Gegevens van de ontvanger:
Naam :
Voornaam :
E-mailadres * :
Bericht: