NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, ZONNIG TERRAS EN BIJHORENDE GARAGE
Hoefijzerlaan 43 bus 00.02 - 8000 - Brugge
 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
Beschrijving


 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
 
ligging : Hoefijzerlaan 43 bus 00.02 ,  8000  Brugge
omschrijving : Dit modern en energiezuinig nieuwbouwappartement ligt op wandelafstand van het park Vesten, van t Zand en dus in vogelvlucht van (kleding)winkels, horecazaken, traiteurs, waar ook een makkelijk verbinding is naar de expresweg en het station van Brugge. Door deze unieke ligging is parking wat schaars. Juist daarom heeft deze woonst een bijhorende inpandige garage (aankoop 40.500,-) die aan het appartement gekoppeld is. Uitermate geschikt dus voor het uitladen van boodschappen, materiaal, waar je via de garage uw keukenberging rechtstreeks kunt binnenwandelen. Deze is ook voorzien van een autolift om u naar de lagere verdieping te brengen en er is een dubbele automatisch sectionale poort.
Het appartement zelf bestaat uit een zr ruime leefruimte bestaande uit een kwaliteitsvolle parketvloer met open keuken voorzien van AEG-toestellen (keramische kookplaten, koelkast, vaatwas,) waar directe doorgang is naar de keukenberging. Er zijn 2 volwaardige slaapkamers, waarvan 1 voorzien van inbouwkasten, een apart toilet en een badkamer genstalleerd met dubbele wastafel, ligbad en aparte douche. Op het zuid gericht terras kan men aangenaam genieten van zon en rust.
Uiteraard is er super isolerend glas aanwezig, conform gekeurde elektriciteit, het ventilatiesysteem D, verwarming op aardgas met een HR+-ketel en voldoet deze aan alle moderne vereisten qua energiezuinigheid. Daarnaast is de inkomhal voorzien van privatieve fietsenberging.
(vergunning uitgereikt, woongebied met een culturele, historische en/of esthetische waarde, geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd, geen voorkooprecht ruimtelijke ordening aanwezig, geen verkavelingsvergunning)
EPC : 114 kWh/m
gedetaileerde fiche : - Inkom: 8 m
- Leefruimte: 42 m
- Keuken: 17 m
- Keukenberging:
- Slaapkamer 1: 12 m
- Slaapkamer 2/bureau: 8 m
- Badkamer: 6 m
- Terras: 21 m
- Garage: 18 m 
KI : 1088 
oppervlakte (grond) : 114  m
oppervlakte (bouw) : 92  m
bouwjaar : 2017 
verwarming : C.V. Aardgas
 
 
Deze informatie werd ons door de eigenaar overgemaakt en is louter richtingaangevend.