HALFOPEN WONING MET TERRAS, UITWEG EN GARAGE TE KRISTUS-KONING
Werfstraat 53 - 8000 - Brugge
 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
Beschrijving


 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
 
ligging : Werfstraat 53 ,  8000  Brugge
omschrijving : Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/halfopen-woning-met-terras-uitweg-en-garage-in-kristus-koning

In de bekende en gerenommeerde buurt Kristus-Koning is deze halfopen woning gelegen. Winkels, horeca,… vindt men hier op wandelafstand terug alsook scholen, warenhuizen en tal van andere voorzieningen. Openbaar vervoer is er voor de deur en er is een vlotte bereikbaarheid naar het station en belangrijke invalswegen. Het huis is uitgebouwd geweest en voorzien van dubbel glas, een geïsoleerd plat dak en verwarming. Bovendien is er een zeer praktische uitweg achteraan via het terras. De garagebox kan worden aangekocht voor €55.000,-. Elektriciteit is aanwezig, perfect voor het opladen van fietsen, steps, wagens,… en een automatische poort.
Door de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet treed men binnen in de leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. Aansluitend is er de open leefkeuken met ontbijtruimte, een aparte wasplaats en de badkamer met douche, wastafel en tweede toilet. Het eerste verdiep telt 2 volwaardige slaapkamers en een extra kamer die kan ingericht worden als bureau, kinderkamer,… of op smaak van de nieuwe eigenaar(s). Aangenaam genieten kan men op het zonnig terras met uitweg. Hier is een extra berging waar men eventueel een extra koelkast/frigo kan plaatsen of voor het parkeren van fietsen en ander rollend materiaal.
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)
EPC : 700 kWh/m²
gedetaileerde fiche : GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 8 m²
- Leefruimte: 29 m²
- Open keuken: 20 m²
- Berging: 3 m²
- Badkamer: 5 m²
- Wasplaats: 7 m²

1STE VERDIEP
- Nachthal: 8 m²
- Slaapkamer 1: 21 m²
- Bureau/kinderkamer: 5 m²
- Slaapkamer 2: 9 m²
 
KI : 342 
oppervlakte (grond) : 111  m²
oppervlakte (bouw) : 115  m²
bouwjaar : 1900 
verwarming : gaskachels
 
 
Deze informatie werd ons door de eigenaar overgemaakt en is louter richtingaangevend.