IN OPTIE NA KIJKDAG!
Greenhillstraat 42 - 8310 - Assebroek
 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
Beschrijving


 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
 
ligging : Greenhillstraat 42 ,  8310  Assebroek
omschrijving : Link nieuwe website: https://www.desmet-poupeye-assebroek.be/kopen/moderne-gezinswoning-met-uitweg-nabij-de-brugse-binnenstad

In een rustige zijstraat van de hier in Brugge bekende Baron Ruzettelaan, op wandelafstand van centrum Brugge, kinderboerderij De Zeven Torentjes en het Sint-Lucasziekenhuis, is deze ruime en moderne gezinswoning gelegen. Het eigendom is uitgebouwd in 2009 met een moderne keuken waarbij de riolering ook vernieuwd is. Bij de renovatie zijn de ramen en het dak vernieuwd en geïsoleerd. Nutsvoorzieningen zoals een geïnstalleerde regenwaterput, grondwaterput, centrale verwarming op aardgas, conform gekeurde elektriciteit,… zijn hier aanwezig. Daarbovenop is het huis asbestveilig! Achteraan het terras is een uitweg, ideaal voor het binnenplaatsen van fietsen of ander materiaal.
Door de inkomhal met vestiaire komt men binnen in de lichtrijke leefruimte waar voldoende plaats is voor een eet- en zitgedeelte. De open keuken is geïnstalleerd met alle toestellen (vaatwas, oven, inductiekookplaat,…) en heeft een lichtkoepel. Vanaf hier is terras bereikbaar waar het aangenaam genieten is van zon, rust en privacy. Het gelijkvloers heeft verder nog een kelder, aparte wasplaats en badkamer met douche, wastafel en een apart toilet. 2 volwaardige slaapkamers zijn er op het 1ste verdiep alsook een ruimte die als dressing of bureau kan worden gebruikt. Op het 2de verdiep, bereikbaar met vaste trap, is er de mogelijkheid tot het maken van 1 tot 2 extra kamers!
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)

www.desmet-poupeye-assebroek.be
EPC : 299 kWh/mē
gedetaileerde fiche : GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 6 mē
- Leefruimte: 41 mē
- Keuken: 15 mē
- Wasplaats: 7 mē
- Badkamer: 6 mē
- Kelder: 7 mē

1STE VERDIEP
- Nachthal: 3 mē
- Dressing/bureau: 6 mē
- Slaapkamer 1: 17 mē
- Slaapkamer 2: 14 mē

Zolder: 41 mē 
KI : 530 
oppervlakte (grond) : 144  mē
oppervlakte (bouw) : 163  mē
bouwjaar : 1952 
verwarming : C.V. Aardgas
Condenserende ketel  
 
Deze informatie werd ons door de eigenaar overgemaakt en is louter richtingaangevend.