CENTRAAL GELEGEN EN RUIME HERENWONING
Astridlaan 115 - 8310 - Assebroek
 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
Beschrijving


 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
 
ligging : Astridlaan 115 ,  8310  Assebroek
omschrijving : Op een centrale ligging, nabij centrum Brugge en met een vlotte verbinding naar Sint-Kruis, Oedelem en het station van Brugge, bevindt zich deze statige herenwoning. Door de centrale ligging bevindt deze woning zich in de nabije omgeving van winkels, grootwarenhuizen en horecazaken. Openbaar vervoer, kinderopvang en scholen (ook de bekende Steiner school) zijn telkens op wandelafstand gelegen.
Deze unieke woning is weggelegd voor mensen die ruimte, kwaliteit en stevigheid wensen. Alle materialen zijn stuk voor stuk gekozen voor hun lange levensduur alsook de prachtige ornamenten en lambrisering zijn hier zr goed bewaard gebleven.
Door de inkomhal, met vestiaire en gastentoilet, komt men binnen in de lichtrijke leefruimte die groot genoeg is om zowel een zit-, eetplaats als een bureau te voorzien waar doorgang is via een groot schuifraam naar de zonnige tuin. Aansluitend is er de genstalleerde keuken met ontbijtmogelijkheid die doorgeeft naar de aparte wasplaats. De eerste verdieping telt 4 slaapkamers, waarvan 1 met sanitaire voorziening, en een badkamer voorzien van douche, ligbad, toilet en wastafel. De grote zolderverdieping, bereikbaar via vaste trap, kan men inrichten als volwaardig extra verdiep (met extra slaapkamers) of gebruikt men als bergruimte. Op de gelijkvloerse verdieping is er een aparte ruimte die kan gebruikt worden als bureau/hobbykamer alsook in de tuin staat er een ruime bouw waaraan een bijkomende bestemming kan gegeven worden. Uiteraard is er dubbel glas, chauffage op aardgas, een kelder en een grote inpandige garage die rechtstreekse doorgang biedt naar het grote bijgebouw achteraan (kan ook gebruikt worden als burelen).
(stedenbouwkundige inlichtingen in aanvraag)
prijs :  425.000,00
EPC : 581 kWh/m
vrij : Bij akte 
gedetaileerde fiche : GELIJKVLOERS
- Inkomhal: 15 m
- Leefruimte: 47 m
- Keuken: 21 m
- Bureau/hobbykamer: 19 m
- Wasplaats: 15 m
- Bijgebouw: 38 m
- Garage: 16 m

1STE VERDIEP
- Nachthal: 17 m
- Slaapkamer 1: 12 m
- Slaapkamer 2: 19 m
- Slaapkamer 3: 17 m
- Slaapkamer 4: 12 m

ZOLDERVERDIEP: 96 m 
KI : 1089 
oppervlakte (grond) : 435  m
oppervlakte (bouw) : 326  m
bouwjaar : 1954 
verwarming : C.V. Aardgas
 
 
Deze informatie werd ons door de eigenaar overgemaakt en is louter richtingaangevend.