PRACHTIGE AUTHENTIEKE WONING
Korte Vulderstraat 17 - 8000 - Brugge
 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
Beschrijving


 terug naar het overzicht
 print deze pagina
 mail naar een vriend(in)
 
ligging : Korte Vulderstraat 17  ,  8000  Brugge
omschrijving : Deze prachtige authentieke woning is gelegen in een residentiële rustige buurt in hartje Brugge en is voorzien van alle ruimte en comfort. Dit op wandelafstand van de markt en de nabij gelegen handelszaken. Er is een inkom met ontvangstplaats en apart toilet, ruime leefruimte met open ingerichte keuken en charmante stadstuin met terras. Verder zijn er 3 slaapkamers, kwalitatieve badkamer en afgewerkte zolderruimte. Als laatste is er in dit pareltje nog een ruime 17e-eeuwse wijnkelder, voorzien van wasplaats.
EPC : 248 kWh/mē
gedetaileerde fiche : Indeling: inkom met ontvangstplaats en toilet/ ruime living (vooraan parket en achteraan marmer: 35mē)/ modern ingerichte keuken: dampkap, koelkast, diepvries, oven, mircogolf, vaatwasmachine, keramische kookplaat/ 1e verdieping: nachthall met toilet/ ingerichte luxe-badkamer met dubbele lavabo, ligbad en aparte douche/ slaapkamer 1 (parket)/ slaapkamer 2 (parket)/ slaapkamer 3 (parket)/ verder: ruime, afgewerkte zolder-hobbyruimte/ zonnige stadstuin met terras/ grote 17e-eeuwse kelder met berging en wasplaats.

*bewoonbare oppervlakte 231mē

Voor meer informatie of een bezoek contacteer ons 050 47 00 00 of kom langs op ons kantoor te Hoefijzerlaan 1 (īt Zand) Brugge.  
verwarming : C.V. Aardgas
 
 
Deze informatie werd ons door de eigenaar overgemaakt en is louter richtingaangevend.